Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να παινευτω? και τα δυο το πολυ τεταρτο,αναγκαστικα για να μην πολυχωνεται ο μεγαλος!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

λοιπον κοριτσια σημερα ειμαι πολυ ικανοποιημενη!!!καθησα συνολο στο νετ κανα μισαωρο!!!!τελεια!!ευχομαι να μπορεσω να μπω κι αργοτερα κι αν οχι αυριο η μεθαυριο..ποιος ξερει..μονο τα μπεμπινια!!!!!φιλακια σε ολες σας τσουπριτσες!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ!!!!!!!

αν πεινασει θα ξυνησει μονο του .

αν ειναι τοσο τουμπανο βρεξε μια πετσετουλα με ζεστο νερακι κ βαλτο πανω στο στηθος σαν κομπρεσες.

κακο στην παραγη δεν κανεις,μην φοβασαι.

και μενα το μεσημερι το ιδιο μου εκανε......

α παρε και λιγο βαμβακακι για να μαζεψεις το γαλατακι που θα τρεξει.το βαμβακι μην το πεταξεις.....καθαρισε το πρωσαπακι του μωρου....

αν εχει οτιδηποτε σπυρακι πουφ εξαφανιζετε

Όπως καταλάβατε μόλις τελείωσα το γράψιμο ξύπνησε!!!!

Αυτό με το γάλα δεν το ήξερα, ήξερα μόνο πως κάνει κάλό στις θηλές να μην ξεραίνονται κ πληγώνονται. Ευχαριστώ πάντως Θεανούλα!!

Το τι γουλιά, εμετό μου έχει κάνει τώρα δεν λέγεται.Μέχρι μπάνιο τον έκανα γιατί είχε γίνει πατούρα!

Να ρωτήσω ρε κοριτσάκια, κλείνουμε 40 μέρες κ έχω ακόμα λόχεια! Έχει καμμία άλλη τόσο πολύ καιρό;;; όχι ποσότητα, αλλά κάτι υπάρχει. Εν τω μεταξύ 2 μέρες δεν είχα τίποτα κ σήμερα πάλι να σου!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Πριν λίγο ξυπνήσαμε με την μπέμπα μετά το χθεσινό ξενύχτι κοιμήθηκα 5-7 μετά από καιρό.

Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία για τον σαραντισμό και μετά στην πεθερά μου για φαγητό. Η πεθερά δουλευει οπότε βλέπουν την μπέμπα κάθε ΣΚ. Η μαμά μου από την άλλη έρχεται κάθε πρωι και κάνει μικροδουλίτσες και το σίδερο που πάντα το έκανε από την ημέρα που παντρεύτηκα. Κάθεται κανα δίωρο και επίσης το μεσημέρι πάει και παίρνει την Ζέτα από το σχολείο. Έχω και απίστευτη βοήθεια από τον Μιχάλη, όποτε βέβαια είναι στο σπίτι. Τώρα που μιλάμε εγώ χαζεύω στον υπολογιστή και αυτός προσφέρθηκε να μαγειρέψει μιας και δεν είχαμε τίποτα για μαμ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

και εμεις καναμε μπανακι φαγαμε αλλα ξαναπειναμε!!!!εχει φαει 190 και ακομα πειναει!!!!!!!!!!!!!κανουμε και πριτσ γιατι κακακια δεν εχουτμε κανει παλι ολη μερα!!!νιαουριζουμε και λιγο κτλ!!!!σε λιγακι θα κατεβει ο αδερφος μουτ να τον κρατησει να κανω ενα μπανιο για να βγαλω και γαλα!!!το γαλα μου εχει ελαττωθει παρα πολυ και δεν τον καλυπτω με τιποτα απο σημερα..τι να κανουμε...

Αυτό το 2ωράκι jtse της βοήθειας είναι σωτήριο πάντως ε;;;; Εγώ θα το ήθελα να μου κρατάει κάποιος τα παιδιά για ένα δίωρο συνεχόμενο και θα έφτιαχνα αγίους!! Τώρα ,ξεκινάω να φτιάξω κάτι, σταματάω γιατί κάτι θα ζητήσει το ένα, συνεχίζω και ξανασταματάω γιατί κάτι θα ζητήσει το άλλο κ πάει λέγοντας! Έτσι κ αποσυντονίζεσαι κ δουλειά δεν γίνεται!!

Σας αφήνω πάω να κάνω ένα ντους να χαλαρώσω!!! Φιλάκια...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερα κοριτσαρες!!!

