Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ρε είστε απίστευτοι χαχαχαχχααχα μπράβο σας!!! Ρε θα έρθει 1000% το παιδάκι και θα χορεύει μαζί σας και δεν θα το πιστεύετε!!! Έτσι να συζητάτε. Πιστεύω στην ενέργεια!! Βάλτε δυνατά την μουσική και χορέψτε. Αν τώρα πηγαίνει σαν ξεκούρδιστο δεν πειράζει χαχαχα

Στα καλά μας είμαστε χειρότεροι 🤣 Απλά περνάμε τη κακή μας φάση λόγω κατάστασης. Τι να πω, μακάρι. Καλώς ή κακώς με τις εν λόγω δυσκολίες έχει πέσει κατά πολύ η ψυχολογία και η πίστη.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κάτι για συνάντηση διάβασα, για πείτε κ σε μένα μπας κ καταφέρω κ έρθω με καμια 2ωρη καθυστέρηση αυτή τη φορά!

με τα μέτρα πάλι είδηση δεν πήρα! πάντως μαγειρεψα σπανακόρυζο,.... σπατάλη ήταν;;;;;:(:(:(

επίσης κάτι ξερά καρβέλια, να τα πετάξω ή να τα βάλω στο μούσκιο καλύτερα;;;;:confused:

11.4 στο Περαμα....τι καλα...θα ερθω να σας παρω απο τον ηλεκτρικο. Παρε και καμια κορουλα μαζι για να μη σκεφτεσαι που θα τα αφησεις όλα....

εσείς που ενημερωθήκατε για ΄τα νέα μέτρα.... δεν παίζει να μου κάτσει ο καλός μου για τέταρτο;;;;;;;;:confused::(

μαρη τρελη...Χαρας το κουραγιο σου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι κρίμα εμείς τότε μάλλον θα λείπουμε!θα πάμε στο χωριό μας για πάσχα κ μετά λέω να μείνουμε εκεί λίγες μέρες! καλά καμία δε θα φύγει για πάσχα;

Εμεις θα πάμε Λουτράκι για 4-5 μέρες..

Διαφημίσεις

εσείς που ενημερωθήκατε για ΄τα νέα μέτρα.... δεν παίζει να μου κάτσει ο καλός μου για τέταρτο;;;;;;;;:confused::(

Αν του υποσχεθείς ένα φανάρι απ'αυτά της Ομορφάκια,μπορεί!!!

Τη βαζελινη με ΦΠΑ 21% την αγοραζουμε;;; καλα που μου ειχε μεινει λιγη απο περσι!!!! Χιχιχιχι!!!!

Γωγω, δεν μας ειπες πως περασε η νυχτα!

Θα μου απαντήσεις καλέ;;;;

Διαφημίσεις

Τη βαζελινη με ΦΠΑ 21% την αγοραζουμε;;; καλα που μου ειχε μεινει λιγη απο περσι!!!! Χιχιχιχι!!!!

Γωγω, δεν μας ειπες πως περασε η νυχτα!

Απροσδόκητα καλά θα έλεγα κοτοπουλάκι.. Εκει που το έβαλα το παιδακι μου, εκει το βρήκα..

Κοιμηθήκαμε στις 10.30 και ξυπνήσαμε στις 09.30.. Τέλεια..!!!

Μια χαρα πήγε.. Για να δουμε σήμερα..

Αλήθεια η τελευταια ημουν προφανώς που την είχα στο δωμάτιο μου, ε?

Αν εξαιρέσεις την cool mom kimi..!!! :D:D

οσο για τα χαλια...πηρα να τα παραγγειλω κ δεν ειχαν του σαλονιου διαθεσιμο κ ειπα δε θελω κ το αλλο...μετα με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι μπορει ο προμηθευτης να εχει αλλα θα ξερουν την αλλη βδομαδα (αυτη δηλ) κ δε με εχουν παρει τηλ ακομα...

Kαλά πες τους ο χειμώνας θα τελειώσει σε λίγο!!!!

λοιπον οπως ειπα τα πηγα στις κουνιες γιατι ειπε ο νικηφ. οτι θα βαρεθουν κ τα πηρα μονη μου κ τα 3 κ πηγα.

