Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια διαβάζω τι γράφετε για τη μαστογραφία. Πολλοί γιατροί τη θεωρούν κομμάτι των εξετάσεων προγεννητικού ελέγχου γιατί οι ορμόνες της εγκυμοσύνης επιδρούν αρνητικά αν υπάρχει ήδη κάποιο θέμα. Η κολλητή μου ετών 32 πήγε στο γιατρό πέρσι να της γράψει προγεννητικό έλεγχο για να ξεκινήσει να προσπαθεί για παιδάκι (φυσικά) και της έγραψε και εξέταση για το στήθος την οποία έκανε μαζί με όλες τις άλλες αιματολογικές κ γενικά τον έλεγχο που κάνουμε. Βρέθηκε αρχόμενος καρκίνος στο στήθος στάδιο 1 αλλά επιθετικότητα 3/3. Έτσι κ αλλιώς πρέπει να ελέγχουμε το στήθος κάθε χρόνο, πόσο μάλλον πριν από μια εγκυμοσύνη αν είναι εφικτό. Τόσα άλλα κοιτάζουμε άλλωστε, δεν είναι κάτι ένα ακόμα.

Εχεις 100% δίκιο! Γι αυτό κ εγώ ήμουν αυτή που πρώτη σχολίασα το θέμα μαστών στους γιατρούς μου πριν προλάβουν να πουν κάτι! Είναι μια πολύ απλή εξέταση σε σχέση με τόσα άλλα που κάνουμε που κυριολεκτικά σου σώζει τη ζωή! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν μίλαγε αλα το βλέμα του ελεγε πολλα΄......

ναι ειναι αυτο το βλεμμα το αη γ&&^%ου μωρη κ^&&*λα.....το ξερω αυτο το βλεμμα το εχει συχνα!!!! Και ας μη μου εχει πει ποτε ΄παρατα μας'. Ειναι σιγανοπαπαδια αυτος.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν βαλετε μηχανημα δεν θα πινει κανενας....ετσι γινεται το τσαμπα ειναι πιο γλυκο.....

γιατι το λες αυτο? εγω θα τους ελεγα για ποικιλια, δεν βαρεθηκανε το φραπε συνεχεια??? κανα maltesers, κατι αλλο???

το λιγοτερο ειναι η κουτα. ολα να μας τα κοψουν. μη χαρουμε με τπτ εμεις...

Εχω πελατες βρε συ.....μετραγανε τους τσαμπα καφεδες και νομιζαν οτι θα βγαζουν πολλα αλλα μολις πρεπει να πληρωσουν για το καφεδακι δεν πινουν ουτε οι μισοι......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ναι ειναι αυτο το βλεμμα το αη γ&&^%ου μωρη κ^&&*λα.....το ξερω αυτο το βλεμμα το εχει συχνα!!!! Και ας μη μου εχει πει ποτε ΄παρατα μας'. Ειναι σιγανοπαπαδια αυτος.

Αφου δεν σε ειπε και Αλέκα παλι καλα........:mrgreen:

Εχω πελατες βρε συ.....μετραγανε τους τσαμπα καφεδες και νομιζαν οτι θα βγαζουν πολλα αλλα μολις πρεπει να πληρωσουν για το καφεδακι δεν πινουν ουτε οι μισοι......

ειναι αυτο που λεμε, φτηνοι στο λαδι, κ ακριβοι στο ξυδι...

τι να πεις? ειμαστε κ ελληναρες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τσούπρες γεια σας!!! Τι μου κάνετε? Εμείς είμαστε καλά και ευτυχώς για εμένα ζω στο δικό μου κόσμο και δεν έχω ακόμα πάρει χαμπάρι τι γίνετε με τα μέτρα!!! Όταν το πάρω γιατί είμαι και ξανθιά θα σας ενημερώσω.... Είμαι πάλι ως συνήθως εκτός θέματος αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.... Συνήθως διαβάζω την τελευταία σελίδα που έχετε γράψει και μετά πετάγομαι από το πουθενά και λέω ένα γειά....

Διαφημίσεις

Μεφη ξεχασα....εσεις οι υδροχοοι εισαστε ψιλοτρελοι....Κυρος Γραναζης.....Εγω παντως ειμαι με τον αντρα σου....τον καυμενο τον ζυγουλιακα....Εναν γκομενο υδροχοο ειχα και πανω που νομιζε ότι με ειχε κανει αλογο την εφαγε την καταστροφη του χαχα. Ενω Ζυγο....απλα τα πραγματα...πολιτισμενα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Τσούπρες γεια σας!!! Τι μου κάνετε? Εμείς είμαστε καλά και ευτυχώς για εμένα ζω στο δικό μου κόσμο και δεν έχω ακόμα πάρει χαμπάρι τι γίνετε με τα μέτρα!!! Όταν το πάρω γιατί είμαι και ξανθιά θα σας ενημερώσω.... Είμαι πάλι ως συνήθως εκτός θέματος αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.... Συνήθως διαβάζω την τελευταία σελίδα που έχετε γράψει και μετά πετάγομαι από το πουθενά και λέω ένα γειά....

