Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ωραια....λυθηκαν πολλες αποριες...

Μαριανθη μου ,δεν θυμασαι?τα ειχα κοψει ολα τα γαλακτοκομικα,δεν ετρωγα και δεν τρωω γλυκα,και απο χυμο πορτοκαλι ουτε λογος.........

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην μανα μου θα αφηνω γυρω στα 200 μλ γαλα...θα τρωει 120μλ κατα τις 10:00 που θα ξυπναει και αλλα 80μλ κατα τις 12:30 ετσι ωστε κατα τις 14:00 που θα γυρναω θα εχει ορεξη να φαει αμεσως και απο εμενα..με βαση το βαρος του και τα γευματα του μου ειπε οτι πινει γυρω στο 1 λιτρο γαλα την μερα...αυτα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Α ωραια....λυθηκαν πολλες αποριες...

Μαριανθη μου ,δεν θυμασαι?τα ειχα κοψει ολα τα γαλακτοκομικα,δεν ετρωγα και δεν τρωω γλυκα,και απο χυμο πορτοκαλι ουτε λογος.........

Απο κατι πεταχτο που ειπε εξεταζουμε και αλλα πραγματα εκτος απο την διατροφη...ο τροπος που θηλαζει η συχνοτητα και αλλα τετοια...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Απο κατι πεταχτο που ειπε εξεταζουμε και αλλα πραγματα εκτος απο την διατροφη...ο τροπος που θηλαζει η συχνοτητα και αλλα τετοια...

κοιτα αν δω τα σκουρα στις στερεες θα παω σιγουρα στην συμβουλο θηλασμου.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Μου εδωσε πολυ θαρρος και στην δικη μου περιπτωση καταλαβα οτι η μειωση του γαλακτος προηλθε απο την νυχτα που δεν θηλαζε ο μικρος...οποτε αναγκαστικα τον "ξυπναω"στις 4 για γευμα...βεβαια αυτος δεν ξυπναει απλα τρωει κοιμησμενος...

waWmp3.png

9LyAp3.png

και μενα ετσι κανει ...τρωει κοιμισμενη σου εχω πει χαρακτηριστηκα πως γινετε.........

μεμε εξω και η μικρη οταν πεινασει βρισκει και τρωει.....

Αληθεια γαλα αμυγδαλου που βρισκουμε?

iMLpp3.png

και μενα ετσι κανει ...τρωει κοιμισμενη σου εχω πει χαρακτηριστηκα πως γινετε.........

μεμε εξω και η μικρη οταν πεινασει βρισκει και τρωει.....

Αληθεια γαλα αμυγδαλου που βρισκουμε?

Το ξαναεβαλα το τικερακι...:-D

Τετοιο γαλα βρισκουμε στα βιολογικα μαγαζια...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ειναι ωραια ιδεα απλά δε ξερω τι γινεται σε περιπτωση βροχης..

Απο 12 ευρώ Δαλιδούλα για κρύα πιατα? Και τα ποτά μεσα?

Θα ρωτήσεις κ αν μπορεί να σου βάλει τεντες σε τετοια περιπτωση.

Πιάτα κανονικά είχα βάλει, όχι κρύα, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες,φρουτοσαλάτα. Κρασί δικό μου, τα άλλα δικά του. Πολλά παιζουν, ξεκίνα τα τηλ. να πάρεις προσφορές.

Εμενα το προγραμμα μου θα εχει ως εξης...

22:00 Θηλασμος και απο τα δυο στηθη

04:00 Θηλασμος

06:45 Αντληση απο το ενα

07:00 Θηλασμος απο το αλλο

10:45 Αντληση στην δουλεια και απο τα δυο

14:00 Θηλασμος απο το ενα-Αντληση απο το αλλο

και μετα το προγραμμα μας κανονικα αφου θα ειμαι σπιτι...

Θα φευγω κατα τις 07:20 και θα γυρναω στις 14:00...

