Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσάκι,πραγματικά ούτε καν μπορώ να φανταστώ τί πέρασες!Αυτά για μένα είναι τα δύσκολα!!

ασχετο...εχουμε γινει παντου γειτονες νομιζω..καλε που τον βρισκετε το χρονο κι ασχολειστε με φαρμες κ χωρια??????????εγω οταν ημουν εγκυος επαιζα τωρα δεν προλαβαινω..κι οταν μπορω βαριεμαι...να μου τα φροντιζετε εσεις;);)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αφηστε τα κοριτσια!!

οταν τα σκεφτομαι λεω εμεις τα περασαμε ολα αυτα ρε π#@!η μου???

αλλα συμβαινουν κ στις καλυτερες οικογενειες που λενε!!πρεπει να ειμαστε δυνατες σε κατι τετοια..εσυ μαρια εχεις περασει ζορικες καταστασεις...ποσο μαλλον οταν προκειται για το ιδιο το σπλαχνο σου!!και πρεπει να εχεις γυρω σου ατομα που σε αγαπαν για να σε στηριξουν κ να σε βοηθησουν...ευτυχως ολα καλα!!

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια στην ζωή!!Εγώ όταν πέρασα ο,τι πέρασα κατάλαβα γιατί πρέπει να κάνω δεύτερο!Γιατί αν δεν είχα τον αδερφό μου τίποτα απ'όλα αυτά δεν θα μπορούσα να αντέξω(εννοείται καμία σχέση μ'αυτό που πέρασες εσύ).Και την θεία μου στην Θεσ/νίκη που μου κρατούσε την Εφη επι τόσους μήνες!!Και έστι έκανα μόνο και μόνο να έχει η Εφη παρέα και συμπαράσταση!!!Βέβαια όταν γέννησα την μπουμπού κατάλαβα οτι ήταν το τέλειο και για μένα γιατί μ'έχει τρελλάνει το αρνάκι μου!!!

ασχετο...εχουμε γινει παντου γειτονες νομιζω..καλε που τον βρισκετε το χρονο κι ασχολειστε με φαρμες κ χωρια??????????εγω οταν ημουν εγκυος επαιζα τωρα δεν προλαβαινω..κι οταν μπορω βαριεμαι...να μου τα φροντιζετε εσεις;);)

Εγώ στα ποτίζω!Μόνο αυτό μπορώ!Εγώ τον υπολογιστή τον έχω όλη την ημέρα ανοιχτό και παίζω όταν λείπει η Εφη στο σχολείο η στο μπαλέτο και η μπουμπού κοιμάται!Ή την φέρνω στο γραφείο με το ρηλάξ,της βάζω τραγουδάκια ή στο γυμναστήριο και παίζω!

κι εσυ δαλιδουλα δε τραβας και λιγα..πολλα προβληματα βρε κοριτσια μπορουν να μας βγουν...αρκει να ειναι περαστικα..τωρα εγω ως υποψιασμενη τα διδυμα τα εχω ξεψαχνισει!!!;)η μικρη εχει ωραιο κεφαλακι:Dο μπεμπης εχει λιγο μεγαλο κι αυτουνου ειναι καλο μονο που τοδεξι του ημισφαιρο ειναι ελαφρως πιο πανω απο το αριστερο,απο το μετωπο εως κ πισω,ο γιατρος βεβαια μου ειπε να μην αγχωνομαι κ ειναι μια χαρα.κ πηγες ανοιχτες εχει οποτε οκ..αλλωστε δεν ειναι ολα τα κεφαλια ολοστρογγυλα και ομοιομορφα κι αυτο ισχυει..μπορει μεγαλωνοντας να στρωσει κι αν οχι το μαλλι θα τα καλυπτει ολα!!!;)

η μπεμπα εχει και μια φαρουλιτσα στην μεση της,που μεγαλωνει αλλα κι αυτο λεει δεν ειναι ανυσηχητικο-αιμαγγειωμα ειναι που φευγει μονο του κι αν δεν φυγει δ χρειαζεται αν το κανεις τιποτα..αντε να δουμε:?:-?

Αχ θα με κάνεις να ξεψαχνίσω κ εγώ τωρα γιατί κ ο δικός μου έχει λίγο κεφάλα.

