Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τί έγινε Μαριάνθη;;;;;Έχουμε κανένα νέο;;;;

ακομαι οχι αλλα πισω εχει η αχλαδα (=βοδαρα=εγω)την ουρα...:tongue:

και εγω ρε παιδι μου...η αναμονη σε κατι μου χαριζει και κανα τρικιλο.......Η εννιαμηνη αναμονη βεβαια μου χαριζει κατι παραπανω :tongue::tongue:. Μια φορα στη ζωη μου θυμαμαι μονο να μη μπορω να φαω απο τη στεναχωρια και το αγχος μου. Όλες τις αλλες φορες εχω φαει ψυγεια....

Μαζι σου...ψυγεια, ντουλαπια...ο,τι κινειται πεταει καισερνεται...το εχω πει...εγω θα φυγω χορτατη απο τουτο τον ματαιο κοσμο...χεχχε

Ζυγουλιακας ειμαι ναι.....δε με πτοει όμως ο κρονος ο ελεινος!!!:D

Εγω ειμαι 27.9....Ο κρονος θεωρητικα εχει μπει απο τοτε που εμεινα εγκυος (εχει σημασια τι ημερομηνια ειναι ο καθενας). Παντως το 2009 ηταν κουραστικο για εμενα . Και για την δουλεια γιατι καναμε πολλα ανοιγματα αλλα και λογω εγκυμοσυνης. Το 2010, ως τωρα, ειναι πολυ καλυτερο. Πιστευω ότι μεχρι να ξεπεταχτουν τα μωρα μας θα δυσκολευτουμε....Μετα αλιμονο στους δολιους τους Σκορπιους

Αλεκα πεστα ολα...Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ...θα ζησω γιατρε μου?!?!:mrgreen::mrgreen:

βρε κοριτσια ξερει καμια?με πηρε ο αντρας μου οτι θα αυξηθει το φπα 21%????????????????ειναι τρελοι????????????

Τελειως...:evil::evil::evil::evil:

Λοιπόν...ότι μου αρεσει να γραφω στιχακια το ξερετε.... Στο Λυκειο ειχα γραψει Ωδη στην τριχα της Ανθουλας!!!!!!! Η Ανθουλα ηταν αφιερωμενη στην εκκλησια της ενοριας μας και το ειχε σε κακο να ξυρισει τα πόδια της.

Εγραψα λοιπον δυο τρια λογακια για τα παιδακια μου, και σκεφτομαι να το δωσω σε εναν φιλο μου να του βαλει μουσικουλα. Ετσι, στην βαφτιση θα το βαλω soundrack στις φωτο που θα παιζει ο προτζεκτορας. Ωραιο δεν ειναι???

Τελειο...Αλεκα η στιχουργος και μελοποιος...:tongue::tongue:

ασε ρε κιμι...

να τα κοψουν τα δωρα κ τα επιδοματα αλλα να δωσουν κ τα μισθα που δινουν στο εξωτερικο! μα δε ντρεπονται λιγακι!!!

βασικα εγω νομιζω οτι ειναι παραμυθα αυτο για το χρεος, απλα επειδη τους εχουν πει απο παλια απο την ΕΕ να κοψουν τα δωρα κ τωρα μας το πασσαρουν δηθεν ετσι...

μα μας παιρνανε για τοσο πολυ ηλιθιους? (για να μη πω τιπτα πιο βαρυ...)

Ακριβως...ειναι ολοι τους για γδαρσιμο...οι ελεινοι και τρισαθλιοι τυποι που φαγαμε με χρυσα κουταλια και χρυσες μασελες.:twisted:

Καλησπερα ειπα δεν ειπα...ειμαι πολυ θυμωμενη με ΟΤΕ-ΓΕΡΜΑΝΟ-COSMOTE αλλα τους συγχωρω λογω επαγγελματος...εχω βγει με τον μικρο βολτα να πληρωσω κατι λογαριασμους και να παω και ΟΤΕ για μια επιδοτηση κινητου...αφου εχω περασει απο ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ COSMOTE και δεν μπορουν να το κανουν παρα μονο στον ΟΤΕ φτανω εκει περιμενω μαζι με βουδακι στο καροτσι πισω απο 20 ατομα και κανεις δεν δινει προτεραιοτητα...:twisted::twisted::twisted::twisted:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ρωτησω ρε κοριτσια,

ο μικρος έχει καμια βδομαδα-μπορει και παραπανω που βγαζει έξω τη γλώσσα του, αρκετα συχνα θα έλεγα.

