Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
      πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρες !!!!

Γωγούλα εμενα κάνει ετσι !!!!!!! εχω φαει το ξύλο της αρκούδας και μου εχει σκίσει και 2 φανελάκια ....τραβαει τις δαντελες και χτυπαει χερια - ποδια.....

Καμμια φορα τον αφηνω και του ξαναδινω να φαει μετα απο κανα εικοσαλεπτο παλι και τοτε τρωει.....

Το πιο πιθανο ειναι να τα ενοχλουν τα ουλα τους και μετα απο λιγη ωρα που ρουφάνε τα πονανε περισσοτερο.

Δοκιμασε να του βαλεις κρεμα για τα δοντια λιγα λεπτα πριν φαει.

Ο δικος μου ολη νυχτα γυριζε σαν σβουρα,απορω πως μπορει και κοιματε με τοση φασαρια που κανει.....

Εχει αρχισει και τις κακες παρεες.......μια μερα πηγαμε στης Αλεκας και απο τοτε τα ''κανει'' και αυτος στις 6 το πρωι...και μετα κοιματε στις 7+ που ξυπναει ο Γιαννης.......κλαπς

Ποτε θα ξανακοιμηθουμε οέο???

εμενα το καλο μου χθες στις 12 που ηταν να φαει εκανε τον αλεκο ...τον κοιμισμενο....και εφαγε 100..αρα 4 τσουπ ξυπνησε!ημουν σιγουρη οτι θα ξυπνουσε!μετα 8 παλι ξυπνιος!εμενα αυτο με διαλυει..το ξυπνα ξυπνα!!!και αν καταφερνω καποιες φορες και κοιμαμαι κανα 2ωρο το μεσημερι μου φαινεται το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!!

και το δικο μου το κανει!δοντια ειναι!βεβαια πλεον εμενα ξανατρωει κανονικα μετα απο 1 μηνα!!!βλεπω τον φαγανα μπεμπακο που ηξερα!!:tongue::tongue:

αστον στη μαμα σου!να μη το κολλησεις το μπεμπινι!κριμα!θα βασανιχ=ζεται μετα!εγω ακομα τραβαω μυξες!τα νευρα μου!και περασε 1 μηνας!ευτυχως πεμπτη παμε για εμβολιο και θα τον ξαναδει!

υπαρχει τον 3 ημερων για μεγαλους!σου κανει?:?

συμφωνω!!!!!!!!

να πω κατι???οσα κοριτσακια μπαινεται απο τη δουλεια καλο ειναι να σβηνευαι το ιστορικο του υπολογιστη για να μην σας δημιουργησουν κανενα προβλημα!!:)

εχεις απολυτο δικιο ρε κοριτσι, αλλα το ξεχναω.... κ ειναι κ πρωτο πρωτο το σιτε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

[/b]

εχεις απολυτο δικιο ρε κοριτσι, αλλα το ξεχναω.... κ ειναι κ πρωτο πρωτο το σιτε...

μη το ξεχνας!!!βαλτο εστω και υπενθυμιση στο κινητο λιγο πριν σχολασεις και σβηνετο!

χα κοιμηθηκε το μωρο!!!ε βεβαια σου λεει αφου η μαμα ξυπνησε ας κοιμηθω εγω!!!!;)

παω να ξαπλαρω μια..οχι οτι θα κοιμηθω..να χαλαρωσω λιγο γιατι ξυπνησα με πονοκεφαλο!μετα θα παω γυμναστηριο και θα τα πουμε μεσημερι μαλλον!ααα κ μαντεψτε..που θα παω τ απογευμα???????οεο????

ναι ναι καλα μαντεψατε οι περισσοτερες!για νυφικα!:mrgreen:

η χριστ. ολως περιεργως κοιμηθηκε καλα το βραδυ. βεβαια εχει κοκκινησει το "μουστακι" της απο τη μυξουρα αλλα οκ. με πηρε κ η μισοτρελλη η μανα μου πρωι πρωι να μου πει να της δωσουμε αντιβιωση να της περασει το μπουκωμα μηπως κ εγχειριστει ΑΥΤΗ τη βδομαδα!!!

