Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α να γράψω κ τους διαλόγους με τις γιατρούς στο νοσοκομείο για τον θηλασμό:

(Πρωτη γιατρός ειδικευόμενη):

- Ποιο γάλα πίνει το μωρό;;

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Πίνει καλά;;

- Ναι όλα καλά, εκτός από το βράδυ που ήρθαμε που δεν καλοέφαγε μια φορά κ έτρεξα να τον φέρω.

- (Γυρνώντας προς το μωρό) Για να δούμε μικρούλι μήπως έχεις σημάδια αφυδάτωσης...:shock::shock::shock::shock:

Αυτή είχε έρθει νύχτα κ νύσταζα να της απαντήσω...

(Δευτερη γιατρός κανονική αλλά πιτσιρίκα):

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Μόνοοοο;;;

- Μόοονο!!!!!

- Χωρίς συμπλήρωμα;;;;

- Χωρίς συμπλήρωμα!!!!!

- Δεν του έχεις δώσει ποτέ συμπλήρωμα;;;;

- Ποτέ.

Και εκεί που είμαι έτοιμη να δεχτώ συγχαρητήρια τι γυρνάει κ μου λέει;

Πως από το μητρικό λείπουν οι τάδε βιταμίνες, τα τάδε ιχνοστοιχεία, οι τάδε πρωτεινες, ο σίδηρος...μπλα μπλα.

Απαντάω κ εγώ κ τα έχουν όλα αυτά τα φτιαχτά γάλατα;;

- Ναι γιατί τα εμπλουτίζουν! (ετοιμόλογο το πουλάκι μου!) Πρέπει το μωρό να πάρει τις τάδε πολυβιταμίνες.

- Εφόσον κάνει εξετάσεις να ελέγξουμε αν του λείπουν όντως όλα αυτά.

- Οχι προληπτικά πρέπει να τις πάρει.

- Τόσες γενιές πίσω που μεγάλωσαν μόνο με μητρικό ήταν όλες με τόσο σοβαρές ελλείψεις στην διατροφή τους;;;

- Το θέμα είναι να καλυτερέψουμε την ποιότητα ζωής μας.

- Πως;;; Παίρνοντας συμπληρώματα;;

- Ναι.

- Γίνεται καλύτερη;;

- Ναι.

- Γίνεται;;;;

Κ η φοβερή κατακλείδα της:

- Αλλωστε η σιδηροπενική αναιμία ήταν η πιο συχνή αναιμία στις προηγούμενες γενιές. Οι περισσότεροι είχαν!

Και εγώ θυμάμαι τους παππούδες μου κ την γενιά των γονιών μου που δουλευαν από 12 χρ. σαν τους σκλάβους από το χάραμα μέχρι το δείλι αλλα είχαν όλοι αναιμία. Που λίγο σου πέφτει ο σιδηρος στην εγκυμοσύνη κ είσαι σαν ταβλιασμένο, όχι να σκάβεις χωράφια κ να ζυμώνεις ψωμί ολημερίς:?:?!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παντως Δαλιδα, εγω ακομα δεν την εχω βαλει σε προγραμμα με το φαι! Οποτε θελει τρωει, αλλες φορες ανα 2ωρο, αλλες ανα 5ωρο!!

Κ εγώ μόνος του έστρωσε. Απλά κάποια στιγμή που δεν άντεχα τα ξενυχτια άλλο προσπάθησα μέσα στην μέρα να κλείσει 6 - 7 γευματα κ να τον κρατήσω ξύπνιο τα απογευματα για να κουραστει να κοιμηθεί. Και έπιασε!!!!

Ξυπνάει Δαλιδά μου ξυπνάει....εδω και 5-6 μερες μου κοιματε απο τις 9 και ξυπναει στις 1 με 2 και μετα παλι στις 5 με 6.....

Συνολο στο 24ωρο τρωει απο 6 μεχρι 7 φορες ,κιλα ειναι 7600,αυτο τον μηνα πηρε μισο κιλο μόνο.

Για να του δωσω τπτ δεν μου ειπε η παιδιατρος αλλα ξερω πως πρεπει να κανει εξετασεις πριν παρει σιδηρο γιατι αν δεν τον χρειαζεται και περνει επιπλέον πει και κατακαθετε στα οργανα και κανει κακο αντι για καλο.

Νομιζω πως καλοςειναι ο μπεμπης σου και απο γευματα και απο κιλα και αν εχασε λιγο θα ειναι απο την ταλαιπωρια που τραβηξε και τωρα θα επανελθει.

Εμένα επειδή έχει σουπερ παρασταση από τα μεγάλα κάθε απόγευμα, κάθεται κ τα χαζευει κ δεν κοιμάται οπότε μετά ξερό!!!!

