Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κανουν οι πεπέλες μου??????

Οι μισές κουτουλάνε απο τη νύστα (γεια σου ρε Τζιά), οι άλλες ακούνε την καλή μας αγελάδα (Θεανούλα μου εσύ) και οι άλλες μισές παλεύουν με τα δόντιαααααααα.... Αααααχ πολύ κλάμα ρε κορίτσια.. Πήγαμε και πηραμε αυτά τα μασερά (δε ξέρω πως τα λένε) και λέω να τα αποστειρώσω για να της δώσω.. Υποφέρει την ώρα πο πίνει γάλα η άμοιρη.. Αλήθεια αυτα αποστειρώνονται κανονικα στον ατμο? Ο φαρμακοποιος μου ειπε να τους ρίξω νερακι ζεστό με το μπρικι λέει.. Αααααχ ετσι θα ειμαστε τώρα μεχρι να σκάσει το δοντάκι? Στον 6ο δηλαδή? χαχαααααα και γαμώωωωω......

Aθώο μου κόριτσι......δοντια μπορει να βγαζουν μεχρι και 2 χρονών...:?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello!!! Κι εγώ νυσταζω!!! σήμερα δεν ξερω γιατί. Πάλι΄κατεβηκα στο κέντρο και ψόφησα στον ποδαρόδρομο. Ωραία ήταν δε λέω αλλά μάλλον έχω ξεσυνηθίσει και τα παιξα. Πήγα και στο Νοτος για να ρωτησω για βαφτιστικά, πανακριβα. Grant, Lapin από 750 - 800. Που πας κυρία μου με τετοιες τιμές, πήγα να της πώ της κυριούλας αλλά κρατηθηκα.

Δαλιδά μου εχω τόσο τον Μαρκελλο όσο και τη μπέμπα τα έβγαλα από το δωμάτιο στους 3 μήνες και ως εκ θαύματος!! σταμάτησαν αυτομάτως να ξυπνάνε το βράδυ. Λές να ροχαλίζουμε τόοοοοσο δυνατά?:D:D

Κορίτσια εσεις που εργαζεστε, έχετε μειωμένο ωράριο? Τι ώρα σχολάτε το μεσημέρι?

Ευανθία - δεν διάβασα κάπου - από πότε θα το ξεκινήσεις βρεφονηπιακό το μωρό?

Aθώο μου κόριτσι......δοντια μπορει να βγαζουν μεχρι και 2 χρονών...:?

Αχ αυτά τα δόντια, σάλια, γκίνια....Mundisal,ξανά σαλια, γκρίνια, mundisal. Ο Μαρκελλος έβγαλε το πρώτο στον 7ο και τότε ήταν που έκανε πρώτη φορα πυρετο.

ΥΓ ...και ανορεξία..συμπληρωνω

ευχαριστω πολυ!

θα προσπαθησω να κανω αιφνιδιαστικες επισκεψεις για να δω πως δουλευουν...

Ευανθία και Μεφη -ως ειδική- ένα άλλο θεμα που θα ρωτούσα, είναι σχετικά με το φαγητό - οταν σε 2 μήνες θα ξεκινήσει να τρωει αλλεσμένα και φρουτόκρεμες. Το φαγητό το πηγαίνει ο γονιός? Σε διαφορετική περίπτωση από που προμηθεύεται ο σταθμός προϊόντα (κρεας, φρουτα, λαχανικά) - ψωνίζουν από βιολογικές αγορές? Για μένα είναι βασικό κριτηριο επιλογής.

Ευανθία και Μεφη -ως ειδική- ένα άλλο θεμα που θα ρωτούσα, είναι σχετικά με το φαγητό - οταν σε 2 μήνες θα ξεκινήσει να τρωει αλλεσμένα και φρουτόκρεμες. Το φαγητό το πηγαίνει ο γονιός? Σε διαφορετική περίπτωση από που προμηθεύεται ο σταθμός προϊόντα (κρεας, φρουτα, λαχανικά) - ψωνίζουν από βιολογικές αγορές? Για μένα είναι βασικό κριτηριο επιλογής.

