Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

na σου πω κι εγω αυτο ηθελα..θεωρω οτι απο 2 χρονια κι επειτα ειναι πολυ καλη διαφορα για τα παιδια!βεβαια ταλαιπωρια μεγαλη για τους γονεις...να ξερεις οτι θα περασετε πολυ δυσκολα..οι κουμπαρες μου που εχουν τα παιδια τους 10,13 κ 17 μηνες αντιστοιχα διαφορα τα ειχανε παιξει..θελει οπωσδηποτε ατομο επιπλεον..

φαντασου εμενα που εχω το διχρονο και αλλα 2!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεανουλα μπραβο κοριτσακι μου που πας για δευτερο!!!!!! Εγω όταν έκανα τον Αγγελο ούτε να το σκεφτω δε μπορουσα. Αλλα ο καθενας κανονιζει αναλογα τα δεδομενα που έχει η ζωη του.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μαι κ εγω!!!!

λοιπον ξεκινω με τις ευχες!

Αλεκα μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!

Ιριδακι μου να χαιρεσαι κ εσυ τον αντρουλη σου!!κ εσεις να εχετε καθε ευτυχια!!

Δαλιδουλα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και τον εαυτουλη σου!!!!να σαι χαιρομαστε κοπελα μου !!...!!!!

κοριτσαρες και πανω απ ολα υγεια!!!!

να πω και κατι αλλο????οτι και να λεμε για τους αντρουληδες μας το λεμε εεετσιιιι!!!αφου τους λατρευουμε μωρε και αφου μας χαρισαν το πιο ομορφο δωρο....τα παιδακια μας!!φιλακια σε ολες!!

θεανουλα στο ευχομαι συντομα λοιπον για το δευτερο!!!εμενα μου το εχει ταξει ο αντρας μου για την μερα του γαμου λεει!την επομενη επιμενει οτι θα μαι εγκυος!!!!εδω θα μαστε να σας ενημερωσω!!!!....

Διαφημίσεις

Το μεσημερι που λετε φιλεναδες μου αποφασισα να θηλασω το μωρο ξαπλωμενη οπως εχω διαβασει πολλες φορες στο forum αλλα δεν το ειχα κανει εως σημερα.

Εβαλα λοιπον το μωρο στο κρεβατι και αυτο αρχισε να θηλαζει μισοκοιμισμενο,ηταν τελεια σας λεω ουτε να κουραζομαι να τον κραταω ουτε να ποναει η μεση-πλατη μου απλα τελεια.

Αφου λοιπον ψιλοπηρα και εγω εναν υπνακο κανα μισαωρο και το μωρο σταματησε πια να θηλαζει λεω ας το βαλω στην κουνια του για να ειμαι ανετα και να συνεχισω τον υπνακο μου,ομως λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο γιατι μολις τον ακουμπισα στην κουνια αρχισε να κανει τοσα πριτς που αυριο θα πουν στις ειδησεις πως .........

..........μεγαλωσε η τρυπα του οζοντος.:shock:

τελικα ξυπνησε

ΤΗΕ ΕΝD

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σας!! Είδα που λεγάτε για πεθερές εγω μονη μου ειμαι ουτε ηρθε ουτε πρόκειται να έρθει να με βοηθήσει μας επισκέπτεται 2-3 φορες τον χρονο για καφε και να μας πει ότι είναι άρρωστη και κουράζετε στην δουλεια κ μπουρδες είναι που μενουμε και μακρια Πατήσια αυτή κυψέλη εμεις 10 με 15 ολόκληρα λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι τον αντρα σου Αλεκακι!!!!να ρωτήσω κατι όταν σαραντίσει το μωρο τι αλλάζει γιατι το εχουν αυτό μετα από 40 μερες δηλαδη τι? Και οσο για την ευχη και την εκκλησία πειτε μου τι γινετε διοτι δεν ειμαι και πολύ της εκκλησίας και αν δεν παω είναι κακο? Κοριτσια βαρέθηκα να πλένω και να σιδερώνω όλα τα ρουχα του κατούρησε αυτό το παιδι!!!!!!!!!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

επειδη ούτε εγω τα έχω καλά με την εκκλησια, αλλά τα εχω πολύ καλα με το θεούλη, για εμένα όταν σαραντίσεις δε γινεται και τίποτα!!! Απλά πας να σου δωσει ευχη ο πάτερ. Αν καποια άλλη ξερει κάτι ας μας πει. Απλά οι 40 μέρες ήταν πάντα ορόσημο για το μωρακι, ότι ξεπέρασε τον πρωτο κίνδυνο. Και άντε να πεισεις τωρα τις αγρότισσες του 1900 να μην παιρνουν το παιδί μαζί τους τον πρωτο μήνα... τους έλεγαν λοιπόν ότι μέχρι να 40ισει δεν πρεπει να βγαινει έξω λόγω δαιμόνιων, καλικατζαρων κλπ.

Ο γιατρός που ρωτησα πότε να τον βγαλω έξω, μου είπε να ειναι ντυμενο καλά και μόνο σε ανοιχτους χωρους προς αποφυγη ιωσεων και να τον βγαλω όποτε θέλω. Εγω βεβαια ακόμη φοβαμαι... μη δω κανα καλικαντζαρο (αστειευομαι!)

