Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Ναι ναι η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη εξωσωματική είχε μεγάλη επιτυχία 🤣

Περίμενε γιατί βλέπω την δικιά μου χορεύει και τραγουδάει, λες να μου γίνει ο αργυρός σε θηλυκό; Μήπως τα παιδιά της εξωσωματικής βγαίνουν και καλλιτέχνες; Σίγουρα βγαίνουν επιστήμονες. Τόσο καιρο στα εργαστήρια όλο και κάτι θα έμαθαν 🤣 6 μήνες παγωμένη ήταν. Πάμε για ιατρική σε 18 χρόνια 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sas κοριτσακια...σημερα πλακωθηκα και με εναν λιμενικο....χαχα....ε μα...επρεπε να του σκασω μια σφαλιαρα...αλλλ τον εχω στη μουκα. Την επομενη φορα θα τον ξαπλωσω (ειναι και ο μισος μου)....ξαναβρισκω τον παλιο καλο μου ευατο όπως βλεπω!!!!!!

καλημερα...οχι ρε παιδια γιατι αλλαξατε ημερομηνια???μια χαρα ηταν το Πασχα...καλα εγω για Περαμα δεν ξερω....τι να πω ψεμματα???μονες μας ή με αντρες??και βασικα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ????????????????????κοντα στον Πειραια?

Όποια δεν ξερει να ερθει και όποια δε χωραει στο αυτοκινητο της Τζιας, θα ερθω να την παρω εγω απο τον ηλεκτρικο!!

Για αντρες ό,τι θελετε...Αν δεν θελετε να τους φερετε και ερθουν κανα δυο, θα τους στειλουμε στο Νικο. Αν ερθουν όλοι, θα κατσουμε όλοι μαζι.

εσυ τον θες το καρδιτσιωτη μαζι! θα σκασεις. αλλα να σου πω, τα μωρα ποιος θα τα κραταει?

το περαμα ειναι κοντα στον Πειραια, αλλα δεν εχω ιδεα... να παω μεχρι τη Συγγρου ξερω, μετα ομως?

Το Περαμα ειναι απο τον Πειραια ενα τεταρτο....πολυ ευκολα ερχεστε.

Ελενη, μη παραγγελνετε αρνι, παραγγειλτε κοτα, μπας και κατεβω!! Χιχιχι!

Μεφη, ο αντρας σου χωραει μεσα στο δωματιο ή τον κοιμιζεις στην καλαθουνα;;Γιατι μονο αυτη περισσευει!!!

;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...μακαρι να ερχοσασταν και εσεις.

Ο άντρας μου κοιμάται στο γραφείο στον ωραιότατο καναπέ του,με τις ωραιότατες 2 τηλεοράσεις του,για να βλέπει δυό δυό τους αγώνες και τον ωραιότατο υπολογιστή του!!!:tongue:

Καλαθούνα ούτε εγώ είχα!

βρε Μεφουλα...πολυ στην απ'εξω τον εχεις το συζυγο....

οκ το βρηκα ποιος ανωμαλος?????/??:confused::confused::confused:κυκλοφορει ανωμαλος??κ μολις εβαλα φωτο:cry:

α ρε Μητσακι....μην ακουσεις για ανωμαλο εσυ, πανικοβαλλεσαι...ετσι το λεμε βρε!!!!

έχω αρχίσει να ετοιμάζομαι κ για τη βάπτιση που κλείσαμε για μαίο!

μη φανταστείτε τίποτα ακόμα δεν ετόιμασα απλά αν φύγουμε το πάσχα πρέπει να τα ετοιμάσω από πριν.

ηθελα να ρωτησω ποια καλή κοπέλα απο δω μέσα σκεφτόταν για γλυκό κουταλιού σε βαζάκι για μετά; αν έχετε καμιά ιδέα για πείτε ρε κοριτσια. τώρα θα μου πείτε πώς θα τη διαβάσω που όποτε μπαίνω δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα αυτάπου γράφετε.... αλλά οι τακτικές του καφέ θα κρατήσουν σημειώσεις κ θα μου πούνε;) ή όποια έχει χρόνο ας μου στείλει πμ! πολλά ζητάω ε; τί να κάνω, μάνα με 3 παιδιά είμαι κ πανικόβλητη.... το μόνο που με σώζει έιναι ότι είναι κόρες κ ελπίζω όταν μεγαλώσουν λίγο να κάνουν καμιά σουλειά κ να μην ειναι αχαίρευτες σαν κ μένα!

γεια σου μαρλενακι....υπομονη!!!!! σε σκεφτομαστε παντως.

εγώ ρε κορίτσια δεν έχω αρχίσει να μαδάω ακόμα

όταν ξεκινήσουν θα πέσουν με τη μια? θα μεινω τελειως καραφλή????

εμενα ακομη δεν μου πεφτουν. Αλλα ειχα χασει πολλα απο τον Νοεμβριο 2008 μεχρι και τον Ιουλιο 2009....τί να μου μεινει για να πεσει???

λοιπον τσουπρες με βαλατε στο τρυπακι κ κοιταζα στο φορουμ αγγελιες για babysitters. βρηκα 2-3 που ειναι κ κοντα μου κ τους εστειλα πμ. εαν μου ζητανε περιπου οσα για βρεφονηπιακο κ εαν μου κανουν καλη εντυπωση γιατι οχι !για να δουμε...

καλα εκανες...ουτε εγω νομιζα ότι θα βρω καμια καλη...αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, δοξα τον Θεό.