υπαρχει αραγε αντιβιωση των 2 ημερων??? μια ειδικη για τη περιπτωση μας...

α ρε Ελενακι τι τραβας κ συ ρε κοριτσι μου...αντε λιιιιγη υπομονη ακομα τον γαιδαρο τον φαγατε...εισαστε στην εκκινηση κ περιμενετε την σκανδαλη....

PlbZp2.png

μη το ξεχνας!!!βαλτο εστω και υπενθυμιση στο κινητο λιγο πριν σχολασεις και σβηνετο!

χα κοιμηθηκε το μωρο!!!ε βεβαια σου λεει αφου η μαμα ξυπνησε ας κοιμηθω εγω!!!!;)

παω να ξαπλαρω μια..οχι οτι θα κοιμηθω..να χαλαρωσω λιγο γιατι ξυπνησα με πονοκεφαλο!μετα θα παω γυμναστηριο και θα τα πουμε μεσημερι μαλλον!ααα κ μαντεψτε..που θα παω τ απογευμα???????οεο????

ναι ναι καλα μαντεψατε οι περισσοτερες!για νυφικα!:mrgreen:

περαστικα Ασπουλα μου....ωωωω παμε για νυφικοοοο!!!!!εχεις δει κατι που να σου αρεσει εκτος απο αυτο που μας ειχες δειξει...αληθεια εκεινο τελικα δεν σου αρεσε?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

μητσακιον περαστικα σου. αστον στη μαμα σου, κ αναψε κ ενα κερακι να την εχει καλα ο θεουλης να βοηθαει... δεν ξερεις ΠΟΣΟ χρειαζεται..

βοηθαει κ αυτη κ ο μπαμπας μου να ναι καλα!!!κ οι γονεις του Αντρεα θα θελανε αλλα ειναι αδυνατο με την δουλεια που κανουν καμια Κυριακη καμια Πεμπτη μονο που δεν πανε δουλεια...λαικη δουλευουν οι ανθρωποι....φευγουν 4 το πρωι κ επιστρεφουν 4 το μεσημερι χωρια που πανε κ στο παζαρι για ψωνια οποτε καταλαβαινετε...

PlbZp2.png

.. Μάλλον θα πάρω τη παιδίατρο αύριο αν συνεχίσει.. Κλαει οπως στους κολικούς.. :(

παρε και ενημέρωσε μας...

....τραβαει τις δαντελες και χτυπαει χερια - ποδια.....

?

Αχ αχ αχ εσύ sexy mama!

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκατα:(μαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

Περαστικά mitsaki

Καλημέρα σε όλες από τον εξωτικό και εωδιαστό Γέρακα (ε Μαρκελλάκι?)

byXKp2.png

βοηθαει κ αυτη κ ο μπαμπας μου να ναι καλα!!!κ οι γονεις του Αντρεα θα θελανε αλλα ειναι αδυνατο με την δουλεια που κανουν καμια Κυριακη καμια Πεμπτη μονο που δεν πανε δουλεια...λαικη δουλευουν οι ανθρωποι....φευγουν 4 το πρωι κ επιστρεφουν 4 το μεσημερι χωρια που πανε κ στο παζαρι για ψωνια οποτε καταλαβαινετε...

πολυ κουραστικη δουλεια... κ εσυ κ ο αντρεας ειστε μοναχοπαιδια? σορυ για το αδιακριτον.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερα κοριτσια!!

μητσακι, περαστικα!! Ασε τον μπεμπη στη μαμα σου, μην κολλησει και ταλαιπωρειται!

Ασχετο, Αλεκα τελικα εβαλες καμερες στο σπιτι;; Ό,τι θυμαμαι, χαιρομαι!!

περαστικα Ασπουλα μου....ωωωω παμε για νυφικοοοο!!!!!εχεις δει κατι που να σου αρεσει εκτος απο αυτο που μας ειχες δειξει...αληθεια εκεινο τελικα δεν σου αρεσε?

