Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα, εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρα, γι' αυτο το παρατηρησα!!

Εμενα ουτε τα πουπουλακια μου με σωζουν, θα φορουσα και μια στολη του σκι απο πανω για να ρθω στα ισια μου!!:rolleyes:

Παλι ασχετο, τελικα Ελενη1 αυτο με τη φωτογραφια του νεογεννητου πιανει;;;

....μπορει να με κοροιδέψανε ολες οι γαιδούρες αλλα σε μενα πιανει!!!!!!!;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να κάνω κ άλλο γκάλοπ τώρα. Ολες εκτός από Θεανώ:

- Πότε βγάλατε τα μπεμπόνια από το δωμάτιο σας (τωρινά κ προηγούμενα);;;;

(Στην Θεανώ έχει ως εξής: Πότε σκοπευεις να την βγάλεις από το βύζι;;;;;)

Τα μεγάλα στις 50 - 60 μέρες τα είχα πάει δωματιο τους κ ησυχάσανε τα παιδάκια. Σε αυτόν έλεγα να τον βάλω μαζί με τον μεσαίο γιατί δεν μας παίρνει αλλιώς, αλλά τώρα με αυτό που έγινε φοβάμαι μην μου ξανακολλάει διάφορα από τον μεσαίο πιο ευκολα τώρα που θα είναι μαζί.Μα μέχρι πότε να τον κρατήσω σε εμάς;;Μην συνηθίσει κ μετα δεν ξεκολλάει;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

πολυ κουραστικη δουλεια... κ εσυ κ ο αντρεας ειστε μοναχοπαιδια? σορυ για το αδιακριτον.

αει μαρη ποιο αδιακριτο ρωτα οτι θες κ συ κ ολες εχουμε πει τοοοσα εδω μεσα!!εγω ναι μετα απο τις περιπετειες που ειχα με τα χειρουργεια η μαμα μου απο την στεναχωρια της απεβαλλε κ δεν εκανε προσπαθειες ξανα για αλλο παιδι ηθελε μονο εμενα...ο Αντρεας εχει την αδερφουλα του που ειναι 30 κ τον αδερφο του τον φανταρο που σας ελεγα που ειναι 21

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Τον Γιαννακη τον εβγαλα 5 μηνων !!!!

Και σε αυτο ετσι ελεγα να κανω αλλα ξυπναει το βραδυ και τρωει 2 φορες και φοβαμε πως θα με φανε οι δρομοι......

Μαλλον θα περιμενω να αρχισει την κρεμα για να του την δινω βραδυ μπας και δεν ξυπναει.

Να κάνω κ άλλο γκάλοπ τώρα. Ολες εκτός από Θεανώ:

- Πότε βγάλατε τα μπεμπόνια από το δωμάτιο σας (τωρινά κ προηγούμενα);;;;

(Στην Θεανώ έχει ως εξής: Πότε σκοπευεις να την βγάλεις από το βύζι;;;;;)

Τα μεγάλα στις 50 - 60 μέρες τα είχα πάει δωματιο τους κ ησυχάσανε τα παιδάκια. Σε αυτόν έλεγα να τον βάλω μαζί με τον μεσαίο γιατί δεν μας παίρνει αλλιώς, αλλά τώρα με αυτό που έγινε φοβάμαι μην μου ξανακολλάει διάφορα από τον μεσαίο πιο ευκολα τώρα που θα είναι μαζί.Μα μέχρι πότε να τον κρατήσω σε εμάς;;Μην συνηθίσει κ μετα δεν ξεκολλάει;;

Για τη Θεανω πρεπει να ρωτησεις ποτε θα τη βγαλει απ το κρεβατι της να τη βαλει στη κουνια της!!!Χιχιχιχι!!!:tongue:

Εγω ηθελα πριν 1 μηνα, αλλα η γιατρος μου ειπε τί βιαζεσαι, θες να τη ξεφορτωθεις;;:confused::confused::confused:

Λεω αυτη τη βδομαδα να τη παω στο δωματιο της!

τσα!να μαι παλι!για νερακι πηγα και ειπα να δω τι κανετε!@μιτσακι ακου...πηγα και ειδα και αλλα και τωρα το απερριψα το πρωτο@αλλα εχω ηδη μπερδευτει!περιμενω και να μου πει μια κοπελα αν μπορει να μου στειλει απο ισπανια ενα pronovias αν ειναι τελικα πιο φθηνο και μετα αποφασιζω!!!!εσυ τι θα κανεις????