Στο νοσοκομείο που είχε την ησυχία του το έρμο κοπάναγε κάτι υπνους....

Ξύπναγε για φάρμακα κ μαμ μόνο!!!!!

Kalimeeeeraaaa! Pali apo grafeio sas diavazw kai malista grigora grigora!

Loipon, ekana test DEN EIMAI EGGIOS (eftixws).

PC akoma den exw...

Kali mou mallon dontakia einai, ki emena mou to kanei pou kai pou kai pataei klammata goera, opws stous kolikous. O giatros mou eipe pws epeidi ta prwta dontakia einai "zesta" merikes fores ta ponane logw zestou galaktos. Isws stin arxi iperisxiei i peina kai trwne alla meta apo ligo pou exoun valei kati sto stomaxaki tous eknevrizontai apo tin enoxlisi kai tsirizoun. Ipomoni mou eipe o dikos mou kai an den sintrexei allos logos anisixias (piretos, ipotoniko mwro, klammata diarkeias) kai pairnei varos, na min anisixw...

Ante sas afinw pali...

Mats Mouts se oles sas kai sta pikopikakia sas.

P.S.: omorfakia, siggnwmi gia ta greeklish!!! :tongue:

Και πώς ήθελα να είσαι!!!!!Γιατί με το δεύτερο ηρεμείς!!Μπας και ξεαγχωθείς λίγο!!!

Γωγουλινι μου μου το κανει κ μενα αλλα οχι συνεχεια πχ μπορει να το κανει το πρωι κ μετα παλι το βραδυ κ οχι καθε μερα ..μαλλον δοντια ειναι μην ανησυχεις γλυκια μου...

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκατα:(μαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

Και εμένα μου το κάνει αυτό με το γάλα!Θα πιεί πρώτα 100 και τα άλλα 50 ή 80 μετά από 20 λεπτά.Η γιατρός μου είπε οτι κουράζεται γι'αυτό το κάνει!!Περαστικά σου και γρήγορά καλά!!Βάλε καμιά μάσκα όσο το έχεις εκεί!

η χριστ. ολως περιεργως κοιμηθηκε καλα το βραδυ. βεβαια εχει κοκκινησει το "μουστακι" της απο τη μυξουρα αλλα οκ. με πηρε κ η μισοτρελλη η μανα μου πρωι πρωι να μου πει να της δωσουμε αντιβιωση να της περασει το μπουκωμα μηπως κ εγχειριστει ΑΥΤΗ τη βδομαδα!!!

υπαρχει αραγε αντιβιωση των 2 ημερων??? μια ειδικη για τη περιπτωση μας...

Υπαρχει αυτή των 3 ημερών.Ρώτα το γιατρό αν κάνει.

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Πίνει καλά;;

- Ναι όλα καλά, εκτός από το βράδυ που ήρθαμε που δεν καλοέφαγε μια φορά κ έτρεξα να τον φέρω.

- (Γυρνώντας προς το μωρό) Για να δούμε μικρούλι μήπως έχεις σημάδια αφυδάτωσης...:shock::shock::shock::shock:

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Μόνοοοο;;;

- Μόοονο!!!!!

- Χωρίς συμπλήρωμα;;;;

- Χωρίς συμπλήρωμα!!!!!

- Ποτέ.

Πως από το μητρικό λείπουν οι τάδε βιταμίνες, τα τάδε ιχνοστοιχεία, οι τάδε πρωτεινες, ο σίδηρος...μπλα μπλα.

- Ναι γιατί τα εμπλουτίζουν! (ετοιμόλογο το πουλάκι μου!) Πρέπει το μωρό να πάρει τις τάδε πολυβιταμίνες.

- Τόσες γενιές πίσω που μεγάλωσαν μόνο με μητρικό ήταν όλες με τόσο σοβαρές ελλείψεις στην διατροφή τους;;;

- Ναι.

- Γίνεται καλύτερη;;

- Ναι.

- Γίνεται;;;;

- Αλλωστε η σιδηροπενική αναιμία ήταν η πιο συχνή αναιμία στις προηγούμενες γενιές. Οι περισσότεροι είχαν!

Και εγώ θυμάμαι τους παππούδες μου κ την γενιά των γονιών μου που δουλευαν από 12 χρ. σαν τους σκλάβους από το χάραμα μέχρι το δείλι αλλα είχαν όλοι αναιμία. Που λίγο σου πέφτει ο σιδηρος στην εγκυμοσύνη κ είσαι σαν ταβλιασμένο, όχι να σκάβεις χωράφια κ να ζυμώνεις ψωμί ολημερίς:?:?!