:P:p:p:p Λες να μη μου μεινει πουπουλο για πουπουλο;;;;

Κοτα- Σινεντ ο Κονορ!!!:tongue::tongue::tongue: Τη θυμαστε;;;;

;;

:P:p:pκαι βεβαια τη θυμομαστε, όλες οι γριες οι κοτες!!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas κοριτσακια...Όποια δεν ξερει να ερθει και όποια δε χωραει στο αυτοκινητο της Τζιας, θα ερθω να την παρω εγω απο τον ηλεκτρικο!!

Για αντρες ό,τι θελετε...Αν δεν θελετε να τους φερετε και ερθουν κανα δυο, θα τους στειλουμε στο Νικο. Αν ερθουν όλοι, θα κατσουμε όλοι μαζι.

Το Περαμα ειναι απο τον Πειραια ενα τεταρτο....πολυ ευκολα ερχεστε.

καλα εκανες...ουτε εγω νομιζα ότι θα βρω καμια καλη...αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη, δοξα τον Θεό.

ναι, ναι!!! να ερθεις να μας παρεις!!!

θυμισε μου ποσα δινεις στη δικια σου κ για ποσες ωρες?

qC91p2.pngaQK1p2.png

8ωρο 500 ευρω.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΗΡΘΕ 513Ε ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποια δεν με πιστεύει θα ανεβάσω τον λογαριασμό!!!

Λοιπόν,από τα νέα μέτρα εγώ κατάλαβα τα εξής:::

Δεν θα κυκλοφορούμε με το αυτοκίνητα,μόνο με τα πόδια.(Για την υγεία μας το κάνουν)!

Δεν θα καπνίζουμε.Δεν θα πίνουμε.(ξανά για την υγεία μας το κάνουν)!

Δεν θα ανάβουμε φώτα,μόνο κεριά για ατμόσφαιρα.(για την σεξουαλική μας υγεία το κάνουν)!

Δεν θα πηγαίνουμε διακοπές.!!!

Δεν θα ξαναέρθει ο Αι Βασίλης.!!!!

εγω πηγα κ ψωνισα 1 κιλο βαζελινη κ ειμαι ετοιμη να ακουσω τα νεα μας μετρα....παω να σας διαβασω,,,

κ εγω αυτο μπηκα να γραψω...

ενταξει τα ακουσα....ΧΑΛΑΡΑΑ με αυτα τα μετρα παμε για το τριτο αμεσα....

εμεις υπαγομαστε στου Βυρωνα...να ερχονται τα παιδακια μας για το κερακι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μηπως πρεπει να παιρνω σιδηρο πιο εντατικα;;

Εγώ τον σίδηρο τον έκοψα πριν σαραντησω

και προχθες επειδή είχα και εγώ κάτι ζαλάδες έκανα εξετάσεις kai o αιματοκριτης μου είναι μια χαρά- 42.

Στην εγκυμοσυνη που πλακωνομουν στο σιδηρο είχε φτασει 26

byXKp2.png

εμεις λεμε να κοψουμε πανες σε μωρο κ Χρηστο αμεσα....επισης το ΑΛΜΙΡΟΝ δε λεει μια...θα παω να διαβασω ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ επαναγαλακτισμο και στα 2!!!!ΑΜΕΣΑ.....επισης ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...το φαναρι ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ σ τον Αγ.Λαζαρο το κλεινω για Χρηστακο...

εμεις λεμε να κοψουμε πανες σε μωρο κ Χρηστο αμεσα....επισης το ΑΛΜΙΡΟΝ δε λεει μια...θα παω να διαβασω ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ επαναγαλακτισμο και στα 2!!!!ΑΜΕΣΑ.....επισης ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...το φαναρι ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ σ τον Αγ.Λαζαρο το κλεινω για Χρηστακο...

δεν παιζεσαι!!!!!!!:P:p:p

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω είμαι μέσα εννοείται, αφού εγώ το προτεινα άλλωστε. Γερακας - Περαμα 40'. Θα μεταφερω και τη Wondermama και οποια άλλη έρθει στη Δουκίσσης.

Πότε είναι η συνάντηση? Για ξαναπείτε

βρε Μεφουλα...πολυ στην απ'εξω τον εχεις το συζυγο....

Αφου δεν τον έχω και έξω από το σπίτι ευχαριστώ να λέει!!

Σε ένα μήνα παίρνει ένας κολλητός μου λιμενικός μετάθεση Αθήνα!Αν έρθει εκεί που είσαι εσύ μια χαρά θα γίνεται η δουλεία σου!!Στο εγγυόμαι!!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops::oops::oops::-D:-D:-D:-D:-D:-D

αλλα δεν το βλεπω για πολυ... θα με διωξουν ,ετσι που γελαω μονη μου.. κ τοτε να δουμε τι θα κανουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κλεινω για τον νικηφ. που ειναι πιο μεγαλος, το φαναρι υμηττου κ χρεμωνιδου, κ το φαναρι υμηττου κ φρυνης για τη χριστ.. ο μπεμπακος θα ειναι μαζι μου, στο συντριβανι, στην ευτυχιδου, που ειναι κομβος!

Αλεκα εννοείται στη Στροφή που εχει και ζωντανή μουσική!!!!Και χωρίς άντρες βρε κορίτσια, να κρητησουν τα παιδιά.. Εγω πάντως θα είμαι μονή.

μαρκελλακι τα ακουσες τα μετρα? δεν σε αγγιζουν προφανως που θες κ ζωντανη μουσικη. θες να σου τραγουδαω εγω? να με ασημωνεις εσυ? στο κουτελο. δεν με πειραζει εμενα...

κ εγω μονη, αν φερεται ολες τους αντρες σας, θα περιμενω την επομενη συναντησις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...