Η φαρουλίτσα τι είναι πάλι;; Αχ με αγχωσες τωρα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω με την αδερφη μου εχουμε 11 χρονια διαφορα...ποτε δεν αισθανθηκα αδερφη της...παντα να την προστατευω ηθελα σαν μανα...κι εκεινη το ιδιο,αλλα ενδιαφεροντα ειχαμε παντα,με εβλεπε σαν μεγαλη κ μενα...τωρα εγω εχω 3 παιδια κι εκεινη ειναι φοιτητρια στο β εξαμηνο!!!!:rolleyes::rolleyes:8)8):cool:

Διαφημίσεις

Αχ θα με κάνεις να ξεψαχνίσω κ εγώ τωρα γιατί κ ο δικός μου έχει λίγο κεφάλα.

Η φαρουλίτσα τι είναι πάλι;; Αχ με αγχωσες τωρα...

φραουλιτσα ηθελα να πω!!!!!!σαν ελιτσα που προεξεχει ειναι και ειναι κοκκινο-ροζ...

Τα καμάρια μου κοιμούνται και τα δύο από τις 2.30! Απίστευτος συντονισμός έ? Πρόλαβα και πήρα μια γερή δοση Μικρούτσικου και Κούτρα στο Εχει Γούστο και σε λίγο θα ξυπνήσω το Μαρκελλο για το Ωδείο.

Τα καμάρια μου κοιμούνται και τα δύο από τις 2.30! Απίστευτος συντονισμός έ? Πρόλαβα και πήρα μια γερή δοση Μικρούτσικου και Κούτρα στο Εχει Γούστο και σε λίγο θα ξυπνήσω το Μαρκελλο για το Ωδείο.

Ηθελα κ εγω να το δω αλλά είμαι μουγκα στην στρούγκα μην ξυπνήσουν, κ αυτά είναι για decibell.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Μου αρέσει που το παίζεις ανοργάνωτη. Ολα τα έχεις σκεφτεί ατιμούτσικο. Πολύ όμορφη ιδέα

ι...

Γιατι κοριτσακι μου το παιζω ανοργανωτη?? Ισα ισα που προσπαθω να οργανωνομαι όσο γινεται πιο πολυ...αφου οι αδερφες μου με δουλευουν ότι ειναι δειγμα σχιζοφρενειας. Αν εχω παραμελησει λιγο τη βαφτιση ειναι γιατι αργει ακομη. Κατα το Μαη Ιουνη θα ψαχνω εντατικα...Ανοργανωτη???:roll::roll:...μπα σε καλο σου....:tongue:

..τωρα εγω ως υποψιασμενη τα διδυμα τα εχω ξεψαχνισει!!!;)η μικρη εχει ωραιο κεφαλακι:Dο μπεμπης εχει λιγο μεγαλο κι αυτουνου ειναι καλο μονο που τοδεξι του ημισφαιρο ειναι ελαφρως πιο πανω απο το αριστερο,απο το μετωπο εως κ πισω,ο γιατρος βεβαια μου ειπε να μην αγχωνομαι κ ειναι μια χαρα.κ πηγες ανοιχτες εχει οποτε οκ..αλλωστε δεν ειναι ολα τα κεφαλια ολοστρογγυλα και ομοιομορφα κι αυτο ισχυει..μπορει μεγαλωνοντας να στρωσει κι αν οχι το μαλλι θα τα καλυπτει ολα!!!;)

και εγω ρε κοριτσακι τα ξεψαχνιζω τα κεφαλια....μιλαμε γινομαι υστερικη. Του Αγγελου απο τη μια πλευρα ηταν πιο τετραγωνισμενο το κεφαλι του....ειχα σκασει λεμε....το ελεγα του γιατρου, με κοροιδευε...Μεχρι που καλοεπιασα το ζαβο κεφαλι του Νικου και ηρεμησα...ολοιδιο ειναι:D. Του μικρου προς το παρον δεν το πιανω γιατι ανατριχιαζω...:oops:. παντψως ισιο φαινεται.