τα δικα σας κανουν κατι αναλογο;

δε φαινεται να τον ενοχλει κατι, κυριως οταν ειναι χαρουμενος και χαλαρος το κανει.

να ανησυχησω;:confused: ξερετε γιατι μπορει να το κανει; :confused:

ξεχασα η βλαμενη να το πω και στον παιδιατρο οταν πηγαμε για το εμβολιο.

Καλησπέρα, διαβαζω με τις ώρες... δεν σας προλαβαίνω. Λοιπον κυρίες μου δεν ξερω τι θα κάνετε, αλλα κάθε 5 σελίδες πρεπει να γραφετε περιληψη με τα βασικά!!!

Omorfakion υπομονή, κουραγιο, τι άλλο να πω. Θα περασει κι αυτό που θα πάει. Εσύ είσαι και σκληρό καρύδι!

Μαιρούλα όλα καλα΄με τον μπεμπάκο! Ευτυχώς. Για το νοσοκομείο έχεις δικιο. Κι εμεις έχουμε το Παιδων Πεντελης κοντά μας, που είναι και άδειο, και αισθάνομαι τυχερή. Αχρειαστα να είναι βέβαια.

Τζια, καλή αρχή στη δουλειά!!! Θα είσαι Γερακα κάθε μερα τωρα? Σε ποιο νούμερο στη Λ. Γερακα είναι η δουλειά σου? Θα σε έχω γειτόνισσα τωρα.

Αγγελική!!!!! Καλά αποτελέσματα βρε!!!!!

Wondermama κι εσεις ότι καλύτερο με τις εξετασεις του μπέμπη σας.

Εγω σήμερα κατεβηκα στο κέντρο να κάνω αίτησεις για εργατική εστία - διακοπές-. Φθανω Αγ, Μαρκου 9.45 και παίρνω το 642, περίμενα μεχρι τις 12 και μετά την έκανα απραγη. Ούτε στις 4 δεν θα ξεμπέρδευα. Δεν πειράσει. Next time.

Εκανα όμως μια ωραία βολτίτσα, ήπια και το καφεδακι μου. Πήγα στη Ρόμβης για μπομπονιέρες. Μου αρεσαν κάτι ξύλινα ημερολόγια και κατι ξύλινες μολυβοθήκες πολύχρωμες. Μου είπαν ότι μέχρι το Πάσχα θα φε΄ρουν κι άλλα σχεδια. Μετα πήγα στο demetrio να ρωτησω για βαφτιστικά. Μου είπαν περίπου 700 ευρώ ένα πλήρες σετ και στα Lapin 750. Πολύ ακριβά ρε κορίτσια. Δεν θέλω να ξοδεψουν τόσα πολλά οι νονοί μας. Θα κοιταξω κι αλλού.

Ουφ!!

κανονικα κι εγω σημερα ήταν να γυρισω σχολειο. πηρα όμως την 9μηνη άδεια ανατροφης και θα γυρισω Δεκεμβρη!

μη με βρισετε και με πειτε αχαριστη αλλα απο τωρα σκεφτομαι που θα τον αφησω τοτε... βλεπετε δεν παιζει κανενας δικος μας εδω (μαμαδες πεθερες κλπ) οποτε τα πραγματα θα ναι ζορικα! ασε που αυτος θα χει μαθει μονο εμενα να βλεπει γιατι όλη μερα εγω τον κραταω ελλειψη άλλων...

τελοσπαντων! τι να πειτε κι εσεις που γυρισατε ηδη!

καλη αρχη τζια! εσενα ποιος θα στην κραταει;

Manoulita κι εγω μια από τα ίδια. Κανονικά αύριο τελειώνει και η κανονική άδεια του 2009 και από τις 3/3 ξεκινάει η άδεια ανατροφής μέχρι 13/12/2010. Ειμαστε από τις τυχερες σ' αυτό το θέμα!

Λοιπόν...ότι μου αρεσει να γραφω στιχακια το ξερετε.... Στο Λυκειο ειχα γραψει Ωδη στην τριχα της Ανθουλας!!!!!!! Η Ανθουλα ηταν αφιερωμενη στην εκκλησια της ενοριας μας και το ειχε σε κακο να ξυρισει τα πόδια της.

