Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπεραααααα!!!

Μ΄αρεσει που ειπα οτι θα μπω σημερα να σας προλαβω μιας και ηρθε η μανα μου, αλλα πού να προλαβω!!!

Τί να πρωτοσχολιασω!!!

Μέφη, ποσα τετραγωνικα σπιτι εχετε και σας ηρθε τοσο μεγαλος λογαριασμος;; Μηπως βλεπετε πολλη ΕΡΤ και γι΄αυτο πληρωνετε τοσο;;

Εμενα alex με λεει ο πατερας μου! Ο αντρας μου, εκτος απο chicken, με φωναζει Αλεκα, αλλα εμενα δεν μ'αρεσει και του απανταω ναι, Γιωργο. πού πηγε το "μωρο μου" που αλληλοαποκαλουμασταν καποτε ε;;; Οχι οτι μου αρεσουν τα γλυκαναλατα, αλλα κι αυτο πολυ τυπικο μου ακουγεται! Παλιοτερα κολλουσα σε ενα παρατσουκλι και τον φωναζα ετσι για πολυ καιρο μεχρι που του εσπαγα τα νευρα, συνηθως απο το ζωικο βασιλειο!!

Για τις δουλειες, ευτυχως τα κανει ολα και συμφερει. Οταν τον πρωτογνωρισα του ελεγα, τί τους θελουμε τους αντρες; Αντε να μας αλλαξουν καμια λαμπα το πολυ πολυ!

Μεφη, για το επιθετο, νομιζω τον εχει ακουσει αυτον ο αντρας μου στην Ξανθη οτι κανει αυτη τη δουλεια!

Ομορφακια, ξαναμανα περαστικα!

ελα μαρη πατρινια να παμε μαζι...πως θα παω χωρις εσενα???αν κ θα κατεβω ηλεκτρικο Πειραια κ οποια εχει φιλοτιμο θα με μαζεψει...αλλιως σας εφαγα..

εσενα και την Ομορφακια σας μαζευει η Τζια λοιπόν...και αλλλες δυο....διαλιεχτεεεεε.....

η επομενη συναντηση που θα μας κανονισει η αγγελικη να ειναι κ απο τα δικα μας μερη. εχουμε μανουλιτα, κιμι, ομορφακια... η αγγελικη ξερει κ τα κατατοπια μας...

ΟΚ.... η επόμενη στα μερη σας ;)

Εγώ τσιμπάω Ομορφάκια και Κιμι από Ηλεκτρικό -χωραν και άλλες 2 αν η Κιμι κάτσει μπροστά!!!!!!:twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φαντασου να ερχομουν και εγω....:?

ου να μου χαθεις κ εσυ...οχια..φιδι κωλοβο...λεω να χω χασει κανα κιλο μεχρι τοτε αλλιως να φουνταρω καλυτερα,,

εγω ελπιζω να κανω την διφορα.....απο μια χοντρη να εχω γινει χοντρουλα.....

πωπωωωωωωωωωω ειδα ραδιο αρβυλαααα...ειδε καμμια???τι εκανε η Τζουλια???παει τελειωμενη εντελως..200.000 πηρε

αχ δεν το ειδα....πειιιιτεεεεεε

Καλησπεραααααα!!!

Μ΄αρεσει που ειπα οτι θα μπω σημερα να σας προλαβω μιας και ηρθε η μανα μου, αλλα πού να προλαβω!!!

Τί να πρωτοσχολιασω!!!

Μέφη, ποσα τετραγωνικα σπιτι εχετε και σας ηρθε τοσο μεγαλος λογαριασμος;; Μηπως βλεπετε πολλη ΕΡΤ και γι΄αυτο πληρωνετε τοσο;;

Εμενα alex με λεει ο πατερας μου! Ο αντρας μου, εκτος απο chicken, με φωναζει Αλεκα, αλλα εμενα δεν μ'αρεσει και του απανταω ναι, Γιωργο. πού πηγε το "μωρο μου" που αλληλοαποκαλουμασταν καποτε ε;;; Οχι οτι μου αρεσουν τα γλυκαναλατα, αλλα κι αυτο πολυ τυπικο μου ακουγεται! Παλιοτερα κολλουσα σε ενα παρατσουκλι και τον φωναζα ετσι για πολυ καιρο μεχρι που του εσπαγα τα νευρα, συνηθως απο το ζωικο βασιλειο!!