Δεν έχω λόγια για την ασχετοσύνη τους σχετικά με το θηλασμο!!!Έπρεπε να τους ξεχ..σεις κανονικά!!Ιατρική που τελείωσαν;;Στο Ουζμπεκιστάν;;Αλλα θα μου πείς μέχρι και εκεί προωθούν τον θηλασμό γιατί δεν έχουν και λεφτά για σκόνη γάλα!

Δεν έχω λόγια για την ασχετοσύνη τους σχετικά με το θηλασμο!!!Έπρεπε να τους ξεχ..σεις κανονικά!!Ιατρική που τελείωσαν;;Στο Ουζμπεκιστάν;;Αλλα θα μου πείς μέχρι και εκεί προωθούν τον θηλασμό γιατί δεν έχουν και λεφτά για σκόνη γάλα!

Εγω για δυο πραγματα αναρωτιέμαι:

Η βιβλιογραφία των γιατρών σχετικά με τον θηλασμό είναι διαφορετική με των μαιων ή των συμβουλων θηλασμού;;;;;; Τι δι*&^λο υπάρχουν δύο σχολές;;;;

Κ το άλλο: οι γυναίκες γιατροί δεν αναρωτιούνται πως είναι αυτό το σπορ να το δοκιμάσουν οι ίδιες στα παιδιά τους, να έχουν μετά να βοηθησουν τις πελάτισσές τους;;;

Εσύ ας πούμε τις τακτικές που σας έλεγαν στην σχολή δεν τις "τεστάρεις" κ στα παιδιά σου να δεις αν πιάνουν;;;;Δεν έχεις αυτή την αγωνία για να γίνεις καλύτερη στο επαγγελμα σου αν μη τι άλλο!!!!

Διαφημίσεις

Α θυμήθηκα τι ήθελα να σε ρωτήσω. Σου ξυπνάει ακόμα;; Την μέρα πόσες φορές τον θηλάζεις;;; Πόσο βάρος έχει τώρα;;

Εμένα τρώει πλέον 6 φορές, σπάνια κ 7. Το βράδυ του δίνω το τελευταίο στις 12 κ μετα κοιμάται μέχρι τις 8 ή 9 ανάλογα. Από κιλά επειδή έχασε :cry::cry: πήγαμε πάλι στα 6500 περίπου δεν θυμάμαι ακριβως.

Μήπως τρωει λιγο;; Να απευθυνθώ στις Πατσούρες;;

Κ κάτι ακόμα, σας είπαν να δώσετε σίδηρο, βιταμίνες ή τίποτα τέτοιο;;

Εμένα Δαλιδά μου κάποια στιγμή άρχισε να μου κοιμάται κάτι 11ωρα ξεγυρισμένα-αλλά επειδή αυτό το μήνα δε μου πήρε ολόκληρο κιλό -από 5200 πήγαμε 5800 άρχισα να την ταϊζω στις 12 κοιμισμένη.

Βέβαια χθες ξεκίνησα δουλειά και το σκατουλάκι μου ξύπνησε στις 5 και για μαμ και για χ*(%σ^*μο....

οποτε αν δεις τώρα τη φάτσα μου είναι χειροτερη από τις φωτο που με έβγαλε η Άσπα

byXKp2.png

Η βιβλιογραφία των γιατρών σχετικά με τον θηλασμό είναι διαφορετική με των μαιων ή των συμβουλων θηλασμού;;;;;; Τι δι*&^λο υπάρχουν δύο σχολές;;;;

Κ το άλλο: οι γυναίκες γιατροί δεν αναρωτιούνται πως είναι αυτό το σπορ να το δοκιμάσουν οι ίδιες στα παιδιά τους, να έχουν μετά να βοηθησουν τις πελάτισσές τους;;;

Εσύ ας πούμε τις τακτικές που σας έλεγαν στην σχολή δεν τις "τεστάρεις" κ στα παιδιά σου να δεις αν πιάνουν;;;;Δεν έχεις αυτή την αγωνία για να γίνεις καλύτερη στο επαγγελμα σου αν μη τι άλλο!!!!

Πέρνουν καλές μίζες από τις εταιρίες γάλακτος-μου τα έλεγε η μαία μου που είχε περάσει από πάρα πολλά νοσοκομεία ως συμβασιούχα

byXKp2.png

ευχαριστω για τα περαστικα....εκανα κ πυρετο ρε φουστη....37.6 αν εχω τωρα τοσο το βραδυ ποσο θα παει??αει σιχτιρ

Μεφη μου τον μπεμπη τον εχω στη μαμα μου απο χτες κ απο οτι φαινεται θα τον αφησω εκει κ σημερα μη σου πω κ αυριο γαμωτοοοοο!!!

PlbZp2.png

Πέρνουν καλές μίζες από τις εταιρίες γάλακτος-μου τα έλεγε η μαία μου που είχε περάσει από πάρα πολλά νοσοκομεία ως συμβασιούχα

Ε τότε σκ^%$τα να φάνε. Δεν είναι γιατροί, είναι εμποροι!!!!