Απο αυριο θα κανω 2 αντλησεις το πρωι για να φτιαξω τραπεζα και θα παρω σακουλακια της medela για αποστειρωση σε φουρνο μικροκυμματων μιας και εχουμε στην δουλεια...αυτα...κραταω το symphony στο σπιτι και αντλω απο το ηλεκτροκινητο της avent στην δουλεια...10' αριστερα 10' δεξια 10' αριστερα 10' δεξια και τελος.αυτα...

Τι κρίμα ρε μαμωτο να μην δουλευω. 7 με 2 τρώει μια φορά ενδιάμεσα κ αν. Μετά τον πιάνει η όρεξη.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Μου ειπε οτι τωρα ειναι η περιοδος του κοτσομπολιου και εχει δικιο...ο μικρος δεν ενδιαφερεται το πρωι τοσο για το γαλα και το στηθος οσο με το να παρατηρει γυρω γυρω...ρε κοριτσια οταν τον θηλαζω αφηνει βυζι κοιταει μανουλα στα ματια και σκαει ενα χαμογελο που μου γεμιζει δακρυα τα ματια...και μετα παλι το ιδιο...κοιτιομαστε στα ματια σαν ερωτευμενα γελαδια...και ο Παυλος το παρατηρησε χτες και μου λεει ...ο γιος σου πρεπει να σε αγαπαει πολυ...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Μου ειπε οτι τωρα ειναι η περιοδος του κοτσομπολιου και εχει δικιο...ο μικρος δεν ενδιαφερεται το πρωι τοσο για το γαλα και το στηθος οσο με το να παρατηρει γυρω γυρω...ρε κοριτσια οταν τον θηλαζω αφηνει βυζι κοιταει μανουλα στα ματια και σκαει ενα χαμογελο που μου γεμιζει δακρυα τα ματια...και μετα παλι το ιδιο...κοιτιομαστε στα ματια σαν ερωτευμενα γελαδια...και ο Παυλος το παρατηρησε χτες και μου λεει ...ο γιος σου πρεπει να σε αγαπαει πολυ...

και νομιζα πως ηταν η ιδεα μου!!!!!!!!!!!!!ουφ ηρεμησα και μεις τα ιδια εχουμε!!!!!!!!!!!!!χαχα

iMLpp3.png

μαριανθη αν τρωω α μυγδαλα

κανει?

με ρωτησε αν εχω αλλεργια σε ξηρους καρπους και της ειπα οτι τρωω κανονικα και δεν εχω παρατηρησει κατι στο μωρο και ειπε ενταξει ολα καλα..μαλλον το αιμα στα κοπρανα μας προβληματιζει για αλλεργειες...επισης θα στειλω μυνημα στο babywearing για να δω τι θα παρω να μπορω να θηλαζω διακριτικα σε δημοσιους χωρους μιας και ερχεται καλοκαιρακι και θα αρχισουν οι βολτιτσες...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Exw ena paliolaptop kai mpika na sas diavasw (na deite sterisi).

Gia to gala amigdalou pou to eftiaxna ki egw palia, deite edw sintagi gamati:

http://aliaalmoayed.wordpress.com/2009/04/11/finally-the-almond-milk-recipe/

Einai mia poli kali diatrofologos ki egw afti ti sintagi akolouthousa. Ftiaxte to mones sas kale...

Κορίτσια εσεις που εργαζεστε, έχετε μειωμένο ωράριο? Τι ώρα σχολάτε το μεσημέρι?

Ευανθία - δεν διάβασα κάπου - από πότε θα το ξεκινήσεις βρεφονηπιακό το μωρό?

μειωμενο κατα 2 ωρες το ωραριο για ενα χρονο κ μετα 1.5 ωρα για 1,5 χρονο.

τελος απριλιου , αρχες μαιου, αναλογως για ποσο ακομα θα μπορεσουν να παιρνουν αδεια οι γονεις μου...

Ευανθία και Μεφη -ως ειδική- ένα άλλο θεμα που θα ρωτούσα, είναι σχετικά με το φαγητό - οταν σε 2 μήνες θα ξεκινήσει να τρωει αλλεσμένα και φρουτόκρεμες. Το φαγητό το πηγαίνει ο γονιός? Σε διαφορετική περίπτωση από που προμηθεύεται ο σταθμός προϊόντα (κρεας, φρουτα, λαχανικά) - ψωνίζουν από βιολογικές αγορές? Για μένα είναι βασικό κριτηριο επιλογής.

