Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχετικά με το ζάχαρο και την καμπύλη ινσουλίνης… πρώτη φορά από εσάς βλέπω πόσο σημαντικό είναι και αυτό το θέμα. Επειδή δεν έχω πραγματικά ιδέα μπορείτε να μου πείτε πότε πρέπει να ελέγχουμε το ζάχαρο και ποια είναι η σωστή στρατηγική για την εμβρυομεταφορά; Επίσης τί σημαίνει παράθυρο εμφύτευσης; Το ελέγχουν ή παίζει να χαθούν τα έμβρυα; Τον άλλο μήνα θα κάνω ετ και λόγω ηλικίας έχω λίγες πιθανότητες… Ο ΔΜΣ μου είναι 30… πρέπει να χάσω άμεσα κιλά; Ή δεν κάνει;

Εχεις κάνει καμπύλη ζαχαρου ; Θα σου έλεγα να επισκεφτείς ένα ενδοκρινολόγο αν δε το έχεις κάνει ήδη. Εγω με ΔΜΣ 21 έχω αύξηση στη καμπύλη την πρώτη και τη δεύτερη ώρα και ερχόμενη αντίσταση στην ινσουλίνη και ξεκίνησα χάπι. Μου είπε η ενδοκρινολόγος πως σε ένα μήνα θα έχει ρυθμιστεί αλλά πρέπει να προσπαθήσω να το υποστηρίξω και με διατροφή.

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς δεν δίνουν βάση στο ζάχαρο. Ενας καλός ενδοκρινολόγος θα σε ξεψαχνίσει σωστά για ορμόνες και ζάχαρο. 

Και τσάμπα συνδέουν κιλά με ζάχαρο. Απλα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Εχω και εγώ θέμα και είμαι 58 κιλά 1.77

Ακριβώς και εγώ 1,60 και 53 κιλά, ελάχιστες αυξομειώσεις κ το σάκχαρο μου είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο σε κάθε μέτρηση.

2 ώρες πρίν, teti83 είπε:

4/2 - 1η χοριακη 103, 6/2 - 2η χοριακη 267. Και 14/2 ξεκίνησε απίστευτη αιμοραγια η οποια την επομενη μερα σταματησε . 17/2 πήγα για να δούμε τι θα δούμε και είδε μόνο έναν σάκο , χωρίς εμβρυικα στοιχεία. Έκανα χοριακη η οποία εδειξε 632. Παλλινδρομη λογικά αλλά αύριο θέλει να πάω για έναν υπέρηχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφύγω την αποξεση . 

Κορίτσι μου κουράγιο. Σε νιωθω. Μια αγκαλιά από εμένα. 

Σε άλλα νέα να πω πως με πήρε ο γιατρός τηλ να συζητήσουμε για την αποτυχία. Εξακολουθεί και πιστεύει σε εμένα. Μου λέει συνεχίζεις προσπάθεια , έχω περιπτώσεις 15 χρόνια μεγαλύτερές σου που κατάφεραν με φυσικούς. Σηκώνεις μανίκια και προσπαθείς μου λέει.. Προτείνει PRP στον επόμενο κύκλο γιατί πιστεύει πως θα μου ταιριάξει. Δεν έχω κάτι να χάσω. Μου είπε να μη βάζω χρονοδιάγραμμα, απλά να συνεχίσω όσο αντέχω κ είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Τι να πω βρε κορίτσια. Θέλω να τον πιστέψω αλλά δε βλέπω ένα μικρό παράθυρο βελτίωσης.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λιτσα περαστικα στον στρατο!

εμεις μολις γυρισαμε.....ω ναι καναμε μια επισκεψη στο διαβαλκανικο.....

