-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:
Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.
Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!
Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ.
καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα;
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 10.661 απαντήσεις
- 1.103.958 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.202.820 εμφανίσεις
-
- 977 απαντήσεις
- 493.645 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.554 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.045 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.661 απαντήσεις
- 1.103.938 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.071 απαντήσεις
- 71.465 εμφανίσεις
-
- 2.046 απαντήσεις
- 98.263 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 85.943 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 207 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 9.316 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 242 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 4.264 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.781 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 13.618 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα