Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mα βρε Αλεκάκι εχθές και σημερα ας πουμε που το παιδι ηταν πολύ ευδιάθετο.. Και στα 5 γευματα το ίδιο.. Ενω πεινάει, με το που της ξαναβάζω το μπιμπερό κανει σαν παλαβή.. Δεν ειναι ίωση γιατι δεν εχει ουτε πυρετο, ουτε γκρινια, ουτε τιποτα.. Ήσυχο, ήσυχο ειναι ολη μέρα.. Φανταζομαι οτι ειναι δόντια.. Απλά ήθελα να δω αν το κανει κανενα άλλο παιδακι.. Μάλλον θα πάρω τη παιδίατρο αύριο αν συνεχίσει.. Κλαει οπως στους κολικούς.. :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε ρε γωγουλα,του πνευμονιοκοκου και σας εκανε ετσι??αμαν ρε γμτ....

κοιτα ο μπεμπης ειναι περιεργος στο φαγητο,οπως ειπες τα 100 τα τρωει κατευθειαν και μετα χαζευει γελαει μιλαει κανουμε κανενα 20 λεπτο τουλαχιστων.....δεν ξερω τι ειναι...κανω υπομονη.....

Nαι Μαιρούλα.. Του πνευμονιοκοκου και αυτό για τη γαστρεντερίτιδα..

Εμένα δεν ήταν δύσκολη στο φαγητο, τρώγαμε καθε μέρα 800 μλ σίγουρα.. Και δεν ειναι ανορεξία αυτό, γιατι θέλει να φαει αλλά ειναι σαν να ποναει.. Θα δούμε..

Mα βρε Αλεκάκι εχθές και σημερα ας πουμε που το παιδι ηταν πολύ ευδιάθετο.. Και στα 5 γευματα το ίδιο.. Ενω πεινάει, με το που της ξαναβάζω το μπιμπερό κανει σαν παλαβή.. Δεν ειναι ίωση γιατι δεν εχει ουτε πυρετο, ουτε γκρινια, ουτε τιποτα.. Ήσυχο, ήσυχο ειναι ολη μέρα.. Φανταζομαι οτι ειναι δόντια.. Απλά ήθελα να δω αν το κανει κανενα άλλο παιδακι.. Μάλλον θα πάρω τη παιδίατρο αύριο αν συνεχίσει.. Κλαει οπως στους κολικούς.. :(

ιωσουλα μπορει να ειναι απλως ενας πονολαιμος....Και ο Αγγελος 10 ημερες πριν γινει τεσσαρων μηνων δεν ετρωγε, ειχε γκρινια κλπ...Τον πηγα γιατρο και ο λαιμος του ηταν κοκκινος.Το κλαμα το εχει μονο στο φαι ή και κατα τρην διαρκεια της ημερας?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ιωσουλα μπορει να ειναι απλως ενας πονολαιμος....Και ο Αγγελος 10 ημερες πριν γινει τεσσαρων μηνων δεν ετρωγε, ειχε γκρινια κλπ...Τον πηγα γιατρο και ο λαιμος του ηταν κοκκινος.Το κλαμα το εχει μονο στο φαι ή και κατα τρην διαρκεια της ημερας?

Μόνο στα φαγητο.. Απο το μισο γεύμα και μετα.. Όλη μερα ειναι μια χαρα. Μιλάει, γελάει, τέλεια..

Μόνο στα φαγητο.. Απο το μισο γεύμα και μετα.. Όλη μερα ειναι μια χαρα. Μιλάει, γελάει, τέλεια..

μην ανησυχεις....ό,τι και να ειναι δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο...Θα επανελθει μονη της. Και δοντια να ειναι, και ιωσουλα, και ανορεξια δε μπορεις να κανεις κατι (τιποτα αλλο δεν ειναι) σε κανα τριημερο θα ειναι μια χαρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Να σαι καλά βρε Αλεκάκι.. Ας ελπισουμε..

