Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να ξερει τι ξετσιπωτη κορη εχει... κ μετα δειχτου κ την επιμαχη φωτο για το τελικο χτυπημα!

.

ξερει...ξερει....και απο τη μια στεναχωριεται που εγινα ετσι χαλια και απο την αλλη χαιρεται που ετσι δε μου βγαινει η ξετσιπωσια...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα κοριτσακια...παω και εγω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπόν κοιμησα το μπεμπη και ειπα να μπω ισα για να σας καληνυχτισω!

κι έτσι για καληνυχτα σας γραφω ένα απ τα τραγούδια που του τραγουδω για να κοιμηθει:

Στον ύπνο μου απόψε είδα πάλι

πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι

κοιτούσαν και βλέπανε πως

κυλούσε γλυκά η ζωή τους

αφέντες κακό πουθενά

χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια

ψαρεύαν με φως στα νερά

πως ήμουνα λέει σωστός

πως δεν τραγουδούσα μονάχος

κι ο φόβος φευγάτος κι' αυτός

Δεν είχαν αξία τα λόγια

δεν είχε ο Ιούδας φιλιά

και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

Και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

το λατρευω αυτο το τραγούδι....

σπεσιαλ αφιερωμένο σε όλες και εξτρα σπεσιαλ αφιερωμενο στο αφεντικο της ομορφάκια (με συγχισε :twisted: σημερα...) και σ' όλους αυτούς που τόσα χρόνια τρώνε τρώνε τρώνε, κλεβουνε κλεβουνε κλεβουνε και τώρα ζηταν απο μας να πληρώσουμε την...κριση :twisted::evil::twisted:

καληνυχτα κοριτσαρες! καλη ξεκουραση!

Καλησπερα κοριτσια!!

Κουμπαρα, ολα καλα;;;

Συμπεθερα, δεν παιζεται ο συμπεθερος!!!!

Τζια, τις θυμηθηκα τις Μασκες! Πηγαιναμε εκει και μαλιστα 97-98, το θυμαμαι γιατι μια φιλη μου τα ειχε φτιαξει με εναν που γνωρισε εκει!!!

Μεγαλεία!

. ........στη βαφτιση του ελεγε 8 λεξεις (κραταω ημερολογιο όπως καταλαβαινεις:rolleyes:) Για να δουμε ο μικρουλης...

H ανοργάνωτη!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δεν αντεχω παω να κοιμηθω λιγο.

Και για να εχεται κατι να λετε σας λεω οτι η αδερφή μου τωρα πεταει για Dubai.....παει με μια φιλη της για 7 μερες με γκρουπ....αλήμονο απο'μας..

Καλο ταξιδι!!!!!

Καληνύχτα μανουλίτσες μου.!!!!

ρε συμπεθερα γιατι παιζεις με τον πονο μου????????1 χρονο εχω να φυγω,εχω παθει στερητικο:cry::cry::cry::cry:

αχχχ καλα να περασει η κοπελα!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

σας εφτιαξα τη νυχτα!!!!χααχα

ελα μωρε κουκλες ειστε ολες!!απλα η γωνιες που τραβουσα δεν ηταν καλες!σωστα????////

μαιρουλα εννοειταιο τι τα παντα στο στομα!πριν λιγο ειχε βαλει την πιπιλα αναποδα!πως τα καταφερε???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: η μπεμπα κανει κατι τετοια με την πιπιλα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχουν πολυ γελιο τα ατιμα!!!!!

fCS8p3.png

τι να ελεγε ρε μαιρουλα??? για τους θηλασμους. θηλαζες, δεν θηλαζες θα ακουγες τη πονεμενη βυζοιστορια...

καλο της ταξιδι. ξερω οτι δεν θα παω ποτε, γιατι δεν θελω κιολας...τοσο μακρυα? α πα πα πα....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμαν πια εσυ,σιγα το μακρυα!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ο μπεμπης ειναι μπεμπαρος...να σου ζησει ασπουλα.... Γιασ τις φωτο δε φταινε οι φωτογραφοι μωρε....ό,τι βλεπουν βγαζουν και αυτοι οι δολιοι....

Εγω παντως εχω βγαλει και χειροτερες απο την μετα γεννα Αγγελου εποχη...Θα βαλω καμια για να καταλαβετε....

πολυ μεγαλο παιδι ε???πολυ πολυ τον αγαπαω !!!ε μωρε δεν βγαζω κ καλες φωτο....

παω για νανι...

ελενη1, τουλαχιστον οι δικες μου φωτο, μεχρι στιγμης, ειναι οκ. μπορω να ξαπλωσω λοιπον...

καληνυχτα!!

ναι εσυ κοιμησου ησυχη!!!αφου εισαι κουκλα τι λογο εχεις να ανυσηχεις?:D

καληνυχτα κοριτσακια...παω και εγω...

