Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά η μαστογραφία σε μικρές ηλικίες δεν δείχνει πολύ καλά γιατί είναι πυκνό το στήθος οπότε γι'αυτό Κ δεν συστήνετε είναι Κ τεχνικός ο λόγος αλλά υπέρηχο πλέον κάνουν όλες οι ηλικίες .. Μια μετά τα 35 Κ μετά τα 40 κάθε χρόνο. 

Ναι και εμένα μου γράφουν πολύ πυκνοί μαστοί στη διάγνωση αλλά θέλω να πιστεύω αν υπάρχει κάτι φαίνεται. Ξέρω γυναίκα που μέχρι τα 60 δεν είχε κάνει ποτε μαστογραφία. Ειναι απαράδεκτο , ειδικά πλέον με το πρόγραμμα της Γεννηματα που είναι δωρεάν έλεγχος.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο φυλαγαν επειδη ελειπες...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι ναι το είπα σήμερα αυτό. Ήθελα να λείψω αύριο και του το είπα και μου λέει "ακόμα δεν ήρθες είσαι που είσαι με το ζόρι 4 ώρες θες και να λείψεις ? Θα σου έχω διπλάσια δουλειά....." και του απάντησα ότι ούτως ή άλλως μου κρατούσε δουλειά 3 μηνών στη μια μέρα θα κολλήσω? Αλλά τελικά δεν χρειάζεται να λείψω αύριο οπότε την πάτησε θα με δει το πρωϊ και θα τρομάξει.... Και για τους τσακωμούς που συζητάτε ΕΔΩ σπίρτο αναμμένο τσακώνομαι σε χρόνο dt με όλους και για όλα. ΝΕΥΡΙΚΟΣ άνθρωπος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι ναι το είπα σήμερα αυτό. Ήθελα να λείψω αύριο και του το είπα και μου λέει "ακόμα δεν ήρθες είσαι που είσαι με το ζόρι 4 ώρες θες και να λείψεις ? Θα σου έχω διπλάσια δουλειά....." και του απάντησα ότι ούτως ή άλλως μου κρατούσε δουλειά 3 μηνών στη μια μέρα θα κολλήσω? Αλλά τελικά δεν χρειάζεται να λείψω αύριο οπότε την πάτησε θα με δει το πρωϊ και θα τρομάξει.... Και για τους τσακωμούς που συζητάτε ΕΔΩ σπίρτο αναμμένο τσακώνομαι σε χρόνο dt με όλους και για όλα. ΝΕΥΡΙΚΟΣ άνθρωπος

Νευρικός δεν λες τιποτα......καταλαβαινω....ολη την ωρα ετσι :evil::twisted:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Οχι δεν ξερω....

Ασχετο....ο λογιστης ζεί ακόμα?

θα τον φτιαξω κ αυτον... ειναι να παει στο χωριο του κ θα μας το πει αυριο.. ξερεις την απαντηση. "την κατασταση εδω τη ξερετε..."

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενιτσα φυσηξα καλο μου?? Και δεν σε πηρε ο αερας μαρη?? καληνυχτα ωραιο ελενακι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσια!

διαβασα τα σημερινα πριν γραψω να εγκλιματιστώ!

καταρχην περαστικα στο μιτσακι 9μαν ρε κοριτσι τι ταλαιπωρια) και στο μπαμπα της αννουλας (με το καλο σιδερενιος)!

κατα δευτερον για τη συναντηση:

θα τη χασω κι αυτη κατα πως φαινεται ι:( . Πάσχα θα είμαι θεσσαλονικη και θα μεινω μεχρι του θωμα με τον μικρο γιατί την έχουμε κι ένα γάμο, οποτε παν τα τσιπουρακια! Βέβαια απο την άλλη μπορουμε να καννισουμε ίσως καμια συναντηση οι "βορειες" εκεινες τις μέρες! σκεφτειτε το!...

στο μεταξυ εγώ δεν σας ξερω ουτε απο τις φωτογραφιες! δε μπορώ να μπω, ή γιατι κάτι δεν κανω σωστά ή ίσως γιατι "δε σας έχω φιλες". μονο η Αγγελικη ειχε κανει αιτημα και το χα δεχτει. τι πρεπει να κανω δεν ξερω! βοηθατε εσεις που το κατεχετε το ρημαδι το καφε! δεν προφταινω να το ψαξω!

Διαφημίσεις

παω και εγω μου φαινεται.....μπας και τεζαρω σε κανα κρεβατι ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!

διαβασα τα σημερινα πριν γραψω να εγκλιματιστώ!

καταρχην περαστικα στο μιτσακι 9μαν ρε κοριτσι τι ταλαιπωρια) και στο μπαμπα της αννουλας (με το καλο σιδερενιος)!

κατα δευτερον για τη συναντηση:

θα τη χασω κι αυτη κατα πως φαινεται ι:( . Πάσχα θα είμαι θεσσαλονικη και θα μεινω μεχρι του θωμα με τον μικρο γιατί την έχουμε κι ένα γάμο, οποτε παν τα τσιπουρακια! Βέβαια απο την άλλη μπορουμε να καννισουμε ίσως καμια συναντηση οι "βορειες" εκεινες τις μέρες! σκεφτειτε το!...

στο μεταξυ εγώ δεν σας ξερω ουτε απο τις φωτογραφιες! δε μπορώ να μπω, ή γιατι κάτι δεν κανω σωστά ή ίσως γιατι "δε σας έχω φιλες". μονο η Αγγελικη ειχε κανει αιτημα και το χα δεχτει. τι πρεπει να κανω δεν ξερω! βοηθατε εσεις που το κατεχετε το ρημαδι το καφε! δεν προφταινω να το ψαξω!

θα σου στειλω τωρα...

221882cb0gkyh7q4.gif

σου εστειλα για να εχεις 'δουλεια'..... αντε καληνυχτα κουκλες...τολκ του γιου τουμοροου..τσ τσ

221882cb0gkyh7q4.gif

σου εστειλα για να εχεις 'δουλεια'..... αντε καληνυχτα κουκλες...τολκ του γιου τουμοροου..τσ τσ

καληνυχτα........τομοροου...μορνινγκ...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...