Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τη Δευτερα κανει κατι, με γκρινια εστω... αλλα τις υπολοιπες μερες που δεν συναντιομαστε, ουτε τα πιατα δεν πλενει πριν φυγει. "πλενω ολη τη μερα, να πλενω κ σπιτι?" σιγα τη κουραση! κ δεν μιλαμε για πιατα. για 3 μπιμπερο κ 2 ποτηρια νερο μιλαμε...

του λεω το πρωι μαζεψε τα χαλια απο το μπαλκονι, γιατι δεν τα μαζεψες εσυ? μου λεει... κατι αλλο εχει μεινει να κανω? αρκει να μην ενοχληθει.

φουντωσα μαρη παλι! ουτε τον πηρα να του πω για τη χριστ.. να παει να χ@στει. θα το μαθει την αλλη μερα.

παω για τσιγαρακι κ ερχομαι...

αχ μαρη.....τι ζωδιο ειναι ο Παυλος???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

με τα παιδια παιζει, δεν ειχα ποτε παραπονο, κ με μενα παιζει, ουτε απο κει εχω παραπονο. ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ????

χεσ τις δουλειες....αρκει που ασχολειται μαζι τους

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε μιτσακη την πατησες ασχημα....περαστικα κοριτσι μου!!!!

δαλιδα ευχαριστω!!!ναι η μπεμπουλα πηρε λιγο απο υψος ειναι 60εκ και βαρος γυρω στα 4500.ειναι ακομα η πιο μικρη του νοεμβριου αλλα τι να κανω.....

εχω λυσαξει που δεν εχω το λαπτοπ.....το δειγμα που εχει ο αρης μου ερχεται αν το πεταξω απο το μπαλκονι.....

τωρα κατεβηκα παλι κατω και εχω και τα μωρα στο παρκοκρεβατο και γραφω σαν ανθρωπος:D

μεφη γιατι δεν βαζει ρε συ?εγω εχω δει σε πολλα προ-πο

fCS8p3.png

με τα παιδια παιζει, δεν ειχα ποτε παραπονο, κ με μενα παιζει, ουτε απο κει εχω παραπονο. ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ????

Και εμένα παίζει με την Εφη και έχει και ένα κτήμα που έχει ένα άλογο και πηγαίνουν μαζί και το ταίζουν.Και με την μπουμπού όπως είπα ασχολείται!!Εγώ εννοείται οτι δεν θ΄λω δουλειές,την στιγμή που δεν δουλεύω όπως εσύ και πέρνω και γυναίκα,αλλά θέλω όταν λείπω να μην μένουν τα παιδιά νηστικά και λερωμένα!!

Με μένα αυτός θέλει να παίξει αλλά εγώ δεν!!!

Διαφημίσεις

Και εμένα παίζει με την Εφη και έχει και ένα κτήμα που έχει ένα άλογο και πηγαίνουν μαζί και το ταίζουν.Και με την μπουμπού όπως είπα ασχολείται!!Εγώ εννοείται οτι δεν θ΄λω δουλειές,την στιγμή που δεν δουλεύω όπως εσύ και πέρνω και γυναίκα,αλλά θέλω όταν λείπω να μην μένουν τα παιδιά νηστικά και λερωμένα!!

χεσε με μαρη.....τιποτα αλλο θελεις???? Κανα μαυρο να σου κανει αερα θες????? (εγινα και ρατσιστρια για χαρη σου...) και δεν του καθεσει κι όλας.....φτου σου

221882cb0gkyh7q4.gif

μεφη γιατι δεν βαζει ρε συ?εγω εχω δει σε πολλα προ-πο

Για να μην τον κοροιδέψουν!!Μην τον πουνε τσιγγούνη!!!Ποιός να τον κοροιδέψει;;Όλα α ανεγκέφαλα της Ξάνθης που πηγαίνουν και ακουμπάνε εκεί κάθε Σαββατοκύριακο το ετήσιο εισόδημα ενός εργάτη!!!

χεσε με μαρη.....τιποτα αλλο θελεις???? Κανα μαυρο να σου κανει αερα θες????? (εγινα και ρατσιστρια για χαρη σου...) και δεν του καθεσει κι όλας.....φτου σου

:-D:-D:-D:-D:-DΑλεκάκι,άστο!!Είμαι δύσκολη περίπτωση!

