Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιμαται απο τις 6 το απογευμα κ μαλλον το παει για σερι...θα τραγουδαμε τη νυχτα μαλλον...

εχω μπανιαρισει κ μπανιαριστει, εβαλα κ τις κρεμες μου...

παω να ταισω κ να τη πεσω μπας κ προλαβω να κοιμηθω λιγακι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Και η σχίζα συνεχίζεται!!! Πέταξε ένα ξυλινο επιτραπέζιο ρολόι στον μεσαίο, του έκανε κάτι χείλια να! Θα ειναι λες κ επαιξε μποξ για καμμια βδομαδα τωρα...

Ομορφάκια να στο φέρω να μου το κοιμήσεις νωρίς εσύ που τα καταφέρνεις μαρή σκατούλα;Πως το κάνεις μου λες;;;;

Ευανθία ασχετο, τα ειδα τα χαλιά, πολύ μου αρεσε το ριγε!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!βλεπω ολες καλα,αν εξαιρεσουμε τον γιο της δαλιδας που δεν θελει να κοιμηθει!!!!

μιτσακη περαστικα!!!!

μαριανθη ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

εμεις σημερα μιας και ειχαν απεργια πηγαμε βολτα στο τζαμπο και μετα στην γιαγια....

μεφη ή συμπεθερα πειτε μου χρηματα πως κερδιζω?????οχι νομισματα.

fCS8p3.png

Και η σχίζα συνεχίζεται!!! Πέταξε ένα ξυλινο επιτραπέζιο ρολόι στον μεσαίο, του έκανε κάτι χείλια να! Θα ειναι λες κ επαιξε μποξ για καμμια βδομαδα τωρα...

Ομορφάκια να στο φέρω να μου το κοιμήσεις νωρίς εσύ που τα καταφέρνεις μαρή σκατούλα;Πως το κάνεις μου λες;;;;

πω, πω....μιλαμε δινονται μαχες! υπομονη...

οσο για τα χαλια...πηρα να τα παραγγειλω κ δεν ειχαν του σαλονιου διαθεσιμο κ ειπα δε θελω κ το αλλο...μετα με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι μπορει ο προμηθευτης να εχει αλλα θα ξερουν την αλλη βδομαδα (αυτη δηλ) κ δε με εχουν παρει τηλ ακομα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!βλεπω ολες καλα,αν εξαιρεσουμε τον γιο της δαλιδας που δεν θελει να κοιμηθει!!!!

μιτσακη περαστικα!!!!

μαριανθη ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

εμεις σημερα μιας και ειχαν απεργια πηγαμε βολτα στο τζαμπο και μετα στην γιαγια....

Mαιρούλα,ΔΕΝ κερδίζουμε ή μάλλον πολύ δύσκολα!!Εγώ για να φανταστείς που είμαι 23 επίπεδο χθες είχα 10!!!!Α!Επίσης,όταν σου βγάζει στην αρχική σου σελίδα αναφορές από τα δικά μας να πατάς επάνω και θα κερδίζεις ή δώρα ή κέρματα.

Mαιρούλα,ΔΕΝ κερδίζουμε ή μάλλον πολύ δύσκολα!!Εγώ για να φανταστείς που είμαι 23 επίπεδο χθες είχα 10!!!!Α!Επίσης,όταν σου βγάζει στην αρχική σου σελίδα αναφορές από τα δικά μας να πατάς επάνω και θα κερδίζεις ή δώρα ή κέρματα.

ααα μαλιστα ευχαριστω!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ε ασταδιαλα τα ζωα...η κονομα ακομα κ εδω ρε φουστη??εδω θα μου πεις η αλλη εβαλε ποτασα κ το παιδακι ακομα τραβιεται με εγχειρησεις...εγω ψιλοφοβαμαι τους σταθμους...οκ κοινωνικοποιουνται αλλα ποιος μου εγγυαται οτι θα το προσεχουν?καλυτερα γυναικα.... γι αυτες που μπορουν....

το θυμαμαι ρε συ... κ τους γονεις του.. τα τρεμω αυτα. ευτυχως που ολως τυχαιως η μαγειρισσα ειναι φιλη της πεθερας μου απο το νεκροταφειο, κ ας πουμε τα προσεχει καπως...

Καλησπερααααα

Οργιασατε παλι σκατουλες...εννοειτε οτι με τον Μουτζαχεντιν εδω δεν μπορω ουτε να αλληθωρησω...συνεχεια με μαλωνει...βρε κακο μπελα μου βρηκα...

Λοιπον εχουμε και λεμε...το βυζι επανηλθε πληρως-γαλα κατεβηκε ξανα-Μαριανθη ειναι πολυ χαρουμενη κανει μεχρι και σεξ!!!! χαχαχαχα

Σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου...μια καταπληκτικη κοπελα καθησε 2,5 ωρες με μαμα και βουδακι και πηρε με αποδειξη 70 ευρω...οποια την θελησει εχω τα στοιχεια της...φτιαξαμε το προγραμμα επιστροφης στη δουλεια, γυρναω 15 Μαρτη, και ελυσα ολες μου τις αποριες...Θεανω οταν ενοχλουν ντοντακια θηλαζουμε οποτε θελει το μωρο αν δεν θελει δεν το πιεζουμε...ειπαμε παρα πολλα αν εχετε καμμια απορια ρωτηστε!!!!σημερα το βραδυ ειμαι για ποτισμα...πηρα αρωματα θα βαλω τα σεα μου τα μεα μου και βουρρρ στον πατσα...:ΡΡΡΡ

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ....