Γι αυτό ο τριτος κόσμος μας έχει βαλει τα γυαλια στο θεμα θηλασμου!Ειναι απαλλαγμενος απο συμφεροντα...

Διαφημίσεις

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Πίνει καλά;;

- Μητρικό.

- Μόνο;

- Μόνο.

- Μόνοοοο;;;

- Μόοονο!!!!!

- Χωρίς συμπλήρωμα;;;;

- Χωρίς συμπλήρωμα!!!!!

- Ποτέ.

- Ναι.

- Γίνεται καλύτερη;;

- Ναι.

- Γίνεται;;;;

Kαλα εκανα και εβρισα λοιπον πριν καν διαβασω τι σου ελεγαν....@#@$@@#$:evil:
Εμένα Δαλιδά μου κάποια στιγμή άρχισε να μου κοιμάται κάτι 11ωρα ξεγυρισμένα-αλλά επειδή αυτό το μήνα δε μου πήρε ολόκληρο κιλό -από 5200 πήγαμε 5800 άρχισα να την ταϊζω στις 12 κοιμισμένη.

Βέβαια χθες ξεκίνησα δουλειά και το σκατουλάκι μου ξύπνησε στις 5 και για μαμ και για χ*(%σ^*μο....

οποτε αν δεις τώρα τη φάτσα μου είναι χειροτερη από τις φωτο που με έβγαλε η Άσπα

Σαν και μενα ενα πραγμα.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ευχαριστω για τα περαστικα....εκανα κ πυρετο ρε φουστη....37.6 αν εχω τωρα τοσο το βραδυ ποσο θα παει??αει σιχτιρ

Μεφη μου τον μπεμπη τον εχω στη μαμα μου απο χτες κ απο οτι φαινεται θα τον αφησω εκει κ σημερα μη σου πω κ αυριο γαμωτοοοοο!!!

Περαστικα !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κ εκεί να τον αφήσεις, δεν χάθηκε ο κόσμος. ΔΕν είστε τωρα να αρρωσταίνει κ το μπεμπόνι....

Α κ που είσαι, αν έχεις καλές ιδέες για σαρακοστιανά εσύ που είσαι μαγειρισσα να ανεβάζεις τις συνταγες θα τις χρειαστώ...

Περαστικά!

Παντος η παιδιατρος μου δεν εχει πει τπτ για ξενο γαλα.......

ουτε με ρωταει αν δυνεχιζω να θηλαζω,το θεωρει δεδομένο!!!!

Το μονο που μου ειχε πει οταν πρωτοειδε το μωρο ηταν να παρω ενα κουι γαλα σκονη για παν ενδεχομενο(χωρις να μου πει μαρκα) και μετα μου ειπαι πως αν ειναι ηρεμη η μανουλα μπορει να θηλασει ανετα για οσο καιρο θελει.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κ εκεί να τον αφήσεις, δεν χάθηκε ο κόσμος. ΔΕν είστε τωρα να αρρωσταίνει κ το μπεμπόνι....

Α κ που είσαι, αν έχεις καλές ιδέες για σαρακοστιανά εσύ που είσαι μαγειρισσα να ανεβάζεις τις συνταγες θα τις χρειαστώ...

Περαστικά!

Δαλιδα μου τα κλασικα κανω μη νομιζεις...αρακα,φασολακια,οσπρια,γαριδομακαροναδες η μακαρονακι με χταποδακι,ψαρια,πατατοσαλατες κλπ αλλα αμα βρω κατι ενδιαφερον γιατι εχω αρχησει κ βαριεμαι θα σας σφυριξω!!!

PlbZp2.png

Οσωστός ο γιατρός ΠΑΝΤΑ θα σου πεί να θηλάσεις!!Το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες!Τώρα για το συμπλήρωμα σιδήρου που είπες εγώ στην Εφη που θήλασα η γιατρός μας είχε δώσει και της έδινα.Στην μπέμπα δεν μου έδωσε γιατί παίρνει σκόνη γάλα.

Κοίτα,όσον αφορά τη δουλεία μας,η θεωρία από την πράξη διαφέρει!!Στην θεωρία όλοι οι ψυχολόγοι λένε οτι δεν τα μαλώνουμε τα παιδιά και συζητάμε μαζί τους,πράγμα που μετά κατάλαβα οτι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ και στονΠαιδικό και στο σπίτι!!!Καλά είπε κάποιος πως αυτοί που γράφουν τα βιβλια ψυχολογίας δεν έχουν παιδιά!!!!

Τζία από εδώ και πέρα δεν θα βάζει κιλό!Για τον τρίτο μήνα που είστε τώρα το όριο είναι τα 600γρ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...