Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε αθεόφοβες διαβάζω αυτά που δεν είχα διαβάσει με την συνάντηση κ έχω κατουρηθεί στο γέλιο!!!!!!

Κυκλοφορεί κ βιντεάκι ή δεν τα καταφέρατε;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eδω είμαστε καλέ!!!Γελάω με τα συνοφρυομένα βλέμματα που δεν αντέχουν να ζήσουν με λίγα ευρουδάκια παρακάτω.

Εγω το φιλοσόφησα, έχω περάσει κ τελείως ταπί για αρκετό διάστημα, θα συνηθίσω κι έτσι. Το ίντερνετ μην μου κόψουν γιατί έχω εθιστεί λέμε!!!!(τα ακους κυρ-Παπανδρέου;;;Μαυρος που ήσουνα, που μου λέει κ ο μεγάλος μου!!)

Εμένα ρε Δαλιδά μου τη δίνει που πάλι από τους μισθωτούς πήγε να βγάλει το φίδι από τη τρύπα!Οπως και το 21% ΦΠΑ.

Ετσι, έτσι πρέπει να είναι τα θηλυκά!! Ευγε!!!

Τί λές καλέ;;;Θα σου άρεζε να έχεις μια κόρη και να παρακαλάει αυτή τους άντρες;;;;;Εγώ δεν το έκανα ΠΟΤΕ μου!!Ετσι και γίνει καμιά τέτοια θα την αποκληρώσω!!!

Βρε αθεόφοβες διαβάζω αυτά που δεν είχα διαβάσει με την συνάντηση κ έχω κατουρηθεί στο γέλιο!!!!!!

Εγω το εχω αλλα δεν μπορω να το στειλω....:(

Ελένη1 έχετε και μηχνήματα με καφέδες;;;Γιατί του λέω του άντρα μου να βάλει ένα τέτοιο στο Προ-πό και δεν θέλει!

Εχουμε,εχουμε πολλους πελατες με προπο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσαρες...εχω λιωσει...εκανα κ 38.8 κ παιρνω αντιβιωση....δεν εχω κουραγιο να σταθω ορθια...μπηκα να σας δωσω φιλακια πολλα κ ειδα οτι μου εχετε σχολιασει το μπουμπουκι μου...παω να διαβασω κ εφυγα για το κρεβατι παλι...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα ρε Δαλιδά μου τη δίνει που πάλι από τους μισθωτούς πήγε να βγάλει το φίδι από τη τρύπα!Οπως και το 21% ΦΠΑ.

Τί λές καλέ;;;Θα σου άρεζε να έχεις μια κόρη και να παρακαλάει αυτή τους άντρες;;;;;Εγώ δεν το έκανα ΠΟΤΕ μου!!Ετσι και γίνει καμιά τέτοια θα την αποκληρώσω!!!

Τι να κάνουμε η Ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς! "Όποιος ξεχνά, ξαναπαθαίνει". Μόνο χούντα κ Μικρασιατικά να μην μας ξαναβρουν, όλα τα άλλα....

Ρε συ μου αρέσει που αυτό που της αρέσει το διεκδικεί. Δεν παρακάλεσε, απαίτησε:tongue::tongue::tongue:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερα κοριτσαρες...εχω λιωσει...εκανα κ 38.8 κ παιρνω αντιβιωση....δεν εχω κουραγιο να σταθω ορθια...μπηκα να σας δωσω φιλακια πολλα κ ειδα οτι μου εχετε σχολιασει το μπουμπουκι μου...παω να διαβασω κ εφυγα για το κρεβατι παλι...

Περαστικα βρε Μιτσακι!!!!

Βαλε τον αντρα σου να σε τρυψει.......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εμεις θα πάμε Ικαρία για 5 μερες

τωρα ομως πάω να πάρω τα γαλατακια μου απο το ψυγειο και τρεχω στο κοριτσακι μου!

Φιλάκια!!!!!

παρτε με κ εμενα... δεν θα ενοχλησω καθολου!!!

Απροσδόκητα καλά θα έλεγα κοτοπουλάκι.. Εκει που το έβαλα το παιδακι μου, εκει το βρήκα..

Κοιμηθήκαμε στις 10.30 και ξυπνήσαμε στις 09.30.. Τέλεια..!!!

