Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, little miracle είπε:

εννοειται. και ποσο μαλλον κι εμεις με εξωσωματικη, που σε γενικες γραμμες ειμαστε και πιο μεγαλοκοπελες… 🤣 εννοω συνηθως στα 30 πχ αν πας για εξωσωματικη δεν στο βαζουνε ολοι στα προαπαιτουμενα. αλλα αν σκεφτουμε πως το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι κ κοπελες 37+ , νομιζω ειναι ακομα ποο σημαντικο να το χουμε στο νου μας!

Συμφωνώ και ανεξάρτητα της εξωσωματικής! Εγω το στήθος μου το κοιτάω υπερηχογραφικα απο τα 25. Μαστογραφία δεν έχω κάνει ακομα γιατί αν δε κάνω λάθος κανεις την πρώτη στα 35 πλέον αλλά και πάλι το θεωρώ must! Κλονίστηκα πολύ με τη φίλη μου γιατί θεωρούσα πως στην ηλικία μας δεν «συμβαίνει αυτό». Αλλα να που συμβαίνει. Χωρίς κανένα σύμπτωμα, απλά έκανε έλεγχο προγεννητικό. Χειρουργήθηκε, έκανε κατάψυξη και μετὰ χημειοθεραπείες. Της είπαν παιδί μετά από 3-4 χρόνια. Προσοχή ολες κορίτσια! Ετήσιος έλεγχος στο στήθος όπως και με το ΠΑΠ.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η επομενη συναντηση που θα μας κανονισει η αγγελικη να ειναι κ απο τα δικα μας μερη. εχουμε μανουλιτα, κιμι, ομορφακια... η αγγελικη ξερει κ τα κατατοπια μας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

όσο για το που κοιμουνται τα μπεμπονια μας, εγώ ακομα τον έχω στο δικο μας δωματιο σε ένα λικνο. τη μερα όταν κοιμαται τον βάζω στην κανονικη του την κουνια. καποια στιγμη πρεπει να το παρω αποφαση να τον πάω μεσα και για τη νυχτα...να δω ποτε... Βολευει όμως ρε κοριτσια γιατι εμενα μια δυο φορες ξυπναει μες στη νυχτα για φαγακι οποτε αντε να σηκωνομαι και να παω μεσα να τον ταιζω. και τα τσεκαρισματα όταν τον ακουω να στριφογυρνα; άσε που το σπιτι έχει πολυ κουλη διαρρυθμιση και δεν ξερω αν θα τον ακουω-ειναι μακρια τα δυο δωματια. τελοσπάντων...αντε να δω ποτε θα το αποφασισω!

πάντως το χρυσο μου δεν ενοχλειται απ' τα ποτισματα...και μερα μεσημερι έχουμε βαλει μπεκ κι αυτο κοιμαται μια χαρα...

ελα μαρη πατρινια να παμε μαζι...πως θα παω χωρις εσενα???αν κ θα κατεβω ηλεκτρικο Πειραια κ οποια εχει φιλοτιμο θα με μαζεψει...αλλιως σας εφαγα..

εμεις δεν ειμαστε φιλες. εχεις φωτο εσυ???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

για τα μετρα αφηστε τα γιατι απο το πρωι έχω καταρρακωθει. τα βγαζαμε που τα βγαζαμε περα με το ζορι τωρα αφηστε τα.... αφου σκεφτομουν απο τωρα τι να κοψω.

ως τωρα αποφασισα:

κορν φλεηκς (μου μεινε απο τις καλες συνηθειες της εγκυμοσυνης) τελος. ένα τοστακι με γαλα φτανει για πρωινο.

Κριτσίνια -νεα μανια μου του θηλασμου-τσακιζω ένα πακετο τη μερα, τελος.

στο μεταξυ και μενα η ΔΕΗ αφηστε...225ευρώ -εκει που πριν τον μπεμπουκο σπάνια ξεπερνουσαμε τα 55.

εντωμεταξυ ακουω τωρα που λεν παλι για τα δώρα. που λεν π.χ ότι δωρο πασχα θα παιρνουμε 350 ευρώ. ξεχναν βεβαια να πουν ότι κι αυτα ειναι μεικτα. με τις κρατησεις-που στο δημοσιο είναι τρελες- τι θα μενει δηλαδη; κανα 250αρι το κοβω...

αϊ σιχτιρ!

σταματω να μην συγχιζομαι τζαμπα νυχτιατικα. κι αυριο μερα ειναι.

στο τσιπουραδικο θα κατσουμε διπλα διπλα, to know us better. τη πατσουρου θα τη στειλουμε απο την αλλη...παναγια μου, γλωσσου. χαθηκε αυτη σημερα. θα εκανε σεξ φαινεται χτες, κ θελει μια μερα να συνελθει!

Εγω θα κατσω διπλα στην Πατσουρου....για να μη μεξαναβγαλει φωτο

Ωραία-κανονίστηκαν και οι θέσεις

όποια δεν ξερει θα ερθω να την παρω απο τον ηλεκτρικο....παντως ειναι παενυκολο όντως

Εγώ τσιμπάω Ομορφάκια και Κιμι από Ηλεκτρικό -χωραν και άλλες 2 αν η Κιμι κάτσει μπροστά!!!!!!:twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

byXKp2.png

Διαφημίσεις

παω για υπνο... βασικα πειναω αλλα δεν θελω να το παραδεχτω. αφου περπαταω 1 ωρα το πρωι, παω στο φουρνο κ περνω 1 κουλουρι θεσ/νικης, κ 3 πεινιρλακια...για τη λιγουρα. απο γαμπες ομως...σουπερ! παιζω χαφ αμα θελετε...

καληνυχτες!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...