Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε?

εγω παρολο που κοιμηθηκα σερι απο τις 11 με ενα ξυπνημα μονο στις 4 νιωθω κομματια σημερα...

νιωθω κομματια κ εχω ριγη....συγνωμη κορες αλλα παω να κουκουλωθω..σας φιλω ολες!!!!

περαστικα κοριτσι...κ καλα κανεις και εχεις το μικρο στους δικους σου .

εβαλα τις φωτο!και εβαλα και τρεις ακομα του μπεμπη στο μαγαλωσαμε!

καταρχας ο μπεμπης σου μοιαζει φοβερα!!!

δευτερον: το εχω σκυλομετανιωσει που δεν ηρθα στη συναντηση! ποτε λετε για την επομενη?

ο ερωτας σου, χτες το βραδυ ξυπνησε κατα τις 2. κατουρηθηκες του λεω?εεεε...οχι πολυ.

τι οχι πολυ που ηταν λιγο πριν τα αυτια!!! παρτον να τον αλλαζεις τον γαιδαρο τον 4χρονο...:oops:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: φοβερος ο μικρος!

μη το ξεχνας!!!βαλτο εστω και υπενθυμιση στο κινητο λιγο πριν σχολασεις και σβηνετο!

χα κοιμηθηκε το μωρο!!!ε βεβαια σου λεει αφου η μαμα ξυπνησε ας κοιμηθω εγω!!!!;)

παω να ξαπλαρω μια..οχι οτι θα κοιμηθω..να χαλαρωσω λιγο γιατι ξυπνησα με πονοκεφαλο!μετα θα παω γυμναστηριο και θα τα πουμε μεσημερι μαλλον!ααα κ μαντεψτε..που θα παω τ απογευμα???????οεο????

ναι ναι καλα μαντεψατε οι περισσοτερες!για νυφικα!:mrgreen:

αντε καλη προβα!!!

Να κάνω κ άλλο γκάλοπ τώρα. Ολες εκτός από Θεανώ:

- Πότε βγάλατε τα μπεμπόνια από το δωμάτιο σας (τωρινά κ προηγούμενα);;;;

λιγο πριν κλεισει τους 3 μηνες!

μεφη, εσυ που εισαι του επαγγελματος για πες μας τι να προσεχουμε οταν παμε να δουμε βρεφονηπιακους ? τι να ρωταμε? αυριο θα παω στον 2ο που εχω υποψη μου.

κ οταν επιλεξουμε κ παμε τα παιδακια μας πως θα μπορουμε να ελενξουμε αν πανε ολα καλα?

εγω δε θελω να μου το εχουν συνεχεια στο κρεβατακι, γιατι λενε οτι τα βαζουν μονο για υπνο αλλα εγω πολυ αμφιβαλλω...

εμενα που εχει μαθει να κοιμαται στην αγκαλια με κουνημα κ νανουρισμα, θα του το κανουν εκει η δασκαλες ή θα το παραταν στη κουνια μονο του? θα του δινουν την αναλογη προσοχη? κ μονο που το σκεφτομαι βουρκωνω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντος η παιδιατρος μου δεν εχει πει τπτ για ξενο γαλα.......

ουτε με ρωταει αν δυνεχιζω να θηλαζω,το θεωρει δεδομένο!!!!

Το μονο που μου ειχε πει οταν πρωτοειδε το μωρο ηταν να παρω ενα κουι γαλα σκονη για παν ενδεχομενο(χωρις να μου πει μαρκα) και μετα μου ειπαι πως αν ειναι ηρεμη η μανουλα μπορει να θηλασει ανετα για οσο καιρο θελει.

Emένα μου έχει δώσει κανα 3άρι κουτιά. Ενα για Γοπ, ένα εμπλουτισμένο, ένα για ώρα ανάγκης...

Αλλά την συγχωρώ γιατί δεν την πληρώνω!!

μεφη, εσυ που εισαι του επαγγελματος για πες μας τι να προσεχουμε οταν παμε να δουμε βρεφονηπιακους ? τι να ρωταμε? αυριο θα παω στον 2ο που εχω υποψη μου.

κ οταν επιλεξουμε κ παμε τα παιδακια μας πως θα μπορουμε να ελενξουμε αν πανε ολα καλα?

εγω δε θελω να μου το εχουν συνεχεια στο κρεβατακι, γιατι λενε οτι τα βαζουν μονο για υπνο αλλα εγω πολυ αμφιβαλλω...

εμενα που εχει μαθει να κοιμαται στην αγκαλια με κουνημα κ νανουρισμα, θα του το κανουν εκει η δασκαλες ή θα το παραταν στη κουνια μονο του? θα του δινουν την αναλογη προσοχη? κ μονο που το σκεφτομαι βουρκωνω...