μμμ, μου ειχε πει για τις φαριν λακτε οτι τις φερνουμε εμεις, για τα αλεσμενα δε μου ειπε, θα ρωτησω...

Σε άλλους σταθμους το πηγαίνει ο γονιος(και αυτό για μένα είναι το προτιμότερο) και σε άλλους δίνει ο σταθμός τα φρούτα και την σουπίτσα.Πλάκα μου κάνεις για τα βιολογικά;;;;;Εδώ είμαστε μικρή πόλη και έχω δεί ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ με το φαγητό!!!!!!Στην Αθήνα,δυστυχώς,πιστεύω οτι είναι χειρότερα!!Εγώ δούλευα 8 χρόνια στον ίδιο παιδικό μέχρι που έκλεισε γιατί θα το γκρέμιζαν να χτίσουν οικοδομή.Στην συνέχεια πήγα σε έναν άλλον και άντεξα 10 μήνες και παραιτήθηκα!Ο λόγος;;;;Το φαγητό!Την μέρα που παραιτήθηκα πήρε κοτοπουλα από τον Μασούτη τα οποία ήταν μουχλιασμένα και μύριζαν και ανάγκασε την μαγείρισσα να τα βάλει μέσα σε κρεμμύδια για να ξεμυρίσουν!!!!Εννοείται οτι εγώ το πέταξα,χωρίς να το ξέρει αυτή,και έδωσα στα μωρά μόνο πατάτες!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Επίσης,βρε κορίτσια,με όλο το θάρρος γιατί Παιδικό και όχι γυναίκα;;;Είναι πολύ μικρά,δεν έχουν αντισώματα και στην αρχή συνέχεια αρρωσταίνουν!Και μετά πρέπει ούτως ή άλλως να βρείς γυναίκα για να στο κρατάει όταν είναι άρρωστο.

πρωτον δεν εμπιστευομαι, δευτερον δε μας παιρνει οικονομικα...αλλο 300-400 κ αλλο 700-800 που θελει μια γυναικα κ τριτον θα εμπαινα στο τριπακι οπως η αλεκα για καμερες! οσο για τις ιωσεις πιστευω οτι εχει να κανει κ με το παιδι, κ επιλεγω επιτηδες αυτη τη χρονικη περιοδο να το παω γιατι την ανοιξη δεν εχουν εξαρση οι ιωσεις κ θα εγκλιματιστει καπως καλυτερα απ'οτι να πηγαινε σεπτεβρη που οι ιωσεις δινουν κ παιρνουν.

Καλησπερααααα

Οργιασατε παλι σκατουλες...εννοειτε οτι με τον Μουτζαχεντιν εδω δεν μπορω ουτε να αλληθωρησω...συνεχεια με μαλωνει...βρε κακο μπελα μου βρηκα...

Λοιπον εχουμε και λεμε...το βυζι επανηλθε πληρως-γαλα κατεβηκε ξανα-Μαριανθη ειναι πολυ χαρουμενη κανει μεχρι και σεξ!!!! χαχαχαχα

Σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου...μια καταπληκτικη κοπελα καθησε 2,5 ωρες με μαμα και βουδακι και πηρε με αποδειξη 70 ευρω...οποια την θελησει εχω τα στοιχεια της...φτιαξαμε το προγραμμα επιστροφης στη δουλεια, γυρναω 15 Μαρτη, και ελυσα ολες μου τις αποριες...Θεανω οταν ενοχλουν ντοντακια θηλαζουμε οποτε θελει το μωρο αν δεν θελει δεν το πιεζουμε...ειπαμε παρα πολλα αν εχετε καμμια απορια ρωτηστε!!!!σημερα το βραδυ ειμαι για ποτισμα...πηρα αρωματα θα βαλω τα σεα μου τα μεα μου και βουρρρ στον πατσα...:ΡΡΡΡ

μπραβο μαριανθη! ειδες που ειχες απογοητευτει? αντε βρε κ καλα να περασετε;)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...