Μου εδωσε πολυ θαρρος και στην δικη μου περιπτωση καταλαβα οτι η μειωση του γαλακτος προηλθε απο την νυχτα που δεν θηλαζε ο μικρος...οποτε αναγκαστικα τον "ξυπναω"στις 4 για γευμα...βεβαια αυτος δεν ξυπναει απλα τρωει κοιμησμενος...

οριστε, που κοντευες να φαρμακωθεις!

Μου ειπε οτι τωρα ειναι η περιοδος του κοτσομπολιου και εχει δικιο...ο μικρος δεν ενδιαφερεται το πρωι τοσο για το γαλα και το στηθος οσο με το να παρατηρει γυρω γυρω...ρε κοριτσια οταν τον θηλαζω αφηνει βυζι κοιταει μανουλα στα ματια και σκαει ενα χαμογελο που μου γεμιζει δακρυα τα ματια...και μετα παλι το ιδιο...κοιτιομαστε στα ματια σαν ερωτευμενα γελαδια...και ο Παυλος το παρατηρησε χτες και μου λεει ...ο γιος σου πρεπει να σε αγαπαει πολυ...

...ελπιζω κ εσυ ακομα...

να του ειπες...

μαριανθη αν τρωω α μυγδαλα

κανει?

το'χεις χασει τελειως μαρη???

anytime... κοιμουνται απο τις 9,00. τα πηγα κ κουνιες μετα, η ιστορια στο τελος...

Μολις μου εκανε ο Γιαννακης εναν ωραιοτατο εμετο......

ευτυχος φωναξε και του πηγα λεκάνη και σωθηκε το χαλί !!!!!....ακους Ευανθία.....το χαλί...

το λεκανακι ειναι παντα εξω, κ τρεχω ξοπισω τους. πλεον ξερω κ ποιος βηχας φερνει εμετο. λιγη εκπαιδευση χρειαζεται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε ρε γωγουλα,του πνευμονιοκοκου και σας εκανε ετσι??αμαν ρε γμτ....

κοιτα ο μπεμπης ειναι περιεργος στο φαγητο,οπως ειπες τα 100 τα τρωει κατευθειαν και μετα χαζευει γελαει μιλαει κανουμε κανενα 20 λεπτο τουλαχιστων.....δεν ξερω τι ειναι...κανω υπομονη.....

ο δικος μου το κανει αυτο απο νεογεννητο..πινει τα πρωτα με τη μια κ μετα μου βγαζει την πιστη:)και η μικρη αλλα οχι τοσο..
Γωγουλινι μου μου το κανει κ μενα αλλα οχι συνεχεια πχ μπορει να το κανει το πρωι κ μετα παλι το βραδυ κ οχι καθε μερα ..μαλλον δοντια ειναι μην ανησυχεις γλυκια μου...

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκατα:(μαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

περαστικα σου δημητρα μου!!να χαιρεσαι που εχεις τη μανουλα σου κ σε βοηθαει...

μητσακιον περαστικα σου. αστον στη μαμα σου, κ αναψε κ ενα κερακι να την εχει καλα ο θεουλης να βοηθαει... δεν ξερεις ΠΟΣΟ χρειαζεται..
πραγματικα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ...
Καλησπερααααα

Οργιασατε παλι σκατουλες...εννοειτε οτι με τον Μουτζαχεντιν εδω δεν μπορω ουτε να αλληθωρησω...συνεχεια με μαλωνει...βρε κακο μπελα μου βρηκα...

Λοιπον εχουμε και λεμε...το βυζι επανηλθε πληρως-γαλα κατεβηκε ξανα-Μαριανθη ειναι πολυ χαρουμενη κανει μεχρι και σεξ!!!! χαχαχαχα

Σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου...μια καταπληκτικη κοπελα καθησε 2,5 ωρες με μαμα και βουδακι και πηρε με αποδειξη 70 ευρω...οποια την θελησει εχω τα στοιχεια της...φτιαξαμε το προγραμμα επιστροφης στη δουλεια, γυρναω 15 Μαρτη, και ελυσα ολες μου τις αποριες...Θεανω οταν ενοχλουν ντοντακια θηλαζουμε οποτε θελει το μωρο αν δεν θελει δεν το πιεζουμε...ειπαμε παρα πολλα αν εχετε καμμια απορια ρωτηστε!!!!σημερα το βραδυ ειμαι για ποτισμα...πηρα αρωματα θα βαλω τα σεα μου τα μεα μου και βουρρρ στον πατσα...:ΡΡΡΡ

αντε κ καλο βολι κουκλα!!;)

μιτσακη περαστικα!!!!

μαριανθη ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

κολλησες κι εσυ φιλεναδα ε?απορω που βρισκεις το χρονο κ το κουραγιο!!!!!!εχεις και τα σκαλοπατια ανεβα κατεβα ολη μερα..

τελικα σημερα δεν πηγαμε για εμβολιο,εχουν λιγο βηχαλακι και τα μικρα..να δουμε πως θα εξελιχθει και θα παμε την πεμπτη..ποτε μαιρη θα ρωτησω τοτε...ο σταρτος τα ιδια χαλια..ισως λιγο καλυτερα..δεν ειναι τοσο ξερος ο βηχας..;):(:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...