τσα!να μαι παλι!για νερακι πηγα και ειπα να δω τι κανετε!@μιτσακι ακου...πηγα και ειδα και αλλα και τωρα το απερριψα το πρωτο@αλλα εχω ηδη μπερδευτει!περιμενω και να μου πει μια κοπελα αν μπορει να μου στειλει απο ισπανια ενα pronovias αν ειναι τελικα πιο φθηνο και μετα αποφασιζω!!!!εσυ τι θα κανεις????

Διαφημίσεις

καλημερα τζια και κοτοπουλακι!!!!

βρε λες να φαμε κοτοπουλο σημερα?????/

Αντε βρε, με δαιμονισες!!!:twisted:

Πανω που θα ελεγα οτι ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβγαλες!:D

Καλα βρε κοριτσια, με τοσο κρυο, ολες ησασταν τυλιγμενες με τα κασκολια, μονο η Κιμι ηταν χωρις πανωφορι, λιγο η Τζια και η Αλεκα με ανοιχτο ντεκολτε!! Μπρρρρ! Κρυωσα!! Να ποιες ειναι οι θερμοαιμες τελικα!!!:tongue::tongue::tongue:

Αντε βρε, με δαιμονισες!!!:twisted:

Πανω που θα ελεγα οτι ειναι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες που εβγαλες!:D

Καλα βρε κοριτσια, με τοσο κρυο, ολες ησασταν τυλιγμενες με τα κασκολια, μονο η Κιμι ηταν χωρις πανωφορι, λιγο η Τζια και η Αλεκα με ανοιχτο ντεκολτε!! Μπρρρρ! Κρυωσα!! Να ποιες ειναι οι θερμοαιμες τελικα!!!:tongue::tongue::tongue:

αχ μικρο μου κοτοπουλακι. εσυ δεν εχει αναγκη, εχεις τα φτερακια σου... η κιμι ηταν τελειως εκδρομικος τυπος, μονο τοστακι δεν ειχε φερει μαζι, η τζια πουκαμισο ανοιχτο, εκει που κραζει η μαριανθη κ μια ζακετουλα απο πανω, η αλεκα επαιρνε αερα απο παντου...τα εχεις δει τα ντοκουμεντα.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ...ακομα????????????????????????????????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ μικρο μου κοτοπουλακι. εσυ δεν εχει αναγκη, εχεις τα φτερακια σου... η κιμι ηταν τελειως εκδρομικος τυπος, μονο τοστακι δεν ειχε φερει μαζι, η τζια πουκαμισο ανοιχτο, εκει που κραζει η μαριανθη κ μια ζακετουλα απο πανω, η αλεκα επαιρνε αερα απο παντου...τα εχεις δει τα ντοκουμεντα.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ...ακομα????????????????????????????????

Καλα, εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρα, γι' αυτο το παρατηρησα!!

Εμενα ουτε τα πουπουλακια μου με σωζουν, θα φορουσα και μια στολη του σκι απο πανω για να ρθω στα ισια μου!!:rolleyes:

Παλι ασχετο, τελικα Ελενη1 αυτο με τη φωτογραφια του νεογεννητου πιανει;;;

καλημέρες στα ζουμπουρλούδικα που λέει κ η Ελένη!!!!!!!

Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι

πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι

κοιτούσαν και βλέπανε πως

!

Πολύ καλό όντως!!!!

τι σορυ μαρη??? παπας ειμαι???? Αλλα επειδη με εχουν πρηξει όοοολοι οι ανοργανωτοι που υπαρχουν στη ζωη μου ότι πρεπει να κουλαρω, για αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση...Ανοργανωτος ειναι ο Νικος μου....όμως τραγικα ανοργανωτος....

Να κάτι που δεν είσαι!!!! Παπάς!!!!:tongue::tongue::tongue:

να πω κατι???οσα κοριτσακια μπαινεται απο τη δουλεια καλο ειναι να σβηνευαι το ιστορικο του υπολογιστη για να μην σας δημιουργησουν κανενα προβλημα!!:)

Πως το σβήνευαι το ιστορικο γιατί δεν σκαμπάζω;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...