Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειδες ? στο πρωτο βοηθανε στο δευτερο σαν να μην υπαρχεις.

Αν δεν ανεβαινε ο Γιαννης μονος του ουτε να μπει να δει αν ζουμε.....

Ευτυχως ο Γιαννης ειναι στρειδι :lol::lol: και δεν μπορει να τον διωξει.

Εδω καθε σαββατο που τον παιρνει στο μαγαζι ο Μανωλης αντι να εχω ησυχια μου κατεβαζει η μανα μου την ανηψια μου δηθεν για να δει το μωρο και μετα παει να ''απλωσει'' και ερχεται σε 2 ωρες........:mad:

Α ΩΡΑΙΑ!!!! :eek:

,αλλα στην παρουσα φαση ειναι τραγικα δυσκολο να μπορω να περιποιουμαι 2 μωρα,ενα διχρονο,να μαγειρευω,να πλενω,να σιδερωνω,να τους ταιζω,λιγακι να ξεκουραζομαι,να βλεπω τον εαυτο μου κ τον αντρα μου!!!!!

σαφως αν ημουν μονη θα μου εμπαινε το αυγο στον κ... και θα τα καταφερνα,αλλα ειμαι κι εγω απο τις τυχερες..

ναι, αν δεν έψεις κάποιον κοβεις το λαιμό σου. Αλλά αν έχεις και σε γραφει??? Και καλά η πεθερα, η μαμά σου?

και εγω νομιζα οτι μονο η μαμα μου ειναι στον κοσμο της.........

όχι παιδι μου... έχουν κανει κόμα!!!

Γεγονός είναι πως άμα έχεις μια βοήθεια παίρνεις λίγο τα πανω σου να πας παραπέρα, αλλά από την άλλη κακομαθαίνεις κιόλας!!! Και άμα σταματήσει η βοήθεια άντε να συνηθίσεις πάλι μόνος!!!

έτσι την επαθα και εγω. Τωρα μου κακοφαινεται

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ αλεκα μμου πιστεψε με σε καταλαβαινω!!!

ασχετο ξερετε ποσο χαιρομαι που μπηκα λιγο για να τα πουμε ???

σαν μικρο παιδακι κανω!@!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

θελω να πιστευω πως θα γινω θυσια για τα παιδια μου!!αλλωστε αυτα ειναι η ζωη μας πλεον απο τη στιγμη που τα φερνουμε στον κοσμο..τωρα οι δικες μας τι παθανε...τι να πω???η δικια μου παντως ειναι επειικως αδικαιολογητη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

θελω να πιστευω πως θα γινω θυσια για τα παιδια μου!!αλλωστε αυτα ειναι η ζωη μας πλεον απο τη στιγμη που τα φερνουμε στον κοσμο..τωρα οι δικες μας τι παθανε...τι να πω???η δικια μου παντως ειναι επειικως αδικαιολογητη..

δεν ξερω δεν ξερω........μην νομιζεις....για 1 μηνα πριν γεννησω εγω δεν μιλουσα με την δικια μου....ηξερε οτι δνε μπορουσα να σταθω ορθια πανω απο 3 λεπτα,ποσο μαλλον να μαγειρεψω και δεν ειπε ουτε μια φορα να στειλει ενα φαγητο,πλουσιο τον εκανα τον ντελιβερα στη θερμη,ευτυχως το μαγαζι εκανε μαγειρευτα φαγητα αλλιως θα παθαιναμε και τιποτα.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εμενα κοριτσαρες βοηθαει και η μαυρη η μαμα μου οσο μπορει...γιατι κανει μαθηματα σε παιδακια 8 ωρες την ημερα μπορει και παραπανω και της κανουν ενα κεφαλι καζανι..αλλα και παλι κανει οτι μπορει..οταν θα κανω το 2 δεν ξερω τι θα γινει!!καλα να μαστε και θα μαστε εδω παλι να τα λεμε!!!υπομονη κοριτσια!

ασχετο!!!να δειτε τη χαζο ειμαι....το ριλαξ ειχε ενα προσθετο μαξιλακι μεσα και εγω το εβαζα ετσι το παιδι και δε χωραγε και πιανοταν και εγω χαμπαρι!!!!πριν λιγο το σκεφτηκα οτι ειναι ολοκληρος αντραςςςς και που να χωρεσει ετσι!!!!και τωρα καθεται μια χαρα!!

τελικα ρε κοριτσια γιατι το κανουν αυτο?ή μαλλον δεν κανουν τιποτα?

ετσι θα γινουμε και εμεις?

Μάλλον φοβούνται μήπως με τον καιρό τους φορτώνουμε όλο κ περισσότερα κ μετά δεν μπορούν να ξεμπλέξουν! Γιατί κακά τα ψέματα έχουν τραβήξει ταλαιπωρίες κ αυτές, η κάθε μία τις δικές της!!!

Ρε κορίτσια το μπεμπάκι κοιμάται σερί 4 ώρες μετα το χθεσινό ξενύχτι, να τον ξυπνήσω μια κ το στήθος αρχίζει να γίνεται τούμπανο;;;; Μήπως κάνω κ κακό στην παραγωγή έτσι που τον αφήνω;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

τελικα ρε κοριτσια γιατι το κανουν αυτο?ή μαλλον δεν κανουν τιποτα?

ετσι θα γινουμε και εμεις?

σιγα μη γινω ετσι εγω!!!! Η δικη μου σαλεψε από τον καιρο πουτσακωθηκε με τον πατερα μου. Και καλά την ειδε 'ανεξαρτητη' Εγω όπως λέει και η Ευη, μέχρι να πεθανω θα ζω για τα παιδακια μου. Δε με νοιαζει τιποτα άλλο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μάλλον φοβούνται μήπως με τον καιρό τους φορτώνουμε όλο κ περισσότερα κ μετά δεν μπορούν να ξεμπλέξουν! Γιατί κακά τα ψέματα έχουν τραβήξει ταλαιπωρίες κ αυτές, η κάθε μία τις δικές της!!!

Ρε κορίτσια το μπεμπάκι κοιμάται σερί 4 ώρες μετα το χθεσινό ξενύχτι, να τον ξυπνήσω μια κ το στήθος αρχίζει να γίνεται τούμπανο;;;; Μήπως κάνω κ κακό στην παραγωγή έτσι που τον αφήνω;;

όχι βρε ασ'το

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote name=dalida;4615

Ρε κορίτσια το μπεμπάκι κοιμάται σερί 4 ώρες μετα το χθεσινό ξενύχτι' date=' να τον ξυπνήσω μια κ το στήθος αρχίζει να γίνεται τούμπανο;;;; Μήπως κάνω κ κακό στην παραγωγή έτσι που τον αφήνω;;[/quote]

ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ!!!!!!!

αν πεινασει θα ξυνησει μονο του .

αν ειναι τοσο τουμπανο βρεξε μια πετσετουλα με ζεστο νερακι κ βαλτο πανω στο στηθος σαν κομπρεσες.

κακο στην παραγη δεν κανεις,μην φοβασαι.

και μενα το μεσημερι το ιδιο μου εκανε......

α παρε και λιγο βαμβακακι για να μαζεψεις το γαλατακι που θα τρεξει.το βαμβακι μην το πεταξεις.....καθαρισε το πρωσαπακι του μωρου....

αν εχει οτιδηποτε σπυρακι πουφ εξαφανιζετε

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...