ΔΑΛΙΔΑ μου εγω κλεινω μηνα την τεταρτη κ απο την ωρα που γεννησα δεν ειχα πολυ αιμα σχεδον τιποτα κ κανα 2 μερες ολη μερα τιποτα κ το βραδυ ελαχιστο αλλα οταν ειχα ρωτησει την μαια μου μου ειχε πει οτι δεν ειναι στανταρ το ποσο θα κρατησει ε λογικα εσενα δεν θα ειναι για πολυ ακομα αλλα μετα θα μας ερθει κ η περιοδος...αήθεια αυτη ποτε ερχεται οεο???

εγω κοριτσια οσον αφορα τη βοηθεια δεν εχω καμια αναγκαστικα...τα πεθερικα μου ειναι τετοια η δουλεια τους που δουλευουν σαν σκυλια οποτε θα ηταν κ γαιδουρια να ζητησω κατι(ασε που εγω δεν ζηταω κ βοηθεια θεωρω οτι θα καταλαβει ο αλλος οτι χρειαζομαι αλλα ματαια...)κ η μαμα μου που μου λεει να ερχεται εδω...ποτε να ερθει?230 ο Αντρεας ειναι σπιτι καθε μερα εγω κοιταω πως κ πως να ξεκλεψω ωρα να κοιμηθω με το που κοιμηθει το μωρο η να κανω καποια πραγματα στο σπιτι δεν μπορω να την εχω στα ποδια μου...αλλα πιστευω οτι θα μπορουσαν κ οι 2 να βοηθανε αλλιως ενα φαγητο κ το σιδερο αλλα.....τεσπα ειπαμε βρε θα τα καταφερουμε ολες!!!

Δεν πολυκαθομαι μεσα κοριτσια σας διαβαζω ομως ολες κ μαθαινω νεα σας κοιταω να καθομαι κ με τον Αντρικο μου οσο μπορω γιατι εχουμε χαθει εντελως!!σε λιγο θα συννενοουμαστε με post it!!οποτε κοιμαμαι εγω φυλαει το μωρο κ οποτε φυλαω το μωρο κοιμαται εκεινος!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Κσλσπερα κοριτσια!!!!

ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ!!!!!!!

αν πεινασει θα ξυνησει μονο του .

αν ειναι τοσο τουμπανο βρεξε μια πετσετουλα με ζεστο νερακι κ βαλτο πανω στο στηθος σαν κομπρεσες.

κακο στην παραγωγη δεν κανεις,μην φοβασαι.

και μενα το μεσημερι το ιδιο μου εκανε......

α παρε και λιγο βαμβακακι για να μαζεψεις το γαλατακι που θα τρεξει.το βαμβακι μην το πεταξεις.....καθαρισε το πρωσαπακι του μωρου....

αν εχει οτιδηποτε σπυρακι πουφ εξαφανιζετε

βρε συ θεανουλα εμενα καθε φορα πρηζεται σα τουμπανο το στηθος τελευταια.... και αμα δεν τη ξυπνησω εγω τη δικια μου δε ξυπναει μονη της... και η παιδιατρος ειπε να μη την αφηνω ποτε απο απο 5ωρες σερι (την αφηνω μονο 1 φορα τη νυχτα για να κοιμομαστε και λιγο...) τι να κανω?????????????????? οποτε περνανε 4 ωρες ξεκιναω και τη πειραζω λιγακι ή στο εσχατο αγκαλιτσα να ξυπνησει και αμεσως ψαχνει μαμ....

θα δοκιμασω αυτο με το βαμβακι γιατι μου χει κανει κατι σπυθουρακια...!!!!

Επιθεματα θηλασμου βαζετε?

ελενη πλακα κανεις?? δηλαδη καποιες ΔΕΝ βαζετε????? εγω εχω κανει χρυσο το mothercare (κριμα που δεν τα χα παρει απο αγγλια!!!!!!!!) που ειναι και οικονομικα υποτιθεται....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Δεν πολυκαθομαι μεσα κοριτσια σας διαβαζω ομως ολες κ μαθαινω νεα σας κοιταω να καθομαι κ με τον Αντρικο μου οσο μπορω γιατι εχουμε χαθει εντελως!!σε λιγο θα συννενοουμαστε με post it!!οποτε κοιμαμαι εγω φυλαει το μωρο κ οποτε φυλαω το μωρο κοιμαται εκεινος!!

μιτσακι κι εμεις τα ιδια... εναλαξ κοιμομαστε... ψιλοφοβομαστε να αφηνουμε το μωρο εντελως μονο του μηπως απο τη κουραση και τη νυστα δεν την ακουσουμε... μετα τον εμετο που κανε εχω φοβηθει αρκετα! και τη παρατηρω οτι τελευταια τρωει πολυ και αμα τη ζορισω οπως τη πλενω οταν τα χει κανει βγαζει καμια γουλιτσα.... ετσι τη κραταω πολληηηηηη ωρα αγκαλια και μετα τη ξαπλωνω...

