Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eμενα η πεθερα μου χθες γυρισε απο τη Κρητη και σημερα ηρθε να δει το μωρο.

Ειχε ερθει οταν γεννησα και εκατσε δεκα μερες.

Δωρακι χρηματα εδωσε και στις 2 γεννες μου.

Τωρα θα προσπαθησουμε να ψησουμε το Γιαννακη να πηγαινει να καθετε και λιγο σπιτι της για να ξεκουρασει και την μαμα μου και για να παιζει κιολας μιας και το σπιτι της εχει αυλη.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!πρωτα ν απω χρονια πολλα σε αλεκακι,ιριδα,δαλιδα ελπιζω να μην ξεχασα καμια........

δευτερον τι εχω παθει ρε κοριτσια,εγω σε αντιθεση με ολες τις εγκυες μαλλον κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης το θεμα τουαλετα ηταν η καλυτερη μου,καθε πρωι ρολοι!!!!!με το που γεννησα........τραγικα.......

οχι μονο δεν μου ερχεται αλλα δεν προλαβαινω κιολας.....οπωτε μετα απο τοσες μερες που κοροιδευομαστε.....με επιασε πριν απο λιγο ενας πονοκοιλος!!!!!!!!!αφου ειχα ριγος αο τον πονο και τελικα ειδαμε το φως!!:Pπικρα πολυ πικρα!!!!

θεανω αφου η καημενη η γυναικα θελει να κανει κατι,πες την να σου κανει ενα φαγητο ή κατι τετοιο που να μην σε ενοχλει.

εμενα κοριτσια η μαμα μου ερχεται μαζι με τον μπαμπα μου για να κρατησουν τα μωρα να παμε για ψωνια,παλι κατι ειναι και αυτο,σε ολα τα υπολοιπα ας ειναι καλα ο αρης!!!!δεν τον αφηνω να παει στην δουλεια.......ποιος θα με βοηθαει ε??????

fCS8p3.png

κοριτσακια τωρα που λετε για πεθερουλες η δικια μου μολις τελειωνει το σιδερωμα !!!!χαχαχαχα!ηρθε να φερει φαγακι για τον υιο της και αφου ειδε οτι σιδερωνα μου λεει αστα να τα κανω εγω γιατι στο παιδι δεν την αφηνω κοντα!!!αααα ειναι και με μασκα!!!μονο λογο γριπης δεν την αφηνω!κατα τα αλλα τα καταφερνει μια χαρα!!!εχει μεγαλωσει 3 παιδια 4 εγγονια και να και το 5 το δικο μου!!!!!βοηθαει πολυ αλλα και εγω δεν θελω κοσμο στα ποδια μου !!!θελω να τα κανω μονη μου!!νομιζω οτι εγω τα κανω ολα καλυτερα!

Θεανούλα έτσι έκανε και εμενα η μανα μου στον Αγγελο. Και τωρα την ψαχνουμε...

Ειδες ? στο πρωτο βοηθανε στο δευτερο σαν να μην υπαρχεις.

Αν δεν ανεβαινε ο Γιαννης μονος του ουτε να μπει να δει αν ζουμε.....

Ευτυχως ο Γιαννης ειναι στρειδι :lol::lol: και δεν μπορει να τον διωξει.

Εδω καθε σαββατο που τον παιρνει στο μαγαζι ο Μανωλης αντι να εχω ησυχια μου κατεβαζει η μανα μου την ανηψια μου δηθεν για να δει το μωρο και μετα παει να ''απλωσει'' και ερχεται σε 2 ωρες........:mad:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοριτσάκια ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε τις οικογενειες σας!!!!!

Ιριδάκι χρονια πολλά για τον Νικολάκη σου!!! Να τον χαιρεσαι!!!

Θεανούλι σε βλέπω σε λίγα χρόνια πολύτεκνη!!!! Μπράβο κορίτσι μου, χαράς το κουράγιο σου!!!!

Τώρα που λέτε για μαμοπεθερές, εμένα ήρθαν σήμερα, έφαγαν το φαγητάκι που ετοίμασα, ήπιαν το καφεδάκι τους,έφαγαν το γλυκάκι τους, έπαιξαν κ λίγο με τα παιδιά κ μην τις είδατε!!!!! Αν τις ξαναδούμε Χριστούγεννα καλά θα ειναι!!! Α, κ η πεθερά ήρθε με άδεια χέρια γιατί δεν είχε πάρει την σύνταξη ακόμα λέει!!!!!