αχ μαρη.....τι ζωδιο ειναι ο Παυλος???

καρκινος. οικογενειαρχης. only.

χεσ τις δουλειες....αρκει που ασχολειται μαζι τους

μωρε κ εγω δεν τρελλαινομαι, αλλα τα βασικα...

ωραια τα αλογα... καφε ειναι??

Ευχαρίστως!

Όσο για το αν θα ενοχλήσεις σε καταλάβαμε...εσύ βγάζεις γλώσσα μόνο ιντερνετικά

στο τσιπουραδικο θα κατσουμε διπλα διπλα, to know us better. τη πατσουρου θα τη στειλουμε απο την αλλη...παναγια μου, γλωσσου. χαθηκε αυτη σημερα. θα εκανε σεξ φαινεται χτες, κ θελει μια μερα να συνελθει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

hello..γυρισα!!επιτελους!μπανιαρισα και ταισα!και εκατσαα!!@βρε ουτε εμενα κανει τιποτα πλεον και νευριαζω...αλλα εγω δε δουλευω!δεν παυει ομως να τη χρειαζομαι καποιεσ φορες κ εγω τη βοηθεια!...δεν ειναι κ πολυ ευκολο να εισαι ολη μερα με ενα παιδι και για σενα τιποτα!δεν παραπονιεμαι γιατι το παιδακι μου να ναι καλα και ας μην κανω τιποτα για εμενα αλλα καποιες φορες με παιρνει το παραπονο!μαζι του ασχολειται!!!!!!!!δεν εχω παραπονο!

Διαφημίσεις

Για να μην τον κοροιδέψουν!!Μην τον πουνε τσιγγούνη!!!Ποιός να τον κοροιδέψει;;Όλα α ανεγκέφαλα της Ξάνθης που πηγαίνουν και ακουμπάνε εκεί κάθε Σαββατοκύριακο το ετήσιο εισόδημα ενός εργάτη!!!

βρε, θα τον ευχαριστουν κιολας, να μη κουνιουνται καθολου απο κει!!!

μα γιατι δεν εχω καταλαβει... κ σε σενα κανει καλο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω τις δυσκολες περιπτωσεις τις λεω ανικανοπποιητες...συναισθηματικα ανικανοποιητες....,προεχε μαρη!

καρκινος. οικογενειαρχης. only.

στο τσιπουραδικο θα κατσουμε διπλα διπλα, to know us better. τη πατσουρου θα τη στειλουμε απο την αλλη...παναγια μου, γλωσσου. χαθηκε αυτη σημερα. θα εκανε σεξ φαινεται χτες, κ θελει μια μερα να συνελθει!

α οι Καρκινοι ειναι λιγο τεμπεληδες....ξερω απο το γιο μου...ππυ και για να κλασει με φωναζει.

Εγω θα κατσω διπλα στην Πατσουρου....για να μη μεξαναβγαλει φωτο

221882cb0gkyh7q4.gif

ωραια τα αλογα... καφε ειναι??

Ένα έχει καλέ.Ιππασίας είναι και ναι είναι καφέ.

QUOTE=Aspa..;204239]hello..γυρισα!!επιτελους!μπανιαρισα και ταισα!και εκατσαα!!@βρε ουτε εμενα κανει τιποτα πλεον και νευριαζω...αλλα εγω δε δουλευω!δεν παυει ομως να τη χρειαζομαι καποιεσ φορες κ εγω τη βοηθεια!...δεν ειναι κ πολυ ευκολο να εισαι ολη μερα με ενα παιδι και για σενα τιποτα!δεν παραπονιεμαι γιατι το παιδακι μου να ναι καλα και ας μην κανω τιποτα για εμενα αλλα καποιες φορες με παιρνει το παραπονο!μαζι του ασχολειται!!!!!!!!δεν εχω παραπονο!

Αυτό εννοώ!

εγω τις δυσκολες περιπτωσεις τις λεω ανικανοπποιητες...συναισθηματικα ανικανοποιητες....,προεχε μαρη!

α οι Καρκινοι ειναι λιγο τεμπεληδες....ξερω απο το γιο μου...ππυ και για να κλασει με φωναζει.

Εγω θα κατσω διπλα στην Πατσουρου....για να μη μεξαναβγαλει φωτο

σοφη κινηση!!!;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...