Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κανω δουλειες, τρεχω, κ παρακαλαω να μην εχετε γραψει πολλα, δεν πιανουν τα παρακαλια μου απ'οτι βλεπω.

σημερα ηταν να παω για το σπιραλ. αλλα δεν ειχε ερθει η απαντηση απο το παπ. κ μου ειπε να μη παω. μολις γυρισα σπιτι ηταν στο γραμματοκιβωτιο μη χ@σω! τζαμπα το εχασα το ραντεβουδακι. μετα με πηρε τηλ. ο δρ. να με μαλωσει που δεν του ειπα οτι ειχε ερθει. τεσπα, τη πεμπτη, επισκεψη κ σπιραλ 150 ευρω. οκ ειναι???

λοιπον οπως ειπα τα πηγα στις κουνιες γιατι ειπε ο νικηφ. οτι θα βαρεθουν κ τα πηρα μονη μου κ τα 3 κ πηγα.

αν μου τα παρει η προνοια, να πειτε οτι με ξερετε κ οτι ειμαι καλη κοπελα, αλλα δυστυχως ειμαι μονη μου, κ γιαυτο τα παθαινω αυτα!

ολα καλα στις κουνιες, κοιμοταν ο μπεμπακος. τους ειχα πει οτι οταν ξυπνησει θα φυγουμε γιατι θα πειναει. ξυπναει καποια στιγμη κ οταν αρχιζει τη γκρινια παμε να φυγουμε. ανοιγω τη πορτα πετιεται η πορδιτσα η μεσαια στο δρομο! εγω να γκαριζω, αυτη να τρεχει ενθουσιασμενη στο πουθενα... παραταω το καροτσι οπως ηταν, τη γραπωνω κ τη βαζω στο αυτ/το. πηγαινοντας να παρω κ τα αλλα 2, ο νικηφ. οδηγαει το καροτσι στο κατηφορακι κ μολις με βλεπει το αφηνει κιολας!!! ο μπεμπης χαμπαρι. του λεω μπες μεσα, γκαπ η πορτα στο δεντρακι... παω να δεσω τον μπεμπη, ξαναφευγει η χριστ., δλδ, μπαινει ο νικηφ.-βγαινει η χριστ.. τη κυνηγαω την αλλοπαρμενη, τη ξαναγραπωνω τη βαζω μεσα, αρχιζω να φωναζω, μου λεει κ ο νικηφ. τωρα θα με πιασουν τα νευρα μου... τα δικα μου να δεις του λεω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν πηγαιναμε προς τις κουνιες, μου εκανε κ μαθημα ο μεγαλος. "μαμα σε παρακαλω μη φωναζεις δυνατα στις κουνιες, γιατι ειμαστε παιδακια κ οταν μας φωναζουν δεν ξερουμε τι γινεται, κ μας ερχεται αποτομο..."

ε, συγνωμη, τον πλακωνεις στα φιλια ή οχι? που κουρευτηκε κιολας σημερα κ ειναι ενα αγορι ονειρο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κανω δουλειες, τρεχω, κ παρακαλαω να μην εχετε γραψει πολλα, δεν πιανουν τα παρακαλια μου απ'οτι βλεπω.

σημερα ηταν να παω για το σπιραλ. αλλα δεν ειχε ερθει η απαντηση απο το παπ. κ μου ειπε να μη παω. μολις γυρισα σπιτι ηταν στο γραμματοκιβωτιο μη χ@σω! τζαμπα το εχασα το ραντεβουδακι. μετα με πηρε τηλ. ο δρ. να με μαλωσει που δεν του ειπα οτι ειχε ερθει. τεσπα, τη πεμπτη, επισκεψη κ σπιραλ 150 ευρω. οκ ειναι???

λοιπον οπως ειπα τα πηγα στις κουνιες γιατι ειπε ο νικηφ. οτι θα βαρεθουν κ τα πηρα μονη μου κ τα 3 κ πηγα.

αν μου τα παρει η προνοια, να πειτε οτι με ξερετε κ οτι ειμαι καλη κοπελα, αλλα δυστυχως ειμαι μονη μου, κ γιαυτο τα παθαινω αυτα!

ολα καλα στις κουνιες, κοιμοταν ο μπεμπακος. τους ειχα πει οτι οταν ξυπνησει θα φυγουμε γιατι θα πειναει. ξυπναει καποια στιγμη κ οταν αρχιζει τη γκρινια παμε να φυγουμε. ανοιγω τη πορτα πετιεται η πορδιτσα η μεσαια στο δρομο! εγω να γκαριζω, αυτη να τρεχει ενθουσιασμενη στο πουθενα... παραταω το καροτσι οπως ηταν, τη γραπωνω κ τη βαζω στο αυτ/το. πηγαινοντας να παρω κ τα αλλα 2, ο νικηφ. οδηγαει το καροτσι στο κατηφορακι κ μολις με βλεπει το αφηνει κιολας!!! ο μπεμπης χαμπαρι. του λεω μπες μεσα, γκαπ η πορτα στο δεντρακι... παω να δεσω τον μπεμπη, ξαναφευγει η χριστ., δλδ, μπαινει ο νικηφ.-βγαινει η χριστ.. τη κυνηγαω την αλλοπαρμενη, τη ξαναγραπωνω τη βαζω μεσα, αρχιζω να φωναζω, μου λεει κ ο νικηφ. τωρα θα με πιασουν τα νευρα μου... τα δικα μου να δεις του λεω!

:o:o:o:o:o:o:oKάθε φορά με εκπλήσεις!Εσύ και η μανούλα της Κίμης!!Χαρά στο κουράγιο σας!!!

Διαφημίσεις

πω πω ρε ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ σε ποια παιδικη χαρα πηγατε??τι ωρα???

στη Ντανκαν παμε. στον παιδικο σταθμο. να ειναι μαντρωμενα μην οργωνω κ τη παιδικη χαρα, αλλα οπως βλεπεις...

:o:o:o:o:o:o:oKάθε φορά με εκπλήσεις!Εσύ και η μανούλα της Κίμης!!Χαρά στο κουράγιο σας!!!

η μανες-κουραγιο!

Γιατι ρωτας Κιμη? Ειδες καμμια να τρεχει να πιασει κανενα καροτσι στην κατηφόρα?

ενα μικρο κατηφορακι ηταν. αυτες οι κουνιες να φανταστεις ειναι στη κορφη ενος λοφου πχ, γυρω γυρω κατηφορες παντου... φανταζεσαι? θα εφτανε στη βουλιαγμενης σε χρονο dt το μωρο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τι ωρα πηγατε??ηταν κ Χρηστος εκει...αμα πατε κ αυριο να ερθω...μικρη κατηφορα λες τη ΔΙΚΑΙΑΡΧΟΥ??????????????????

πηγαμε 5 παρα με 6+, νομιζω...

δεν ηταν κανενα αγορακι. μια χαμενη μανα ηταν, μια μανα-ξεκωλο, ενας πατερας αλλοδαπος, κ εμεις, οι φυσιολογικοι μεχρι εκεινη την ωρα, ανθρωποι...

μετα γιναμε πρωτοσελιδο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι μαρη...απο την ΠΡΟΝΟΙΑ ειμαι..

αυτο το χουφταλο η μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ ακομα εδω ειναι????δεν ξεκινησαν εκδρομες τα ΚΑΠΗ να μας αφησει ησυχες?

Αμα εγώ είμαι η μανα,εσύ που ξεκίνησες το γενεολογικό του δεντρο τί να πείς;;;

λεω το κατηφορακι μπροστα στην εισοδο του σταθμου κ στην εισοδο της παιδ.χαρας. ειχα παρκαρει στη Χρυσαφης.

φανταζεσαι να πηγαιναμε κ με τα ποδια? ε, ρε γλεντια.... υστερα φωναζουν για τα λουρια! καθιστε καλα ρε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πηγαμε 5 παρα με 6+, νομιζω...

δεν ηταν κανενα αγορακι. μια χαμενη μανα ηταν, μια μανα-ξεκωλο, ενας πατερας αλλοδαπος, κ εμεις, οι φυσιολογικοι μεχρι εκεινη την ωρα, ανθρωποι...

μετα γιναμε πρωτοσελιδο.

Αν ήταν κάποιος που έκανε τον Κινέζο,ο΄Θάνος θα ήταν!!Μόνο μ'αυτό τα καταφέρνει και δεν τρελλένεται!!!

ρε Ελενη εχω ψοφησει στα γελια....τα διαβασε κ φαρμακογλωσσος...αχρηστες μανες για καφε πρωτες ησαστανν..ακομα στον καφε εχει μεινει,ο αχαιρευτος....που τι μου λεει προχθες???μηπως εισαι τεμπελα??δεν καταλαβαινω γιατι να κανω μπανιο το Χρηστο εγω..αφου γεννησες δεν μπορεις να τον κανεις μονη σου???ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...