Ηρέμησε κοριτσάκι.Σίγουρα δεν θα είναι όπως όταν τον έχεις εσύ αλλά στην αρχή θα τα σκέφτεσαι, μετά θα συνηθισεις κ θα δεις πως δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα!!

Μια ωραία νηστίσημη συνταγή είναι χταποδάκι στιφάδο ή σουπιές με σπανάκι ή καλαμαράκια γεμιστα!!!

Σουπιές με ψιλικά γενικά χορταρικά, τρελαίνεται ο συζυγος. Αλλά κανένα κόλπο να καθαρίζεις, να πλένεις, να κόβεις ευκολα το σπανάκι υπάρχει;;;;γιατί πολύ το βαριέμαι...

Τα λέμε αργοτερούλια κοπελίτσες, φιλιά...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα κοριτσακια!!!

πως ειστε?

εγω παρολο που κοιμηθηκα σερι απο τις 11 με ενα ξυπνημα μονο στις 4 νιωθω κομματια σημερα...

περαστικα κοριτσι...κ καλα κανεις και εχεις το μικρο στους δικους σου .

καταρχας ο μπεμπης σου μοιαζει φοβερα!!!

δευτερον: το εχω σκυλομετανιωσει που δεν ηρθα στη συναντηση! ποτε λετε για την επομενη?

Nαι εσυ γλύτωσες την ''ωραια ''φωτο !!!!

Την αλλη φορα θα σε εχουμε σατ υποψιν για πόζα....:mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

χα!!!!Σας επιασα ...

Καλημερα περα ως περααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Δαλιδα μου και συ τεκνον βρουτε?????

μαζι με την κουμπαρα μου!!!!!!κουμπαρα προσεχε τα πουπουλα σου ε!!!!!

Λοιπον απο το βυζι λεω να ξεκολλησουμε στον χρονο επανω.

Τωρα οσο αφορα την μεταφορα απο το κρεββατι στην κουνια τησ...χμ

μαλλον οταν κανω και το 2 και δεν χωραμε πλεον και οι 4 χχιχιχιχι.

Κοριτσια περα απο την πλακα,ειναι απιστευτο το συναισθημα μα κοιματε μαζι σου......

Κατα την διαρκεια της νυχτας να βρισκει μονο του το στηθος και να τρωει χωρις να ξυπναει και να νιαουριζει.

Η το πρωι οταν ανοιγει τα ματακια της και με βλεπει μου σκαει ενα χαμογελο ολα τα λεφτα!!!!!!!!!Πλεον το κρεββατι μας ειναι ιερος χωρος.Για τα πονηρα εχουμε ολο το υπολοιπο σπιτι.(ετσι για να φτιαχτει και ο ανωμαλος πρωι πρωι.)

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Ρε Δαλιδα αφου εισαι βετερανα πλεον στον θηλασμο,πως τους αφησες να λενε τετοιες μακακιες περι θηλασμου????εγω μια φορα μου ειπε ο παιδιατρος να κοψω τους νυχτερινους θηλασμους γιατι ειναι στρουμπουλουλα το μαναρακι μου,και μια που τον ξεχςσα......ε απο τοτε ,ζηταει την γνωμη μου περι θηλασμου!!!!!!!!!!!\

Μαζι με την Συμπεθερα μου την Μαριανθη θα φαμε κ την Πατσουρου

iMLpp3.png

ελα, εγω εδω ειμαι...αλλα ψιλοδουλευω παραλληλα...

Ηρέμησε κοριτσάκι.Σίγουρα δεν θα είναι όπως όταν τον έχεις εσύ αλλά στην αρχή θα τα σκέφτεσαι, μετά θα συνηθισεις κ θα δεις πως δεν είναι κ τόσο τραγικά τα πράγματα!!

προσπαθω... κ σκεφτομαι οτι τελικα ισως να ειναι και καλυτερα ετσι γιατι θα κοινωνικοποιειθει κ πιο γρηγορα...αλλα επειδη δεν εχω εμπειρια για το πως θα κρινω εαν ενας σταθμος ειναι καλος γι'αυτο εχω ψιλο αγχωθει.

αντε βρε μεφη που εισαι να μας πεις?

Nαι εσυ γλύτωσες την ''ωραια ''φωτο !!!!

