Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξυπνησες που ξυπνησες χαραματα,δεν παμε παιδικο σταθμο?

Παμε!!!!!

Φύγαμε μην το μετανιωσει........

Τον πηγα ,γυρισα ,ψιλομαζευω μεχρι τις 9 που θα βγαλω γαλα και μετα παω μαγαζι.

Εβαλα και Μαρτη!!!!!

πολυ προκομμενη εγινα με την αλλαγη του μήνα...κουράστικα....:mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

Κοριτσάκια, σας γράφω από τη δουλειά, ήρθα σήμερις να κανονίσω διάφορα διαδικαστικά και να καθαρίσω το μέιλ μου. Επειδή είδα ανησυχήσατε, είμαστε μιαααα χαρούλα, Δόξα το Θεό, αλλά δώσαμε το πισι για αναβάθμιση και αλλαγή κουτιού και μας το διαλύσανε, ακόμα στο Πλαίσιο είναι οπότε δεν μπορώ ούτε να σας διαβάσω ούτε να απαντήσω...:(

Από δυο ψιλά που διάβασα:

Μαιρούλα ελπίζω όλα καλά με μπεμπίδιο!

Τζία ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ κοπέλα μου..

Φιλιά πολλά στο Χριστιανάκι μας (και στο Νικηφόρο βέβαια, οι έρωτες δεν ξεχνιούνται αλλά και στο μωρό και στην Ελένη την ίδια :P)

Wonder kala apotelesmata!!!!

Sas afinw me parakolouthoun!!!

Ante na dw pote tha ta kataferw na sas diavasw

EXW PATHEI STERITIKOOOOOOO

Filia se oles kai sta zouzounia sas!!!

Το Χριστιανακι δεν θα εγχειριστει σημερα....ειναι αρρωστουλικο παλι. Εφυγαν και θα ξαναπανε με την πρωτη ευκαιρια που θα ειβναι καλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!!! Καλο μηνα!!! Βαλτε Μαρτη!!! Εγω δεν εβαλα! Μηπως να βαλω στη μπεμπα;;; Χιχιχι!!!

Κουραγιο ομορφακια, δεν εγινε σημερα, θα γινει σε λιγες μερες!!!

Τζια, καλη αρχη! Σε ρωτησα πού τελειωσες, γιατι κι εγω ΑΠΘ τελειωσα γεωπονια. Ποτε τελειωσες; Γιατι κατι μου θυμιζεις απο τις φωτογραφιες αλλα δεν ειμαι και σιγουρη! Εγω το 2002, ημουν ΦΜΚ.

Καλως την Αγγελικη!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

λιτσα περαστικα στον στρατο!

εμεις μολις γυρισαμε.....ω ναι καναμε μια επισκεψη στο διαβαλκανικο.....

εφαγε ο μπεμπης στις 11 και βγαζει μια παχια γουλια η οποια ειχε μεσα κατι σαν αιματακια καφε,πιτσιλιες...περνω την παιδιατρο μου λεει πανε το λιγο να το δουν στο εφημερευον,ευτυχως που εχω την ασφαλεια στο διαβαλκανικο και πηγαμε εκει κατευθειαν,5 λεπτα απο το σπιτι,φυσικα βολτα και η μπεμπουλα...το καλο ειναι οτι δεν περιμεναμε καθολου,τον εξετασε ο γιατρος δεν ειχε κατι και ευθιαδετος ηταν απλα με ρωτησε αν εβαλα ορο,ειχα βαλει εχθες και οντως ειδε στην μυτουλα του ενα πηγματακι μαλλος εσπασε καποιο αγγειακη και μου λεει αυτα τα καταπινουν,του ξαναεβαλε και αυτος και καθαρισε.μου ειπε αν δεν δω αιμα στα κακα,εμετο,πυρετο,να μην τρωει κλπ,τοτε να τον παω αλλιως δεν ειναι τιποτα....