οσο για βοηθεια που λετε κοριτσια, εγω ειχα τη μανα μου ως τωρα ολη μερα σχεδον (ειδικα οποτε ελειπε ο αντρας μου) και τα βραδια ο αντρας μου τρομερη βοηθεια... αλλα παει στη δουλεια αυριο η μανουλααααααα... να δω τι θα κανουμε! ειδικα απο μαγειρεμα ηταν τρομερη εξυπηρετηση...

σε 2 βδομαδες ερχεται η πεθερα μου να δουμε τι θα δουμε... θα επιζησουμε ή οχι?????????? κι εγω παντως ειμαι λιγο "γκαου", και αμα δεν τα κανουν με το δικο μου τροπο νευριαζω και προτιμω να μη κανουν τιποτα, αλλα η μανα μου το ξερει και το παλευει η καημενη....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

δεν αντεχω!!!!!!απο τις 8:30 παλευω με τον μπεμπη και τωρα ακομα ψευτοκοιμαται!!!!!!με πονεσε η μεση μου τα χερια μου ...μεχρι που ετρωγα και τον ειχα αγκαλια...επρεπε να φαω μπας και βγαλω λιγο γαλα αλλιως σιγα μην ετρωγα,...ταλαιπωρια εχει καταντησει το φαγητο οταν ειμαι μονη μου...και ο καυμενος ο αντρουλης μου δουλευει ακομα και θα ρθει κομματια και οοολη νυχτα θα ξαναπαλευω μονη μου!θα λυπαμαι να τον ξυπνησω.......παααααλιιιιιιιιι κλαιει....

α ρε ασπααααααααααα! μεχρι λεει να γινουν 2 μηνων ειναι, μετα μπαινουν σε προγραμμα...

κι εγω απο τις 23.00 που γραψα το μηνυμα και ξεκινησαμε ταισμα κλπ τωρα ακομα ειναι ξυπνια και την εχει ο αντρας μου αγκαλια... να δουμε ποτε θα κοιμηθει!!!! τη νυχτα θα χουμε παλι σημερα....... θα κοιμηθουμε αραγε?????

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Κσλσπερα κοριτσια!!!!

βρε συ θεανουλα εμενα καθε φορα πρηζεται σα τουμπανο το στηθος τελευταια.... και αμα δεν τη ξυπνησω εγω τη δικια μου δε ξυπναει μονη της... και η παιδιατρος ειπε να μη την αφηνω ποτε απο απο 5ωρες σερι (την αφηνω μονο 1 φορα τη νυχτα για να κοιμομαστε και λιγο...) τι να κανω?????????????????? οποτε περνανε 4 ωρες ξεκιναω και τη πειραζω λιγακι ή στο εσχατο αγκαλιτσα να ξυπνησει και αμεσως ψαχνει μαμ....

θα δοκιμασω αυτο με το βαμβακι γιατι μου χει κανει κατι σπυθουρακια...!!!!

ελενη πλακα κανεις?? δηλαδη καποιες ΔΕΝ βαζετε????? εγω εχω κανει χρυσο το mothercare (κριμα που δεν τα χα παρει απο αγγλια!!!!!!!!) που ειναι και οικονομικα υποτιθεται....

Καλημερα

Ax βρε Irida,

γι'αυτο ρωταω για τα επιθεματα.....και εγω του mothercare επερνα και παντα βρεχομουν μετα πηρα τα προδερμ και τα τζονσονς τα ιδια και αυτα και τελικα πηρα απο το φαρμακειο τα chicco και σωθηκα !!!! ειναι ελαφρος πιο ακριβα αλλα δεν τα αλλαζεις καθε 5 λεπτα οποτε συμφερει και ξεμπερδευεις και απο τις διαροες.Πριν σε καθε θηλασμο αλλαζα σουτιεν και μπλουζα και να φανταστεις τα φορουσα 2πλα.

Το μωράκι δεν χρειαζεται να το ξυπνας για να το θηλασεις.

Μπορεις να το παιρνεις απαλα αγκαλιτσα και αυτο θα θηλασει μια χαρα χωρις να ξυπνησει.

Εκτος βεβαια αν εχει λερωθει οποτε.....

Και εγω μολις τωρα αυτο εκανα γιατι ειχα γινει τουμπανο ,τον πηρα και τον εβαλα στο στηθος και αμεσος θηλασε και μετα τον ξαναεβαλα στην κουνια χωρις να ξυπνησει.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...