Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστα θα φριξεις...δεν ειμαι μανα εγω...απο την αρχη την ειχα στην κουνια...σταβρωστε με σταβρωστε με...δεν ειχα καλαθουνα..

Στο δωμάτιο της?

Γάλα της έδινες μαρη ή της έλεγες να σηκωθει να πιεί μόνη της?

:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

στο δωματιο μας ειναι...μη το χοντραινουμε....ειπαμε...το μωρακι μου που να το στειλω με τον Ταλιμπαν???θα μου το πεταξει απο το παραθυρο.γαλα της δινω..την πανα λεω να κοψουμε τωρα που καλοκαιριαζει...χαχα

στο δωματιο μας ειναι...μη το χοντραινουμε....ειπαμε...το μωρακι μου που να το στειλω με τον Ταλιμπαν???θα μου το πεταξει απο το παραθυρο.γαλα της δινω..την πανα λεω να κοψουμε τωρα που καλοκαιριαζει...χαχα

Aαααα στο δωμάτιο σου την έχεις και μου το παίζεις..cool??????????

Ντροπή σου!!!!

Εμένα το παιδάκι μου ειναι σε άλλο δωμάτιο... Αν το είχα και εγώ δίπλα μου δεν θα το έκανα θέμα..

Αυτό για τη πάνα πολύ το σκέφτομαι και εγώ.. :cool::cool::cool:

εγω μαρη το σκιαξα το μιτσακι?????????????'

15 ημερων ο μπεμπης ηταν στην κουνια του!!στο δωματιο μου!τωρα κοντευει να μας καβαλησει!!!

Διαφημίσεις

ASPA==15 ημερων ο μπεμπης ηταν στην κουνια του!!στο δωματιο μου!τωρα κοντευει να μας καβαλησει!!!

Τα ακους Γωγω??κατεβαινει απο κουνια ο μπεμπης και παει κρεββατι μαμας κ τους καβαλαει....ειναι ατιμα τα σημερινα βρεφη...

ASPA==15 ημερων ο μπεμπης ηταν στην κουνια του!!στο δωματιο μου!τωρα κοντευει να μας καβαλησει!!!

Τα ακους Γωγω??κατεβαινει απο κουνια ο μπεμπης και παει κρεββατι μαμας κ τους καβαλαει....ειναι ατιμα τα σημερινα βρεφη...

ρε συ σταματα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εχεις κατουρηθει στο γελιο????πολυ κρατησε η στεναχωρια για τον αποχωρισμο απο μπεμπονι...

Για θυμησε μου που κοιμάται το δικο σου το μπεμπονι?????????

Αλήθεια εσύ τι περιμένεις για να την πάς στο δωμάτιο της?

Να πάει ο Ταλιμπάν φαντάρος?????

σιγα μη παει φανταρος το παιδακι μου...μεχρι τοτε δε θα υπαρχει στρατος..μονο μονιμοι..το εχω ψαξει...η κορουλα μου θα φυγει απο δωματιο μανουλας οταν η ιδια νοιωσει ωριμη για ενα τοσο σημαντικο βημα στη ζωη της...δε θα ηθελα να πιεσω τα πραγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...