Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δε δουλευω...ειμαι εσωκλειστη ...... καλε τη Μαριανθη ξεχνας κ την Αλεκα μαλλον....παω κ εγω να ξαπλωσω,,,

κατσε να τη δουμε τη Μαριάνθη.....η Αλέκα ρε λες? Αντε το κοριτσάκι μπράβο!αλλά το πιο πιθανό είναι να μπει τα ξημερωματα και να μας διαψευσει...δυστυχως.

byXKp2.png

Διαφημίσεις

...σημερα επηξα στο γραφειο...και αυριο το ιδιο....αργησα να ερθω, επαιξα λιγο με τα παιδακια μου, τα μπανιαρισα....καθισα λιγο να ξαποστασω και τσουπ....καλα το καταλαβαυε!!!!!!

πρωτον δεν εμπιστευομαι, δευτερον δε μας παιρνει οικονομικα...αλλο 300-400 κ αλλο 700-800 που θελει μια γυναικα κ τριτον θα εμπαινα στο τριπακι οπως η αλεκα για καμερες! οσο για τις ιωσεις πιστευω οτι εχει να κανει κ με το παιδι, κ επιλεγω επιτηδες αυτη τη χρονικη περιοδο να το παω γιατι την ανοιξη δεν εχουν εξαρση οι ιωσεις κ θα εγκλιματιστει καπως καλυτερα απ'οτι να πηγαινε σεπτεβρη που οι ιωσεις δινουν κ παιρνουν.

ευανθια μου...η γυναικα θελει 500...όπου και να ρωτησα τοσο μου ειπαν. Καμερες εγω ηθελα να βαλω για το χαμενο 50αρικο...αλλα τωρα που λυθηκε το μυστηριο δεν εχω βαλει ακομη...Θα βαλω μια όμως στο μελλον. Αν τον πηγαινα παιδικο και μπορουσα, θα εβαζα παιδικο. Την γυναικα θα την κρατησω μεχρι τα 2 σιγουρα...μετα θα δουμε.

τελικα σημερα δεν πηγαμε για εμβολιο,εχουν λιγο βηχαλακι και τα μικρα..να δουμε πως θα εξελιχθει και θα παμε την πεμπτη..ποτε μαιρη θα ρωτησω τοτε...ο σταρτος τα ιδια χαλια..ισως λιγο καλυτερα..δεν ειναι τοσο ξερος ο βηχας..;):(:(

αχ ρε ευακι....περαστικα σας. Να το περασουν ανωδυνα τουλαχιστον.

σημερα ηταν να παω για το σπιραλ. αλλα δεν ειχε ερθει η απαντηση απο το παπ. κ μου ειπε να μη παω. μολις γυρισα σπιτι ηταν στο γραμματοκιβωτιο μη χ@σω! τζαμπα το εχασα το ραντεβουδακι. μετα με πηρε τηλ. ο δρ. να με μαλωσει που δεν του ειπα οτι ειχε ερθει. τεσπα, τη πεμπτη, επισκεψη κ σπιραλ 150 ευρω. οκ ειναι???

μια χαρα ειναι....σε καμια εβδοαμαδιτσα εφυγα και εγω...

πηγαμε 5 παρα με 6+, νομιζω...

δεν ηταν κανενα αγορακι. μια χαμενη μανα ηταν, μια μανα-ξεκωλο, ενας πατερας αλλοδαπος, κ εμεις, οι φυσιολογικοι μεχρι εκεινη την ωρα, ανθρωποι...

μετα γιναμε πρωτοσελιδο.

ε ειπατε να εγκλιματιστειτε και εσεις....:tongue:

εμεις μενουμε Δεληλαμπρου (το'πα κ αυτο, αμα βαραει τα κουδουνια ο ανωμαλος θα σας στελνω μηνυματα)

να φαει το μουτι μας ο ανωμαλος (μουτι = σκατο στα αρβανιτικα)

Αλέκα που είσαι ????