Για τις δουλειες, ευτυχως τα κανει ολα και συμφερει. Οταν τον πρωτογνωρισα του ελεγα, τί τους θελουμε τους αντρες; Αντε να μας αλλαξουν καμια λαμπα το πολυ πολυ!

Μεφη, για το επιθετο, νομιζω τον εχει ακουσει αυτον ο αντρας μου στην Ξανθη οτι κανει αυτη τη δουλεια!

Ομορφακια, ξαναμανα περαστικα!

αλεξ και εσυ καλο μου κοτοπουλακι ε??? Τον νικο τον λεω σαλουφα.....

την ξαναπεφτω...μπααααιιιιιιιι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρες !!!!!

Σημερα μένω σπιτι.....οι γονει πανε στο εξοχικο και κραταω το μωρο.τον Γιαννη τον εστειλα παιδικο με τον μπαμπα του.

Θα μαγειρεψω κιολας,αρνακι λεμονατο στο φουρνο,μεχρι το βραδυ ελπιζω να εχει μεινει μια μεριδουλα να φαει ο Μανω και το παιδακι μου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα.

Επιτέλους ο μπαμπάς έκανε την εγχείρηση εχθές το απόγευμα.. όλα πήγαν καλά.

Σήμερα θα έρθει ο παιδίατρος για έλεγχο και εμβόλιο..για να δούμε πως θα πάει.

Άντε πάω να δω φώτο της θεανώ και να κάνω φίλη μου την manoulita ,τα λέμε αργότερα.

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπριτσες...αραγε τι να εχετε γραψει??δεν εχω κουραγιο να να διαβασω...εχω ξυπνησει απο τις 530 κ σερνομαι μεσα στο σπιτι σαν την αδικη καταρα...ευτυχως το βταδυ κυλησε καλυτερα εκανα μονο μεχρι 37.2...για να δουμε σημερα...εχτες το βραδυ συνδεθηκα με τον πατερα μου μεσω skype με καμερες κ μιλαγα κ εβλεπα το μωρο μου!!το σκατο ρε κοριτσια μολις του μιλαγα εκανε σαν να εψαχνε...λαλησα ε?

Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα κ για τα υπεροχα σχολια σας στις φωτο!!!

Αντε ανυπομονω να σας συναντησω...να δω πως θα ερθω εκει που κανονησατε...αληθεια ποιανης ηταν η ιδεα για το μερος να της στειλω λουλουδια??:P

παω....

PlbZp2.png

Καλημέρα.

Άντε πάω να δω φώτο της θεανώ και να κάνω φίλη μου την manoulita ,τα λέμε αργότερα.

μπραβο Αννουλα μου γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!

PlbZp2.png

Καλημέρες !!!!!

Σημερα μένω σπιτι.....οι γονει πανε στο εξοχικο και κραταω το μωρο.τον Γιαννη τον εστειλα παιδικο με τον μπαμπα του.

Θα μαγειρεψω κιολας,αρνακι λεμονατο στο φουρνο,μεχρι το βραδυ ελπιζω να εχει μεινει μια μεριδουλα να φαει ο Μανω και το παιδακι μου.

κ υστερα σου λεει σαρακοστη.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

http://www.youtube.com/watch?v=HKB0WmTgHzk

Αυτο ειναι το βιντεο με την Τζουλια απο το Ραδιο αρβυλα.......το ειδα πρωι πρωι και ανακατευτηκα.....:oops::twisted:

Μην ειμαι μονο εγω ....οποια θελει ας το δει ειναι ποοολλλλυυυυυ ΡΟΖ..

Καλημέρα.

