Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατι κοριτσακι μου το παιζω ανοργανωτη?? Ισα ισα που προσπαθω να οργανωνομαι όσο γινεται πιο πολυ...αφου οι αδερφες μου με δουλευουν ότι ειναι δειγμα σχιζοφρενειας. Αν εχω παραμελησει λιγο τη βαφτιση ειναι γιατι αργει ακομη. Κατα το Μαη Ιουνη θα ψαχνω εντατικα...Ανοργανωτη???:roll::roll:...μπα σε καλο σου....:tongue:

....

Ωχ Ωχ πέσατε να με φάτε....

Ψιλοαδιάφορη μου φανηκες καποια φορα που τα λεγαμε γι αυτο το ειπα...

Μαλλον επιδή θα τα κανεις αργα κ θα εχεις παρει ενα σωρο ιδεες απο τις προηγούμενες!!!

Σορυ ε;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δαλιδα τι κεραια εχεις κ εσυ ρε παιδι μου!!ευχομαι να πανε ολα καλα με το μικρουλι!!!!

βρε μη σε ξερει απο εδωμεσα ο ανωμαλος?????:tongue::tongue:

μαριανθη θυμησε μου την επομενη φορα που θα βρεθουμε να σε χτυπησω!!!!!ενταξει???ακους εκει βοιδαρα και ειναι σαν οδοντογλυφιδα!:P

αλεκα ακους??????????????:mad:

ελενη1 που εισαι??το εχω παρει αυτο της μαμ και το εβαλα στην αποστειρωση...ξερεις τι επαθε???μαζεψε ολο!!! :cry:

σημερα πηρα αλλο..και απλα θα το πλενω καλα και θα του το δινω..

ααα εδω γυρω θα μαι ετσι??εγω βαλει για σιδερο..φιλια

δε μας χεζει λεω εγω....αν ειναι αυτη χοντρη....αιντε αιντε......αλλα ουτε εσευ εισαι. Εγω ειμαι ειλικρινης και δεν το λεω ουτε για να κανω ουτε για να παρω κοπλιμεντα. Απο αυτες που εχω δει στην παγματικοτητα μονο εγω ειμαι χοντρη...αλλα δεν πειραζει θα αδυνατισω...;). Κανα δυο εχουν 3-4 κιλακια παραπανω και οι αλλες ειναι μια χαρα. Αν δω και τις υπολοιπες θα σαςπω...

Οι φωτο που ειναι μαρη?? Με εχεις παρει καμια που να μην φαινομαι σαν χοντρο καθυστερημενο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ωχ Ωχ πέσατε να με φάτε....

Ψιλοαδιάφορη μου φανηκες καποια φορα που τα λεγαμε γι αυτο το ειπα...

Μαλλον επιδή θα τα κανεις αργα κ θα εχεις παρει ενα σωρο ιδεες απο τις προηγούμενες!!!

Σορυ ε;;;

τι σορυ μαρη??? παπας ειμαι???? Αλλα επειδη με εχουν πρηξει όοοολοι οι ανοργανωτοι που υπαρχουν στη ζωη μου ότι πρεπει να κουλαρω, για αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση...Ανοργανωτος ειναι ο Νικος μου....όμως τραγικα ανοργανωτος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε μας χεζει λεω εγω....αν ειναι αυτη χοντρη....αιντε αιντε......αλλα ουτε εσευ εισαι. Εγω ειμαι ειλικρινης και δεν το λεω ουτε για να κανω ουτε για να παρω κοπλιμεντα. Απο αυτες που εχω δει στην παγματικοτητα μονο εγω ειμαι χοντρη...αλλα δεν πειραζει θα αδυνατισω...;). Κανα δυο εχουν 3-4 κιλακια παραπανω και οι αλλες ειναι μια χαρα. Αν δω και τις υπολοιπες θα σαςπω...

Οι φωτο που ειναι μαρη?? Με εχεις παρει καμια που να μην φαινομαι σαν χοντρο καθυστερημενο???

νομιζω εχω κ καλες..θα τις βαλω το βραδυ γιατι σε λιγο ουτε βρακι δε θα χουμε να φορεσουμε so σιδερωνω!!!αλλα μπαινω να δω κ τι γραφετε γιατι μετα τρεχατε ποδαρακια μου...

βρε με δουλευεις????ειμαι ακομα 80 κιλα και εχω κ γαμο μπροστα μου!!!!αλλα πιστευω θα τα χασω...

τι σορυ μαρη??? παπας ειμαι???? Αλλα επειδη με εχουν πρηξει όοοολοι οι ανοργανωτοι που υπαρχουν στη ζωη μου ότι πρεπει να κουλαρω, για αυτο μου εκανε πολυ εντυπωση...Ανοργανωτος ειναι ο Νικος μου....όμως τραγικα ανοργανωτος....

μαζι με το νικο σου κ εγω...:oops:

Ο δικος μου πάλυ ειναι τόσο οργανωμένος που τα τηλεφωνα στο μαγαζι τα εγραφε με μολυβι στον τοιχο διπλα στο τηλεφωνο.!!!!!

Ε ...μια φορα πηγε ο πεθερος μου και εβαψε το μαγαζι και χασαμε τον τηλεφωνικο καταλογο.....που πάς ρε φίλε και βαφεις οπου βρεις...???:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Ο δικος μου πάλυ ειναι τόσο οργανωμένος που τα τηλεφωνα στο μαγαζι τα εγραφε με μολυβι στον τοιχο διπλα στο τηλεφωνο.!!!!!

Ε ...μια φορα πηγε ο πεθερος μου και εβαψε το μαγαζι και χασαμε τον τηλεφωνικο καταλογο.....που πάς ρε φίλε και βαφεις οπου βρεις...???:tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:-D:-D:-D

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχα

fCS8p3.png

:D:tongue::D:tongue::D:tongue::D:tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...