Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φτου.......anyway ισως να ναι για καλο!

επ να σαι!:!!!!ολα καλα θα ναι!

φανταζομαστε...ελα ειπαμε θετικη ενεργεια!!!!!!

να ριξω κ εγω?ειμαι σαββατογεννημενη..να πω και στον μπεμπη?και αυτος σαββατοεχει γεννηθει!!!:-D

τι εγινε καλε εσυ???ποτισες ποτισες????:mrgreen:

αφφελικουλα κοιτα να μας ενημερωσεις αν εισαι εγκυος..μη μας αφησεις με την αγωνια!!!:tongue:

Θα με βγάλεις κι άλλο το ψυχη;;;Θα με τυρραννήσεις κι άλλο;;Θα μου ψήσεις κι άλλο το ψάρι στα χείλη;;;;ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το Χριστιανακι δεν θα εγχειριστει σημερα....ειναι αρρωστουλικο παλι. Εφυγαν και θα ξαναπανε με την πρωτη ευκαιρια που θα ειβναι καλα....

αντε ρε γμτ....δεν πειράζει κάθε εμπόδιο για καλό....

Τζια, καλη αρχη! Σε ρωτησα πού τελειωσες, γιατι κι εγω ΑΠΘ τελειωσα γεωπονια. Ποτε τελειωσες; Γιατι κατι μου θυμιζεις απο τις φωτογραφιες αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! Εγω το 2002, ημουν ΦΜΚ.

Ελα ρε και εγώ το 2002-ορκίστηκα ακριβώς στα 5 χρόνια τον Ιούνιο. Ήμουν Οπωροκηπευτικά αλλά έκανα τη διπλωματική στον Ελευθεροχωρινό!

byXKp2.png

η αγγελικη...ηταν να μη παρει μπρος. τωρα που πηρε, θα μας το φερει το μικρουλι.

δεν του φτιαχνω καφε του ατιμου, μεχρι να τον πιασει πονοκεφαλος! γιατι θα με πιασει κ εμενα, που δεν πηρα τα γυαλια μου μαζι, κ τα γραμματα χορευουν καρσιλαμα τωρα.

οχι τπτ αλλο, αλλα τοσα που εχω καταβροχθισει απο το αγχος μου 2 μερες τωρα, δεν κουμπωνει κ το τζην. εχω το προβλημα της χριστ. που θα παρει παραταση, εχω κ το βαρος μου! κατι αλλο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι τπτ αλλο, αλλα τοσα που εχω καταβροχθισει απο το αγχος μου 2 μερες τωρα, δεν κουμπωνει κ το τζην. εχω το προβλημα της χριστ. που θα παρει παραταση, εχω κ το βαρος μου! κατι αλλο?

και εγω ρε παιδι μου...η αναμονη σε κατι μου χαριζει και κανα τρικιλο.......Η εννιαμηνη αναμονη βεβαια μου χαριζει κατι παραπανω :tongue::tongue:. Μια φορα στη ζωη μου θυμαμαι μονο να μη μπορω να φαω απο τη στεναχωρια και το αγχος μου. Όλες τις αλλες φορες εχω φαει ψυγεια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ομορφακια, σκεψου ομως οτι αυτα τα προβληματα πολυ συντομα θα λυθουν!!! Και σιγουρα θα λυθει πρωτο της χριστιανας και υστερα του τζιν, γιατι κι εσυ τοτε θα ηρεμησεις και δε θα τρως!

Τζια κι εγω ακριβως στα 6,5 χρονια τελειωσα!!!Χιχιχιχι!! Μπηκα το 95 και τελειωσα Μαρτη του 2002!!! Ε, καπου θα ειχαμε συναντηθει, γι' αυτο μου φαινεσαι γνωστη! εγω διπλωματικη εκανα στην αναλυση εδαφων, στον Κεραμιδα!

Διαφημίσεις

Θα με βγάλεις κι άλλο το ψυχη;;;Θα με τυρραννήσεις κι άλλο;;Θα μου ψήσεις κι άλλο το ψάρι στα χείλη;;;;ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΜΑ;;;;;

σου εστειλα να με κανεις!μου εφαγες την ψυχη!!!

η αγγελικη...ηταν να μη παρει μπρος. τωρα που πηρε, θα μας το φερει το μικρουλι.