μπα εγω τελικα το μετανοιωσα βαριεμαι πααααρα πολυ μονο η βαφτιση θα γινει τελικα...ο Αντρεας εχει στραβωσει τρελα βεβαια αλλα θα του περασει:tongue:

Πως το σβήνευαι το ιστορικο γιατί δεν σκαμπάζω;;;

πανω πανω αριστερα σου γραφει καπου ιστορικο η history στα αγγλικα πατα εκει κ πας προβολη ιστορικου κ σου δειχνει που εχεις μπει ε κ απο κει τα σβηνεις

PlbZp2.png

Μητσακι, κι εγω ετσι σκεφτομαι, κι εγω βαριεμαι να κανω θρησκευτικο! Ειχα αφησει μια μικρη πιθανοτητα, αλλα δεν το βλεπω!!!

ναι μωρε ενταξει εγω περασα κ ενα καλοκαιρι ψιλοπικρα ακινητη κ ακουνητη κ δεν πηγα κ πουθενα...βεβαια καλα να ειναι το μπεμπινι μου προς Θεου θα το ξανακανα αλλα αυτο το καλοκαιρι δεν θελω να το περασω με ετοιμασιες κ τρεξιματα αλλα με το μπομπο μου στη θαλασσα κ βολτες!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Τον Γιαννακη τον εβγαλα 5 μηνων !!!!

Και σε αυτο ετσι ελεγα να κανω αλλα ξυπναει το βραδυ και τρωει 2 φορες και φοβαμε πως θα με φανε οι δρομοι......

Μαλλον θα περιμενω να αρχισει την κρεμα για να του την δινω βραδυ μπας και δεν ξυπναει.

Α θυμήθηκα τι ήθελα να σε ρωτήσω. Σου ξυπνάει ακόμα;; Την μέρα πόσες φορές τον θηλάζεις;;; Πόσο βάρος έχει τώρα;;

Εμένα τρώει πλέον 6 φορές, σπάνια κ 7. Το βράδυ του δίνω το τελευταίο στις 12 κ μετα κοιμάται μέχρι τις 8 ή 9 ανάλογα. Από κιλά επειδή έχασε :cry::cry: πήγαμε πάλι στα 6500 περίπου δεν θυμάμαι ακριβως.

Μήπως τρωει λιγο;; Να απευθυνθώ στις Πατσούρες;;

Κ κάτι ακόμα, σας είπαν να δώσετε σίδηρο, βιταμίνες ή τίποτα τέτοιο;;

πανω πανω αριστερα σου γραφει καπου ιστορικο η history στα αγγλικα πατα εκει κ πας προβολη ιστορικου κ σου δειχνει που εχεις μπει ε κ απο κει τα σβηνεις

Αμ ήταν κρυμμένο το δικό μου κ δεν το είχα δει. Τώρα το έβγαλα κ όλα οκ. Thanks.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Α θυμήθηκα τι ήθελα να σε ρωτήσω. Σου ξυπνάει ακόμα;; Την μέρα πόσες φορές τον θηλάζεις;;; Πόσο βάρος έχει τώρα;;

Εμένα τρώει πλέον 6 φορές, σπάνια κ 7. Το βράδυ του δίνω το τελευταίο στις 12 κ μετα κοιμάται μέχρι τις 8 ή 9 ανάλογα. Από κιλά επειδή έχασε :cry::cry: πήγαμε πάλι στα 6500 περίπου δεν θυμάμαι ακριβως.

Μήπως τρωει λιγο;; Να απευθυνθώ στις Πατσούρες;;

Κ κάτι ακόμα, σας είπαν να δώσετε σίδηρο, βιταμίνες ή τίποτα τέτοιο;

Ξυπνάει Δαλιδά μου ξυπνάει....εδω και 5-6 μερες μου κοιματε απο τις 9 και ξυπναει στις 1 με 2 και μετα παλι στις 5 με 6.....

Συνολο στο 24ωρο τρωει απο 6 μεχρι 7 φορες ,κιλα ειναι 7600,αυτο τον μηνα πηρε μισο κιλο μόνο.

Για να του δωσω τπτ δεν μου ειπε η παιδιατρος αλλα ξερω πως πρεπει να κανει εξετασεις πριν παρει σιδηρο γιατι αν δεν τον χρειαζεται και περνει επιπλέον πει και κατακαθετε στα οργανα και κανει κακο αντι για καλο.

Νομιζω πως καλοςειναι ο μπεμπης σου και απο γευματα και απο κιλα και αν εχασε λιγο θα ειναι απο την ταλαιπωρια που τραβηξε και τωρα θα επανελθει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...