Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Δύο πράγματα με έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Το ένα ειναι ότι δεν μπορώ να τον σηκώνω.. άρα δυσκολεύει το ντύσιμο.. το αλλαγμα πάνας.. και πολλά άλλα. Και το δεύτερο ότι με πιάνει υπνηλία κ δεν γίνεται να κοιμηθώ γιατί είμαι μόνη μου με το παιδί.

Όσον αφορά τα ωάρια.. όταν ήμουν 23-24 χρόνων, είχα κάνει σπερματεγχυσεις. Τότε ο γιατρός εκείνος έλεγε.. γτ ρεγαμωτο φτάνουν τόσο..? Έφταναν 13 με 15. Ωστόσο προχωρούσε κανονικοτατα στην σπερματεγχυση. Δεν καταλάβαινα πολλά τότε. Πολύ αργότερα κατάλαβα τι σήμαινε. Και πριν μερικά χρόνια, αφού από λάθος του διαγνωστικού είχαμε τέλειο σπέρμα (ευτυχώς είχαμε καταψυξει), προσπαθήσαμε 6 μήνες πριν την εξωσωματική με υπερήχους και serpafar, με στοχευμενες επαφές, (χωρίς orgalutran!!), και τα ωάρια μου έφταναν στο 15. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, κι ότι κάποιους μήνες σίγουρα θα έχω ώριμα. Αλλά έκανα εξωσωματική για να μην χάσω άλλο χρόνο. Και εκεί που μάζευα τα χαρτιά για την επιτροπή.. είδαμε ότι προσπαθούσαμε τσάμπα γιατί δεν είχαμε σχεδόν καθόλου σπέρμα!!

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διακρίνω μια γλυκύτητα....ζείτε 2ο μήνα μέλιτος κ εσείς;;;;

Εμείς ένα βήμα πριν τον δικηγόρο είμαστε σήμερα...8):cool:

:-D:-D:-DEμεις είμασταν έτσι όταν ήμουν έγκυος και ο λόγος;;;;;;;;;;;;;

Η μάνα του!

Ευάκι μην φρίξεις αλλά εγώ τώρα τελευταία όοοολο με πυτζάμες είμαι γιατί οι γουλιές του μπέμπη μου λέκιασαν όλα τα ρούχα κ γιατί βαριέμαι κιόλας. Ενας λόγος που τις αλλάζω κάθε 2η-3η μέρα..

Εγώ πάλι μέσα στο σπίτι μόνο πυτζάμες φοράω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Απροσδόκητα καλά θα έλεγα κοτοπουλάκι.. Εκει που το έβαλα το παιδακι μου, εκει το βρήκα..

Κοιμηθήκαμε στις 10.30 και ξυπνήσαμε στις 09.30.. Τέλεια..!!!

Μια χαρα πήγε.. Για να δουμε σήμερα..

Αλήθεια η τελευταια ημουν προφανώς που την είχα στο δωμάτιο μου, ε?

Αν εξαιρέσεις την cool mom kimi..!!! :D:D

Γογώ αποφευγεις να απαντησεις την ερώτηση για το πως πηγε η βραδια....

και σου λέω πως και εμεις την εχουμε ακομα στο δωματιο μας και χαιρεται πολύ οταν μας ακουει!!!!!!!

byXKp2.png

Η μάνα του!

.

Α ξύνεις πληγές τώρα... Μην πεις άλλα γιατί θα φρικάρω σήμερα κ είναι κ Τετάρτη που να ψάχνω δικηγόρους...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

και σου λέω πως και εμεις την εχουμε ακομα στο δωματιο μας και χαιρεται πολύ οταν μας ακουει!!!!!!!

Πέφτει κ χειροκρότημα στο τέλος;;;;;

Διαφημίσεις

χαχαχααααααααααα μουρλοκομείοοοοοοοοοο.......

Καλαμάτα εσείς οι εξ Αθήνας πάτε από Κόρινθο ή περνάτε από Πάτρα;;; Αν περνάτε να πιούμε κανα καφεδάκι κ με Ασπα!!!!

απο Κορινθο παμε κοριτσακι...αντε κατεβειτε καμια εκδρομη....