Την αλλη φορα θα σε εχουμε σατ υποψιν για πόζα....:mrgreen:

:tongue::tongue::tongue: πρωτη κ καλυτερη!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

:mrgreen::mrgreen:

Πέρα από τους χώρους,να είναι μεγάλοι,φωτεινοί και ΚΑΘΑΡΟΙ υπάρχουν κάποια πράγματα που φαίνονται

1)Όταν πάς το παιδί,η δασκάλα που αγαπάει πραγματικά αυτή τη δουλειά,θα σκύψει να το αγκαλιάσει μόλις το δεί στο ΄υψος του΄.Το μωρό θα φανεί από τον τρόπο πυ θα το πάρει αγκαλιά και θα του μιλήσει ή θα το χαιδέψει.

2)θα παρατηρήσεις καλά τα μωράκια που είναι ήδη εκεί.Πώς φαίνονται,αν είναι λερωμένα με γάλα,αυγό,φρουτόκρεμα κτλ.Αν ίναι ήρεμα.

3)Θα πρέπει να έχουν ξεχωριστούς χώρους για τον ύπνο και εκεί να δεις την καθαριότητα.

4"")Τα καρεκλάκια του φαγητού,τα τραπέζια και κυρίως την ΚΟΥΖΙΝΑ με τα μουκάλια.Να έχει κάθε παιδί τα δικά του μπουκάλια,πάμπερς,πιπίλες κτλ.

5)Θα τους πείς τον τρόπο που κοιμάται αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω να το κάνουν αυτό.Προσοχή λίγο δύσκολο.Ισα ίσα να μην κινδυνευει.Και αυτό γιατί δεν έχουν μόνο ένα.

6)Θα δείς ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ και πόσες βρεφοκόμοι.

Τίποτα άλλο δεν θυμάμαι προς το παρόν.

Λοιπόν η κοπέλα στο διπλανό γραφείο που ασχολείται με τα δημόσια έργα βρήκε ένα διαγωνισμό στο Δήμο Κω : ''Προμήθεια φρέσκου γάλακτος''

Τι λέτε? Κατεβαίνουμε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επεξεργάστηκαν by tzia

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε κουμπαρα, ποτε θα πιουμε κανενα καφεδακι;;;;

Μη νομιζεις, κι εμενα που ξυπνησε στις 6.30 το πρωι και νυσταζα μετα το θηλασμο, την εβαλα μαζι μου στο κρεβατι και κοιμηθηκε!!!

χμμμμ, στον εναν που πηγα μου ειπαν μεχρι 6 παιδακια μεχρι 1 ετους κ μια δασκαλα.

κ μεχρι 2,5 χρονων αλλη μια, κ μια 3η ως προισταμενη η οποια κοιταει κ τα μωρα.

εχει ξεχωριστο δωματιο με τα κρεβατακια, ενα αλλο δωματιο με ριλαξ, μαξιλαρες, ενα χωρο που τα αλλαζουν κ ενα αλλο δωματιο για τα μωρα μεχρι 2,5. μοκετα παντου κ τα παιδια βγαζουν παπουτσια κ φορανε παντοφλακια. αλλα ειναι παλια μονοκατοικια κ το απογευμα που πηγα μου φανηκε κρυο μεσα.

κουζινα δεν ειδα, παιδακια δεν ειδα γιατι οταν πηγα ειχε κλεισει.

αλλα κ στον αλλον που θα παω αυριο (κ αυτος παλια μονοκατοικια), ειχα στειλει τον αντρα μου να δει κ δεν τον αφησαν να μπει μεσα! ισως να φοβηθηκαν επειδη ειναι αντρας. κ εκει μου ειπαν απο το τηλ μεχρι 6 μωρακια.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Λοιπόν η κοπέλα στο διπλανό γραφείο που ασχολείται με τα δημόσια έργα βρήκε ένα διαγωνισμό στο Δήμο Κω : ''Προμήθια φρέσκου γάλακτος''

Τι λέτε? Κατεβαίνουμε????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την εχουμε στο τσεπακη την δουλεια :-D:-D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ελα ρε κουμπαρα, ποτε θα πιουμε κανενα καφεδακι;;;;

Μη νομιζεις, κι εμενα που ξυπνησε στις 6.30 το πρωι και νυσταζα μετα το θηλασμο, την εβαλα μαζι μου στο κρεβατι και κοιμηθηκε!!!

θα σε παρω τηλ μαλλον την ερχομενη εβδομαδα θα κανουμε εξορμηση.....

δεν ειναι τελειο συναισθημα?:)

iMLpp3.png

θα σε παρω τηλ μαλλον την ερχομενη εβδομαδα θα κανουμε εξορμηση.....

δεν ειναι τελειο συναισθημα?:)

Τελειο ειναι! Καλα, εγω εχω διωξει και τον αντρα μου σε αλλο δωματιο, και μιλαμε με τη μικρη και αργει να την παρει ο υπνος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...