Περαστικά του Αννούλα !!!!!!

Αντε και σας εφυγε το βαρος της αναμονής......πόσο πηγε η δωρεάν υγεία?

κ υστερα σου λεει σαρακοστη.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

καταλαβαμε...:| τοσο πολυ μας πεθυμησες?

Καλημέραααα! Όπως προείπα δεν έχω πισι στο σπίτι και σας διαβάζω κάνα 10λεπτο από δουλειά γιατί έρχομαι μόνο κάνα διωράκι για να οργανωθώ...

Ε, ΝΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!!!

Νευρικός δεν λες τιποτα......καταλαβαινω....ολη την ωρα ετσι :evil::twisted:

Ποιά καλέ είναι νευρική;;;;Εμένα μου φαίνεσαι σαν το φαγητό που μαγειρεύεις σήμερα!!Εμένα,από τις φώτο,μου βγάζεις ηρεμία και γαλήνη!!

Καλησπεραααααα!!!

Τί να πρωτοσχολιασω!!!

Κοτοπουλάκι,έχω νορμάλ σπίτι και γι'αυτό το έπαθα το εγκεφαλικό!132τμ μεικτό,110 καθαρό.Γι αυτό που είπες,άστο,δεν έχω λόγια!!!!

καλημερα τσουπριτσες...αραγε τι να εχετε γραψει??δεν εχω κουραγιο να να διαβασω...εχω ξυπνησει απο τις 530 κ σερνομαι μεσα στο σπιτι σαν την αδικη καταρα...ευτυχως το βταδυ κυλησε καλυτερα εκανα μονο μεχρι 37.2...για να δουμε σημερα...εχτες το βραδυ συνδεθηκα με τον πατερα μου μεσω skype με καμερες κ μιλαγα κ εβλεπα το μωρο μου!!το σκατο ρε κοριτσια μολις του μιλαγα εκανε σαν να εψαχνε...λαλησα ε?

Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα κ για τα υπεροχα σχολια σας στις φωτο!!!

Αντε ανυπομονω να σας συναντησω...να δω πως θα ερθω εκει που κανονησατε...αληθεια ποιανης ηταν η ιδεα για το μερος να της στειλω λουλουδια??:P

παω....

Εύχομαι να είσαι έστω και λίγο καλύτερα!!!Τί άλλο θα σκεφτείς καλέ,για να τον δείς;;; Με κουφανες!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HKB0WmTgHzk

Αυτο ειναι το βιντεο με την Τζουλια απο το Ραδιο αρβυλα.......το ειδα πρωι πρωι και ανακατευτηκα.....:oops::twisted:

Μην ειμαι μονο εγω ....οποια θελει ας το δει ειναι ποοολλλλυυυυυ ΡΟΖ..

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!Το σίχαμα!!:o

Αγγελική πού είσαι;;Στη δουλεία;;Τί έγινε με την Σαββίνα και το φαγητό;;;Πήρες θηλές με τρείς τρύπες;;

Καλή μου φίλη και συνοδοιπόρε στο δύσκολο δρόμο των λιγόφαγων παιδιών, πήρα θηλές με τρεις τρούπες εδώ και ένα μήνα. Πού και πού τις δοκιμάζω αλλά η μικρούλα δεν τις θέλει... Είναι του λάου λάου στο φαγάκι της. Γενικά, έχει αυξήσει το μέσο όρο που τρώει, 5 στις 7 μέρες είναι πάνω από 700μλ, αλλά για τα 6840γρ που ήταν την προηγούμενη Παρασκευή, δε θα έπρεπε να τρώει πάνω από 1000μλ τη μέρα;;;; Τέλος πάντων, επειδή την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 270γρ σε 7 μέρες και την προ-προηγούμενη 130γρ φαντάζομαι πως είναι ΟΚ. Είναι και παιδάκι που κοιμάται αρκετά και δε χτυπιέται και ολημερίς, άρα πιστεύω πως απλά είναι όλα οκ. Εσύ τι λες;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...