Σε άλλους σταθμους το πηγαίνει ο γονιος(και αυτό για μένα είναι το προτιμότερο) και σε άλλους δίνει ο σταθμός τα φρούτα και την σουπίτσα.Πλάκα μου κάνεις για τα βιολογικά;;;;;Εδώ είμαστε μικρή πόλη και έχω δεί ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ με το φαγητό!!!!!!Στην Αθήνα,δυστυχώς,πιστεύω οτι είναι χειρότερα!!Εγώ δούλευα 8 χρόνια στον ίδιο παιδικό μέχρι που έκλεισε γιατί θα το γκρέμιζαν να χτίσουν οικοδομή.Στην συνέχεια πήγα σε έναν άλλον και άντεξα 10 μήνες και παραιτήθηκα!Ο λόγος;;;;Το φαγητό!Την μέρα που παραιτήθηκα πήρε κοτοπουλα από τον Μασούτη τα οποία ήταν μουχλιασμένα και μύριζαν και ανάγκασε την μαγείρισσα να τα βάλει μέσα σε κρεμμύδια για να ξεμυρίσουν!!!!Εννοείται οτι εγώ το πέταξα,χωρίς να το ξέρει αυτή,και έδωσα στα μωρά μόνο πατάτες!!!!!

Διαφημίσεις

Επίσης,βρε κορίτσια,με όλο το θάρρος γιατί Παιδικό και όχι γυναίκα;;;Είναι πολύ μικρά,δεν έχουν αντισώματα και στην αρχή συνέχεια αρρωσταίνουν!Και μετά πρέπει ούτως ή άλλως να βρείς γυναίκα για να στο κρατάει όταν είναι άρρωστο.

Επίσης βιολογικά φρούτα να μην τα προτιμάς,μόνο τις μπανάνες,γιατί δεν είναι καθόλου φρέσκα σε σχέση με τα άλλα.Εκτός και αν πηγαίνεις στις λαικές αγορές με βιολογικά,που ξέρω οτι υπάρχουν στην Αθήνα.

Τι κανουν οι πεπέλες μου??????

Οι μισές κουτουλάνε απο τη νύστα (γεια σου ρε Τζιά), οι άλλες ακούνε την καλή μας αγελάδα (Θεανούλα μου εσύ) και οι άλλες μισές παλεύουν με τα δόντιαααααααα.... Αααααχ πολύ κλάμα ρε κορίτσια.. Πήγαμε και πηραμε αυτά τα μασερά (δε ξέρω πως τα λένε) και λέω να τα αποστειρώσω για να της δώσω.. Υποφέρει την ώρα πο πίνει γάλα η άμοιρη.. Αλήθεια αυτα αποστειρώνονται κανονικα στον ατμο? Ο φαρμακοποιος μου ειπε να τους ρίξω νερακι ζεστό με το μπρικι λέει.. Αααααχ ετσι θα ειμαστε τώρα μεχρι να σκάσει το δοντάκι? Στον 6ο δηλαδή? χαχαααααα και γαμώωωωω......

Γωγουλι μου ναι με καυτο νερακι η απο βραστηρα η απο μπρικακι πηρα κ εγω ενα αλλα δεν αποστειρωνεται στον αποστειρωτη κ μαλλον τσαμπα το πηρα δεν το πολυθελει προτιμαει την μπουνιτσα του...αχ το αγορι μου το πεθυμησα:rolleyes: εγω κλασικα ψηνομαι εκανα κ ενα 38 κ ηρθα κ κλαταρα στον υπνο...

