Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε μιτσακι γειτονισσα εισαι???Αντε να δω ποτε θα μαζεψω εσενα και την Γωγω να πιουμε κανενα καφεδακι με τα μπεμπακια η και χωρις!!!

ναι μαρη διπλα ειμαστε!!!αμε αμε οχι που θα μας τραβολογανε στις επαρχιες αυτες οι κακουργες!!:tongue:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βρωμεςςςςςςςςς κανονιζετε συναντηση και εμενα δεν λετε τπτ???? Θα σας κανω ενα σεμιναριο με τα βασικα του θηλασμου για να μαθαιτε!! :ΡΡΡΡΡ

εσυ εισαι ικανη να μου φυτρωσεις θηλες να με κανεις να παραγω γαλα ξαφνικα κ να θηλασω το μπομπιδιο!!:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ συ να τσακωθεις??

make love not war!!:tongue:

Αμα δεν θέλει ο άλλος χρυσό μου με το ζόρι;;; Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε πια;;;; Μην με φτιάχνετε, αφήστε να πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα να νιωσω λίγο χρήσιμη τουλάχιστον!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα!!!

Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορω να σας διαβασω ρε γμτ μου αλλα αυτες τις 2 μερες δεν κανω αλλη δουλεια

Eδώ το ξεκίνησες καλά!!Λέω,επιτέλους!!!Ηταν να μην πάρει φόρα!!!!

απο το να πλακωνομαι με τον Παυλο...

Και εδώ μου το χάλασες!!!!

τα νευρα μου εχουν γινει κροσια και προσπαθω να κανω τον καραγκιοζο για να μην καταλαβαινει ο μικρος...απο ποτισμα ουτε λογος...να τον γδαρω θελω οχι να ποτιστω...

Στοίχημα έβαλα προχθές;;Οχι,ρε γμτ δεν έβαλα!!!

τεσπα...ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι δεν τον βλεπω καλα τον Παυλιτο...θα τον σκοτωσω δεν υπαρχει περιπτωση...

Ο μικρος κοιμαται εχω να μαζεψω να μαγειρεψω και δεν εχω διαβασει και τπτ...ειδα ομως το βιντεακι που βαλατε πιο πανω...ελεος...δλδ ημαρτον...ο πρωτος που σκεφτηκα ηταν ο πατερας της και η μανα της...

Και γω μαρή,σκέφτομαι τους γονείς του Παύλου!!Πού να ξεραν τί στέρειση τραβάει το παιδάκι τους!!!!

τι ντροπη Θεε μου!!!Αννουλα περαστικα στον πατερα σου σιδερενιος και Μιτσακη μου τα ιδια και σε σας!!!Παω να κανω καμμια δουλιτσα!!

Μην φευγεις!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχααχαχχ

ειπαμε μαρη το γ@@@σες!!!!Για πες για που λενε τα καμαρια μας??Η κιμι παλι το εκανε το θαυμα της??Στην Γλυφαδα θα μας σερνει???

κ ομως η Κιμι ειναι αθωα!!!θα παμε να βρουμε την dr Αλεκα στο Περαμα.Ξερεις να πας?

PlbZp2.png

Ευχαριστω καρδια μου!!!αντι να γδαρεις τον Παυλιτο δε παιρνεις το μωρο να πας καμια βολτα να ξελαμπικαρεις κ λιγο??οι δουλειες δεν τελειωνουν οι στιγμες περνανε κ τα νευρα μας σπανε....

ακριβως!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αμα δεν θέλει ο άλλος χρυσό μου με το ζόρι;;; Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε πια;;;; Μην με φτιάχνετε, αφήστε να πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα να νιωσω λίγο χρήσιμη τουλάχιστον!!!!!

μωρε βουρ στο πατσα λεμεεεε:tongue:

PlbZp2.png

κ ομως η Κιμι ειναι αθωα!!!θα παμε να βρουμε την dr Αλεκα στο Περαμα.Ξερεις να πας?

Εμένα δεν θελετε να με δειτε έ..????

Παω και γω να φαω το αρνι γιατι στεναχωρηθηκα:cool:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Μπορεί να μην μπαίνω συχνά αλλά δε σας ξεχνάω. Διάβασα πως κανονίστηκε συνάντηση πάλι. Μέσα κι εγώ εννοείται. Χθές ξεπατώθηκα στις δουλειές γιατί το σπίτι είχε φτάσει στο απροχώρητο, όμως σήμερα είμαι εντελώς χαλαρή. Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να ξεράσω μετά από το βίντεο της Τζούλιας, πόσο κενό ήταν το βλέμμα της... αηδία.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Εμένα δεν θελετε να με δειτε έ..????

Παω και γω να φαω το αρνι γιατι στεναχωρηθηκα:cool:

εγω για σενα θα ερθω μαρη... που εισαι κοριτσακι. οι αλλες ειναι γριεντζες!

Καλημέρα σε όλες. Μπορεί να μην μπαίνω συχνά αλλά δε σας ξεχνάω. Διάβασα πως κανονίστηκε συνάντηση πάλι. Μέσα κι εγώ εννοείται. Χθές ξεπατώθηκα στις δουλειές γιατί το σπίτι είχε φτάσει στο απροχώρητο, όμως σήμερα είμαι εντελώς χαλαρή. Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να ξεράσω μετά από το βίντεο της Τζούλιας, πόσο κενό ήταν το βλέμμα της... αηδία.

wonderaki... θα πιεις τσιπουρα? ή θα πιουμε μπυρες εμεις??? καλα οχι κ πολλες, κ βγαζεις γαλα με τους κουβαδες...

αφου η τζουλια, δεν θυμαται καν τι ειχε παρει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα συμφωνησω...ελπιζω στην δευτερη ταινια να ειναι πιο πειστικη..το βλεμμα της αληθινο,οι διαλογοι πιο πλουσιοικ μια διαφορετικη σκηνοθετικη ματια...μαρη τι λες??δεν ειδες ταινια του κοστουριτσα την Τζουλια μαστουρωμενη σε τσοντα ειδες!:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...