Η μάνα του!

Εγώ πάλι μέσα στο σπίτι μόνο πυτζάμες φοράω.

Μη δινετε σημασια στους αντρε σας....και εγω μονο πιτζαμες φοραω σπιτι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

απο Κορινθο παμε κοριτσακι...αντε κατεβειτε καμια εκδρομη....

Μη δινετε σημασια στους αντρε σας....και εγω μονο πιτζαμες φοραω σπιτι....

Αλεκάκι μου αυτό το κάνω εδώ και χρόνια!!!!:tongue:

καλησπερα πω πω γραφω απο ενα notebook και ψαχνω να βρω τα πληκτρα αλλο θελω να πατησω και αλλο βγαινει,μια σταλια ειναι.......θα παρω τωρα τον αδερφο μου μπας και ειδε το λαπτοπ.......

κιμι εγω στις στελνω για καλο αλλα αμα θελεις κατι αλλο ειπα πειτε μου.

εγω περνω σιδηρο αλλα τον ειχα κοψει,παλι ολως μαδαω παρα πολυ........

εντωμεταξυ ενα ουισκι πειναμε το βραδυ παρεα με την κιμι,καλα αυτη επινε βοτκα,θα μας το κοψει και αυτο.........:twisted::twisted::twisted::twisted:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Βρε εσείς είχατε μπόλικο πράμα στις φωτογραφίες!! Είχα χάσει επεισόδια....

Δαλιδά μου,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Η μεγάλη είναι όντως πολύ τσαχπινογαργαλιάρα!!Πέρσι ήταην κολλημέννη με έναν Μάριο(χάλια αυτός) και μου λέει μια μέρα πως θα του ζητήσει να παντρευτούνε!Της λέω "Μην τυχόν και τολμήσεις!Δεν ζητάνε τα κορίτσια από τα αγόρια".Έρχεται από τον Παιδικό με κατεβασμένα τα μούτρα!Τη ρωτάω τί έγινε;;Μου λέει είπα στον Μάριο να με παντρυτεί!Και τί σου είπε αυτός;;;;Οχι!Και τί τυ απάντησες;;;;"Μάριε,κόψε τα χαζά σου!Ο γάμος θα γίνει θές δεν θές!!!":tongue:

$4χρονών παιδί!Οπότε καταλαβαίνεις για τί μάρκα μιλάμε!!!

Πού είστε όλες καλέ;;;Κλείσατε τους υπολογιστές για να μην καίτε ρεύμα;;;;

Eδω είμαστε καλέ!!!Γελάω με τα συνοφρυομένα βλέμματα που δεν αντέχουν να ζήσουν με λίγα ευρουδάκια παρακάτω.

Εγω το φιλοσόφησα, έχω περάσει κ τελείως ταπί για αρκετό διάστημα, θα συνηθίσω κι έτσι. Το ίντερνετ μην μου κόψουν γιατί έχω εθιστεί λέμε!!!!(τα ακους κυρ-Παπανδρέου;;;Μαυρος που ήσουνα, που μου λέει κ ο μεγάλος μου!!)

Δαλιδά μου,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Η μεγάλη είναι όντως πολύ τσαχπινογαργαλιάρα!!Πέρσι ήταην κολλημέννη με έναν Μάριο(χάλια αυτός) και μου λέει μια μέρα πως θα του ζητήσει να παντρευτούνε!Της λέω "Μην τυχόν και τολμήσεις!Δεν ζητάνε τα κορίτσια από τα αγόρια".Έρχεται από τον Παιδικό με κατεβασμένα τα μούτρα!Τη ρωτάω τί έγινε;;Μου λέει είπα στον Μάριο να με παντρυτεί!Και τί σου είπε αυτός;;;;Οχι!Και τί τυ απάντησες;;;;"Μάριε,κόψε τα χαζά σου!Ο γάμος θα γίνει θές δεν θές!!!":tongue:

$4χρονών παιδί!Οπότε καταλαβαίνεις για τί μάρκα μιλάμε!!!

Ετσι, έτσι πρέπει να είναι τα θηλυκά!! Ευγε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...