Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Παλλινδρομουσαν; Ή βλέπατε σάκο και ξεκινούσε η αποβολή; 
      γιατί όπως λέει και η @linaa είναι κάτι που συμβαίνει. Θρομβοφιλια από την άλλη με αντιπηκτικές και εξετάσεις κάθε μήνα θα είσαι σούπερ καλυμμένη. Χωρίς καρυοτυπο εμβρύου και χωρίς εσείς να έχετε κάποια νόσο, υπερβολή και ο προεμφυτευτικός. Ειδικά με την ηλικία που έχεις και που μένεις έγκυος εύκολα. Και μπράβο που σας το εγκρίνανε. Με τα στοιχεία που μας δίνεις κανονικά δεν το εγκρίνουν. 
      μια ερώτηση θέλω να σου κάνω για μια φίλη μου, τι κόστος σας έδωσαν για προεμφυτευτικό 4 εμβρύων; Τι πακέτο σας έδωσαν. 

Στα δέκα βγαίνει κοντά στα 4000 ! Να ενημερώσω πως δε μου περισσεύουν προφανώς είναι τρελό το ποσό κ για μένα απλά θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό πέρασα κατάθλιψη μου στοίχησαν πολύ και δεν μπορώ να περιμένω άλλο θέλω να έχω υγιή έμβρυο ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

χμμμμ, στον εναν που πηγα μου ειπαν μεχρι 6 παιδακια μεχρι 1 ετους κ μια δασκαλα.

κ μεχρι 2,5 χρονων αλλη μια, κ μια 3η ως προισταμενη η οποια κοιταει κ τα μωρα.

εχει ξεχωριστο δωματιο με τα κρεβατακια, ενα αλλο δωματιο με ριλαξ, μαξιλαρες, ενα χωρο που τα αλλαζουν κ ενα αλλο δωματιο για τα μωρα μεχρι 2,5. μοκετα παντου κ τα παιδια βγαζουν παπουτσια κ φορανε παντοφλακια. αλλα ειναι παλια μονοκατοικια κ το απογευμα που πηγα μου φανηκε κρυο μεσα.

κουζινα δεν ειδα, παιδακια δεν ειδα γιατι οταν πηγα ειχε κλεισει.

αλλα κ στον αλλον που θα παω αυριο (κ αυτος παλια μονοκατοικια), ειχα στειλει τον αντρα μου να δει κ δεν τον αφησαν να μπει μεσα! ισως να φοβηθηκαν επειδη ειναι αντρας. κ εκει μου ειπαν απο το τηλ μεχρι 6 μωρακια.

6 παιδάκια έίναι νορμάλ με αυτά που έχω δεί.Τα υπόλοιπα ΠΡΕΠΕΙ να τα δείς!!!

Ελένη1 η Αλεκα πού είναι;;;;Σεληνιάστηκε τελείως και σκότωσε τον "γ'υφτο";;;

την έχουν καλέσει για μια δεύτερη παράσταση στο πλοίο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μετά την τρομερή επιτυχία της πρωτης!!!!!

byXKp2.png

6 παιδάκια έίναι νορμάλ με αυτά που έχω δεί.Τα υπόλοιπα ΠΡΕΠΕΙ να τα δείς!!!

ευχαριστω πολυ!

θα προσπαθησω να κανω αιφνιδιαστικες επισκεψεις για να δω πως δουλευουν...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανουν οι πεπέλες μου??????

Οι μισές κουτουλάνε απο τη νύστα (γεια σου ρε Τζιά), οι άλλες ακούνε την καλή μας αγελάδα (Θεανούλα μου εσύ) και οι άλλες μισές παλεύουν με τα δόντιαααααααα.... Αααααχ πολύ κλάμα ρε κορίτσια.. Πήγαμε και πηραμε αυτά τα μασερά (δε ξέρω πως τα λένε) και λέω να τα αποστειρώσω για να της δώσω.. Υποφέρει την ώρα πο πίνει γάλα η άμοιρη.. Αλήθεια αυτα αποστειρώνονται κανονικα στον ατμο? Ο φαρμακοποιος μου ειπε να τους ρίξω νερακι ζεστό με το μπρικι λέει.. Αααααχ ετσι θα ειμαστε τώρα μεχρι να σκάσει το δοντάκι? Στον 6ο δηλαδή? χαχαααααα και γαμώωωωω......

Τι κανουν οι πεπέλες μου??????

Οι μισές κουτουλάνε απο τη νύστα (γεια σου ρε Τζιά), οι άλλες ακούνε την καλή μας αγελάδα (Θεανούλα μου εσύ) και οι άλλες μισές παλεύουν με τα δόντιαααααααα.... Αααααχ πολύ κλάμα ρε κορίτσια.. Πήγαμε και πηραμε αυτά τα μασερά (δε ξέρω πως τα λένε) και λέω να τα αποστειρώσω για να της δώσω.. Υποφέρει την ώρα πο πίνει γάλα η άμοιρη.. Αλήθεια αυτα αποστειρώνονται κανονικα στον ατμο? Ο φαρμακοποιος μου ειπε να τους ρίξω νερακι ζεστό με το μπρικι λέει.. Αααααχ ετσι θα ειμαστε τώρα μεχρι να σκάσει το δοντάκι? Στον 6ο δηλαδή? χαχαααααα και γαμώωωωω......