Εγραψα λοιπον δυο τρια λογακια για τα παιδακια μου, και σκεφτομαι να το δωσω σε εναν φιλο μου να του βαλει μουσικουλα. Ετσι, στην βαφτιση θα το βαλω soundrack στις φωτο που θα παιζει ο προτζεκτορας. Ωραιο δεν ειναι???

Μα έχουμε μια ...Λίνα Νικολακοπούλου αναμεσα μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα? Περιμένουμε συνθέσεις!!!! Και μετα θα μας ερμηνευσεις κιολας:D

Διαφημίσεις

Αλεκα πεστα ολα...Σκορπιος με ωροσκοπο Ιχθυ...θα ζησω γιατρε μου?!?!:mrgreen::mrgreen:

ax καλο μου κοριτσακι...κοιτα να ευχαριστηθεις τωρα αγκαλιτσες γιατι μετα το Ζυγο ειναι οι Σκορπιοι...Αρα όταν φυγει απο εμας ο Κρονος θα ερθει σε εσας....Και ειναι λιγο δυσκολος ο μαγκας...

ο μικρος έχει καμια βδομαδα-μπορει και παραπανω που βγαζει έξω τη γλώσσα του, αρκετα συχνα θα έλεγα.

δε φαινεται να τον ενοχλει κατι, κυριως οταν ειναι χαρουμενος και χαλαρος το κανει.

ασ'το παιδι να βγαλει γλωσιτσα...δεν πειραζει.

Καλησπέρα, διαβαζω με τις ώρες... δεν σας προλαβαίνω. Λοιπον κυρίες μου δεν ξερω τι θα κάνετε, αλλα κάθε 5 σελίδες πρεπει να γραφετε περιληψη με τα βασικά!!!

!!

Η κυρια θελει και summary... Σας λεω εγω ότι ειναι της κουλτουρας αυτη....

Μα έχουμε μια ...Λίνα Νικολακοπούλου αναμεσα μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα? Περιμένουμε συνθέσεις!!!! Και μετα θα μας ερμηνευσεις κιολας:D

Η λινα δε φτουραει μια μπροστα μου.....αυτο να εχεις στο μυαλο σου....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια χαρα στις τσούπρες!!!

Μετά από ένα μαραθώνιο 2ωρο καυγά με τον μεγάλο μου με έβγαλε νοκ αουτ. Αυτός κοιμήθηκε κ εγώ βράζω στο ζουμί μου.....πάει η σιέστα μου:twisted::twisted:

Πάω να απαντησω σε καποια θεματακια που ειδα πεταχτα το πρωι κ επιστρεφω.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ΤΖΙΑ μου μη στεναχωριεσαι....

προσπαθώ μωρε προσπαθώ!

α εσύ είσαι χειροότερη από μενα

Κα

Τζια, καλή αρχή στη δουλειά!!!

Στο 29 κοριτσάκι μου...ανώμαλε το ακους?????

Manoulita κι εγω μια από τα ίδια. Κανονικά αύριο τελειώνει και η κανονική άδεια του 2009 και από τις 3/3 ξεκινάει η άδεια ανατροφής μέχρι 13/12/2010. Ειμαστε από τις τυχερες σ' αυτό το θέμα!

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

byXKp2.png

Μαριάνθη σήμερα περιμένεις σύμβουλο? Περιμένουμε νεότερα

Εγώ χθες ξεστραβώθηκα να διαβάζω στο πάρεντς για τα πρασινα κακά μέχρι να μου απαντησει η ωραια Ελένη και να ηρεμήσω.

Αυτος ο θηλασμός δεν εχει ησυχία-ετσι για να μη βαριομαστε....

byXKp2.png

ναμαι κ παλι!!ψοφια μεν αλλα σας διαβαζω δε!!!

