Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν...ότι μου αρεσει να γραφω στιχακια το ξερετε.... Στο Λυκειο ειχα γραψει Ωδη στην τριχα της Ανθουλας!!!!!!! Η Ανθουλα ηταν αφιερωμενη στην εκκλησια της ενοριας μας και το ειχε σε κακο να ξυρισει τα πόδια της.

Εγραψα λοιπον δυο τρια λογακια για τα παιδακια μου, και σκεφτομαι να το δωσω σε εναν φιλο μου να του βαλει μουσικουλα. Ετσι, στην βαφτιση θα το βαλω soundrack στις φωτο που θα παιζει ο προτζεκτορας. Ωραιο δεν ειναι???

συμφωνω, αρκει να μη μπερδεψεις τους στιχους προς μελοποιηση...

εσυ κ ο Σολωμος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κ μενα:-D:-D:-D

μαλλον θα ειδαν και αυτοι τη φωτο....:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπόν...ότι μου αρεσει να γραφω στιχακια το ξερετε.... Στο Λυκειο ειχα γραψει Ωδη στην τριχα της Ανθουλας!!!!!!! Η Ανθουλα ηταν αφιερωμενη στην εκκλησια της ενοριας μας και το ειχε σε κακο να ξυρισει τα πόδια της.

Εγραψα λοιπον δυο τρια λογακια για τα παιδακια μου, και σκεφτομαι να το δωσω σε εναν φιλο μου να του βαλει μουσικουλα. Ετσι, στην βαφτιση θα το βαλω soundrack στις φωτο που θα παιζει ο προτζεκτορας. Ωραιο δεν ειναι???

τελειο!

byXKp2.png

συμφωνω, αρκει να μη μπερδεψεις τους στιχους προς μελοποιηση...

εσυ κ ο Σολωμος.

ναι ναι...αντι να βαλω το τραγουδι για τα παιδακια μου, θα βαλω το τραγουδι του φορουμ. Τον καπνιστο εννοειες ή στα καρβουνα???:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι ωραιο θα ειναι!!!!!

fCS8p3.png

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: πανε καλα?????????????

αυτοι τα εκλεψαν ο κοσμακης θα τα πληρωσει???????

τι κανεις μαρη ετσι εσυ????

πρωτη φορα θα πληρωσεις???

δεν συνηθισες ακομα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παω στο καραβι....μη σας νοιαζει σημερα φοραω παντελονι και μπλουζα....θα τα πουμε μετα.

221882cb0gkyh7q4.gif

παω στο καραβι....μη σας νοιαζει σημερα φοραω παντελονι και μπλουζα....θα τα πουμε μετα.

χαιρετισμους στα ζουμπουρλουδικα!

σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο,αλλα ειμαι πολυ παρμενη με την ολη κατασταση:twisted:

ολοι ετσι ειμαστε...

αλλα αν αλλαζε κατι στην ελλαδα, θα ηταν παρανομο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

τι κανετε???

εμεις ειμαστε καλα, ειχαμε ενα ωραιο κ ησυχο σκ. ειχαν ερθει κ κατι φιλες μου με τα παιδακια τους κ ξετρελλαθηκε ο μικρος.

μπηκα να πω μια καλημερα κ να διαβασω ο,τι προλαβω (στη 518 ειχα μεινει τη παρασκευη...)

qC91p2.pngaQK1p2.png

διαβασα για τη μαιρουλα, δε πρεπει να ηταν κατι σοβαρο ε? περαστικουλια!

κ για την ομορφακια...υπομονη κοριτσι. κ ασε τους αλλους να λενε... βαλε ωτοασπιδες!

κ για την αγγελικη!!!! αντε καλε μη μας κρατας σε αγωνια!!!

μα καλα τωρα που μπηκα χαθηκατε ολες?

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα!

μπηκα κι εγω για λιγο! ψιλοκοιμηθηκε ο μπεμπος και βρηκα ευκαιρια!

ομορφάκια στην εκανε η μικρά σου... σου λεει 1 μαρτιου νωρις ακομα για παγωτο, ας περιμενουμε λιγο.

δεν πειράζει, λιγη υπομονη ακομα.

μαιρη όλα καλα τελικα! φανταζομαι πανικο νυχτιατικα.... αχ αυτα τα μωρουλια εχουν βαλθει να μας κοψοχολιαζουν! να ναι καλα τα γιαβρακια μας!

αγγελικη...ΛΕΣ;;;;; για να δουμε.

μου θυμισες και τα δικα μου...εμενα ακομα δε μου χει ερθει περιοδος καμια φορα -θηλαζω- αλλα δε φανταζομαι να χω κανα 2ο και να μην το ξερω (ειχα κανει κατι κουτσουκελιτσες αν θυμαστε).

παντως απο τοτε προσεχω, αληθεια το λεω!!!

εμεις ειμαστε καλα, ειχαμε ενα ωραιο κ ησυχο σκ. ειχαν ερθει κ κατι φιλες μου με τα παιδακια τους κ ξετρελλαθηκε ο μικρος.

μπηκα να πω μια καλημερα κ να διαβασω ο,τι προλαβω (στη 518 ειχα μεινει τη παρασκευη...)

μια απ τα ιδια και μεις!

σαββατο ηρθαν κατι φιλοι με 2 παιδάκια το ένα 2 χρονων το άλλο 40 ημερών. την κυριακη κατι άλλα φιλαρακια με το 8μηνων μπεμπονι τους!

νυσταζαν και γκρινιαζαν παρεα χαχα!

ωραιο το ΣΚ ρε γαμωτο αλλα περναει γρηγορα...

Κοτοπουλάκι ερχόσουν καθόλου Αχίλλειο και Μάσκες όταν ήταν κλαμπ?

1997-1998 δούλευα εκεί παναθεμα με

εγω Αχιλλειο για κανα καφεδακι πηγαινα αραια και που ως το 97.

μετα εγκατελειψα την παραλια και έγινα της καμαρας για καφε και για ποτακια στα μπαρ του λευκου πύργου και της πρ.κορομηλα (φλου, εκκεντρο, ρεζιντεντσ, και στα εξτριμ μου λουκι λουκ, μπερλιν, βαβελ)

αχ! ωραια χρονια! τον ασυμαζευτο είχαμε.

οι μασκες κατι μου λεν αλλα δε θυμαμαι, ποιο ήταν ρε σεις;...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...