καληνυχτα!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: η μπεμπα κανει κατι τετοια με την πιπιλα της:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εχουν πολυ γελιο τα ατιμα!!!!!

αστα να πανε!!!τρελαινομαι απο τη χαρα μου!

ρε αλεκα τωρα που εχω περιοδο δεν βαζω την κρεμα,καλα κανω ή μακακια????

μηπως πρεπει να τη βαζεις???γιατι οχι??

καληνύχτα κοριτσάρες-κουτουλάω και πεινάω...
καληνυχτα τζιακι!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Εγω δεν σας λεχω διαβάσει καθόλου αυτές τις μέρες.. Το εμβόλιο μας ρήμαξε.. Κάναμε πυρετο τη πρώτη και τη τρίτη μέρα και το μωρό 3 μέρες ηταν σαν κοτοπουλο.. Δεν είχε όρεξη ουτε για φαγητο, ουτε για τίποτα.. Και εδώ και κάποιες μέρες έχουμε θέμα με το φαγητό.. Τρώμε κανονικά τα πρώτα 100 μλ και μετά το παιδι κανει σαν να το σφάζουν.. Για να πιουμε αλλα 5ο γίνεται η μαχη του Δράμαλη.. Και ενω το παιδι πεινάει.. Τι είναι τώρα αυτό? Δόντια? Και αν ναι γιατι στην αρχη πίνει κανονικά? Βέβαια έχουμε και σάλια, εινια και πρησμένα τα ουλα οπως ειπε η γιατρός, βαζουμε συνεχεια και τα χερια στο στόμα..

Το κάνει κανενα άλλο bebe αυτο? Ααααχ πάω να σας διαβάσω, ελπίζω ολες να ειστε καλά..

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Εγω δεν σας λεχω διαβάσει καθόλου αυτές τις μέρες.. Το εμβόλιο μας ρήμαξε.. Κάναμε πυρετο τη πρώτη και τη τρίτη μέρα και το μωρό 3 μέρες ηταν σαν κοτοπουλο.. Δεν είχε όρεξη ουτε για φαγητο, ουτε για τίποτα.. Και εδώ και κάποιες μέρες έχουμε θέμα με το φαγητό.. Τρώμε κανονικά τα πρώτα 100 μλ και μετά το παιδι κανει σαν να το σφάζουν.. Για να πιουμε αλλα 5ο γίνεται η μαχη του Δράμαλη.. Και ενω το παιδι πεινάει.. Τι είναι τώρα αυτό? Δόντια? Και αν ναι γιατι στην αρχη πίνει κανονικά? Βέβαια έχουμε και σάλια, εινια και πρησμένα τα ουλα οπως ειπε η γιατρός, βαζουμε συνεχεια και τα χερια στο στόμα..

Το κάνει κανενα άλλο bebe αυτο? Ααααχ πάω να σας διαβάσω, ελπίζω ολες να ειστε καλά..

αντε ρε γωγουλα,του πνευμονιοκοκου και σας εκανε ετσι??αμαν ρε γμτ....

κοιτα ο μπεμπης ειναι περιεργος στο φαγητο,οπως ειπες τα 100 τα τρωει κατευθειαν και μετα χαζευει γελαει μιλαει κανουμε κανενα 20 λεπτο τουλαχιστων.....δεν ξερω τι ειναι...κανω υπομονη.....

fCS8p3.png

den koimamai... σκιαχτηκα.....ειδα αυτη την 3η εντολη και σκιαχτηκα λεμε...μπρρρρρ.....

ρε αλεκα τωρα που εχω περιοδο δεν βαζω την κρεμα,καλα κανω ή μακακια????

βαλ'την καλε....γιατι όχι?

πως ήμουνα λέει σοφός

οι άνθρωποι γύρω χορτάτοι

κοιτούσαν και βλέπανε πως

κυλούσε γλυκά η ζωή τους

αφέντες κακό πουθενά

χιλιάδες παιδιά στα ποτάμια

ψαρεύαν με φως στα νερά

πως ήμουνα λέει σωστός

πως δεν τραγουδούσα μονάχος

κι ο φόβος φευγάτος κι' αυτός

Δεν είχαν αξία τα λόγια

δεν είχε ο Ιούδας φιλιά

και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

Και το πιο περίεργο απ' όλα

φώλια η βουλή για πουλιά

ση!

πολυ ωραιο....αλλα νομιζω δεν το ξερω....θελουμε δημιουργους - εκτελεστες

H ανοργάνωτη!

εμ...πες και εσυ...

Μπορει νασ την ενοχλουν τα δοντια, μπορει να εχει ανορεξια απο το εμβολιο, μπορει να περναει ιωσουλα...μπορεις να το εσκασες το παιδι...Θα επανλεθει Γωγουλα. Ουτε ο δικος μου πινει πολυ πια...ασε με...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...