βρε λιτσα ηθελα να σε ρωτησω,δηλαδη κλεισαν οι πηγες του γρηγορα?
ναι μαρακι μου..η μπροστινη 9 μηνων ηταν τελειως κλειστη..οταν γεννηθηκε ειχε μακροστενο κεφαλι-η διαμετρος απο αυτι σε αυτι ηταν πολυ μικροτερη απο την αλλη(μετωπο κορυφη)..ελεγα στην παιδιατρο μηπως εχουμε καποιο προβλημα,αλλα ελεγε οτι αφου μεγαλωνει η περιμετρος δεν υπαρχει προβλημα..διαψευστηκε ομως κ 8 μηνων που ειδε οτι η πηγη σα να ειχε κλεισει μας παρεπεμψε...πρεπει να κλεινουν μετα τους 12 μηνες απαραιτητα και μεχρι τους 18...τωρα το δικο μας επειδη ανοιχτηκε αρκετα,δεν εχει κλεισει,εχι βαθουλωματα αλλα πηγαινει καλα..;)
μακαρι να ναι παντα γερος ο μικρος σου αγωνιστης! που μπηκε στα δυσκολα τοσο νωρις και τα βγαλε περα επαξια!
ευχαριστουμε μανουλιτα..

ελενη μου δεν πειραζει που δεν εγινε σημερα,καθε εμποδιο σε καλο..

και καλο μηνα!!!το απογεμα θα βαλω μαρτη το στρατο μου!!!!θα βαλω κ εγω!!!

αγγελικη λες??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ν.η μπροστινη 9 μηνων ηταν τελειως κλειστη..οταν γεννηθηκε ειχε μακροστενο κεφαλι-η διαμετρος απο αυτι σε αυτι ηταν πολυ μικροτερη απο την αλλη(μετωπο κορυφη)..ελεγα στην παιδιατρο μηπως εχουμε καποιο προβλημα,αλλα ελεγε οτι αφου μεγαλωνει η περιμετρος δεν υπαρχει προβλημα..διαψευστηκε ομως κ 8 μηνων που ειδε οτι η πηγη σα να ειχε κλεισει μας παρεπεμψε...πρεπει να κλεινουν μετα τους 12 μηνες απαραιτητα και μεχρι τους 18...τωρα το δικο μας επειδη ανοιχτηκε αρκετα,δεν εχει κλεισει,εχι βαθουλωματα αλλα πηγαινει καλα..;)

A ρε Ευάκι τι τραβήξατε και εσεις....

byXKp2.png

ναμαι κ παλι!!ψοφια μεν αλλα σας διαβαζω δε!!!ναι μαρακι μου..η μπροστινη 9 μηνων ηταν τελειως κλειστη..οταν γεννηθηκε ειχε μακροστενο κεφαλι-η διαμετρος απο αυτι σε αυτι ηταν πολυ μικροτερη απο την αλλη(μετωπο κορυφη)..ελεγα στην παιδιατρο μηπως εχουμε καποιο προβλημα,αλλα ελεγε οτι αφου μεγαλωνει η περιμετρος δεν υπαρχει προβλημα..διαψευστηκε ομως κ 8 μηνων που ειδε οτι η πηγη σα να ειχε κλεισει μας παρεπεμψε...πρεπει να κλεινουν μετα τους 12 μηνες απαραιτητα και μεχρι τους 18...τωρα το δικο μας επειδη ανοιχτηκε αρκετα,δεν εχει κλεισει,εχι βαθουλωματα αλλα πηγαινει καλα..;)

Λιτσάκι,πραγματικά ούτε καν μπορώ να φανταστώ τί πέρασες!Αυτά για μένα είναι τα δύσκολα!!

A ρε Ευάκι τι τραβήξατε και εσεις....
ναμαι κ παλι!!ψοφια μεν αλλα σας διαβαζω δε!!!ναι μαρακι μου..η μπροστινη 9 μηνων ηταν τελειως κλειστη..οταν γεννηθηκε ειχε μακροστενο κεφαλι-η διαμετρος απο αυτι σε αυτι ηταν πολυ μικροτερη απο την αλλη(μετωπο κορυφη)..ελεγα στην παιδιατρο μηπως εχουμε καποιο προβλημα,αλλα ελεγε οτι αφου μεγαλωνει η περιμετρος δεν υπαρχει προβλημα..διαψευστηκε ομως κ 8 μηνων που ειδε οτι η πηγη σα να ειχε κλεισει μας παρεπεμψε...πρεπει να κλεινουν μετα τους 12 μηνες απαραιτητα και μεχρι τους 18...τωρα το δικο μας επειδη ανοιχτηκε αρκετα,δεν εχει κλεισει,εχι βαθουλωματα αλλα πηγαινει καλα..;)

Λιτσάκι,πραγματικά ούτε καν μπορώ να φανταστώ τί πέρασες!Αυτά για μένα είναι τα δύσκολα!!