εφαγε ο μπεμπης στις 11 και βγαζει μια παχια γουλια η οποια ειχε μεσα κατι σαν αιματακια καφε,πιτσιλιες...περνω την παιδιατρο μου λεει πανε το λιγο να το δουν στο εφημερευον,ευτυχως που εχω την ασφαλεια στο διαβαλκανικο και πηγαμε εκει κατευθειαν,5 λεπτα απο το σπιτι,φυσικα βολτα και η μπεμπουλα...το καλο ειναι οτι δεν περιμεναμε καθολου,τον εξετασε ο γιατρος δεν ειχε κατι και ευθιαδετος ηταν απλα με ρωτησε αν εβαλα ορο,ειχα βαλει εχθες και οντως ειδε στην μυτουλα του ενα πηγματακι μαλλος εσπασε καποιο αγγειακη και μου λεει αυτα τα καταπινουν,του ξαναεβαλε και αυτος και καθαρισε.μου ειπε αν δεν δω αιμα στα κακα,εμετο,πυρετο,να μην τρωει κλπ,τοτε να τον παω αλλιως δεν ειναι τιποτα....

επαθα ενα καλο σοκ νυχτιατικα,οσο ησυχος ειναι 2 φορες χρειαστηκε να τον παμε σε γιατρο,την μπεμπουλα φοβαμαι αυτος μου βγηκε αρωστιαρης.....

και η καημενη η μπεμπουλα ερχεται και αυτη μαζι να δωσει παρουσια:D

α και το καλυτερο να θελω να μπω να σας ρωτησω και να μην μπαινει με τιποτα το ιντερνετ:twisted:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά και υπομονή,όσο μπορείς να κάνεις!!
mefh ειχε κρανιοσυνοστεωση και του καναμε εγχειρηση για να ανοιξουν οι πηγες και να αναπτυχθει καλα ο εγκεφαλος...αν μπεις στα ποστ που εχω βαλει στο φορουμ θα καταλαβεις...

το ξερω οτι υπαρχουν πιο σοβαρα περιστατικα απο το δικο μας. θα το θυμομαστε σε ενα χρονο κ θα γελαμε, αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα που θα χειρουργηθει, ειναι κ μικρουλα... τεσπα, οτι ειναι για καλο της.

ο στρατος ηταν 9 μηνων!!!!!ολα καλα θα πανε!!!
Βασικά οι εξετάσεις που του έκαναν ήταν: υπέρηχος νεφρών και κυστεογραφία για να δουν αν έχει παλλινδρόμηση. Επίσης γενική και καλλιέργεια ούρων. Σε τρεις μήνες θα επαναλάβουμε τον υπέρηχο και σε έξι μήνες θα κάνουμε μια εξέταση που ονομάζεται DMSA για να δουν αν δημιουργήθηκαν μόνιμες βλάβες στα νεφρά του. Το μόνο σύμπτωμα που είχαμε ήταν ο πυρετός.

Αύριο θα πάμε για την μηνιαία εξέταση ούρων και ελπίζω να μη βρουν τίποτα.

κι εγω ελπιζω ναναι καθαρη!!
λιτσα περαστικα στον στρατο!

εφαγε ο μπεμπης στις 11 και βγαζει μια παχια γουλια η οποια ειχε μεσα κατι σαν αιματακια καφε,πιτσιλιες...περνω την παιδιατρο μου λεει πανε το λιγο να το δουν στο εφημερευον,ευτυχως που εχω την ασφαλεια στο διαβαλκανικο και πηγαμε εκει κατευθειαν,5 λεπτα απο το σπιτι,φυσικα βολτα και η μπεμπουλα...το καλο ειναι οτι δεν περιμεναμε καθολου,τον εξετασε ο γιατρος δεν ειχε κατι και ευθιαδετος ηταν απλα με ρωτησε αν εβαλα ορο,ειχα βαλει εχθες και οντως ειδε στην μυτουλα του ενα πηγματακι μαλλος εσπασε καποιο αγγειακη και μου λεει αυτα τα καταπινουν,του ξαναεβαλε και αυτος και καθαρισε.μου ειπε αν δεν δω αιμα στα κακα,εμετο,πυρετο,να μην τρωει κλπ,τοτε να τον παω αλλιως δεν ειναι τιποτα....

επαθα ενα καλο σοκ νυχτιατικα,οσο ησυχος ειναι 2 φορες χρειαστηκε να τον παμε σε γιατρο,την μπεμπουλα φοβαμαι αυτος μου βγηκε αρωστιαρης.....

