Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ελπίδα88 είπε:

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.  Προσπάθησε να μην πέσεις ψυχολογικά.  Εγώ και μόνο που σκέφτομαι ότι όλο αυτό το κάνω για να πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου, μου έρχεται ένα χαμόγελο. Δύναμη και ψηλά το κεφάλι. 

Αυτό ακριβώς… το ίδιο και εγώ … αχ τελικά οσεσ  περνάμε εξωσωματική ίδια συναισθήματα έχουμε !!όλα θα πάνε καλά!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κιμι κανε με ρε συ γειτονισα:D:D σου εστειλα αιτηση

λιτσακη οσο δεν τα παιζω αυτα εχω φαει κολλημα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εγω ειχα ψιλοσκαλωσει..

Μια φιλη μου βαζει υπενθυμηση στο κινητο για να μπει να θερισει....:confused:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΜΕΦΗ---Μπές τώρα στο φέις να δείς ποιά παίζει συνέχεια και αυτή τη στιγμή!!!Η ναυαγός-φάρμερ(Ελένη1)!!Είναι η ηθική αυτουργός για το χάλι μου!!

για τα χαλια σου φταινε 2

1)οι δεκαετιες που κουβαλας στη γερασμενη τυλιγμενη με μασαζοκορσε πλατη σου

2)ο αμοιρος ατυχος αντρας σου που δουλευει νυχτα μερα για να μαζεψει λεφτα να πας Βραζιλια για αναπαλαιωση...

σημερα ηταν πολυ πιο ηρεμος...εγω λεω μουστογρια μηπως φταιει η απομονωση....μια χαρα παιρνει απο μαλωμα..βασικα τον εκβιαζω....ή σταματας ή φυγαμε κ πιανει...

Ναι ρε συ η κλεισουρα φταιει και ο Γιαννης ειχε γινει θηριο και απο τοτε που παει στην πεθερα και ολη μερα γυρνανε εγινε παλι το καλο μου παιδακι.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

σημερα ηταν πολυ πιο ηρεμος...εγω λεω μουστογρια μηπως φταιει η απομονωση....μια χαρα παιρνει απο μαλωμα..βασικα τον εκβιαζω....ή σταματας ή φυγαμε κ πιανει...

Τα ίδια και μένα η Εφη!!Έχει ξεφύγει τελείως από την κλεισούρα!!!

Ρε Ελένη1,εσένα κολλάει όταν σπέρνεις στην φάρμα;;;

κιμι κανε με ρε συ γειτονισα:D:D σου εστειλα αιτηση

:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue::-D:-D:-DΕίδες που στα έλεγα;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!!!!

κι εγω ειχα ψιλοσκαλωσει..

ναι ναι αντε κανε με γειτονισα και εσυ:mrgreen::mrgreen:

:confused::confused::confused::confused:

fCS8p3.png

κανω δουλειες, τρεχω, κ παρακαλαω να μην εχετε γραψει πολλα, δεν πιανουν τα παρακαλια μου απ'οτι βλεπω.

σημερα ηταν να παω για το σπιραλ. αλλα δεν ειχε ερθει η απαντηση απο το παπ. κ μου ειπε να μη παω. μολις γυρισα σπιτι ηταν στο γραμματοκιβωτιο μη χ@σω! τζαμπα το εχασα το ραντεβουδακι. μετα με πηρε τηλ. ο δρ. να με μαλωσει που δεν του ειπα οτι ειχε ερθει. τεσπα, τη πεμπτη, επισκεψη κ σπιραλ 150 ευρω. οκ ειναι???

λοιπον οπως ειπα τα πηγα στις κουνιες γιατι ειπε ο νικηφ. οτι θα βαρεθουν κ τα πηρα μονη μου κ τα 3 κ πηγα.

αν μου τα παρει η προνοια, να πειτε οτι με ξερετε κ οτι ειμαι καλη κοπελα, αλλα δυστυχως ειμαι μονη μου, κ γιαυτο τα παθαινω αυτα!