εγω με την αδερφη μου εχουμε 11 χρονια διαφορα...ποτε δεν αισθανθηκα αδερφη της...παντα να την προστατευω ηθελα σαν μανα...κι εκεινη το ιδιο,αλλα ενδιαφεροντα ειχαμε παντα,με εβλεπε σαν μεγαλη κ μενα...τωρα εγω εχω 3 παιδια κι εκεινη ειναι φοιτητρια στο β εξαμηνο!!!!:rolleyes::rolleyes:8)8):cool:

ειναι θεμα χαρακτηρα νομιζω όχι ηλικιας. Και την αδερφη μου τη μεγαλη την τρλοκαμπερο, για πιο μικρη την εχω παντα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να σας ρωτησω ρε κοριτσια,

ο μικρος έχει καμια βδομαδα-μπορει και παραπανω που βγαζει έξω τη γλώσσα του, αρκετα συχνα θα έλεγα.

τα δικα σας κανουν κατι αναλογο;

δε φαινεται να τον ενοχλει κατι, κυριως οταν ειναι χαρουμενος και χαλαρος το κανει.

να ανησυχησω;:confused: ξερετε γιατι μπορει να το κανει; :confused:

ξεχασα η βλαμενη να το πω και στον παιδιατρο οταν πηγαμε για το εμβολιο.

τι να εχει παιδι μου?????α εσυ θα μας τρελανεις!!και ο δικος μου τι βγαζει μην αγχωνεσαι!

Μα έχουμε μια ...Λίνα Νικολακοπούλου αναμεσα μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα? Περιμένουμε συνθέσεις!!!! Και μετα θα μας ερμηνευσεις κιολας:D

:lol::lol::lol:

αφηστε τα κοριτσια!!

οταν τα σκεφτομαι λεω εμεις τα περασαμε ολα αυτα ρε π#@!η μου???

αλλα συμβαινουν κ στις καλυτερες οικογενειες που λενε!!πρεπει να ειμαστε δυνατες σε κατι τετοια..εσυ μαρια εχεις περασει ζορικες καταστασεις...ποσο μαλλον οταν προκειται για το ιδιο το σπλαχνο σου!!και πρεπει να εχεις γυρω σου ατομα που σε αγαπαν για να σε στηριξουν κ να σε βοηθησουν...ευτυχως ολα καλα!!

περασμενα ξεχασεμνα!κ εσυ εισαι παρα πολυ δυνατη και μπραβο σου!!!

φραουλιτσα ηθελα να πω!!!!!!σαν ελιτσα που προεξεχει ειναι και ειναι κοκκινο-ροζ...

δεν ειναι τιποτα αυτο!!!!

Γιατι κοριτσακι μου το παιζω ανοργανωτη?? Ισα ισα που προσπαθω να οργανωνομαι όσο γινεται πιο πολυ...αφου οι αδερφες μου με δουλευουν ότι ειναι δειγμα σχιζοφρενειας. Αν εχω παραμελησει λιγο τη βαφτιση ειναι γιατι αργει ακομη. Κατα το Μαη Ιουνη θα ψαχνω εντατικα...Ανοργανωτη???:roll::roll:...μπα σε καλο σου....:tongue:

ε οχι και η αλεκα ανοργανωτη!!!να πειτε εμενα ναι..αλλα την αλεκα???

και εγω ρε κοριτσακι τα ξεψαχνιζω τα κεφαλια....μιλαμε γινομαι υστερικη. Του Αγγελου απο τη μια πλευρα ηταν πιο τετραγωνισμενο το κεφαλι του....ειχα σκασει λεμε....το ελεγα του γιατρου, με κοροιδευε...Μεχρι που καλοεπιασα το ζαβο κεφαλι του Νικου και ηρεμησα...ολοιδιο ειναι:D. Του μικρου προς το παρον δεν το πιανω γιατι ανατριχιαζω...:oops:. παντψως ισιο φαινεται.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δαλιδα τι κεραια εχεις κ εσυ ρε παιδι μου!!ευχομαι να πανε ολα καλα με το μικρουλι!!!!

βρε μη σε ξερει απο εδωμεσα ο ανωμαλος?????:tongue::tongue:

μαριανθη θυμησε μου την επομενη φορα που θα βρεθουμε να σε χτυπησω!!!!!ενταξει???ακους εκει βοιδαρα και ειναι σαν οδοντογλυφιδα!:P

αλεκα ακους??????????????:mad:

ελενη1 που εισαι??το εχω παρει αυτο της μαμ και το εβαλα στην αποστειρωση...ξερεις τι επαθε???μαζεψε ολο!!! :cry:

σημερα πηρα αλλο..και απλα θα το πλενω καλα και θα του το δινω..

ααα εδω γυρω θα μαι ετσι??εγω βαλει για σιδερο..φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...