Πάω για νανι και θα μπώ αυριο.. Πηγαινε μαρη και εσυ να κοιμηθείς, δε σου λειπει υπνος? Ολη μερα στο πόδι εισαι..

Φιλάκιαααααα, καληνύχτα..!!!

μου λειπει....αλλα ξυπνησε ο μπεμπουλης μου....φιλακια.

Βεβαια τον ταιζει ο Νικος αλλα καθομαι και τον χαζευω τον μικρουλη μου....πιο πολυ μου λειπει αυτος απο τον υπνο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Kαλημέρες !!!!

Γωγούλα εμενα κάνει ετσι !!!!!!! εχω φαει το ξύλο της αρκούδας και μου εχει σκίσει και 2 φανελάκια ....τραβαει τις δαντελες και χτυπαει χερια - ποδια.....

Καμμια φορα τον αφηνω και του ξαναδινω να φαει μετα απο κανα εικοσαλεπτο παλι και τοτε τρωει.....

Το πιο πιθανο ειναι να τα ενοχλουν τα ουλα τους και μετα απο λιγη ωρα που ρουφάνε τα πονανε περισσοτερο.

Δοκιμασε να του βαλεις κρεμα για τα δοντια λιγα λεπτα πριν φαει.

Ο δικος μου ολη νυχτα γυριζε σαν σβουρα,απορω πως μπορει και κοιματε με τοση φασαρια που κανει.....

Εχει αρχισει και τις κακες παρεες.......μια μερα πηγαμε στης Αλεκας και απο τοτε τα ''κανει'' και αυτος στις 6 το πρωι...και μετα κοιματε στις 7+ που ξυπναει ο Γιαννης.......κλαπς

Ποτε θα ξανακοιμηθουμε οέο???

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Εγω δεν σας λεχω διαβάσει καθόλου αυτές τις μέρες.. Το εμβόλιο μας ρήμαξε.. Κάναμε πυρετο τη πρώτη και τη τρίτη μέρα και το μωρό 3 μέρες ηταν σαν κοτοπουλο.. Δεν είχε όρεξη ουτε για φαγητο, ουτε για τίποτα.. Και εδώ και κάποιες μέρες έχουμε θέμα με το φαγητό.. Τρώμε κανονικά τα πρώτα 100 μλ και μετά το παιδι κανει σαν να το σφάζουν.. Για να πιουμε αλλα 5ο γίνεται η μαχη του Δράμαλη.. Και ενω το παιδι πεινάει.. Τι είναι τώρα αυτό? Δόντια? Και αν ναι γιατι στην αρχη πίνει κανονικά? Βέβαια έχουμε και σάλια, εινια και πρησμένα τα ουλα οπως ειπε η γιατρός, βαζουμε συνεχεια και τα χερια στο στόμα..

Το κάνει κανενα άλλο bebe αυτο? Ααααχ πάω να σας διαβάσω, ελπίζω ολες να ειστε καλά..

Kalimeeeeraaaa! Pali apo grafeio sas diavazw kai malista grigora grigora!

Loipon, ekana test DEN EIMAI EGGIOS (eftixws).

PC akoma den exw...

Kali mou mallon dontakia einai, ki emena mou to kanei pou kai pou kai pataei klammata goera, opws stous kolikous. O giatros mou eipe pws epeidi ta prwta dontakia einai "zesta" merikes fores ta ponane logw zestou galaktos. Isws stin arxi iperisxiei i peina kai trwne alla meta apo ligo pou exoun valei kati sto stomaxaki tous eknevrizontai apo tin enoxlisi kai tsirizoun. Ipomoni mou eipe o dikos mou kai an den sintrexei allos logos anisixias (piretos, ipotoniko mwro, klammata diarkeias) kai pairnei varos, na min anisixw...

Ante sas afinw pali...