που να μαι καλο μου...ξεραθηκα παλι....

Μια φιλη μου βαζει υπενθυμηση στο κινητο για να μπει να θερισει....:confused:

να την χαιρεσαι βρε....

κιμι, η χριστ. δεν θα εχει προβλημα. "καθεται" σε ολα τα αγορακια να την αγκαλιασουν, να τη φιλησουν ... δεν ξερω... αρκει να φερνει τις εισπραξεις σε μας...

μπραβο το κοριτσακι μας...ξερει απο μικρη τη ζωη...
gioulies--Πωπω πώς νοιώθω.. Με εχει πιασει η μακακια μου, οτι θα κρυωσει, θα ξυπνησει τρομαγμενο, θα σκεπαστει με το σεντονι και δε θα μπορει να αναπνευσει..

επισης μπορει να ζεσταθει κ να ιδρωσει...να φαει το σεντονι κ να του κατσει βαρυ...να πιαστει απο τα καγκελα να κατεβει απο κουνια να παει σαλονι κ να δει τηλεοραση...και να πεσει σε κανα ακαταλληλο εργο.....πωπω gioulies χαρα στο κουραγιο σου...

:P:p:p:p....α ρε Κιμι....Γωγουλα εγω στο πρωτο καρουμπαλο δεν κοιμηθηκα τρεις νυχτες...στην πρωτη ιωση επισης....Κρατα κουραγια καλο μου

Στον πατέρα της κοπελιά τα υπογλώσσια..

Εγώ ως γνωστον ειμαι πολύ cool μάνα.. :confused::confused::confused::confused:

ε βεβαια...στο Μπαμπινιωτη εσενα εχει φψτο στη λεξη ψυχραιμια...Παλια ειχε την δικη μου :tongue:

Της έστρωνα στο χαλάκι.. :tongue:.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αστα θα φριξεις...δεν ειμαι μανα εγω...απο την αρχη την ειχα στην κουνια...σταβρωστε με σταβρωστε με...δεν ειχα καλαθουνα..

αμ εγω??? Και στην κουνια και σε αλλο δωματιο....να μη βλεπει το παιδι τα όργια μας το βραδυ...:oops::cool::mrgreen:

εγώ την έβγαλα 40 ημερών, αλλά την κούνια την έχουμε στο δωματιο μας αλλά όλη μερα τη βγαζει στην καλαθουνα και το ρηλαξ.

Ειναι γκρινιαρουλα σημερα ρε γμτ....μαλλον θα φταιει που πήγα στη δουλεια.

Τον μπαμπά της δεν τον ήθελε καθολου σήμερα και ο κακομοιρης είναι πολύ στεναχωρημένος....

Ήρθε και ένας φίλος μας και του έκανε χαρες και ολωσδιολου χαλάστηκε ο μπαμπακας της.....

Εγώ κοιμήθηκα μια ωριτσα το απογευμα και τωρα δε με πιανει υπνος

αυριο πάλι θα κουτουλάω

μη σκεφτεσαι ετσι βρε. Για τις μανουλες που δουλευουν, όσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο....συνηθιζουν και οι δυο. Θυμασαι εγω πώς ημουν??? Τωρα όμως δοξα τον Θεο, δεν εχω αγχος....υπομονη.

αλεκακι μιας και θα μπεις κατα τις 3 ......γεια σου!!!!!!!ετσι για να μη νομιζεις οτι εισαι μοναχουλα!!!

αχ κοριτσακι μου γλυκο....

κατσε να τη δουμε τη Μαριάνθη.....η Αλέκα ρε λες? Αντε το κοριτσάκι μπράβο!αλλά το πιο πιθανό είναι να μπει τα ξημερωματα και να μας διαψευσει...δυστυχως.