Και γω όμως είμαι σαν την Θεανώ, μην πειράξεις τίποτα δικό μου, αν είναι να μην το κάνεις όπως θέλω εγώ!:(:( Μιλάμε για δέσιμο που θέλω....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Ειδες ? στο πρωτο βοηθανε στο δευτερο σαν να μην υπαρχεις.

Αν δεν ανεβαινε ο Γιαννης μονος του ουτε να μπει να δει αν ζουμε.....

Ευτυχως ο Γιαννης ειναι στρειδι :lol::lol: και δεν μπορει να τον διωξει.

Εδω καθε σαββατο που τον παιρνει στο μαγαζι ο Μανωλης αντι να εχω ησυχια μου κατεβαζει η μανα μου την ανηψια μου δηθεν για να δει το μωρο και μετα παει να ''απλωσει'' και ερχεται σε 2 ωρες........:mad:

Α, χα καλό κ αυτό!!! Την σκοτώνεις μετά ή δεν?...

εγω παντως κοριτσια εχω μια πεθερουλα μαλαμα!!

κραταει στανταρ τον μεγαλο για 4-5 ωρες τη μερα,απο τον 8ο μαγειρευει κ για μας,και ενιοτε μου σιδερωνει κιολας!!!!τι αλλο θελω????θα ηθελα κι εγω να μπορω να τα καταφερνω εντελως μονη,αλλωστε ειμαι κ ανθρωπος που απεχθανομαι να φορτωνομαι σε αλλους,αλλα στην παρουσα φαση ειναι τραγικα δυσκολο να μπορω να περιποιουμαι 2 μωρα,ενα διχρονο,να μαγειρευω,να πλενω,να σιδερωνω,να τους ταιζω,λιγακι να ξεκουραζομαι,να βλεπω τον εαυτο μου κ τον αντρα μου!!!!!

σαφως αν ημουν μονη θα μου εμπαινε το αυγο στον κ... και θα τα καταφερνα,αλλα ειμαι κι εγω απο τις τυχερες..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εμενα ειναι το πρωτο εγγονι...και εχει κ απιστευτη αδυναμια στον αντρουλη μου....οποτε καταλαβαινετε...αλλα τα πεθεριστικα του στυλ,,,ποτε πηρες αυτη την κουρτινα,α εδω εβαλες αυτο το βαζο,εμενα τα παιδια μου τα θηλαζα μεχρι τον 3 και μετα τα εδωσα κρεμα..........βρε λεεω δεν θα της δωσω κρεμα μεχρι τον 6 αν εχω γαλα θα την θηλαζω ασε που οι κρεμες εχουν ζαχαρη......

ε τα αλλα παιδια που τρωνε κρεμα παθαν τιποτα??????

τι να της πεις τωρα??????????

γιαυτο κ δεν γουσταρω ,κ θελω την ησυχια μου.

αν ακουω μ#$%#%$# τα παιρνω και πρεπει να κρατθω κ να μην μιλησω.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Γεγονός είναι πως άμα έχεις μια βοήθεια παίρνεις λίγο τα πανω σου να πας παραπέρα, αλλά από την άλλη κακομαθαίνεις κιόλας!!! Και άμα σταματήσει η βοήθεια άντε να συνηθίσεις πάλι μόνος!!!

εγω παντως αρχιζω να τα παιζω.......δεν ξερω πια ωρα θα καταρευσω.....ελπζω να μην κραταω κανενα μωρο αγκαλια,αφου κραταω τον μπεμπη που ειναι 3300 και μου φαινεται θεοβαρο το παιδι.......

fCS8p3.png

εγω παντως αρχιζω να τα παιζω.......δεν ξερω πια ωρα θα καταρευσω.....ελπζω να μην κραταω κανενα μωρο αγκαλια,αφου κραταω τον μπεμπη που ειναι 3300 και μου φαινεται θεοβαρο το παιδι.......

μαρια ο στρατος ειναι 13,5 και σαφως τον σηκωνω!!!!ο μπαμπης ειναι κοντα στα 3800 τωρα κ μου φαινεται θεοβαρυς!!η μπουμπου πρεπει να ναι κοντα στα 3μισι κ μου φαιναται πουπουλο!!!!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...