Αν δεν πάρεις την ευχη δεν ξερω τι γινεται... κοίτα το θέμα είναι να πιστευεις αυτό που κανεις... αν δεν το πιστευεις την πάρεις δεν την παάρεις το ίδιο θα νιωθεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

άσχετο αλλά κοριτσια εμένα σε αυτη την εγκυμοσυνη η μεγαλυτερη και μοναδικη βοηθεια ήταν η πεθερα μου. Ήρθς για μια εβδομάδα , λίγο πριν μπω στο μαιευτηριο, μου κρατησε τον Άγγελο, μαγειρευε, έπλενε, έκανε όλες τις δουλειες η καυμενη. και έφυγε 2 μέρες αφ΄ότου γυρισα.

Να πουμε και κανα καλο για αυτες τις καυμενουλες μανες!!! α μου έδωσε και λευτακια - δωρο!!

221882cb0gkyh7q4.gif

άσχετο αλλά κοριτσια εμένα σε αυτη την εγκυμοσυνη η μεγαλυτερη και μοναδικη βοηθεια ήταν η πεθερα μου. Ήρθς για μια εβδομάδα , λίγο πριν μπω στο μαιευτηριο, μου κρατησε τον Άγγελο, μαγειρευε, έπλενε, έκανε όλες τις δουλειες η καυμενη. και έφυγε 2 μέρες αφ΄ότου γυρισα.

Να πουμε και κανα καλο για αυτες τις καυμενουλες μανες!!! α μου έδωσε και λευτακια - δωρο!!

να ναι καλα η γυναικα παλι καλα που η δικια σου είναι σωστη πεθερα!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα Αλεκάκι η μόνη μου βοήθεια ειναι ο Στάθης μου!!! Ο οποίος αύριο πάει για δουλειά!!! :( :( Η μανούλα μου δεν πολυέρχεται επειδή φοβάται να πιάσει τη μπέμπα μη τη κολλήσει τίποτα.. Βέβαια με βοηθάει με το φαγητό και πλένει και τα ρούχα της μπέμπας αποκλειστικά γιατι την ευχαριστεί πολύ.. Η αδελφούλα μου έρχεται αραια και που αλλα και εκεινη εχει 2 παιδάκια και είναι δύσκολο να τα αφήνει συνέχεια.. Η πεθερά μου έχει έρθει 2 φορές για καφέ!! :confused: :confused:

Απο αύριο θα είμαστε εγώ και η μπεμπούλα και θα δώ πως θα τα καταφέρω.. Για να ειμαι ειλικρινής όμως, δε πολυθέλω και κοσμο γιατι πιο πολύ κουράζομαι παρα το καλό που μου κάνουν...!!!

ναι και εγω δεν θέλω να ειναι στα πόδια μου αλλά να μου'φερνε η μανα μου ένα φαγακι το μεσημερι πολύ θα με βοηθουσε!!

221882cb0gkyh7q4.gif

αμαν κοριτσια αν σας πω δηλ οτι η δικια μου πεθερα που μενει κατω απο εμενα ερχετε κ με παρακαλαει να σιδερωσει κ ψαχνει να κανει δουλεις κ εγω δεν θελω να πιανει τιποτα θα με μαλωσετε?

καθε πρωι εχετε απο της 11 περιπου εχρι της 1.ψαχνει που εχω τα ρουχα για α τα σιδερωσει...καθετε σαν παναγιτσα στον καναπε μην τυχον κανει γκου το παιδι.αλλα εγω δεν θελω να μου κανει τιποτα ουτε να προσεχει το παιδι μου.οχι δεν εχουμε μαλωσε αντιθετως μαλιστα.....απλα εγω δεν μου αρεσει να μου '''πειραζουν τα δικα μου πραγματα''''μηπως να κλεισω ενα δωματιακη στο δαφνι????

Αφηστε που περιμενει πως κ πως να σταματησω να θηλαζω για να την ταιζει αυτη και να την παιρνει αγκαλια.......

για πειτε βρε παιδια την αποψη σας....

iMLpp3.png

Το μεσημερι που λετε φιλεναδες μου αποφασισα να θηλασω το μωρο ξαπλωμενη οπως εχω διαβασει πολλες φορες στο forum αλλα δεν το ειχα κανει εως σημερα.

Εβαλα λοιπον το μωρο στο κρεβατι και αυτο αρχισε να θηλαζει μισοκοιμισμενο,ηταν τελεια σας λεω ουτε να κουραζομαι να τον κραταω ουτε να ποναει η μεση-πλατη μου απλα τελεια.

Αφου λοιπον ψιλοπηρα και εγω εναν υπνακο κανα μισαωρο και το μωρο σταματησε πια να θηλαζει λεω ας το βαλω στην κουνια του για να ειμαι ανετα και να συνεχισω τον υπνακο μου,ομως λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο γιατι μολις τον ακουμπισα στην κουνια αρχισε να κανει τοσα πριτς που αυριο θα πουν στις ειδησεις πως .........

..........μεγαλωσε η τρυπα του οζοντος.:shock:

τελικα ξυπνησε

ΤΗΕ ΕΝD

χα χα κ εγω το δοκιμασα αυτο ελενακι κ απο τοτε αν δεν την βαλω το βραδυ διπλα μου να φαει κ να κοιμηθει δεν ηρεμει με τιποτα!!!!!

iMLpp3.png

Θεανούλα έτσι έκανε και εμενα η μανα μου στον Αγγελο. Και τωρα την ψαχνουμε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...