Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αστε τους να λενε τα δικα τους!!

παντως ο δικος μου που ειναι εδω ειναι σημαντικη βοηθεια για μενα!!κανει τα παντα σχεδον!!αφου την αλλη δευτερα ξεκινα δουλεια κ αγχωνομαι γιατι ξερω τι με περιμενει που θα ειμαι μονη!!!ευτυχως και η πεθερουλα μου απο κατω παιρνει τον μεγαλο για καποιες ωρες και με ξελαφρωνει!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!!!

αλεκακι, ιριδακι να χαιρεστε τους αντρουληδες σας!!!

λοιπον, σημερα ο μικρος εκανε ρεκορ υπνου! απο τις 10:30 μεχρι τις 4:30!

εγω ξαγρυπνουσα βεβαια γιατι μου φανηκε περιεργο!!!

αλεκα οσο για τα κακακια και του δικου μου πρασινα ειναι.

τελικα, πηραμε τηλ ενα φιλο του αντρα μου ωρυλα και του ειπα πως ειμαι και μου ειπε οτι ειναι ρινιτιδα λογω των ορμονων. αστο καλο και εγω κυκλοφορουσα με μασκες γιατι νομιζα οτι ειναι ιωση!!!

ηρθαν οι γονεις μας!!! σας αφηνω

qC91p2.pngaQK1p2.png

εμένα δεν έχει άποψη για τα παιδια, γιατι αν ειχε χωρις να κανει τιποτα θα ερχοντουσαν και τα χειροτερα!!!! Γκρρρρρ.... Τώρα πήρε τον Άγγελο και τον πάει στις κουνιες, πάλι καλά!

Εγω πάντως σε αυτό το παιδακι τα κάνω όλα μόνη μου... και όταν λέω όλα εννοω όοοοολα!!! Και τις καθημερινες πρεπει να απανταω και στα email του γραφειου. Να σας πω πιο πολύ έχω νευριάσει με τη μανα μου παρά με τον άντρα μου. ίσως επειδη μένει από κάτω και έχει να ανέβει περιπου 4 μέρες... Κουραστηκε λέει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ευανθια μου ναι διαβασα, δεν ειναι ανησυχητικό. απλά δεν το ειχα ξαναδει στον Άγελο. Πρασινοκιτρινα ήταν μια φορά τωρα επανηλθαν. Πάω να κανω καμια δουλεια, φιλακια!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμένα δεν έχει άποψη για τα παιδια, γιατι αν ειχε χωρις να κανει τιποτα θα ερχοντουσαν και τα χειροτερα!!!! Γκρρρρρ.... Τώρα πήρε τον Άγγελο και τον πάει στις κουνιες, πάλι καλά!

Εγω πάντως σε αυτό το παιδακι τα κάνω όλα μόνη μου... και όταν λέω όλα εννοω όοοοολα!!! Και τις καθημερινες πρεπει να απανταω και στα email του γραφειου. Να σας πω πιο πολύ έχω νευριάσει με τη μανα μου παρά με τον άντρα μου. ίσως επειδη μένει από κάτω και έχει να ανέβει περιπου 4 μέρες... Κουραστηκε λέει...

αλεκα μου καλα εισαι..η δικια μου εχει να ερθει 2μισι βδομαδες..ειναι πολυ πιο κουρασμενη μαλλον απο τη δικια σου....και φυσικα ειμαι οχι απλα θυμωμενη αλλα....τι να κανεις ομως ??? μανα ειναι και προσπαθεις να τη δικαιολογησεις.....

βρε ευανθια και λοιπες πως το καταφερνετε αυτο?????????????/τα δικα μου σπανια θα κοιμηθουν 3 ωρες συνεχομενες!!!!!!!συνηθως ξυπνανε στο μιαμισαωρο!!τωρα προσπαθω με το κιντερτε μπας κ καταφερω κατι..δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα κι αυτο να τρωνε συνεχεια δε λεει..ειδικα ο μπεμπης εχει γινει τοφαλακι!!!!

Διαφημίσεις

ναι.... κουραστηκαν!!!! anyway!!!εγψ φταιω που γυρισα αο'την Αγγλία... έπρεπε να τους γραψω!!!

Ο μικρός εμένα ξυπναει καθε 3ωρο. Ρολόι όμως!!! Προς το παρον δεν έχει πονακια, ελπίζω να τη γλιτωσυμε

221882cb0gkyh7q4.gif

ξεχασα... MARIANTHIIIIIIIIIIII

και οποια ξερει για πειτε μερικα φαγητα για εμας που θηλαζουμε γιατι εχω τρελαθει στα μακαρονια καθε μερα που λεει κανουν καλο στο θηλασμο και δεν αντεχουμε αλλοοοοο!!!!! ή κανενα λινκ απο παρεντς...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ΑΛΕΚΑ μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!αχ κοριτσαρα μου σε καταλαβαινω που τα κανεις ολα μονη σου!!!υπομονη θα περασει κ αυτο τα παιδακια μας να ειναι καλα κ αντεχει η μανα!!τα κακακια απ οσο θυμαμαι κ απο την κολητη μου δεν ειναι τιποτα αν ειναι πρασινα

ΔΑΛΙΔΑ μου να χαιρεσαι κ συ κ τον αντρα σου!!!κ οσο για γουτσου γουτσου θα ερθει η ορεξη που θα παει...εμας μας ειπε μολις σαραντισουμε μπορουμε αλλα διαβασα αυτα που λεγανε τα κοριτσια περι πονου κ φοβηθηκα....εκτος κ αν ισχυει το <<ποναει αλλα μ αρεσει>>τι λεω Χριστε μου!!!

Ιριδακι να χαιρεσαι τον Νικολα σου καλη μου!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολύ κοριτσακια μου!!!! να εισαστε καλα

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις σημερα πηγαμε στην εκκλησια και 40ντησαμε!!!!!!!!

μεγαλωσαμε βρε!!!!!

το κοριτσακι μου ητα πολυ ηρεμο ,δεν εκλαψε καθολου ουτε οτν την πηρε ο παπας αγκαλια ουτε οταν την βαλαμε στο αυτοκινητο !!!!!!!!βεβαι τωρα ειναι 1 ωρα σο βυζι.αυτοκολλητη εχει γινει πια!!!!!!!!!

iMLpp3.png

θεανουλα καθε ποτε τρωτε??

α,και χαρα στο κουραγιο σας που ξεκινησατε για δευτερο..με το καλο!

θεανουλα καθε ποτε τρωτε??

α,και χαρα στο κουραγιο σας που ξεκινησατε για δευτερο..με το καλο!

εξαρτατε...βασικα καθε 2 ωρες σχεδον αλλ οταν ξεκινα να βαζει χερακια στο στομα σημαινει μαμ!!!!!!!!!

ναι θελω πολυ να κανω και 2!!!!!!επισης θελω να ειναι κοντα ηλικιακα...οποτε βουυυυυυρ

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...