PlbZp2.png

Σε άλλους σταθμους το πηγαίνει ο γονιος(και αυτό για μένα είναι το προτιμότερο) και σε άλλους δίνει ο σταθμός τα φρούτα και την σουπίτσα.Πλάκα μου κάνεις για τα βιολογικά;;;;;Εδώ είμαστε μικρή πόλη και έχω δεί ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ με το φαγητό!!!!!!Στην Αθήνα,δυστυχώς,πιστεύω οτι είναι χειρότερα!!Εγώ δούλευα 8 χρόνια στον ίδιο παιδικό μέχρι που έκλεισε γιατί θα το γκρέμιζαν να χτίσουν οικοδομή.Στην συνέχεια πήγα σε έναν άλλον και άντεξα 10 μήνες και παραιτήθηκα!Ο λόγος;;;;Το φαγητό!Την μέρα που παραιτήθηκα πήρε κοτοπουλα από τον Μασούτη τα οποία ήταν μουχλιασμένα και μύριζαν και ανάγκασε την μαγείρισσα να τα βάλει μέσα σε κρεμμύδια για να ξεμυρίσουν!!!!Εννοείται οτι εγώ το πέταξα,χωρίς να το ξέρει αυτή,και έδωσα στα μωρά μόνο πατάτες!!!!!

Σοβαρα μιλας;; Πωπω, αηδιασα!! Δινουν τετοια πραγματα σε βρεφακια;; Δε ντρεπονται;;;;:twisted::twisted::twisted: Επρεπε να τους καταγγειλεις!!!

ε ασταδιαλα τα ζωα...η κονομα ακομα κ εδω ρε φουστη??εδω θα μου πεις η αλλη εβαλε ποτασα κ το παιδακι ακομα τραβιεται με εγχειρησεις...εγω ψιλοφοβαμαι τους σταθμους...οκ κοινωνικοποιουνται αλλα ποιος μου εγγυαται οτι θα το προσεχουν?καλυτερα γυναικα.... γι αυτες που μπορουν....

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερααααα

Οργιασατε παλι σκατουλες...εννοειτε οτι με τον Μουτζαχεντιν εδω δεν μπορω ουτε να αλληθωρησω...συνεχεια με μαλωνει...βρε κακο μπελα μου βρηκα...

Λοιπον εχουμε και λεμε...το βυζι επανηλθε πληρως-γαλα κατεβηκε ξανα-Μαριανθη ειναι πολυ χαρουμενη κανει μεχρι και σεξ!!!! χαχαχαχα

Σημερα ηρθε η συμβουλος θηλασμου...μια καταπληκτικη κοπελα καθησε 2,5 ωρες με μαμα και βουδακι και πηρε με αποδειξη 70 ευρω...οποια την θελησει εχω τα στοιχεια της...φτιαξαμε το προγραμμα επιστροφης στη δουλεια, γυρναω 15 Μαρτη, και ελυσα ολες μου τις αποριες...Θεανω οταν ενοχλουν ντοντακια θηλαζουμε οποτε θελει το μωρο αν δεν θελει δεν το πιεζουμε...ειπαμε παρα πολλα αν εχετε καμμια απορια ρωτηστε!!!!σημερα το βραδυ ειμαι για ποτισμα...πηρα αρωματα θα βαλω τα σεα μου τα μεα μου και βουρρρ στον πατσα...:ΡΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Στον παιδικό που πηγαίνω τον Μαρκελλο, το δεκατιανό το πηγαίνουν οι γονείς. οτι θελει ο καθένας. Εγω του βαζω φρούτα. Το μεσημεριανό το δίνει ο σταθμός. Αλλα μπορώ να του πηγαίνω κι εγω αν υπάρχει λόγος, το δικό μου φαγητό. Επειδή πχ. ο Μαρκελλος είναι δυσκοιλιος, όταν μου στουμπώνει, τη μερα που έχουν ζυμαρικά, του βαζω λαδερό για παραδειγμα, ή τπυ βαζω μαζί ταπερακι με μπρόκολο.

Πάντως κι εγω συμφωνω στη γυναίκα αντι του σταθμού σε αυτή την ηλικία. Ο σταθμός δεν έχει να τους προσφερει τίποτα, έκτός από τη φύλαξη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...