Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μητσακιον...μολις μπηκε ο ηλιος στους ιχθυες...για να δουμε? θα μας φωτισει κ εμας τα ψαρακακακια?

αλεκα...θυμησε μου τι ζωδιο εισαι? ζυγος?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

pffff τι εγινε Μαιρουλα με τον μπεμπακο σου??παναθεμα σας εχετε γραψει τη ιστορια του εθνους τι να πρωτοδιαβασω????γραωτε μου τα σημαντικα ρε κοριτσια α κ καπου διαβασα για ενα γυφτο ρε Αλεκα τι ειν τουτος??

PlbZp2.png

μητσακιον...μολις μπηκε ο ηλιος στους ιχθυες...για να δουμε? θα μας φωτισει κ εμας τα ψαρακακακια?

αει μαρη να δουμε γιατι κ γω που ειμαι ζυγος κ δεν πολυπιστευω σε ζωδια ειχε πει οτι απο τον Νοεμβρη που μας περασε ο κρονος θα μας μαμησει κ μονο αυτο κανει μεχρι στιγμης:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Ερχομουν μετα εκει, να τραγουδησω!!! Χιχιχιχι!!

Αχιλλειο;; Ποιο ηταν γμτ, δε θυμαμαι, για πες;

97-98, πηγαινα σ'εκεινο στην Αγγελακη απο κλαμπ, ξεχασα και το ονομα του!

Αλλα πιο πολυ εβγαινα για φαϊ!!!:tongue::tongue::tongue:

XPOSE????

Εγώ Μάσκες δούλευα πριν γίνουν μπουζούκια.

Το Αχίλλειο είναι Παραλιακή με Βογατσικού

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Ouf! Fevgw gia to spiti...

Omorfakia kouragio me to Xristianaki vre koritsi mou... Fagate to gaidaro pou lene, i oura emeine. Paw gia test, tha paw se kana internet kafe to apogevma na sas grapsw nea.

Filiaaaaaaa

τεστ???τι τεστ?τι εγινε ρε παιδια 2 μερες δεν μπορεσα να μπω κ εχουν γινει γεγονοτα...!!!!κ ο μικρος εξακολουθει να πειναει:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Ζυγουλιακας ειμαι ναι.....δε με πτοει όμως ο κρονος ο ελεινος!!!:D

αει μαρη να δουμε γιατι κ γω που ειμαι ζυγος κ δεν πολυπιστευω σε ζωδια ειχε πει οτι απο τον Νοεμβρη που μας περασε ο κρονος θα μας μαμησει κ μονο αυτο κανει μεχρι στιγμης:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω ειμαι 27.9....Ο κρονος θεωρητικα εχει μπει απο τοτε που εμεινα εγκυος (εχει σημασια τι ημερομηνια ειναι ο καθενας). Παντως το 2009 ηταν κουραστικο για εμενα . Και για την δουλεια γιατι καναμε πολλα ανοιγματα αλλα και λογω εγκυμοσυνης. Το 2010, ως τωρα, ειναι πολυ καλυτερο. Πιστευω ότι μεχρι να ξεπεταχτουν τα μωρα μας θα δυσκολευτουμε....Μετα αλιμονο στους δολιους τους Σκορπιους

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα καλο μηνα!!!!ευχαριστω για τις ευχες!!!ο μπεμπης εφαγε ξανα εχθες στις 2.30 δεν εβγαλε κατι,τωρα ξαναεφαγε πλαι δεν εβγαλε κατι.για να δουμε....

αμαν βρε ελενη και εγω ελεγα θα ησυχαση το παιδι,φανταζομαι ομως μεσα στην εβδομαδα θα τελειωσεται με αυτο το θεμα....

[quote name='mefh;197426

Αμάν βρε Μαιρούλα μου!!Κατατρόμαξες φαντάζομαι!!Έυτυχώς που δεν ήταν τίποτα!!Δεν πειράζει έκανε βόλτα η μπουμπού!!Το Διαβαλκανικό' date='αν και εκεί για όλα βρίσκουμε την υγειά μας οικογενειακώς,όταν ακούω τηνλέξη σφίγγεται το στομάχι μου!!Και μένα η ασφαλειά μου με καλύπτει γι'αυτό.Εσύ έχεις του ίδιου του Διαβαλκανικού;;;[/b']

η ασφαλεια ειναι η La Vie,επειδη γεννησα εκει την εχουν τα παιδια για ενα χρονο αλλα θα παρω τηλ.να δω ποσο κοστιζει για παραπερα γιατι 2 φορες το χρονο να σου τυχει νυχτιατικα να χρειαστει να πας φτανει....φανταζεσαι να πηγαινα νοσοκομειο?πρωι θα γυρνουσα χωρια οτι θα ειχαμε τσιμπησει οτι μικροβιο κυκλοφορουσε εκει......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

http://www.stardome.gr/forecasts/week/libra/

προς αλεκα....

μπας κ βγαλεις ακρη...

πωπω...στο μυαλο μου ειναι????? Απο όλα μου αρεσε ότι χρησιμοποιω το αισθησιακο μου σωμα για όπλο μου στο φλερτ....:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Λοιπόν...ότι μου αρεσει να γραφω στιχακια το ξερετε.... Στο Λυκειο ειχα γραψει Ωδη στην τριχα της Ανθουλας!!!!!!! Η Ανθουλα ηταν αφιερωμενη στην εκκλησια της ενοριας μας και το ειχε σε κακο να ξυρισει τα πόδια της.

Εγραψα λοιπον δυο τρια λογακια για τα παιδακια μου, και σκεφτομαι να το δωσω σε εναν φιλο μου να του βαλει μουσικουλα. Ετσι, στην βαφτιση θα το βαλω soundrack στις φωτο που θα παιζει ο προτζεκτορας. Ωραιο δεν ειναι???

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα καλο μηνα!!!!ευχαριστω για τις ευχες!!!ο μπεμπης εφαγε ξανα εχθες στις 2.30 δεν εβγαλε κατι,τωρα ξαναεφαγε πλαι δεν εβγαλε κατι.για να δουμε....

αμαν βρε ελενη και εγω ελεγα θα ησυχαση το παιδι,φανταζομαι ομως μεσα στην εβδομαδα θα τελειωσεται με αυτο το θεμα....

κανα μηνα θα παρει... θελουμε 3 βδομαδες. να εκδηλωθει καλα καλα, κ μετα το διαστημα που περασει μεχρι να γιανει...

κ ολα αυτα, με μαθηματικη ακριβεια

η ασφαλεια ειναι η La Vie,επειδη γεννησα εκει την εχουν τα παιδια για ενα χρονο αλλα θα παρω τηλ.να δω ποσο κοστιζει για παραπερα γιατι 2 φορες το χρονο να σου τυχει νυχτιατικα να χρειαστει να πας φτανει....φανταζεσαι να πηγαινα νοσοκομειο?πρωι θα γυρνουσα χωρια οτι θα ειχαμε τσιμπησει οτι μικροβιο κυκλοφορουσε εκει......

πωπω...στο μυαλο μου ειναι????? Απο όλα μου αρεσε ότι χρησιμοποιω το αισθησιακο μου σωμα για όπλο μου στο φλερτ....:rolleyes:

κ μενα:-D:-D:-D

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε κοριτσια ξερει καμια?με πηρε ο αντρας μου οτι θα αυξηθει το φπα 21%????????????????ειναι τρελοι????????????

21% ή 21.5 % ειπαν. και ακομη δεν ξερουν για τον 14ο μισθο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...