Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον... επειδη πιστευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στη γκαντεμια τη παρασκευη λεω στον λογ. οτι θα λειψω τη δευτερα, μπορει κ τη τριτη αναλογως... κ μου απανταει, ελενιτσα, προηγειται το παιδι σου, αλλα τη κατασταση εδω τη ξερεις... σκ@τ@ να φαει! εριξα κ εγω τη δικη μου σημερα, κ θα καλοπερασει κ εγω θα γελαω... κ οταν θα μιλησω με το γιατρο για την επεμβαση δεν θα πω τπτ, θα παω το πρωι στο νοσοκ. κ θα τηλ. απο εκει να του πω τα μαντατα!

δεν φανταζεστε ΠΟΣΑ νευρα εχω!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

:mad::mad::mad::mad: ειναι και πολυ μακακας!!!

ναι ρε φιλε! μερα νυχτα το μαγαζακι σου θα σκεφτομαι! μη και κονομησεις καμια μερα λιγοτερα!

αι σιχτιρ! όλοι τον κω..ο τους κοιταν πια!:mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω Αχιλλειο για κανα καφεδακι πηγαινα αραια και που ως το 97.

μετα εγκατελειψα την παραλια και έγινα της καμαρας για καφε και για ποτακια στα μπαρ του λευκου πύργου και της πρ.κορομηλα (φλου, εκκεντρο, ρεζιντεντσ, και στα εξτριμ μου λουκι λουκ, μπερλιν, βαβελ)

αχ! ωραια χρονια! τον ασυμαζευτο είχαμε.

οι μασκες κατι μου λεν αλλα δε θυμαμαι, ποιο ήταν ρε σεις;...

Κι εγω τις θυμαμαι τις Μασκες πολυ καλα σαν ονομα αλλα ξεχασα που ηταν!!

Ααααα κι εγω πηγαινα σ' αυτα τα μπαρακια στη κορομηλα και στη ναυαρινου κατι ψιλουπογεια!! Ααααααχ τί ανεμελες εποχες!!

mefh ειχε κρανιοσυνοστεωση και του καναμε εγχειρηση για να ανοιξουν οι πηγες και να αναπτυχθει καλα ο εγκεφαλος...αν μπεις στα ποστ που εχω βαλει στο φορουμ θα καταλαβεις...

ο στρατος ηταν 9 μηνων!!!!!

μακαρι να ναι παντα γερος ο μικρος σου αγωνιστης! που μπηκε στα δυσκολα τοσο νωρις και τα βγαλε περα επαξια!

καλημερα μανουλιτα!!!

εμενα ηταν 2 κοριτσακια 5 κ 11 χρονων. ειχαν βαλει dvd κ τον ειχαν βαλει στη μεση στον καναπε κ εκεινος καθοταν πασας στα γιαννενα στο ριλαξ κ τις κοιταζε!!!

χορτασε και αγκαλιες. μια χαρα ηταν!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Αυριο πάω γραφειο και με εχει πιασει κομπος στο στομάχι ....

(άλλοι παιδιά δεν κάνανε μόνο η Μαριω το Γιάννη.....τι να κάνω όμως συνήθισα με τη μικρούλα μου παρέα και τώρα θα την αποχωριστώ-σνιφ κλαψ!)

κανονικα κι εγω σημερα ήταν να γυρισω σχολειο. πηρα όμως την 9μηνη άδεια ανατροφης και θα γυρισω Δεκεμβρη!

μη με βρισετε και με πειτε αχαριστη αλλα απο τωρα σκεφτομαι που θα τον αφησω τοτε... βλεπετε δεν παιζει κανενας δικος μας εδω (μαμαδες πεθερες κλπ) οποτε τα πραγματα θα ναι ζορικα! ασε που αυτος θα χει μαθει μονο εμενα να βλεπει γιατι όλη μερα εγω τον κραταω ελλειψη άλλων...

τελοσπαντων! τι να πειτε κι εσεις που γυρισατε ηδη!

καλη αρχη τζια! εσενα ποιος θα στην κραταει;

τζια, καλη αρχη σημερα!!!

wonder, ευχομαι καλα αποτελεσματα, αν κ πιστευω πως ολα καλα θα ειναι ....