που εισαι εσυ λουλουδακι μου??? εισαι η πιο ευτυχισμενη απο ολες μας που δεν ξερεις τι γινετε με τα μετρα... εμεις εχουμε αλαλιασει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αφου δεν σε ειπε και Αλέκα παλι καλα........:mrgreen:

ναι....και για την ιστορια, ο Νικος με λεει άλεξ. λογω αγγλιας. Και επισης ο πατερας μου και ο πεθερος μου με λενε αλεξ...λογω νικου. όΤαν ο Νικος με λεει αλεκα, σημαινει ότι θελει να με βρισει.....

καλως το ειρηνακι...τι κανεις καλε εσυ???

221882cb0gkyh7q4.gif

Μεφη ξεχασα....εσεις οι υδροχοοι εισαστε ψιλοτρελοι....Κυρος Γραναζης.....Εγω παντως ειμαι με τον αντρα σου....τον καυμενο τον ζυγουλιακα....Εναν γκομενο υδροχοο ειχα και πανω που νομιζε ότι με ειχε κανει αλογο την εφαγε την καταστροφη του χαχα. Ενω Ζυγο....απλα τα πραγματα...πολιτισμενα....

κ εμενα η καλυτερη μου φιλη ever, αυτη που ερχεται απο ζακυνθο να μας δει, ειναι Ζυγος. οντως πολιτισμενα... τα ψαχνουν ολα, τι ψυχολογια μπορει να εχεις εσυ, ο γειτονας σου, τα παντα... πως θα μιλησουν, μη σε πληγωσουν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Τσούπρες γεια σας!!! Τι μου κάνετε? Εμείς είμαστε καλά και ευτυχώς για εμένα ζω στο δικό μου κόσμο και δεν έχω ακόμα πάρει χαμπάρι τι γίνετε με τα μέτρα!!! Όταν το πάρω γιατί είμαι και ξανθιά θα σας ενημερώσω.... Είμαι πάλι ως συνήθως εκτός θέματος αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή.... Συνήθως διαβάζω την τελευταία σελίδα που έχετε γράψει και μετά πετάγομαι από το πουθενά και λέω ένα γειά....[/QUOΤΕ]

αυτο το πεταγομαι απο το πουθενα το κανω και εγω....

Διαφημίσεις

ναι....και για την ιστορια, ο Νικος με λεει άλεξ. λογω αγγλιας. Και επισης ο πατερας μου και ο πεθερος μου με λενε αλεξ...λογω νικου. όΤαν ο Νικος με λεει αλεκα, σημαινει ότι θελει να με βρισει.....

καλως το ειρηνακι...τι κανεις καλε εσυ???

εμενα με λεει MAF. οταν θελει να μου μιλησει για κατι πολυ σοβαρο με λεει Ελενη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμενα η καλυτερη μου φιλη ever, αυτη που ερχεται απο ζακυνθο να μας δει, ειναι Ζυγος. οντως πολιτισμενα... τα ψαχνουν ολα, τι ψυχολογια μπορει να εχεις εσυ, ο γειτονας σου, τα παντα... πως θα μιλησουν, μη σε πληγωσουν...

ετσι ειναι....και εγω νομιζω ότι προσεχω....Αλλα όταν θελω να την πω σε καποιον...αααχχχχχχ......

εμενα με λεει MAF. οταν θελει να μου μιλησει για κατι πολυ σοβαρο με λεει Ελενη.

απο που βγαινει????? Το 'γλυκο του' ειναι αλεξούλιους....

221882cb0gkyh7q4.gif

Εδώ είμαι... μπαίνω κάθε μέρα σας διαβάζω ξεχνάω αυτά που έχω διαβάσει και μετά πάω να ξεσκ@τώσω να ταϊσω τα γνωστά δηλαδή απλά από την Πέμπτη με τη βρογχιολίτιδα της μικρής επειδή ψιλογκρινιάζει και επειδή γυρνάω κομμάτια από τη δουλειά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω.... Αφού και τη φάρμα μου στο fb την φτιάχνει ο άντρας μου αυτές τις μέρες.... Ρε παιδιά 3 μήνες έλειψα και όλα εμένα περίμεναν με ψόφησε ο προϊστάμενος!!!

Εμενα με λει Λενιώ και εγω τον λέω Μανώ και Μανουσόπουλο

αχ...όλες εχουμε τα ψευδωνυμα μας...τρεμε μαρλεν....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...