Μια χαρα πήγε.. Για να δουμε σήμερα..

Αλήθεια η τελευταια ημουν προφανώς που την είχα στο δωμάτιο μου, ε?

Αν εξαιρέσεις την cool mom kimi..!!! :D:D

μπραβο ρε γωγωκα!!! ολα καλα θα συνεχισουν!

Εγω Πασχα θα παω Καλαματα αλλα δεν θα κατσω να ξεκαλοκαιριασω και όλας!!!!!!! Κίιμιιιιι??? Γιατι με ρωτησες για το ψαρι?? Δεν ειναι ο Νεμο??? Ετσι νομιζα....

μαρη? δεν βαζεις τον ΒΕΝ 10 που τον ξερεις καλα??? ο νεμο ειναι αυτο το ψαρακακακι??? για καντου ενα κοντινο...

Διακρίνω μια γλυκύτητα....ζείτε 2ο μήνα μέλιτος κ εσείς;;;;

Εμείς ένα βήμα πριν τον δικηγόρο είμαστε σήμερα...8):cool:

:-D:-D:-DEμεις είμασταν έτσι όταν ήμουν έγκυος και ο λόγος;;;;;;;;;;;;;

Η μάνα του!

Ευάκι μην φρίξεις αλλά εγώ τώρα τελευταία όοοολο με πυτζάμες είμαι γιατί οι γουλιές του μπέμπη μου λέκιασαν όλα τα ρούχα κ γιατί βαριέμαι κιόλας. Ενας λόγος που τις αλλάζω κάθε 2η-3η μέρα..

Εγώ πάλι μέσα στο σπίτι μόνο πυτζάμες φοράω.

κ εμεις σημερα φαγωθηκαμε απο το πρωι! κ ο λογος ειναι γιατι δεν κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! δεν αντεχω κ πολυ πολυ... το καλο βεβαια ειναι οτι γλυτωνω κ καποια πραγματα...

Δαλιδά μου,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Η μεγάλη είναι όντως πολύ τσαχπινογαργαλιάρα!!Πέρσι ήταην κολλημέννη με έναν Μάριο(χάλια αυτός) και μου λέει μια μέρα πως θα του ζητήσει να παντρευτούνε!Της λέω "Μην τυχόν και τολμήσεις!Δεν ζητάνε τα κορίτσια από τα αγόρια".Έρχεται από τον Παιδικό με κατεβασμένα τα μούτρα!Τη ρωτάω τί έγινε;;Μου λέει είπα στον Μάριο να με παντρυτεί!Και τί σου είπε αυτός;;;;Οχι!Και τί τυ απάντησες;;;;"Μάριε,κόψε τα χαζά σου!Ο γάμος θα γίνει θές δεν θές!!!":tongue:

$4χρονών παιδί!Οπότε καταλαβαίνεις για τί μάρκα μιλάμε!!!

στη μανουλα εμοιασε... ιδια τσαουσα πρεπει να ειναι!

Ελένη1 έχετε και μηχνήματα με καφέδες;;;Γιατί του λέω του άντρα μου να βάλει ένα τέτοιο στο Προ-πό και δεν θέλει!

χρυσες δουλειες θα κανετε! τι στα κομματια το σπουδασε το μαρκετινγκ ο φιλος μου?

Περαστικα βρε Μιτσακι!!!!

Βαλε τον αντρα σου να σε τρυψει.......

ας μη παει το μυαλο μου στο πονηρο...

περαστικα μητσακιον!!!!

κ η χριστ. πηρε αντιβιωση αφου εκανε ωτιτιδα σημερα, η εγχειρηση θα γινει 11/3 Πεμπτη, στις 7.30, αλλα οχι πια ημερησια νοσηλεια, δεν εχει κρεβατια, θα παμε κανονικα στα χειρουργημενα παιδακια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμεις σημερα φαγωθηκαμε απο το πρωι! κ ο λογος ειναι γιατι δεν κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! δεν αντεχω κ πολυ πολυ... το καλο βεβαια ειναι οτι γλυτωνω κ καποια πραγματα...

