Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σιγα μη παει φανταρος το παιδακι μου...μεχρι τοτε δε θα υπαρχει στρατος..μονο μονιμοι..το εχω ψαξει...η κορουλα μου θα φυγει απο δωματιο μανουλας οταν η ιδια νοιωσει ωριμη για ενα τοσο σημαντικο βημα στη ζωη της...δε θα ηθελα να πιεσω τα πραγματα...

Βρήκαμε τη Χρυσή τομή.. Στα ίδια καταλήγουμε.. 8):cool:

Πάω για νάνι κοριτσακιαααααααααα...

Τα λέμε tommorow....

Φιλάκια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμόμαστε μαζί Ασπα?

οχι παιδι μου!!μονο κανα μεσημερακι!αλλιως στην κουνια του!!!απλα δεν εχω αλλο δωματιο στο σπιτι!

ASPA==15 ημερων ο μπεμπης ηταν στην κουνια του!!στο δωματιο μου!τωρα κοντευει να μας καβαλησει!!!

Τα ακους Γωγω??κατεβαινει απο κουνια ο μπεμπης και παει κρεββατι μαμας κ τους καβαλαει....ειναι ατιμα τα σημερινα βρεφη...

αη μαρη σταματα !!!!!εχεις ορεξουλααααα!!ποτιστηκαμε ποτιστηκαμε???χαχαχαχα

βρε ασπα κανε και εσυ γειτονισσα σου εστειλα αιτηση,η λιτσα δεν με εκανε:cry:λες να μην με θελει κοντα της:D

να σε κανω αυριο γιατι εχω 100 αιτηματα και βναριεμαι να ψαξω τωρα???

gioulies-Κοιμόμαστε μαζί Ασπα?

Αυτο τωρα εγω η αθωα σαν κρινακι μανουλα πως να το εκλαβω????εσυ ΜΑΙΡη77 τι λες???

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

εχεις κατουρηθει στο γελιο????πολυ κρατησε η στεναχωρια για τον αποχωρισμο απο μπεμπονι...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για θυμησε μου που κοιμάται το δικο σου το μπεμπονι?????????

Αλήθεια εσύ τι περιμένεις για να την πάς στο δωμάτιο της?

Να πάει ο Ταλιμπάν φαντάρος?????

:mrgreen::mrgreen:

σιγα μη παει φανταρος το παιδακι μου...μεχρι τοτε δε θα υπαρχει στρατος..μονο μονιμοι..το εχω ψαξει...η κορουλα μου θα φυγει απο δωματιο μανουλας οταν η ιδια νοιωσει ωριμη για ενα τοσο σημαντικο βημα στη ζωη της...δε θα ηθελα να πιεσω τα πραγματα...
χαχαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen:
Βρήκαμε τη Χρυσή τομή.. Στα ίδια καταλήγουμε.. 8):cool:

Πάω για νάνι κοριτσακιαααααααααα...

Τα λέμε tommorow....

Φιλάκια..

καληνυχτα!!!φιλακια!

μαρη κιμι καηκα στο χερι με το βραστο νερο για να γυρισω γρηγορα να διαβασω μη χασω καμια οξεία!!!!ζεματηστικααααααααααααααααα!

η αλεκα που ειναι???????????

ναι πηγαινε για υπνο...απο το αγχος σου νυσταξες...τα λεμε αυριο..απονη μανα,....

Ποιος σου πε οτι νύσταξα?

Μόνοι στο δωμάτιο σήμερα μαρή για ύπνο θα πάω?

Χααχαχααααααααα

Άντε byeeeeeeeee

Διαφημίσεις

εγώ την έβγαλα 40 ημερών, αλλά την κούνια την έχουμε στο δωματιο μας αλλά όλη μερα τη βγαζει στην καλαθουνα και το ρηλαξ.

Ειναι γκρινιαρουλα σημερα ρε γμτ....μαλλον θα φταιει που πήγα στη δουλεια.

Τον μπαμπά της δεν τον ήθελε καθολου σήμερα και ο κακομοιρης είναι πολύ στεναχωρημένος....

Ήρθε και ένας φίλος μας και του έκανε χαρες και ολωσδιολου χαλάστηκε ο μπαμπακας της.....

Εγώ κοιμήθηκα μια ωριτσα το απογευμα και τωρα δε με πιανει υπνος

αυριο πάλι θα κουτουλάω

Επεξεργάστηκαν by tzia

byXKp2.png

gioulies--Ποιος σου πε οτι νύσταξα?

Μόνοι στο δωμάτιο σήμερα μαρή για ύπνο θα πάω?

Χααχαχααααααααα

ναι μαρη γιατι το βρεφος σας ενοχλουσε..καβαλαγε τα καγκελα κ σας εβλεπε...ημαρτον...τι αλλο θα ακουσω σαν δικαιολογια για να μη ποτιστειτε...

εγώ την έβγαλα 40 ημερών, αλλά την κούνια την έχουμε στο δωματιο μας αλλά όλη μερα τη βγαζει στην καλαθουνα και το ρηλαξ.

Ειναι γκρινιαρουλα σημερα ρε γμτ....μαλλον θα φταιει που πήγα στη δουλεια.

Τον μπαμπά της δεν τον ήθελε καθολου σήμερα και ο κακομοιρης είναι πολύ στεναχωρημένος....

Ήρθε και ένας φίλος μας και του έκανε χαρες και ολωσδιολου χαλάστηκε ο μπαμπακας της.....

Εγώ κοιμήθηκα μια ωριτσα το απογευμα και τωρα δε με πιανει υπνος

αυριο πάλι θα κουτουλάω

ελα μωρε με τισ μερες τους ειναι τα μωρακια!...υπομονι τζιακι!!

καληνυχτα γωγουλα!!!

ναι ασπα!!

οκ!!!!

Διαφημίσεις

Tzia λογικο ειναι πρωτες μερες..θα χαλαρωσετε κανε υπομονη..τον καημενο μπαμπακα λυπαμαι περισσοτερο....2 χτυπηματα απανωτα απο τη μονακριβη δεν παλευονται...

Εσυ kimi ποτε πας δουλεια?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...