βρεεεεε δεν εχετε καταλαβει τι σιγανοπαπαδια ειμαι???? Εγω το σεξ το εκοψα τρεις μηνες...δυο πριν γεννησω και εναν μετα....Όχι ότι πολυθελω αν και επανερχομαι σιγα σιιγα) αλλα εχουμε πει...τρωγοντας ερχτεαι η ορεξη....Ειναι και ο ανωμαλος (ο δικος μου όχι ο αλλος, ο κοινος) που με ποθει και δεν μπορω να τον στεναχωρησω...:tongue:. Σημερα ομως όχι...δεν εκανα τιποτα....Εχθες εβγαλα τα ματια μου εγω...:rolleyes:

καλα η αλεκα στανταρ εκατσε στον καναπε να ξεκουρασει τα ματια της και την πηρε ο υπνος...αλλα θα μπει σε κανα 2 ωρες απο τωρα.....καλα μονη μου τα γραφω:mrgreen::mrgreen:

αχ πόσο με ξερετε........ Παω για τη συνεχεια.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

..

βρεεεεε δεν εχετε καταλαβει τι σιγανοπαπαδια ειμαι???? Εγω το σεξ το εκοψα τρεις μηνες...δυο πριν γεννησω και εναν μετα....Όχι ότι πολυθελω αν και επανερχομαι σιγα σιιγα) αλλα εχουμε πει...τρωγοντας ερχτεαι η ορεξη....Ειναι και ο ανωμαλος (ο δικος μου όχι ο αλλος, ο κοινος) που με ποθει και δεν μπορω να τον στεναχωρησω...:tongue:. Σημερα ομως όχι...δεν εκανα τιποτα....Εχθες εβγαλα τα ματια μου εγω...:rolleyes:

OLE OLE!!!!!

byXKp2.png

καλημερα ζουζουνες!!!για μενα μονο καλημερα δεν ειναι...τα χω φτυσει ψηθηκα ολο το βραδυ εχτες μεχρι τις 5 το πρωι...αει να δω τι θα γινει σημερις...δεν προλαβα κ δεν αντεχουν τα ματια μου στην οθονη να διαβασω πολυ μονο οτι το Γωγουλι πηγε την μικρη στο δωματιο της...χαρα στο κουραγιο σας!!κ αυτο ειναι το σωστο δηλαδη...αλλα εγω δεν μπορω ρε κοριτσια τον εχω στην κουνια του αλλα διπλα μας!

ααα κ ο τι της Ευης τα μπεμπονια κρυωσανε??ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

μου λειπει ο μικρος μου...πηγε εχτες ο Αντρεας απο τη μανα μου κ τον τραβηξε βιντεο κ μονο που δεν εβαλα τα κλαματα...:(( Αυτααα....

PlbZp2.png

οταν πηγαιναμε προς τις κουνιες, μου εκανε κ μαθημα ο μεγαλος. "μαμα σε παρακαλω μη φωναζεις δυνατα στις κουνιες, γιατι ειμαστε παιδακια κ οταν μας φωναζουν δεν ξερουμε τι γινεται, κ μας ερχεται αποτομο..."

ε, συγνωμη, τον πλακωνεις στα φιλια ή οχι? που κουρευτηκε κιολας σημερα κ ειναι ενα αγορι ονειρο???

Kalimeeeeraaaaa!

Kala, egw ftaiw twra pou to agapaw afto to paidi???????????

καλημερα ζουζουνες!!!για μενα μονο καλημερα δεν ειναι...τα χω φτυσει ψηθηκα ολο το βραδυ εχτες μεχρι τις 5 το πρωι...αει να δω τι θα γινει σημερις...δεν προλαβα κ δεν αντεχουν τα ματια μου στην οθονη να διαβασω πολυ μονο οτι το Γωγουλι πηγε την μικρη στο δωματιο της...χαρα στο κουραγιο σας!!κ αυτο ειναι το σωστο δηλαδη...αλλα εγω δεν μπορω ρε κοριτσια τον εχω στην κουνια του αλλα διπλα μας!

