Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω εχω κ καλες..θα τις βαλω το βραδυ γιατι σε λιγο ουτε βρακι δε θα χουμε να φορεσουμε so σιδερωνω!!!αλλα μπαινω να δω κ τι γραφετε γιατι μετα τρεχατε ποδαρακια μου...

βρε με δουλευεις????ειμαι ακομα 80 κιλα και εχω κ γαμο μπροστα μου!!!!αλλα πιστευω θα τα χασω...

μαζι με το νικο σου κ εγω...:oops:

συγνωμη βρε κοριτσακι μου.....εσυ γιατι εισαι 80 και εισαι μια χαρα, ενω εγω ειμαι 87 και ειμαι η διπλη σου???:| Μαλλον επειδη πηρα παρα πολλα και εχω ξεχειλωσει ε??? Η εσυ μπορει να εισαι βαρυκοκκαλη...μπραβο σου παντως....Παντως ποντους εχω χασει και εγω τον τελευταιο καιρο...δοξα τον Θεο.
Ο δικος μου πάλυ ειναι τόσο οργανωμένος που τα τηλεφωνα στο μαγαζι τα εγραφε με μολυβι στον τοιχο διπλα στο τηλεφωνο.!!!!!

Ε ...μια φορα πηγε ο πεθερος μου και εβαψε το μαγαζι και χασαμε τον τηλεφωνικο καταλογο.....που πάς ρε φίλε και βαφεις οπου βρεις...???:tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σε μένα ισχύει!!ενοοω με την Έφη!!Εγώ θα έλεγα και οτι όσο πιο πολύ ασχολείσαι τόσο φαίνεται αυτό πάνω στο παιδί!Τώρα για την ομιλία δεν είναι και νόμος!Μην ξεχνάμε οτι το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και οτι άλλο τα αγόρια και άλλο τα κορίτσια!Γ

Τέλεια επιστήμη με πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα!!Εγώ τί να πώ που το συνδιάζει και με άλλες δουλειές τρομάρα του;;;

συμφωνω με τη Νομικη....δεν θα μπορουσα να σκεφτω κατι ποιο ενδιαφερον...α ναι..την Ιατρικη :tongue::-D. Μεφη εμενα ο Αγγελος μιλησε πολυ νωρις....11 μηνων, στη βαφτιση του ελεγε 8 λεξεις (κραταω ημερολογιο όπως καταλαβαινεις:rolleyes:) Για να δουμε ο μικρουλης...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!ρε κοριτσια ουτε καλο μηνα δεν σας ειπα το πρωι συγνωμη...τελικα τι ειχε ο μπεμπης της Μαιρουλας ξαναρωτησα αλλα δεν μου ειπατε :( εγω το μεσημερι ημουνα μια χαρα τελειωνω το σιδερο κ τις δουλειες κ παιρνω κατα τη μια το καροτσι να τον κανω βολτα,πηγα κ πηρα κ κατι παπουτσακια κ σταματαω κ απο τη μαμα μου...μετα απο μια ωρα αρχησε να με ενοχλει τρομερα ο λαιμος μου κ να ψιλοβηχω..ε τον αφησα εκει τον μπεμπη μου για το βραδυ να δω πως θα παω εγω γιατι φοβαμαι μην τον κολλησω τιποτα...αλλα πολυ ενοχλημα στο λαιμο...γυρισα κ επεσα για υπνο κατευθειαν κ τωρα παλι νυσταζω....

PlbZp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!ρε κοριτσια ουτε καλο μηνα δεν σας ειπα το πρωι συγνωμη...τελικα τι ειχε ο μπεμπης της Μαιρουλας ξαναρωτησα αλλα δεν μου ειπατε :( εγω το μεσημερι ημουνα μια χαρα τελειωνω το σιδερο κ τις δουλειες κ παιρνω κατα τη μια το καροτσι να τον κανω βολτα,πηγα κ πηρα κ κατι παπουτσακια κ σταματαω κ απο τη μαμα μου...μετα απο μια ωρα αρχησε να με ενοχλει τρομερα ο λαιμος μου κ να ψιλοβηχω..ε τον αφησα εκει τον μπεμπη μου για το βραδυ να δω πως θα παω εγω γιατι φοβαμαι μην τον κολλησω τιποτα...αλλα πολυ ενοχλημα στο λαιμο...γυρισα κ επεσα για υπνο κατευθειαν κ τωρα παλι νυσταζω....

εβγαλε γουλιτσα με ιχνος αιματακι αλλα μαλλον ηταν απο τον ορο που του ειχε βαλει στη μυτη. Το ξεκανε το παιδι...Ο δολοφονος με τον ορο...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια πως την λενε την αλοιφη για τα ουλα?σοσ

mundisal σου το ειπε και η Ασπα!!!!

Αρρωστησες Μιτσάκι?

Παρε καμμια καραμελιτσα για το λαιμο strepsils ειναι πολυ καλες και μπορει να σε ανακουφισουν.

Τυχερη εισαι που κοιμηθηκες....ειμαι απο τις 6 και ο μπεμπης σημερα λες και το εκανε επιτιδες και κοιμοταν ολο δεκαλεπτα και δεν μπορεσα να κοιμηθω και εγω λιγακι.....πτωμα ειμαι....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

να σας ρωτησω ρε κοριτσια,

ο μικρος έχει καμια βδομαδα-μπορει και παραπανω που βγαζει έξω τη γλώσσα του, αρκετα συχνα θα έλεγα.