αν μου τα παρει η προνοια, να πειτε οτι με ξερετε κ οτι ειμαι καλη κοπελα, αλλα δυστυχως ειμαι μονη μου, κ γιαυτο τα παθαινω αυτα!

ολα καλα στις κουνιες, κοιμοταν ο μπεμπακος. τους ειχα πει οτι οταν ξυπνησει θα φυγουμε γιατι θα πειναει. ξυπναει καποια στιγμη κ οταν αρχιζει τη γκρινια παμε να φυγουμε. ανοιγω τη πορτα πετιεται η πορδιτσα η μεσαια στο δρομο! εγω να γκαριζω, αυτη να τρεχει ενθουσιασμενη στο πουθενα... παραταω το καροτσι οπως ηταν, τη γραπωνω κ τη βαζω στο αυτ/το. πηγαινοντας να παρω κ τα αλλα 2, ο νικηφ. οδηγαει το καροτσι στο κατηφορακι κ μολις με βλεπει το αφηνει κιολας!!! ο μπεμπης χαμπαρι. του λεω μπες μεσα, γκαπ η πορτα στο δεντρακι... παω να δεσω τον μπεμπη, ξαναφευγει η χριστ., δλδ, μπαινει ο νικηφ.-βγαινει η χριστ.. τη κυνηγαω την αλλοπαρμενη, τη ξαναγραπωνω τη βαζω μεσα, αρχιζω να φωναζω, μου λεει κ ο νικηφ. τωρα θα με πιασουν τα νευρα μου... τα δικα μου να δεις του λεω!

Αχ λουρί λουρί. Ο μόνιμος εφιάλτης μου μόλις μένω μονη με τα τρία. Μην αρχίσουν κ σκορπάν σε τρεις κατευθυνσεις. Πότε θα το συνηθίσουμε αυτό Θεε μου;;;

ρε Ελενη εχω ψοφησει στα γελια....τα διαβασε κ φαρμακογλωσσος...αχρηστες μανες για καφε πρωτες ησαστανν..ακομα στον καφε εχει μεινει,ο αχαιρευτος....που τι μου λεει προχθες???μηπως εισαι τεμπελα??δεν καταλαβαινω γιατι να κανω μπανιο το Χρηστο εγω..αφου γεννησες δεν μπορεις να τον κανεις μονη σου???ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ............

Ελα που τους κακοπέφτει. Εχουν ξεχάσει τα παιδιά τον μπαμπά τους! Να δεις εμένα γέλια κακαριστά που κάνει το μπεμπάκι με τον συζυγο. Μια αγκαλιά δεν τον έχει πάρει, μην ζηλεψουν τ' άλλα τάχα μου ταχα μου. Σου λέει αυτή θα πάρει αέρα κ θα μου φορτώσει κ αυτό!!!! Λες κ είναι μόνο δικά μου..

αστα θα φριξεις...δεν ειμαι μανα εγω...απο την αρχη την ειχα στην κουνια...σταβρωστε με σταβρωστε με...δεν ειχα καλαθουνα..

Και εγώ τα ίδια. Σκέφτομαι πάντα πρακτικά. Κ τώρα τι θα την έκανα την καλαθούνα;;;Καλάθι για τα ψώνια;;;

Αλεκα θελω να σε ρωτησω κατι πολυ σοβαρο.....το ψαρακι στο αβαταρ ξερεις πως το λενε?

Μήπως μεζεδάκι ή άσχετο;; Εχω κ καιρό να δω Νεμο.

Ο άντρας μου κοιμάται στο γραφείο στον ωραιότατο καναπέ του,με τις ωραιότατες 2 τηλεοράσεις του,για να βλέπει δυό δυό τους αγώνες και τον ωραιότατο υπολογιστή του!!!:tongue:

Καλαθούνα ούτε εγώ είχα!