Tί λές;;;;;Δεν δουλεύει όλη μέρα σαν το σκυλί;;;Που δεν μπορεί να ξεκουραστεί με τίποτα;;;Που δεν τον καταλαβαίνεις εσύ;;;

Έτσι παέι και το δικό σας παραμύθι;;;

στη μανουλα εμοιασε... ιδια τσαουσα πρεπει να ειναι!

Πραγματικά είναι τσαούσα και πραγματικά έμοιασε σε μένα!Δυστυχώς γιατί θα υποφέρει!!!Σήμερα πήγα να την πάρω από το σχολείο και ρώτησα τη νηπιαγωγό πως τα πάει΄Τέλεια μου λέει αλλά τώρα τελευταία μας βγήκε λίγο "παλούκο"!!!Οπου υπάρχει δέντρο η Έφη είναι επάνω!!:tongue:

χρυσες δουλειες θα κανετε! τι στα κομματια το σπουδασε το μαρκετινγκ ο φιλος μου?

Θα σου έλεγα τι σπουδασε!!Ετρωγε για 4 χρόνια τα λεφτάκαι του μπαμπάκα του στα μπουζούκια!!Μα είναι καλή ιδέα!!Εκεί γίνεται χαμός από κόσμο!Γιατί να μην βγάλει και το κατι τις από εκεί;;Αλλά όχι!Εμείς είμαστε χουβαρντάδες σε άλλα και άλλα,στους καφέδες θα κολλήσουμε;;;

κ η χριστ. πηρε αντιβιωση αφου εκανε ωτιτιδα σημερα, η εγχειρηση θα γινει 11/3 Πεμπτη, στις 7.30, αλλα οχι πια ημερησια νοσηλεια, δεν εχει κρεβατια, θα παμε κανονικα στα χειρουργημενα παιδακια...

Γιατί;;;Μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κρεβάτια;;;

Διαφημίσεις

Γιατί;;;Μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κρεβάτια;;;

κ χασαμε τη σειρα μας...δυστυχως. τωρα θα παρω αδεια κ τη Παρασκευη, δεν γινεται διαφορετικα...ας προσεχαν τα γκαντεμοσκυλα.

κ εμενα το ιδιο παραμυθι μου λεει, οτι ειναι μαντρωμενος οτι δουλευει τοσο πολυ κ αλλες π@π@ριες...

για δουλευε, κ τρεχα περα δωθε με τα 3 κ ελα να μου πεις, τι διαλεγεις τελικα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ χασαμε τη σειρα μας...δυστυχως. τωρα θα παρω αδεια κ τη Παρασκευη, δεν γινεται διαφορετικα...ας προσεχαν τα γκαντεμοσκυλα.

κ εμενα το ιδιο παραμυθι μου λεει, οτι ειναι μαντρωμενος οτι δουλευει τοσο πολυ κ αλλες π@π@ριες...

για δουλευε, κ τρεχα περα δωθε με τα 3 κ ελα να μου πεις, τι διαλεγεις τελικα...

Εγώ νομίζω οτι εσύ φταίς!!Σοβαρά!!Εμένα την Έφη δεν της έχει δώσει ούτε ένα μπουκάλι γάλα!!Ετσι τον είχα μάθει εγώ γιατί είχε την δικαιολογία οτι δεν δουέύω!!Τώρα που ήρθε η μπουμπού,του την αφήνω και έχει τύχει να της δώσει και γάλα και να τη αλλάξει!!

Οχι εσύ,με 3 παιδιά και δουλειά και να μην βοηθάει καθόλου!!Πάρτο αλλιώς το θέμα και χώστον και λίγο για να δεί την γλύκα!

EΤο ίντερνετ μην μου κόψουν γιατί έχω εθιστεί λέμε!!!!(τα ακους κυρ-Παπανδρέου;;;Μαυρος που ήσουνα, που μου λέει κ ο μεγάλος μου!!)

το ιντερνετ?? πανω απο το πτωμα μου........

αχ καλο μου κοριτσακι...τι τα θες...τη μια μερα να εισαι σταρ και την αλλη ενεα τιποτα...και χοντρη και καθυστερημενη....και σαρον στοουν!!!

Εγω το εχω αλλα δεν μπορω να το στειλω....:(.