επαθα ενα καλο σοκ νυχτιατικα,οσο ησυχος ειναι 2 φορες χρειαστηκε να τον παμε σε γιατρο,την μπεμπουλα φοβαμαι αυτος μου βγηκε αρωστιαρης.....

και η καημενη η μπεμπουλα ερχεται και αυτη μαζι να δωσει παρουσια:D

α και το καλυτερο να θελω να μπω να σας ρωτησω και να μην μπαινει με τιποτα το ιντερνετ:twisted:

Αμάν βρε Μαιρούλα μου!!Κατατρόμαξες φαντάζομαι!!Έυτυχώς που δεν ήταν τίποτα!!Δεν πειράζει έκανε βόλτα η μπουμπού!!Το Διαβαλκανικό,αν και εκεί για όλα βρίσκουμε την υγειά μας οικογενειακώς,όταν ακούω τηνλέξη σφίγγεται το στομάχι μου!!Και μένα η ασφαλειά μου με καλύπτει γι'αυτό.Εσύ έχεις του ίδιου του Διαβαλκανικού;;;

mefh ειχε κρανιοσυνοστεωση και του καναμε εγχειρηση για να ανοιξουν οι πηγες και να αναπτυχθει καλα ο εγκεφαλος...αν μπεις στα ποστ που εχω βαλει στο φορουμ θα καταλαβεις...

ο στρατος ηταν 9 μηνων!!!!!ολα καλα θα πανε!!!

Πραγματικά δεν έχω λόγια!!!Και θα ξαναγράψω οτι ΄χαρά στο κουράγιο σου και την ψυχραιμία σου!!!!

Ksexasa, exw mia evdomada kathisterisi. Sto girismo tha paw gia test sto farmakeio.

POLI AGXOS!!!!

Σκ.....τα να φάς!!!Να είσαι έγγυος να το ευχαριστηθώ μετά από το χουνέρι που μας έκανες!!Στείλε μου το τηλ. με πμ,όταν εξαφανίζεσαι να σε παιρνω να μην ανησυχούμε!!!

εννοειται πως φοραμε ΟΛΟΙ μαρτη!!!! μεγαλοι, μικροι κ μικροτεροι...

φτου... θα μπω αργοτερως. κανω επανεκκινηση

Έλα δεν πειράζει.Με μωρό έχεις να κάνεις,όχι με ρομπότ.όποτε θέλουμε να κάνουμε κάτι να πατάμε το κουμπί!!!

Διαφημίσεις

λοιπον... επειδη πιστευω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στη γκαντεμια τη παρασκευη λεω στον λογ. οτι θα λειψω τη δευτερα, μπορει κ τη τριτη αναλογως... κ μου απανταει, ελενιτσα, προηγειται το παιδι σου, αλλα τη κατασταση εδω τη ξερεις... σκ@τ@ να φαει! εριξα κ εγω τη δικη μου σημερα, κ θα καλοπερασει κ εγω θα γελαω... κ οταν θα μιλησω με το γιατρο για την επεμβαση δεν θα πω τπτ, θα παω το πρωι στο νοσοκ. κ θα τηλ. απο εκει να του πω τα μαντατα!

δεν φανταζεστε ΠΟΣΑ νευρα εχω!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Έλα δεν πειράζει.Με μωρό έχεις να κάνεις,όχι με ρομπότ.όποτε θέλουμε να κάνουμε κάτι να πατάμε το κουμπί!!!

βρε δεν φταιει το μωρο... ο γκαντεμοσαυρος φταιει!:cry:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ασε μας βρε μα^*@κα πες του, εδω η δουλεια ποτε δεν τελειωνει, με κουριερ θα στειλω το παιδι μου στο νοσοκομειο! Πες μας οτι προηγειται το παιδι σου και τιποτα αλλο, τί μας λες οτι την κατασταση εδω την ξερεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...