εμενα ειναι με τον μπαμπα μου σημερα κ το πρωι τον πεδεψε λιγο...γκρινιαζε κ κλαμα ωσπου στο τελος κοιμηθηκε...μαλλον συνηθιζει το σκ που ειμαστε μαζι κ μετα δεν του αρεσει...να δουμε τι θα κανει μετα το πασχα που θα παει στο σταθμο...εχω μια αγωνια κ γι'αυτο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω Αχιλλειο για κανα καφεδακι πηγαινα αραια και που ως το 97.

μετα εγκατελειψα την παραλια και έγινα της καμαρας για καφε και για ποτακια στα μπαρ του λευκου πύργου και της πρ.κορομηλα (φλου, εκκεντρο, ρεζιντεντσ, και στα εξτριμ μου λουκι λουκ, μπερλιν, βαβελ)

αχ! ωραια χρονια! τον ασυμαζευτο είχαμε.

μπερλιν,λουκι λουκ :D:D:D:D:Dφοιτητριες!!!!!!!!!!!!!!!

δεν πηγαινα σε αυτα αλλα τα ηξερα μια χαρα,εγω δουλευα στιβενς,νταλε,στην κρηνη σε ενα μαγαζι και μετα το εκοψα γιατι πλεων δεν ειχα ωρα ουτε για υπνο,το πρωι σχολη,το μεσημερι μεχρι τις 6 πρακτικη και μετα δουλεια στο μπαρ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: πω πω τι ενεργεια ηταν αυτη που ειχαμε!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ααα και εγω τα εχω παρει με τα νεα μετρα...αλλα πιο πολυ με χαλασε το -10% στα επιδοματα γεννας....ειναι απαραδεκτοι και η βενζινη 10-15 λεπτα πανω το λιτρο...και που ειστε ακομα....

καλέ το υπόγειο κάτω από το Ολύμπιον το Κινηματογράφο-απέναντι από το Ηλέκτρα Παλλάς

Α δούλευα και πάντα στο Φεστιβάλ -τι τέλεια!

κανονικα κι εγω σημερα ήταν να γυρισω σχολειο. πηρα όμως την 9μηνη άδεια ανατροφης και θα γυρισω Δεκεμβρη!

μη με βρισετε και με πειτε αχαριστη αλλα απο τωρα σκεφτομαι που θα τον αφησω τοτε... βλεπετε δεν παιζει κανενας δικος μας εδω (μαμαδες πεθερες κλπ) οποτε τα πραγματα θα ναι ζορικα! ασε που αυτος θα χει μαθει μονο εμενα να βλεπει γιατι όλη μερα εγω τον κραταω ελλειψη άλλων...

τελοσπαντων! τι να πειτε κι εσεις που γυρισατε ηδη!

καλη αρχη τζια! εσενα ποιος θα στην κραταει;

Τυχερούλα!!!!ΕΜένα μου την κρατά η πεθερά μου μέχρι τις 14:00 και μετά μια γυναικα μέχρι τις 16:30

Σήμερα γύρισα και εγώ νωρις από δουλεια και η κακομοιρούλα έχει μπερδευτεί-είμαι εδώ και δεν την πέρνω αγκαλιά ούτε τρωει από το βυζί-με κοιτά όλο απορία......

byXKp2.png

ασε ρε κιμι...

να τα κοψουν τα δωρα κ τα επιδοματα αλλα να δωσουν κ τα μισθα που δινουν στο εξωτερικο! μα δε ντρεπονται λιγακι!!!

βασικα εγω νομιζω οτι ειναι παραμυθα αυτο για το χρεος, απλα επειδη τους εχουν πει απο παλια απο την ΕΕ να κοψουν τα δωρα κ τωρα μας το πασσαρουν δηθεν ετσι...

μα μας παιρνανε για τοσο πολυ ηλιθιους? (για να μη πω τιπτα πιο βαρυ...)

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΤΖΙΑ μου μη στεναχωριεσαι....θα συνηθισετε τι να κανετε???απλα της ηρθε της καυμενουλας αποτομο...δεν θα σχολας νωριτερα???

ΕΥΑΝΘΙΑ θα κοψουν λεει απο ολα 20% τη βαψαμε κ εγω αυτο σκεφτομαι..γιατι ρε παιδια?μαζι τα κλεψαμε??εγω οδηγω LEXUS και καλα υβριδικο 70.000ευρω???την Πεμπτη ειχαν κλεισει κατι βουλευτες το κεντρο που τραγουδαει η ΖΗΝΑ-ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ..2500 ατομα.....κ εμεις για ενα καφε θα το σκεφτομαστε σε λιγο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...