αφηστε τα κοριτσια!!

οταν τα σκεφτομαι λεω εμεις τα περασαμε ολα αυτα ρε π#@!η μου???

αλλα συμβαινουν κ στις καλυτερες οικογενειες που λενε!!πρεπει να ειμαστε δυνατες σε κατι τετοια..εσυ μαρια εχεις περασει ζορικες καταστασεις...ποσο μαλλον οταν προκειται για το ιδιο το σπλαχνο σου!!και πρεπει να εχεις γυρω σου ατομα που σε αγαπαν για να σε στηριξουν κ να σε βοηθησουν...ευτυχως ολα καλα!!

δαλιδα για πες... ειχες καμμια εμπειρια σεξουαλικου περιεχομενου με τον μεγαλο σου????

γιατι εμενα εχει εκδηλωθει παρα πολυ τις τελευταιες δυο μερες. τοιχο τοιχο παμε...

Ναι βεβαίως αλλα δεν τα λέω on air για τον ανώμαλο ξέρεις!

Τώρα που είπα ανωμαλος τι επαθα ρε κορίτσια προχθες βραδάκι. Χτυπάει τηλ. κ ως συνηθως το σηκωσε ο μεγάλος, που τον ακουω να ρωτάει ποιος είσαι κ καταλαβαίνω πως κ ο άλλος τον ρωτάει ποιος είναι. Το καμάρι μου πρόλαβε κ απάντησε. Το αρπάζω κ αρχίζει ο τύπος τα ανωμαλιάρικα...Ηθελα νε του στειλω με φαξ φωτό μου από την μέση κ κάτω να του πέσει απαξ κ δια παντός :?:? :?

μπραβο τη μανουλα που την περιποιηθηκε!!!ευκαιρια ελενη να κοψετε και την πιπ[ιλα..σκεψου το;)οσο για το αγχος,οσο κ εγχειρηση ρουτινας να θεωρειται,δεν παυει να ειναι χειρουργειο...οποτε δικαιολογημενα εχεις αγχος...θα σου πω ομως κατι που ισως σου το κατευνασει λιγο....σκεψου το αγχος που ειχα κι εγω οταν πηγαμε το παιδι μας στο παιδων για να του σκαψουν το κεφαλι...:(:(:(ολα καλα θα πανε κοπελα μου..η σκεψη μου θα ειναι μαζι σας!!

Τι αγωνίες είναι αυτες Παναγίτσα μου, ρε Ευάκι. Τα σκέφτομαι καμμιά φορά κ μου κόβονται τα πόδια.

Βασικά οι εξετάσεις που του έκαναν ήταν: υπέρηχος νεφρών και κυστεογραφία για να δουν αν έχει παλλινδρόμηση. Επίσης γενική και καλλιέργεια ούρων. Σε τρεις μήνες θα επαναλάβουμε τον υπέρηχο και σε έξι μήνες θα κάνουμε μια εξέταση που ονομάζεται DMSA για να δουν αν δημιουργήθηκαν μόνιμες βλάβες στα νεφρά του. Το μόνο σύμπτωμα που είχαμε ήταν ο πυρετός.

Αύριο θα πάμε για την μηνιαία εξέταση ούρων και ελπίζω να μη βρουν τίποτα.

Υπέρηχο κάναμε, βγήκε καθαρός. Μέχρι την κυστεογραφία (που δεν έχουμε καταφέρει να κλεισουμε ακόμα ραντεβου γιατί εδω Πάτρα σε μωρά την κάνουν μόνο στο Παν/κο Νοσοκομ.) θα πίνει αντιβίωση. Για DMSA μας έκλεισαν στις 18 Μάρτη, αλλά μας είπε η παιδίατρος μας πως θα φανούν ουλές γιατί η ουρολοίμωξη είναι πρόσφατη κ θα χρειαστεί να την επαναλάβουμε στο 6μηνο. Συμπτωμα πυρετού δεν είχαμε, μπήκαμε με τρίζοντες στους πνευμονες. Η καλλιέργεια ούρων έδειξε μικρόβιο. Εν τω μεταξύ η κυστεογραφία πως είναι σαν εξέταση;;Πονάει;;Τι ακριβως του κάνουν;;

εξωτερικού χώρου-πάρκα- πλατείες-ξενοδοχεια-σπίτια κλπ

Αν ποτέ βαρεθείς κ δεν έχεις πως να σκοτώσεις τον χρόνο σου να σου στειλω φωτο τον κήπο - ο Θεος να τον κάνει- να μου πεις ιδέες...

