Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τσουπριτσες...αραγε τι να εχετε γραψει??δεν εχω κουραγιο να να διαβασω...εχω ξυπνησει απο τις 530 κ σερνομαι μεσα στο σπιτι σαν την αδικη καταρα...ευτυχως το βταδυ κυλησε καλυτερα εκανα μονο μεχρι 37.2...για να δουμε σημερα...εχτες το βραδυ συνδεθηκα με τον πατερα μου μεσω skype με καμερες κ μιλαγα κ εβλεπα το μωρο μου!!το σκατο ρε κοριτσια μολις του μιλαγα εκανε σαν να εψαχνε...λαλησα ε?

Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα κ για τα υπεροχα σχολια σας στις φωτο!!!

Αντε ανυπομονω να σας συναντησω...να δω πως θα ερθω εκει που κανονησατε...αληθεια ποιανης ηταν η ιδεα για το μερος να της στειλω λουλουδια??:P

παω....

μητσακιον ξαναπεραστικα! παρε νουμερακι κ θα ερθουμε κ στα δικα σας τα μερη... κ μετα θα εκδραμουμε, πατρα, ροδο, θεσ/νικη, αλεξ/πολη...

http://www.youtube.com/watch?v=HKB0WmTgHzk

Αυτο ειναι το βιντεο με την Τζουλια απο το Ραδιο αρβυλα.......το ειδα πρωι πρωι και ανακατευτηκα.....:oops::twisted:

Μην ειμαι μονο εγω ....οποια θελει ας το δει ειναι ποοολλλλυυυυυ ΡΟΖ..

ενα εχω να πω! στερειται φαντασιας. παλι αρπαχτη εκανε η τζουλια (πλακα κανω ρε χαζα...)

Καλή μου φίλη και συνοδοιπόρε στο δύσκολο δρόμο των λιγόφαγων παιδιών, πήρα θηλές με τρεις τρούπες εδώ και ένα μήνα. Πού και πού τις δοκιμάζω αλλά η μικρούλα δεν τις θέλει... Είναι του λάου λάου στο φαγάκι της. Γενικά, έχει αυξήσει το μέσο όρο που τρώει, 5 στις 7 μέρες είναι πάνω από 700μλ, αλλά για τα 6840γρ που ήταν την προηγούμενη Παρασκευή, δε θα έπρεπε να τρώει πάνω από 1000μλ τη μέρα;;;; Τέλος πάντων, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 270γρ σε 7 μέρες και την προ-προηγούμενη 130γρ φαντάζομαι πως είναι ΟΚ. Είναι και παιδάκι που κοιμάται αρκετά και δε χτυπιέται και ολημερίς, άρα πιστεύω πως απλά είναι όλα οκ. Εσύ τι λες;;;;

εγω παντως θα πω ολα οκ! ελπιζω να μην αγχωνεσαι για το βαρος της κ οταν μεγαλωσει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω πειναω αλλα τελικα δεν ειμαι μονο εγω,κανει πεινα γενικα...εχω πιει 10 λιτρα νερα...νομιζω οτι πειναω...διψαω...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ δε μας νοιαζει τι τρως καθε πρωι..μονο τις νυχτες μας νοιαζει....

ααααα...υγιεινη διατροφη!

εισαι θεα:-D:-D:-D!!!!

της δινεις θαρρος!! κανονισε μην ερθει κ η σειρα σου....:mrgreen:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλή μου φίλη και συνοδοιπόρε στο δύσκολο δρόμο των λιγόφαγων παιδιών, πήρα θηλές με τρεις τρούπες εδώ και ένα μήνα. Πού και πού τις δοκιμάζω αλλά η μικρούλα δεν τις θέλει... Είναι του λάου λάου στο φαγάκι της. Γενικά, έχει αυξήσει το μέσο όρο που τρώει, 5 στις 7 μέρες είναι πάνω από 700μλ, αλλά για τα 6840γρ που ήταν την προηγούμενη Παρασκευή, δε θα έπρεπε να τρώει πάνω από 1000μλ τη μέρα;;;; Τέλος πάντων, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 270γρ σε 7 μέρες και την προ-προηγούμενη 130γρ φαντάζομαι πως είναι ΟΚ. Είναι και παιδάκι που κοιμάται αρκετά και δε χτυπιέται και ολημερίς, άρα πιστεύω πως απλά είναι όλα οκ. Εσύ τι λες;;;;

AΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Και μένα με τις τρείς τρύπες έφτασε απλά στα 850μλ.Οχι,δεν θα έπρεπε να τρώει 1000μλ,γιτί απλά ΔΕΝ υπάρχει πρέπει!!!Και βάζει και πολύ καλό βάρος ανα βδομάδα!!Στον 3ο προς 4ο πρέπει να πάρουν 600γρ το νορμάλ!Εσένα έτσι όπως πέι το ξεπερνάει το όριο!!!Και εμένα,ευτυχώς,κοιμάται πολύ,γι'αυτό είναι και ψηλές και οι δύο!

Διαφημίσεις

Πές τα ρε Ομορφάκια!!Κολλήσαμε από το γλύψιμο!!!!Σρλουπ,σρλούπ!!!!!

να τη περιλαβει η κιμι, κ μετα (που ο θεος να μη δωσει) να της λεμε εμεις, εισαι θεα!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρες !!!!!

Σημερα μένω σπιτι.....οι γονει πανε στο εξοχικο και κραταω το μωρο.τον Γιαννη τον εστειλα παιδικο με τον μπαμπα του.

Θα μαγειρεψω κιολας,αρνακι λεμονατο στο φουρνο,μεχρι το βραδυ ελπιζω να εχει μεινει μια μεριδουλα να φαει ο Μανω και το παιδακι μου.

Καλε, ολοκληρο αρνι θα το φας μονη σου;; Και δε σου φαινεται! Ή μηπως θα μοιρασεις και στη γειτονια;; Κρατα μια μεριδα και για την alex!

εσενα και την Ομορφακια σας μαζευει η Τζια λοιπόν...και αλλλες δυο....διαλιεχτεεεεε.....

ΟΚ.... η επόμενη στα μερη σας ;)

φαντασου να ερχομουν και εγω....:?

εγω ελπιζω να κανω την διφορα.....απο μια χοντρη να εχω γινει χοντρουλα.....

αχ δεν το ειδα....πειιιιτεεεεεε

αλεξ και εσυ καλο μου κοτοπουλακι ε??? Τον νικο τον λεω σαλουφα.....

την ξαναπεφτω...μπααααιιιιιιιι.....

Σαλουφα;;;; Απο που βγαινει;;;

Καλημέρα.

Επιτέλους ο μπαμπάς έκανε την εγχείρηση εχθές το απόγευμα.. όλα πήγαν καλά.

Σήμερα θα έρθει ο παιδίατρος για έλεγχο και εμβόλιο..για να δούμε πως θα πάει.

Άντε πάω να δω φώτο της θεανώ και να κάνω φίλη μου την manoulita ,τα λέμε αργότερα.

Περαστικα σας!!!

Αυτο ειναι το βιντεο με την Τζουλια απο το Ραδιο αρβυλα.......το ειδα πρωι πρωι και ανακατευτηκα.....:oops::twisted:

Μην ειμαι μονο εγω ....οποια θελει ας το δει ειναι ποοολλλλυυυυυ ΡΟΖ..

Δε θελω να αναγουλιασω πρωι πρωι με τον καφε μου!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Επιτέλους ο μπαμπάς έκανε την εγχείρηση εχθές το απόγευμα.. όλα πήγαν καλά.

Σήμερα θα έρθει ο παιδίατρος για έλεγχο και εμβόλιο..για να δούμε πως θα πάει.

Άντε πάω να δω φώτο της θεανώ και να κάνω φίλη μου την manoulita ,τα λέμε αργότερα.

σιδερενιος βρε...περαστικουλια....

καλημερα τσουπριτσες...αραγε τι να εχετε γραψει??δεν εχω κουραγιο να να διαβασω...εχω ξυπνησει απο τις 530 κ σερνομαι μεσα στο σπιτι σαν την αδικη καταρα...ευτυχως το βταδυ κυλησε καλυτερα εκανα μονο μεχρι 37.2...για να δουμε σημερα...εχτες το βραδυ συνδεθηκα με τον πατερα μου μεσω skype με καμερες κ μιλαγα κ εβλεπα το μωρο μου!!το σκατο ρε κοριτσια μολις του μιλαγα εκανε σαν να εψαχνε...λαλησα ε?

Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα κ για τα υπεροχα σχολια σας στις φωτο!!!

Αντε ανυπομονω να σας συναντησω...να δω πως θα ερθω εκει που κανονησατε...αληθεια ποιανης ηταν η ιδεα για το μερος να της στειλω λουλουδια??:P

παω....

αν και ειμαι απο το Περαμα το Μαρκελλακι και η Τζια το προτεινε...αλλα μαρη δυο βηματα εισαι...παρ'τα πόδια σου και ξεκουβαλα....Εγω όλη μερα γυριζω όλη την αττικη.....Θα σου αρεσει..θα δεις...

..

το 'καψε το κοριτσακι....τα πολλα ντραγκς αυτα εχουν....ειναι η μοιρα των όμορφων...όλες πεφτουν χαμηλα...χαχα :rolleyes:

AΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Και μένα με τις τρείς τρύπες έφτασε απλά στα 850μλ.Οχι,δεν θα έπρεπε να τρώει 1000μλ,γιτί απλά ΔΕΝ υπάρχει πρέπει!!!Και βάζει και πολύ καλό βάρος ανα βδομάδα!!Στον 3ο προς 4ο πρέπει να πάρουν 600γρ το νορμάλ!Εσένα έτσι όπως πέι το ξεπερνάει το όριο!!!Και εμένα,ευτυχώς,κοιμάται πολύ,γι'αυτό είναι και ψηλές και οι δύο!

ετσι ειναι...που χαθηκες μαρη εσυ εχθες??? Πηγες να ζητησεις συγνωμη απο τον Ζυγο σου???

Καλε, ολοκληρο αρνι θα το φας μονη σου;; Και δε σου φαινεται! Ή μηπως θα μοιρασεις και στη γειτονια;; Κρατα μια μεριδα και για την alex!

Σαλουφα;;;; Απο που βγαινει;;;

!!

αρνακι ε??? Γιατι όχι??? δεν το εχω στην διαιιτα μου αλλα θα το προσθεσω.... Σαλουφα ειναι αυτα τα γυαλια που εχει η βρωμικη θαλασσα...Δεν θυμαμαι πως βγηκε αλλα χαιρεται εκεινος...Ο Αγγελος όταν ηταν 1.5 χρονων φωναζε το μπαμπα του 'αγαπουλα' :-D επειδη ακουγε εμενα...το ειχα ξεχασει αυτο...

καλημερεςς....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μεφη, γιατι δεν εχεις λογια;; Ειναι κανενας μ$%&ας;;

Ωχχχχ, κι εμεις τετοιο λογαριασμο να περιμενουμε;;;

Εμείς αυτή τη γνώμη έχουμε!!Δεν βαριέσαι!!Ο καθένας με τη γνώμη του!!!

Τί λογαριασμός σας ερχόταν μέχρι τώρα;;Εμένα 220-250!Γ΄'αυτό έπαθα το σοκ!!Σήμερα φαίρνω ηλεκτρολόγο!

Μεφη, γιατι δεν εχεις λογια;; Ειναι κανενας μ$%&ας;;

Ωχχχχ, κι εμεις τετοιο λογαριασμο να περιμενουμε;;;

οι λογαριασμοι που ηρθαν τωρα, δεν ειναι εκκαθαριστικοι, ειναι εναντι....Γιατι να ειναι παραπανω???? Εγω παντως που εχω μεγαλουτσικο κοτετσι μου ηριε 300 ευρακια...και εκανα και σπαταλες.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote=aleca;204883

ετσι ειναι...που χαθηκες μαρη εσυ εχθες??? Πηγες να ζητησεις συγνωμη απο τον Ζυγο σου???

Ναι,καλά,άλλο τί θα κάνω;;;Συγνώμη που δεν λέω καληνύχτα,αλλά πήγα να ταίσω την μπουμπού και κοιμήθηκα!!!!

[quote name=aleca;204883

Ναι' date='καλά,άλλο τί θα κάνω;;;Συγνώμη που δεν λέω καληνύχτα,αλλά πήγα να ταίσω την μπουμπού και κοιμήθηκα!!!![/quote]

γιατι λεω εγω καληνυχτα??? Όπου βρω καναπε ξεχνιεμαι....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...