Γογώ τσεκαρε αν το πλαστικό αυτό είναι κατάλληλο για αποστείρωση-αν δεν κάνει δημιουργεί διοξίνες λένε

byXKp2.png

Γογώ τσεκαρε αν το πλαστικό αυτό είναι κατάλληλο για αποστείρωση-αν δεν κάνει δημιουργεί διοξίνες λένε

Λέει επάνω αποστειρωνεται με βρασμο, ατμο και σε φουρνο μικροκυματων.. οκ ειναι?

Πήηηηηηηζωωωωωωω...βρωμες.....

εμενα το καλο μου χθες στις 12 που ηταν να φαει εκανε τον αλεκο ...τον κοιμισμενο....και εφαγε 100..αρα 4 τσουπ ξυπνησε!ημουν σιγουρη οτι θα ξυπνουσε!μετα 8 παλι ξυπνιος!εμενα αυτο με διαλυει..το ξυπνα ξυπνα!!!και αν καταφερνω καποιες φορες και κοιμαμαι κανα 2ωρο το μεσημερι μου φαινεται το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο!!!

αχ μαρη τι μας λες??? Εμενα ξυπνει 1, 4, 7 που μενω ξυπνια μετα εννοειται..και παω ΔΟΥΛΕΙΑ...δηλαδη δεν ξανακοιμαμαι...για αυτο τα νευρα μου ειναι σμπαραλια.

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκαταμαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

η στη μαμα, ή σπιτι και εσυ μασκουλα....Ζορινα μου εσυ!

υπαρχει αραγε αντιβιωση των 2 ημερων??? μια ειδικη για τη περιπτωση μας...

θα σου ελεγα ότι υπαρχει αυτη των τριων ημερψν αλλα στο ειθπαν αλλες :tongue:

Ασχετο, Αλεκα τελικα εβαλες καμερες στο σπιτι;; Ό,τι θυμαμαι, χαιρομαι!!

δεν εχω βαλει ακομη γιατι η μανα μου ειναι ακομη πανω με τον αγγελο...θα βαλω μωρε μια να υπαρχει...

Αντε βρε, με δαιμονισες!!!

Πανω που θα ελεγα οτι ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβγαλες!

Καλα βρε κοριτσια, με τοσο κρυο, ολες ησασταν τυλιγμενες με τα κασκολια, μονο η Κιμι ηταν χωρις πανωφορι, λιγο η Τζια και η Αλεκα με ανοιχτο ντεκολτε!! Μπρρρρ! Κρυωσα!! Να ποιες ειναι οι θερμοαιμες τελικα!!!

ναι αλλα φοραγα δυο μπλουζες και ζακετα...επίσης ειμαι χοντρη και εχω λιπος (μπλιαχ). Τελος ειμαι σεξουλιαρα και δειχνω το ντεκολτε μου :tongue:

η αλεκα επαιρνε αερα απο παντου...τα εχεις δει τα ντοκουμεντα.?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να κάτι που δεν είσαι!!!! Παπάς!!!!

;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να κάνω κ άλλο γκάλοπ τώρα. Ολες εκτός από Θεανώ:

- Πότε βγάλατε τα μπεμπόνια από το δωμάτιο σας (τωρινά κ προηγούμενα);;;;

(Στην Θεανώ έχει ως εξής: Πότε σκοπευεις να την βγάλεις από το βύζι;;;;;;

τον αγγελο ενος μηνα και τον μπεμπη απο την πρωτη μερα. Το ηθελε ο παιδιατρος για να μην αναπνει ό,τι εκπνεουμε εμεις.

ναι μωρε ενταξει εγω περασα κ ενα καλοκαιρι ψιλοπικρα ακινητη κ ακουνητη κ δεν πηγα κ πουθενα...βεβαια καλα να ειναι το μπεμπινι μου προς Θεου θα το ξανακανα αλλα αυτο το καλοκαιρι δεν θελω να το περασω με ετοιμασιες κ τρεξιματα αλλα με το μπομπο μου στη θαλασσα κ βολτες!!!

ουτε εγω θα ηθελα να κανω θρησκευτικο....η βαφτιση απο μονη της εχει φασαρια...και εγω περιμενω να 'λαλησω' το καλοκαιρι γιατι φετος δεν καναμε τιποτα.

Λοιπόν η κοπέλα στο διπλανό γραφείο που ασχολείται με τα δημόσια έργα βρήκε ένα διαγωνισμό στο Δήμο Κω : ''Προμήθεια φρέσκου γάλακτος''

Τι λέτε? Κατεβαίνουμε????

Νινα, παρε και τη Φιλιτσα και τρεχα...

Ελένη1 η Αλεκα πού είναι;;;;Σεληνιάστηκε τελείως και σκότωσε τον "γ'υφτο";;;

όχι αλλα γτο σκεφτομαι......

την έχουν καλέσει για μια δεύτερη παράσταση στο πλοίο μετά την τρομερή επιτυχία της πρωτης!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:....σημερα που πηγα στο καρραβι φοραω φουστανι μακρυ...παπας Style ....μην την ξαναπαθω!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...