εεεεελαα ρεεεε κριιιιμααα:tongue:

περαστικουλια

π

μαρη? δεν βαζεις τον ΒΕΝ 10 που τον ξερεις καλα??? ο νεμο ειναι αυτο το ψαρακακακι??? για καντου ενα κοντινο...

κ εμεις σημερα φαγωθηκαμε απο το πρωι! κ ο λογος ειναι γιατι δεν κανει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! δεν αντεχω κ πολυ πολυ... το καλο βεβαια ειναι οτι γλυτωνω κ καποια πραγματα..

μαρη λες να βαλω μπεν τεν???? Αλλα για να ρωταει η Κιμι η ρουφιανα κατι 'καλο' θα εχει να μου πει....

Αντε να χειρουργηθειτε και εσεις να τελειωνετε.

Εμενα ο Νικος βοηθαει, δεν εχω παραπονο (ελενη πες)....αλλα αυτο πουτ με ευχαριστει πιο πολυ ειναι που ασχολειται μαζι τους. Δε με νοιαζει τοσο να με βοηθησει όσο το ότι παιζουν. Καθε μερα καθονται μαζι με τον Αγγελο τουλαχιστον κανα διωρο.....ακομη και με το μικρουλι παιζουν....αυτο ναι, με ευχαριστει πολυ.

εσυ που δοτυλευεις θες όντως βοηθεια...και με τρια παιδια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ νομίζω οτι εσύ φταίς!!Σοβαρά!!Εμένα την Έφη δεν της έχει δώσει ούτε ένα μπουκάλι γάλα!!Ετσι τον είχα μάθει εγώ γιατί είχε την δικαιολογία οτι δεν δουέύω!!Τώρα που ήρθε η μπουμπού,του την αφήνω και έχει τύχει να της δώσει και γάλα και να τη αλλάξει!!

Οχι εσύ,με 3 παιδιά και δουλειά και να μην βοηθάει καθόλου!!Πάρτο αλλιώς το θέμα και χώστον και λίγο για να δεί την γλύκα!

τη Δευτερα κανει κατι, με γκρινια εστω... αλλα τις υπολοιπες μερες που δεν συναντιομαστε, ουτε τα πιατα δεν πλενει πριν φυγει. "πλενω ολη τη μερα, να πλενω κ σπιτι?" σιγα τη κουραση! κ δεν μιλαμε για πιατα. για 3 μπιμπερο κ 2 ποτηρια νερο μιλαμε...

του λεω το πρωι μαζεψε τα χαλια απο το μπαλκονι, γιατι δεν τα μαζεψες εσυ? μου λεει... κατι αλλο εχει μεινει να κανω? αρκει να μην ενοχληθει.

φουντωσα μαρη παλι! ουτε τον πηρα να του πω για τη χριστ.. να παει να χ@στει. θα το μαθει την αλλη μερα.

παω για τσιγαρακι κ ερχομαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το ιντερνετ?? πανω απο το πτωμα μου........

αχ καλο μου κοριτσακι...τι τα θες...τη μια μερα να εισαι σταρ και την αλλη ενεα τιποτα...και χοντρη και καθυστερημενη....και σαρον στοουν!!!

εεεεελαα ρεεεε κριιιιμααα:tongue:

περαστικουλια

μαρη λες να βαλω μπεν τεν???? Αλλα για να ρωταει η Κιμι η ρουφιανα κατι 'καλο' θα εχει να μου πει....

Αντε να χειρουργηθειτε και εσεις να τελειωνετε.

Εμενα ο Νικος βοηθαει, δεν εχω παραπονο (ελενη πες)....αλλα αυτο πουτ με ευχαριστει πιο πολυ ειναι που ασχολειται μαζι τους. Δε με νοιαζει τοσο να με βοηθησει όσο το ότι παιζουν. Καθε μερα καθονται μαζι με τον Αγγελο τουλαχιστον κανα διωρο.....ακομη και με το μικρουλι παιζουν....αυτο ναι, με ευχαριστει πολυ.

εσυ που δοτυλευεις θες όντως βοηθεια...και με τρια παιδια.....

με τα παιδια παιζει, δεν ειχα ποτε παραπονο, κ με μενα παιζει, ουτε απο κει εχω παραπονο. ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...