Διακρίνω μια γλυκύτητα....ζείτε 2ο μήνα μέλιτος κ εσείς;;;;

Εμείς ένα βήμα πριν τον δικηγόρο είμαστε σήμερα...8):cool:

ξυπνησα απο τις 7 με τον μπεμπη μεχρι τις 8,20 τον ταλαιπωρουσα,μετα τον ταισα μεχρι τις 9.20 και τωρα ταιζω την μπεμπα!!!!στο μεταξυ ξυπνησε κιο στρατος,ηπιε γαλα του,τον αλλαξα και κατα τις 9.30 ηρθε η γιαγια του να τον παρει!!!!τι χρυση γυναικα!!!κι εγω ειμαι ακομη με τις πυτζαμες:oops::oops::oops:

δεν ντρεπομαι η μουλαρα αντι να ξεκουνηθω να κανω καμια δουλεια ειμαι εδω και μιλαω μαζι σας...εστω κι αν λειπουν πολλες!!!!παω να αλλαξω τα κακα της τωρα!!!

Ευάκι μην φρίξεις αλλά εγώ τώρα τελευταία όοοολο με πυτζάμες είμαι γιατί οι γουλιές του μπέμπη μου λέκιασαν όλα τα ρούχα κ γιατί βαριέμαι κιόλας. Ενας λόγος που τις αλλάζω κάθε 2η-3η μέρα...

Καλημέρα,

Δεν πολυμπαίνω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο... δεν έρχεται και η μαμά μου στο σπίτι γιατί έχουμε από τη Δευτέρα τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση κήλης...Τον έχουν νηστικό και με ορούς και περιμένει...αν δεν πέσει το παραδάκι ο άνθρωπος εγχείρηση δεν κάνει εκεί μέσα. Για να δούμε αν θα την κάνει σήμερα που θα "συννενοηθεί" η μαμά με γιατρό και αναισθησιολόγο!!!!

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!

Οπότε Λιτσάκι καταλαβαίνεις γιατί δεν ανανεώνω το άλμπουμ...

Υπομονή βρε Αννούλα κ ευχομαι γρήγορα να την κάνει την εγχειρησούλα του κ να αναρρώσει...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εγω Πασχα θα παω Καλαματα αλλα δεν θα κατσω να ξεκαλοκαιριασω και όλας!!!!!!! Κίιμιιιιι??? Γιατι με ρωτησες για το ψαρι?? Δεν ειναι ο Νεμο??? Ετσι νομιζα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσια, παλι ασχετο!!!

Με την τριχοπτωση τί κανετε;;;;

Ξεχασα τί χρωμα εχουν τα πλακακια απο την πολλη τριχα!!!

Εμένα λαδώνουν και αφ'ορητα εκτος του οτι με εγκαταλείπουν...:(:(

εγω επισης κλεινω τη ΣΥΓΓΡΟΥ στο ΚΑΡΑΜΕΛΑ που τραγουδαει ΣΤΑΝΙΣΗ...για ιδια χρηση...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει....το καλυτερο σημειο πηρα....

:D:D:D:D:D

Τι λες τρελέγκω μου;;;; Εμείς σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε το τρίτο στην ΕΕ να μας το μεγαλώσει κ μετά να το πάρουμε πίσω...:-D:-D

Απροσδόκητα καλά θα έλεγα κοτοπουλάκι.. Εκει που το έβαλα το παιδακι μου, εκει το βρήκα..

Κοιμηθήκαμε στις 10.30 και ξυπνήσαμε στις 09.30.. Τέλεια..!!!

Μια χαρα πήγε.. Για να δουμε σήμερα..

Αλήθεια η τελευταια ημουν προφανώς που την είχα στο δωμάτιο μου, ε?

Αν εξαιρέσεις την cool mom kimi..!!! :D:D

Οχι κ εγώ ακόμα δίπλα μου αλλά κάπου θα σκεφτώ να τον βάλω κι αυτόν...

Θα δεις τωρα θα ηρεμήσει το παιδάκι (που ηρεμο ήταν αλλά λέμε)!!!!

Εγω Πασχα θα παω Καλαματα αλλα δεν θα κατσω να ξεκαλοκαιριασω και όλας!!!!!!! Κίιμιιιιι??? Γιατι με ρωτησες για το ψαρι?? Δεν ειναι ο Νεμο??? Ετσι νομιζα....

Καλαμάτα εσείς οι εξ Αθήνας πάτε από Κόρινθο ή περνάτε από Πάτρα;;; Αν περνάτε να πιούμε κανα καφεδάκι κ με Ασπα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...