Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα,

Δεν πολυμπαίνω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο... δεν έρχεται και η μαμά μου στο σπίτι γιατί έχουμε από τη Δευτέρα τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση κήλης...Τον έχουν νηστικό και με ορούς και περιμένει...αν δεν πέσει το παραδάκι ο άνθρωπος εγχείρηση δεν κάνει εκεί μέσα. Για να δούμε αν θα την κάνει σήμερα που θα "συννενοηθεί" η μαμά με γιατρό και αναισθησιολόγο!!!!

Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!

Οπότε Λιτσάκι καταλαβαίνεις γιατί δεν ανανεώνω το άλμπουμ...

ελα κουκλα μου καλα απο την Δευτερα??ελεος...εχω κανει κοιλη κ εχω βαλει πλεγμα...βεβαια υπαρχουν πολλα ειδη κ σε διαφορετικα σημεια...εγω ευχομαι να τελειωνετε συντομα κ να γυρισει σπιτι του ο ανθρωπος!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Δεν πολυμπαίνω γιατί δεν έχω πολύ χρόνο... δεν έρχεται και η μαμά μου στο σπίτι γιατί έχουμε από τη Δευτέρα τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση κήλης...Τον έχουν νηστικό και με ορούς και περιμένει...αν δεν πέσει το παραδάκι ο άνθρωπος εγχείρηση δεν κάνει εκεί μέσα. Για να δούμε αν θα την κάνει σήμερα που θα "συννενοηθεί" η μαμά με γιατρό και αναισθησιολόγο!!!!

Annoula μου ευχομαι ότι καλύτερο για τον μπαμπά σου .Καλή επιτυχία και κουραγιο σε όλους σας.

Ευχαριστώ ρε κορίτσια... έχει κάνει την μία κήλη πριν κάποια χρόνια και ξέρει πως είναι...

αλλά αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο...μόνο στο νοσοκομείο που είναι φτάνει.... του έχω και μεγάλη αδυναμία και στενοχωριέμαι πάρα πολύ...

Ευχαριστώ ρε κορίτσια... έχει κάνει την μία κήλη πριν κάποια χρόνια και ξέρει πως είναι...

αλλά αυτή η αναμονή είναι ότι χειρότερο...μόνο στο νοσοκομείο που είναι φτάνει.... του έχω και μεγάλη αδυναμία και στενοχωριέμαι πάρα πολύ...

οπως και να ειχε θα στενοχωριοσουν..

τζιαααααααααααααα που εισαι?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

λογικο ειναι ειναι να στεναχωριεσαι κοριτσαρα μου αλλα να σε παρηγορει το γεγονος οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο κ το ξερετε!!

κοριτσαρες παω να ξαπλωσω τα λεμε μετα!!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον μπεμπακο μου...μου λειεπει σας ειπα??:cry:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω εχω παει πατριωτακι...για πες ειναι απο τα ακριβα μαρη????εγω ειμαι των δυτικων συνοικιων!!!!του φτωχου!!!!!!:):)που εμενες?

το ΜΙΑΜΙ είναι στην Κρηνη ψαροταβερνα

Το πατρικό μου είναι στην Καλαμαριά

Εγώ έμενα Π. Συνδίκα και Εγνατια

Καλημέρα,

Περαστικά του βρε Αννούλα-καλή δύναμη

byXKp2.png

Διαφημίσεις

αννουλα περαστικα στον μπαμπα!!!!! γιατι οποιος κανει μια κηλη μετα απο χρονια ξανακανει αλλου???? τρυπιοι ειμαστε απο μεσα?

μητσακιον περαστικα, σχολιασα φυσικα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειναι ο αφεντικος απο πισω μου και δυσκολευομαι....

σα δεν ντρεπεσαι.....:tongue::tongue::tongue:

καλα περνας τζια μου...;)

να τα μαθει ο συζυγος, να σου πω εγω!

μες το μυαλό μου εισαι :mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημερα!!!

Μολις μου εκανε ο Γιαννακης εναν ωραιοτατο εμετο......

ευτυχος φωναξε και του πηγα λεκάνη και σωθηκε το χαλί !!!!!....ακους Ευανθία.....το χαλί...

:eek::eek::eek:

οταν πηγαιναμε προς τις κουνιες, μου εκανε κ μαθημα ο μεγαλος. "μαμα σε παρακαλω μη φωναζεις δυνατα στις κουνιες, γιατι ειμαστε παιδακια κ οταν μας φωναζουν δεν ξερουμε τι γινεται, κ μας ερχεται αποτομο..."

ε, συγνωμη, τον πλακωνεις στα φιλια ή οχι? που κουρευτηκε κιολας σημερα κ ειναι ενα αγορι ονειρο???

ωραιος ο νεος!!!:cool::cool::cool:

Εγω γιατι νομίζω οτι θα ναι μεγάλη η νύχτα γιατρέ μου? :-D

τελικα πως πηγε η νυχτα???

gioulies--Πωπω πώς νοιώθω.. Με εχει πιασει η μακακια μου, οτι θα κρυωσει, θα ξυπνησει τρομαγμενο, θα σκεπαστει με το σεντονι και δε θα μπορει να αναπνευσει..

επισης μπορει να ζεσταθει κ να ιδρωσει...να φαει το σεντονι κ να του κατσει βαρυ...να πιαστει απο τα καγκελα να κατεβει απο κουνια να παει σαλονι κ να δει τηλεοραση...και να πεσει σε κανα ακαταλληλο εργο.....πωπω gioulies χαρα στο κουραγιο σου...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα,

περαστικα στο μπαμπακα σου αννουλα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...