Mats Mouts se oles sas kai sta pikopikakia sas.

P.S.: omorfakia, siggnwmi gia ta greeklish!!! :tongue:

Διαφημίσεις

λοιπόν κοιμησα το μπεμπη και ειπα να μπω ισα για να σας καληνυχτισω!

κι έτσι για καληνυχτα σας γραφω ένα απ τα τραγούδια που του τραγουδω για να κοιμηθει:

Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι

πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι

κοιτούσαν και βλέπανε πως

κυλούσε γλυκά η ζωή τους

αφέντες κακό πουθενά

χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια

ψαρεύαν με φως στα νερά

Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι

πως ήμουνα λέει σωστός

πως δεν τραγουδούσα μονάχος

κι ο φόβος φευγάτος κι' αυτός

Δεν είχαν αξία τα λόγια

δεν είχε ο Ιούδας φιλιά

και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

Και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

το λατρευω αυτο το τραγούδι....

σπεσιαλ αφιερωμένο σε όλες και εξτρα σπεσιαλ αφιερωμενο στο αφεντικο της ομορφάκια (με συγχισε :twisted: σημερα...) και σ' όλους αυτούς που τόσα χρόνια τρώνε τρώνε τρώνε, κλεβουνε κλεβουνε κλεβουνε και τώρα ζηταν απο μας να πληρώσουμε την...κριση :twisted::evil::twisted:

καληνυχτα κοριτσαρες! καλη ξεκουραση!

αχχχ...πολυ ωραιο... για πες...ποιος το τραγουδαει???

βρε συ, το αφεντικο μου ειναι καλο, κατα βαση, ο προισταμενος ο δικος μου το παιζει "ιστορια"! ποιο αλλο αφεντικο θα σου εδινε κουραγιο να κρατησεις το 3ο???

Kalimeeeeraaaa! Pali apo grafeio sas diavazw kai malista grigora grigora!

Loipon, ekana test DEN EIMAI EGGIOS (eftixws).

PC akoma den exw...

Kali mou mallon dontakia einai, ki emena mou to kanei pou kai pou kai pataei klammata goera, opws stous kolikous. O giatros mou eipe pws epeidi ta prwta dontakia einai "zesta" merikes fores ta ponane logw zestou galaktos. Isws stin arxi iperisxiei i peina kai trwne alla meta apo ligo pou exoun valei kati sto stomaxaki tous eknevrizontai apo tin enoxlisi kai tsirizoun. Ipomoni mou eipe o dikos mou kai an den sintrexei allos logos anisixias (piretos, ipotoniko mwro, klammata diarkeias) kai pairnei varos, na min anisixw...

Ante sas afinw pali...

Mats Mouts se oles sas kai sta pikopikakia sas.

P.S.: omorfakia, siggnwmi gia ta greeklish!!! :tongue:

δεν το περιμενα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο αλλα... μου λειψανε!!!!:?

ο ερωτας σου, χτες το βραδυ ξυπνησε κατα τις 2. κατουρηθηκες του λεω?εεεε...οχι πολυ.

τι οχι πολυ που ηταν λιγο πριν τα αυτια!!! παρτον να τον αλλαζεις τον γαιδαρο τον 4χρονο...:oops:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γωγουλινι μου μου το κανει κ μενα αλλα οχι συνεχεια πχ μπορει να το κανει το πρωι κ μετα παλι το βραδυ κ οχι καθε μερα ..μαλλον δοντια ειναι μην ανησυχεις γλυκια μου...

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκατα:(μαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

PlbZp2.png

η χριστ. ολως περιεργως κοιμηθηκε καλα το βραδυ. βεβαια εχει κοκκινησει το "μουστακι" της απο τη μυξουρα αλλα οκ. με πηρε κ η μισοτρελλη η μανα μου πρωι πρωι να μου πει να της δωσουμε αντιβιωση να της περασει το μπουκωμα μηπως κ εγχειριστει ΑΥΤΗ τη βδομαδα!!!