α και το καλυτερο να θελω να μπω να σας ρωτησω και να μην μπαινει με τιποτα το ιντερνετ:twisted:

ευχαριστω μαρακι!!αντε κι ο μπεμπης σας κοψοχολιασε!!!αλλα κι εγω νομιζω οτι ειναι απο τον ορο..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια δε με κρατουν τα ματια μου!!στεγνωσε το μαλλι!!παω για υπνο γιατι πρπει να ξυπνησω 5 παρα δεκα δωσω αντιβιωση το στρατο και ισως να ταισω κ κανενα μωρο...

καλη σας νυχτα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ναι Μαιρη το ειδα! Πηρες τιποτα, ρωτησες το γιατρο;

τα νευρα μου...σερνεται.....

οχι δεν πηρα τιποτα,σταματησε απο μονη της,τον προηγουμενο μηνα πηρα τηλ.γιατι ειχα πολυ αιμα αν θυμασαι.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

tzia, καλη αρχη... η πρωτη μερα ειναι δυσκολη... μετα συνηθιζεις.

wonder, καλα αποτελεσματα...

παω παω...

εχει μια πνιγερη μυξα, ολη τη νυχτα.

φιλια....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλύτερα είναι να είσαι σε μια ραπτομηχανή σε ένα υπόγειο για 8 και 10 ώρες ?

Εννοείται πως όχι!

Βασικά ο υπέρηχος έδειξε μια μικρή διάταση η οποία είπαν πως μπορεί να φτιάξει μόνη της καθώς ο μπέμπης μεγαλώνει, γι' αυτό και θα κάνουμε και επαναληπτικό υπέρηχο στο τρίμηνο. Η κυστεογραφία ήταν καθαρή, ευτυχώς δεν έχουμε παλλινδρόμηση, αλλά το DMSA πρέπει να γίνει μας είπαν για να βεβαιωθούν ότι δεν πειράχτηκαν τα νεφρά του από την ουροοίμωξη που πέρασε.

Αντε να γίνει και αυτό να ησυχάσετε

Καλε Τζια, πού τελειωσες Γεωπονικη; Και Γεωπονικη, και ΤΕΙ Αρχιτεκτονικης Τοπιου;

Στο ΑΠΘ και Αρχ Τοπίου Μαστερ δυστυχώς εδώ Ελλάδα

Αντε και εσείς....ελπίζω Ο Μάρτης να μην κοψοχολιάζει έτσι τις μανουλες Νοεμβρίου!

tzia, καλη αρχη... η πρωτη μερα ειναι δυσκολη... μετα συνηθιζεις.

wonder, καλα αποτελεσματα...

παω παω...

εχει μια πνιγερη μυξα, ολη τη νυχτα.

φιλια....

αχαχ εσύ πας νοσοκομείο και εγώ κλαίγομαι που πάω δουλειά...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!

byXKp2.png

Mαιρούλα,

σε λαχταρησε ο μπέμπης....δεν θα ειναι τπτ μην στεναχωριεσε.;)

Τζια,

Καλή επανενταξη στην δουλείτσα!!!!:)

Περαστικα σε ολα τα αδιαθετα μωρακια μας !!!!!!

Σημερα τα Πολυχρονάκια εχουν ξυπνησει απο τις 6.00....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ρε μαιρουλα θα κοψοχολιαστηκες....απο τον ορο θα ειναι....

αχαχ εσύ πας νοσοκομείο και εγώ κλαίγομαι που πάω δουλειά...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!

και εσενα σε καταλαβαινω....όλα καλα θα ειναι αλλα εσυ θα περαεις μαυρη εβδομαδα απο το αγχος σου....:|

Σημερα τα Πολυχρονάκια εχουν ξυπνησει απο τις 6.00....

Α΅ειναι πολυχρονακια και ας ξυπνανε και απο τις 5 ;):)

Καλο μηνα, Χριστιανακι καλη επιτυχια και καλη αναρρωση κοριτσακι....!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...