ολα καλα στις κουνιες, κοιμοταν ο μπεμπακος. τους ειχα πει οτι οταν ξυπνησει θα φυγουμε γιατι θα πειναει. ξυπναει καποια στιγμη κ οταν αρχιζει τη γκρινια παμε να φυγουμε. ανοιγω τη πορτα πετιεται η πορδιτσα η μεσαια στο δρομο! εγω να γκαριζω, αυτη να τρεχει ενθουσιασμενη στο πουθενα... παραταω το καροτσι οπως ηταν, τη γραπωνω κ τη βαζω στο αυτ/το. πηγαινοντας να παρω κ τα αλλα 2, ο νικηφ. οδηγαει το καροτσι στο κατηφορακι κ μολις με βλεπει το αφηνει κιολας!!! ο μπεμπης χαμπαρι. του λεω μπες μεσα, γκαπ η πορτα στο δεντρακι... παω να δεσω τον μπεμπη, ξαναφευγει η χριστ., δλδ, μπαινει ο νικηφ.-βγαινει η χριστ.. τη κυνηγαω την αλλοπαρμενη, τη ξαναγραπωνω τη βαζω μεσα, αρχιζω να φωναζω, μου λεει κ ο νικηφ. τωρα θα με πιασουν τα νευρα μου... τα δικα μου να δεις του λεω!

κοντεψα να κατουρηθω απο το γελιο~!!!

οταν πηγαιναμε προς τις κουνιες, μου εκανε κ μαθημα ο μεγαλος. "μαμα σε παρακαλω μη φωναζεις δυνατα στις κουνιες, γιατι ειμαστε παιδακια κ οταν μας φωναζουν δεν ξερουμε τι γινεται, κ μας ερχεται αποτομο..."

ε, συγνωμη, τον πλακωνεις στα φιλια ή οχι? που κουρευτηκε κιολας σημερα κ ειναι ενα αγορι ονειρο???

φοβερος!!!!!!!!!!!!
Βγηκε ο Μανώ απο το μπάνιο....μια ωρα τρίβεται,λές να εχει ορεξη για τρελίτσες???

Μαλλον εχει ηρθε ....ξεβρακ...

γεια σας

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δε ντρεπεσαι!!!και δεν περασε 12 η ωρα!!!!:tongue:

Βγηκε ο Μανώ απο το μπάνιο....μια ωρα τρίβεται,λές να εχει ορεξη για τρελίτσες???

γεια σας

Είσαι και πολύ παραστατική βρε άτιμη!!Άντε καλό "πότισμα"!!Να πιάσουν τόπο οι δαντέλες!!!

Διαφημίσεις

απιστευτη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εκει ειναι ολα τα γυρισματα του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ...αμα σε πηραν σημερα με τις καμερες θα εδωσες νοημα στον τιτλο του εργου....χιχιχιχι...

ειμαστε εργο απο μονοι μας εμεις....

γεια σας

ωχ ωχ... αντε... μαριανθη ακους???????? αυτη κ θηλαζει κ "καθεται". αντε πια, μου γινατε ολες παρθενες εδω μεσα!

μπραβο ελενιτσα. δουλα κ κυρα!

κιμι, η χριστ. δεν θα εχει προβλημα. "καθεται" σε ολα τα αγορακια να την αγκαλιασουν, να τη φιλησουν ... δεν ξερω... αρκει να φερνει τις εισπραξεις σε μας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Λενιώ καλή διασκέδασηηη.. Ω,ρε χαρές ο ανώμαλος σήμερα με τη πάρτη σας... :P

Σήμερα ειναι η πρώτη βραδιά που το παιδάκι μου θα κοιμηθεί στη κούνια του βράδυ..

Πωπω πώς νοιώθω.. Με εχει πιασει η μακακια μου, οτι θα κρυωσει, θα ξυπνησει τρομαγμενο, θα σκεπαστει με το σεντονι και δε θα μπορει να αναπνευσει..

Το χω κάψει εντελώς το μπιφτεκι γιατρε μου?

παω για υπνο...

μεγαλωσε η μερα κ η νυχτα ή μου φαινεται?

αντε δεν πατε κ εσεις για ποτισμα να μη το ξεφτιλισετε??? για μενα θα πεσει απαγορευτικο αμα εχει ορεξουλες. τουλαχιστον εσεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...