υπαρχει αραγε αντιβιωση των 2 ημερων??? μια ειδικη για τη περιπτωση μας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γωγουλινι μου μου το κανει κ μενα αλλα οχι συνεχεια πχ μπορει να το κανει το πρωι κ μετα παλι το βραδυ κ οχι καθε μερα ..μαλλον δοντια ειναι μην ανησυχεις γλυκια μου...

Καλημερα τσουπρες!!!ειμαι χαλια...βηχω κ εχω παλιοδεκατα:(μαλλον θα αφησω κ σημερα το μωρο στην μανα μου...τι να κανω ρε κοριτσια να τον φερω σπιτι κ αμα τον κολλησω τιποτα??

μητσακιον περαστικα σου. αστον στη μαμα σου, κ αναψε κ ενα κερακι να την εχει καλα ο θεουλης να βοηθαει... δεν ξερεις ΠΟΣΟ χρειαζεται..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημερααααα!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Εγω δεν σας λεχω διαβάσει καθόλου αυτές τις μέρες.. Το εμβόλιο μας ρήμαξε.. Κάναμε πυρετο τη πρώτη και τη τρίτη μέρα και το μωρό 3 μέρες ηταν σαν κοτοπουλο.. Δεν είχε όρεξη ουτε για φαγητο, ουτε για τίποτα.. Και εδώ και κάποιες μέρες έχουμε θέμα με το φαγητό.. Τρώμε κανονικά τα πρώτα 100 μλ και μετά το παιδι κανει σαν να το σφάζουν.. Για να πιουμε αλλα 5ο γίνεται η μαχη του Δράμαλη.. Και ενω το παιδι πεινάει.. Τι είναι τώρα αυτό? Δόντια? Και αν ναι γιατι στην αρχη πίνει κανονικά? Βέβαια έχουμε και σάλια, εινια και πρησμένα τα ουλα οπως ειπε η γιατρός, βαζουμε συνεχεια και τα χερια στο στόμα..

Το κάνει κανενα άλλο bebe αυτο? Ααααχ πάω να σας διαβάσω, ελπίζω ολες να ειστε καλά..

και το δικο μου το κανει!δοντια ειναι!βεβαια πλεον εμενα ξανατρωει κανονικα μετα απο 1 μηνα!!!βλεπω τον φαγανα μπεμπακο που ηξερα!!:tongue::tongue:

αστον στη μαμα σου!να μη το κολλησεις το μπεμπινι!κριμα!θα βασανιχ=ζεται μετα!εγω ακομα τραβαω μυξες!τα νευρα μου!και περασε 1 μηνας!ευτυχως πεμπτη παμε για εμβολιο και θα τον ξαναδει!

η χριστ. ολως περιεργως κοιμηθηκε καλα το βραδυ. βεβαια εχει κοκκινησει το "μουστακι" της απο τη μυξουρα αλλα οκ. με πηρε κ η μισοτρελλη η μανα μου πρωι πρωι να μου πει να της δωσουμε αντιβιωση να της περασει το μπουκωμα μηπως κ εγχειριστει ΑΥΤΗ τη βδομαδα!!!

υπαρχει αραγε αντιβιωση των 2 ημερων??? μια ειδικη για τη περιπτωση μας...

υπαρχει τον 3 ημερων για μεγαλους!σου κανει?:?
μητσακιον περαστικα σου. αστον στη μαμα σου, κ αναψε κ ενα κερακι να την εχει καλα ο θεουλης να βοηθαει... δεν ξερεις ΠΟΣΟ χρειαζεται..

συμφωνω!!!!!!!!

να πω κατι???οσα κοριτσακια μπαινεται απο τη δουλεια καλο ειναι να σβηνευαι το ιστορικο του υπολογιστη για να μην σας δημιουργησουν κανενα προβλημα!!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...