μου λειπει ο μικρος μου...πηγε εχτες ο Αντρεας απο τη μανα μου κ τον τραβηξε βιντεο κ μονο που δεν εβαλα τα κλαματα...:(( Αυτααα....

Perastika, kopelitsa!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες !!!!!

Ανθρακες ο ''θησαυρός'' χθές.....τσαμπα μου βγηκε το όνομα :tongue::tongue::tongue:

Παντελονι ηθελε να δοκιμασει ο δόλιος αλλα ξεχασε να φορεσει... ....σωβρακο....

ειμαστε εργο απο μονοι μας εμεις....

ωχ ωχ... αντε... μαριανθη ακους???????? αυτη κ θηλαζει κ "καθεται". αντε πια, μου γινατε ολες παρθενες εδω μεσα!

μπραβο ελενιτσα. δουλα κ κυρα!

κιμι, η χριστ. δεν θα εχει προβλημα. "καθεται" σε ολα τα αγορακια να την αγκαλιασουν, να τη φιλησουν ... δεν ξερω... αρκει να φερνει τις εισπραξεις σε μας...

:lol::lol::lol::lol:

μπραβο ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ..λεω στον Θανο..μωρο μου τι θα κανεις αν η κορη σου στα 20 ερθει κατω απο το σπιτι με μια BMW Z4??απαντηση ΠΑΤΕΡΑ: θα της [πω καλα δεν ντρεπεσαι ατιμη????????στον πατερουλη τιποτα????
:shock::lol::lol:

Παρε αντιβιωση βρα Μιτσακι να συνελθεις....στο γιατρο πηγες?

Γωγούλα,

Ελπιζω να ηταν ωραια η πρωτη νυχτα....

Πηγα Γιαννακη παιδικο και τωρα περιμενω να παει 9 να βγαλω γαλα για να κατεβω στο μαγαζι .

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Αχ βρε Μητσάκι,φανταζομαι πόσο σου λείπει!Κάνε υπομο΄ν!Για το καλό του λείπει!!Θα σου άρεζε να το έχεις εκεί και να αρρωστήσει;;;Πάρε αντιβίωση.Καλά σου λέει η Ελένη!Μπορεί να έχεις και την γουρουνογρίπη!

Αυτό για τα δωμάτια που συζητάτε,ήρθε η ώρα να σας πώ τα χάλια μου!!!!

Εγώ ακόμη κοιμάμαι με την Έφη μου και η μπέμπα μαζί στην κρεβατοκάμαρα μου και στην μπέμπα έχω και συσκευή παρακολούθησης για άπνοια!!Αφού το είπαμε οτιέίμαι υστέρω!!!Τώρα στα γεράματα θα αλλάξω;;;;;

Καλημέρες !!!!!

Ανθρακες ο ''θησαυρός'' χθές.....τσαμπα μου βγηκε το όνομα :tongue::tongue::tongue:

Παντελονι ηθελε να δοκιμασει ο δόλιος αλλα ξεχασε να φορεσει... ....σωβρακο....

:lol::lol::lol::lol:

:shock::lol::lol:

Συγνώμη.εμείς φταίμε που ήσουν τόσο παραστατική και πήγε ο νούς μας στο "καλό";;;;;;

Και για να σας δείξω πόσο σας πεθύμησα... Τι λέτε για το παρακάτω;;;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/4, 14:00

ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Εεεεεεε; Τι λέτε;;;;;;;;;

Εγώ είμαι μέσα!!!:tongue:Έτσι για να έχει τον φόβο μου (όπως λέει η Αλέκα) η Κίμη και μόνο στην ιδέα!!!

Δεν μου φτάνει που έχω να φροντίσω 2 παιδιά,άντρα,σπίτι,γονείς,φάρμα ,νησι,'εχω και το εξής άγχος:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΙΑΝΘΗ;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...