Βασικά ο υπέρηχος έδειξε μια μικρή διάταση η οποία είπαν πως μπορεί να φτιάξει μόνη της καθώς ο μπέμπης μεγαλώνει, γι' αυτό και θα κάνουμε και επαναληπτικό υπέρηχο στο τρίμηνο. Η κυστεογραφία ήταν καθαρή, ευτυχώς δεν έχουμε παλλινδρόμηση, αλλά το DMSA πρέπει να γίνει μας είπαν για να βεβαιωθούν ότι δεν πειράχτηκαν τα νεφρά του από την ουροοίμωξη που πέρασε.

Αυτά για την ώρα. Πάω να την πέσω γιατί κουτουλάω απο την νύχτα. Καληνύχτα τσούπρες

Αυτό προγεννητικά δεν το είχε δει ο γυναικολόγος σου;;;Σίγουρα θα φτιάξει μόνο του.

Εμάς η ειρωνεία είχε ψιλοπιάσει μια μικρή διατασούλα (4,7 κ 4) κ στα δύο μεγάλα που με την γέννηση εξαφανίστηκαν. Αυτός δεν είχε καθόλου διάταση κ λέμε εντάξει εδώ είμαστε τελείως καθαροί.

ελπιζω να μην ξαναβγαλει......θα τον ξαναταισω στις 2.30

Από τον ορό στανταρ, προσεχε το...

Μου αρέσει που το παίζεις ανοργάνωτη. Ολα τα έχεις σκεφτεί ατιμούτσικο. Πολύ όμορφη ιδέα

Καλησπερα ειπα δεν ειπα...ειμαι πολυ θυμωμενη με ΟΤΕ-ΓΕΡΜΑΝΟ-COSMOTE αλλα τους συγχωρω λογω επαγγελματος...εχω βγει με τον μικρο βολτα να πληρωσω κατι λογαριασμους και να παω και ΟΤΕ για μια επιδοτηση κινητου...αφου εχω περασει απο ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ COSMOTE και δεν μπορουν να το κανουν παρα μονο στον ΟΤΕ φτανω εκει περιμενω μαζι με βουδακι στο καροτσι πισω απο 20 ατομα και κανεις δεν δινει προτεραιοτητα...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Με καρότσι δεν δίνουν.Με κοιλιά μπορεί. Αλλά με καρότσι είναι πιο ανάγκη αλλά που να το βάλουν να δουλέψει...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κι εσυ δαλιδουλα δε τραβας και λιγα..πολλα προβληματα βρε κοριτσια μπορουν να μας βγουν...αρκει να ειναι περαστικα..τωρα εγω ως υποψιασμενη τα διδυμα τα εχω ξεψαχνισει!!!;)η μικρη εχει ωραιο κεφαλακι:Dο μπεμπης εχει λιγο μεγαλο κι αυτουνου ειναι καλο μονο που τοδεξι του ημισφαιρο ειναι ελαφρως πιο πανω απο το αριστερο,απο το μετωπο εως κ πισω,ο γιατρος βεβαια μου ειπε να μην αγχωνομαι κ ειναι μια χαρα.κ πηγες ανοιχτες εχει οποτε οκ..αλλωστε δεν ειναι ολα τα κεφαλια ολοστρογγυλα και ομοιομορφα κι αυτο ισχυει..μπορει μεγαλωνοντας να στρωσει κι αν οχι το μαλλι θα τα καλυπτει ολα!!!;)

η μπεμπα εχει και μια φαρουλιτσα στην μεση της,που μεγαλωνει αλλα κι αυτο λεει δεν ειναι ανυσηχητικο-αιμαγγειωμα ειναι που φευγει μονο του κι αν δεν φυγει δ χρειαζεται αν το κανεις τιποτα..αντε να δουμε:?:-?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...