δεν του φτιαχνω καφε του ατιμου, μεχρι να τον πιασει πονοκεφαλος! γιατι θα με πιασει κ εμενα, που δεν πηρα τα γυαλια μου μαζι, κ τα γραμματα χορευουν καρσιλαμα τωρα.

μη του φτιαξεις~!να μαθει!!!:confused:κουραγιο σε καταλαβαινω.......

και εγω ρε παιδι μου...η αναμονη σε κατι μου χαριζει και κανα τρικιλο.......Η εννιαμηνη αναμονη βεβαια μου χαριζει κατι παραπανω :tongue::tongue:. Μια φορα στη ζωη μου θυμαμαι μονο να μη μπορω να φαω απο τη στεναχωρια και το αγχος μου. Όλες τις αλλες φορες εχω φαει ψυγεια....

και να σουν η μονη!!!!!!

Ομορφακια, σκεψου ομως οτι αυτα τα προβληματα πολυ συντομα θα λυθουν!!! Και σιγουρα θα λυθει πρωτο της χριστιανας και υστερα του τζιν, γιατι κι εσυ τοτε θα ηρεμησεις και δε θα τρως!

Τζια κι εγω ακριβως στα 6,5 χρονια τελειωσα!!!Χιχιχιχι!! Μπηκα το 95 και τελειωσα Μαρτη του 2002!!! Ε, καπου θα ειχαμε συναντηθει, γι' αυτο μου φαινεσαι γνωστη! εγω διπλωματικη εκανα στην αναλυση εδαφων, στον Κεραμιδα!

κοιτα μη βγειτε και συγγενης στο τελος με τη τζια!!!:tongue::tongue::tongue:

Ηθελα να ξερα, ποσους γειτονες μπορει να χει ενα κτημα;;; Μεφη εχεις κανει τουλαχιστον 10! Και τί πειραζει αν ειναι λιγο παραδιπλα;;

Ασπα, μπααααα, αποκλειεται να μαστε συγγενεις!!! Απλα, συναδελφοι!!!

Oρκίστηκες τότε η τον Ιούνη? Το ασκεις το επάγγελμα? Εσύ είσαι από Αλεξανδρούπολη?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Oρκίστηκες τότε η τον Ιούνη? Το ασκεις το επάγγελμα? Εσύ είσαι από Αλεξανδρούπολη?

Τα ειχα γραψει μαλλον στο messanger, γι' αυτο δεν τα ξερεις!

28/3/02 ορκιστηκα, ηρωικη μερα!!! Χιχιχι!

Απο Δραμα ειμαι, εδω βρεθηκα με 8μηνη συμβαση στον ΕΛΓΑ, και γνωρισα τον αντρα μου εδω, που ειχε διοριστει εδω (ΕΛΓΑ), αλλα ειναι απο Θεσ/νικη! Το ασκω εποχιακα και τελευταια δουλευα σε μελετητικο γραφειο. Τωρα, δεν ξερω ποτε θα το ξαναασκησω, γιατι δεν εχουμε εδω κανεναν να μας κραταει το παιδι! Εκτος αν φυγουμε απο δω!!! Ή αν διοριστω ή αν κανω δικη μου δουλεια!:tongue::tongue::tongue:

Κοτοπουλάκι ερχόσουν καθόλου Αχίλλειο και Μάσκες όταν ήταν κλαμπ?

1997-1998 δούλευα εκεί παναθεμα με

Μετά γνώρισα τον άντρα μου και συμμαζεύτηκα!

Ερχομουν μετα εκει, να τραγουδησω!!! Χιχιχιχι!!

Αχιλλειο;; Ποιο ηταν γμτ, δε θυμαμαι, για πες;

97-98, πηγαινα σ'εκεινο στην Αγγελακη απο κλαμπ, ξεχασα και το ονομα του!

Αλλα πιο πολυ εβγαινα για φαϊ!!!:tongue::tongue::tongue:

yuhuuuuuuuuuuuuuuuu k εφυγα γιατι ο μικρος πειναει...καταφερα να μπω αφου του ειπα του Αντρεαδεν πας για δουλεια αν δεν φτιαξεις τον υπολογιστη να μπορεσω να μπω παρεντσ!!!!ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ για σενα μπηκα τι εγινε πως ειναι η Χριστιανα μας??λογικα την εχεις σπιτι τωρα ε?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...