τα δικα σας κανουν κατι αναλογο;

δε φαινεται να τον ενοχλει κατι, κυριως οταν ειναι χαρουμενος και χαλαρος το κανει.

να ανησυχησω;:confused: ξερετε γιατι μπορει να το κανει; :confused:

ξεχασα η βλαμενη να το πω και στον παιδιατρο οταν πηγαμε για το εμβολιο.

κ μενα το κανει κ φανταζομαι τα περισσοτερα μωρακια σε αυτη την ηλικια απλα εκφραζεται ετσι δεν ειναι κατι;)
εβγαλε γουλιτσα με ιχνος αιματακι αλλα μαλλον ηταν απο τον ορο που του ειχε βαλει στη μυτη. Το ξεκανε το παιδι...Ο δολοφονος με τον ορο...:tongue:
α οκ τιποτα ανησυχητικο δοξα τον Θεο!!!

PlbZp2.png

mundisal σου το ειπε και η Ασπα!!!!

Αρρωστησες Μιτσάκι?

Παρε καμμια καραμελιτσα για το λαιμο strepsils ειναι πολυ καλες και μπορει να σε ανακουφισουν.

Τυχερη εισαι που κοιμηθηκες....ειμαι απο τις 6 και ο μπεμπης σημερα λες και το εκανε επιτιδες και κοιμοταν ολο δεκαλεπτα και δεν μπορεσα να κοιμηθω και εγω λιγακι.....πτωμα ειμαι....

ναι τις εχω ξεσκισει αυτες τρωω...ασε με μωρε κ φαντασου τωρα εχει παει σπιτι μου ο Αντρεας να βοηθησει την μαμα μου να κανουν μπανιο το μπεμπη:(:(:(γιατι ο πατερας μου εχει μαθημα της πηγε κ μπιμπερο...αει στο καλο...ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα...χμμμ γιατι το μπεμπινι σου εσενα δεν κοιμοταν?λογω δοντιων??εμενα ο παιδιατρος προς το παρον μου ειπε αν εχει μεγαλη ενοχληση με δοντια να του δωσω σιροπακι ντεπον τιποτα αλλο...

νιωθω κομματια κ εχω ριγη....συγνωμη κορες αλλα παω να κουκουλωθω..σας φιλω ολες!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ναι τις εχω ξεσκισει αυτες τρωω...ασε με μωρε κ φαντασου τωρα εχει παει σπιτι μου ο Αντρεας να βοηθησει την μαμα μου να κανουν μπανιο το μπεμπη:(:(:(γιατι ο πατερας μου εχει μαθημα της πηγε κ μπιμπερο...αει στο καλο...ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα...χμμμ γιατι το μπεμπινι σου εσενα δεν κοιμοταν?λογω δοντιων??εμενα ο παιδιατρος προς το παρον μου ειπε αν εχει μεγαλη ενοχληση με δοντια να του δωσω σιροπακι ντεπον τιποτα αλλο...

νιωθω κομματια κ εχω ριγη....συγνωμη κορες αλλα παω να κουκουλωθω..σας φιλω ολες!!!!

περαστικα μιτσακι!!!!!

συγνωμη βρε κοριτσακι μου.....εσυ γιατι εισαι 80 και εισαι μια χαρα, ενω εγω ειμαι 87 και ειμαι η διπλη σου???:| Μαλλον επειδη πηρα παρα πολλα και εχω ξεχειλωσει ε??? Η εσυ μπορει να εισαι βαρυκοκκαλη...μπραβο σου παντως....Παντως ποντους εχω χασει και εγω τον τελευταιο καιρο...δοξα τον Θεο.

μπραβο της που λεει την αληθεια... κ δεν της φαινεται κιολας! γιατι εχω διαβασει κ κατι κουλα, που ενω υποψιαζεσαι το μεγεθος, σου βγαινει συλφις...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συμφωνω με τη Νομικη....δεν θα μπορουσα να σκεφτω κατι ποιο ενδιαφερον...α ναι..την Ιατρικη :tongue::-D. Μεφη εμενα ο Αγγελος μιλησε πολυ νωρις....11 μηνων, στη βαφτιση του ελεγε 8 λεξεις (κραταω ημερολογιο όπως καταλαβαινεις:rolleyes:) Για να δουμε ο μικρουλης...

το βαριεμαι το ημερολογιο ρε γμτ... κ ειναι τοσο χρησιμο σ'αυτες τις περιπτωσεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αντε στα ζεστα και κοιμησου,περαστικα,ελπιζω αυριο να εισαι καλητερα!!!

ειδες τις φωτο της Ασπας? την ειχε πληρωσει η διπλανη σου, που σου κανει τη φιλη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το βαριεμαι το ημερολογιο ρε γμτ... κ ειναι τοσο χρησιμο σ'αυτες τις περιπτωσεις...

κ εγω βαριεμαι αλλα του κανω λευκωμα!!!

ειδες τις φωτο της Ασπας? την ειχε πληρωσει η διπλανη σου, που σου κανει τη φιλη...

χιχιχιχι!!!!

ελενη 1 δε τον βγαζει καθαρα ρε μαμωτο η μηχανη χωρις φλας κ ολο με γουρλωμενα ματια βγαινει!

σιγα μωρε την ασχημια....Μια χαρα ειναι και απλι η ρουφιανα απλα δεν ειχε παρει καλη ποζα....Ρε παιδια τι προγουλι ειναι αυτο που εχω...Όταν γελαω φαινεται πολυ...δεν θα ξαναγελασω...ή θα ρουφιεμαι...:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...