-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:
Πολύ χαίρομαι! Ναι και εγώ ήθελα να έκανα και δεύτερο πριν πάει παιδικό. Προς το παρόν την κρατάει η γιαγιά. Σεπτέμβρη θα πάει θα είναι 2. Για λίγες ωριτσες μόνο. Επειδή την πλένω σε κάθε αλλαγή αν είναι να κάνω δεύτερο θα ήθελα να έχουμε βγάλει την πάνα. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω την κίνηση, αποφεύγω όσο δεν πάει την εμβρυομεταφορά γιατί έχω μόνο 2 έμβρυα ΒΒ και μια νέα διέγερση με τρομάζει όσο τίποτα. Και αν πάλι έχω αιμορραγίες; Πολύ μικρή να της απορρίπτω τις αγκαλιές. Εδώ κάποια βράδια την κουνάω για να κοιμηθεί.
Για να πάρουμε την απόφαση να κάνουμε δεύτερο, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο θεωρω. Είναι πολλά που μας αποτρέπουν και πάντα θα ζητάμε περισσότερο χρόνο. Επειδή εμένα δεν με έπαιρνε να περιμένω πολύ όμως, προσπάθησα να ελαχιστοποίησω τα κολλήματα. Άρχισα να σκέφτομαι τα εμπόδια και να ψάχνω τρόπους να τα καταρριψω. Πχ. ήξερα ότι δεν θα μπορώ να τον σηκώνω αν μείνω έγκυος. Οπότε έπρεπε να πάρω κρεβάτι και να τον μάθω σε αυτο. Να υπολογίσω διαστάσεις γιατί δεν θα χωραγε αργότερα μαζί με κούνια. Και διάφορα μικρό πράγματα για τα οποία όμως έπρεπε να είμαι προετοιμασμένη πολύ πριν μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Όπως εσύ τώρα. Πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα να προσπαθείς να της αλλάξεις τον τρόπο που κοιμάται, ώστε να μην πρέπει να την κουνάς. Οι αγκαλιές δεν σταματάνε.. το σήκωμα σταματάει. Αγκαλιές κάνουμε στο κρεβάτι. Άλλωστε ο δικός μου είναι 14 κιλά. Και έγκυος να μην ήμουν, δε θα μπορούσα να τον έχω πολύ ώρα αγκαλιά όρθια! Βάλτα κάτω και σκέψου τι μπορείς να προσαρμόσεις. Αν ωστόσο χρειαστείς κι άλλη διέγερση, κάτι που απευχομαι, όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο! Άσε ότι καλό είναι τα παιδιά να μην έχουν πάνω από 2-3 χρόνια διαφορα. Ιδανικά τουλάχιστον!!
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 10.664 απαντήσεις
- 1.104.128 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.202.890 εμφανίσεις
-
- 977 απαντήσεις
- 493.675 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.564 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.048 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.664 απαντήσεις
- 1.104.117 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.071 απαντήσεις
- 71.490 εμφανίσεις
-
- 2.046 απαντήσεις
- 98.295 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 85.962 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 209 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 9.325 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 246 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 4.269 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.788 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 13.628 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα