Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εξωτερικού χώρου-πάρκα- πλατείες-ξενοδοχεια-σπίτια κλπ

ΟΚ!Κατάλαβα!!Ωραία δουλειά::ΑΝ έχετε έλειψη από γλάστρες έχω να σου προτείνω μία!!!!!!!!!!!

Ειρήνη,πόσο καιρό παιζεις την φάρμα και την έχεις κάνει έτσι;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΚ!Κατάλαβα!!Ωραία δουλειά::ΑΝ έχετε έλειψη από γλάστρες έχω να σου προτείνω μία!!!!!!!!!!!

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

Ειρήνη,πόσο καιρό παιζεις την φάρμα και την έχεις κάνει έτσι;;;;

Τη φάρμα την παίζω από τον Σεπτέμβριο..... Αλλά όχι μόνη μου η κόρη μου την παίζει πιο πολύ αυτή σπέρνει εγώ μόνο θερίζω αυτή αγοράζει σπίτια ζώα και τα σχετικά..... Αν έμενε σε μένααααααααααα θα ήταν όλα καμμένα........

Διαφημίσεις

δουλειά=δουλεία

Για χόμπι καλή θα ήταν

τεσπα

Καλύτερα είναι να είσαι σε μια ραπτομηχανή σε ένα υπόγειο για 8 και 10 ώρες ? Θα σου πω εγώ πως όχι. Την έκανα και αυτή τη δουλειά και ξέρω... Αν είσαι σε μαι δουλειά και δεν μπορείς να σηκωθείς να ξεμουδιάσεις να δεις λίγο έξω και να μιλήσεις και σε κάποιον βρε αδερφέ τότε ναι είναι δουλεία. Αυτό βέβαια ισχύει για μένα κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Όπως επίσης για μένα ισχύει το ότι αν δεν κάνεις την δουλειά που σου αρέσει είναι σαν να είσαι από εκείνους τους φυλακισμένους με τη σιδερένια μπάλα στο πόδι τους!!!

Εγώ κοριτσάκιΑ μου και γιαγιούλα μου πάω για ύπνο!!Καληνύχτα και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Στο καλό.... Καλό βράδυ και με υγεία αύριο.... η γιαγιά σου μάλλον θα κοιμήθηκε μιας και οι γιαγιάδες κοιμούνται με τις κότες... Και ειδικά στην Καρδίτσα κοιμούνται και πριν τις κότες....

καληνυχτα βροντοσαυρε,,,κ μη στεναχωριεσαι που φωναξες στην Εφουλα...μανα εισαι δεν εισαι ΒΟΥΔΑΣ,,,οσο για το θεμα δουλεια συμφωνω απολυτα με την Ειρηνη αλλα στις μερες μας σπανια νομιζω καποιος κανει αυτο που πραγματικα του αρεσει...

καληνυχτα βροντοσαυρε,,,κ μη στεναχωριεσαι που φωναξες στην Εφουλα...μανα εισαι δεν εισαι ΒΟΥΔΑΣ,,,οσο για το θεμα δουλεια συμφωνω απολυτα με την Ειρηνη αλλα στις μερες μας σπανια νομιζω καποιος κανει αυτο που πραγματικα του αρεσει...

Αααααααααααα εδώ είσαι καλό μου και δεν μιλάς τόση ώρα..... τσάμπα σε κατηγόρησα.....

Διαφημίσεις

εδω αλλα παω κ εγω γιατι το μπεπονι το κοβω να ξυπναει νωρις....πολυ νωρις....κοιμαται απο τις 20.30....φιλακια λοιπον κ ΔΕΝ ΕΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ...ε μα πια...

Το ξέρουμε ότι δεν είσαι από Καρδίτσα αλλά ξέρεις τι λένε ε ? Η νύφη μοιάζει στην πεθερά και η πεθερά σου από που είναι ? Δια της εις ατόπου επαγωγής βγαίνει αυτό...... Και εγώ θα φύγω γιατί η μικρή μουγκρίζει... Φιλάκια κορίτσια γιαγιάδες και βροντόσαυροι αύριο με υγεία και για μια ακόμα φορά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙ!!!!

Βασικά ο υπέρηχος έδειξε μια μικρή διάταση η οποία είπαν πως μπορεί να φτιάξει μόνη της καθώς ο μπέμπης μεγαλώνει, γι' αυτό και θα κάνουμε και επαναληπτικό υπέρηχο στο τρίμηνο. Η κυστεογραφία ήταν καθαρή, ευτυχώς δεν έχουμε παλλινδρόμηση, αλλά το DMSA πρέπει να γίνει μας είπαν για να βεβαιωθούν ότι δεν πειράχτηκαν τα νεφρά του από την ουροοίμωξη που πέρασε.

Αυτά για την ώρα. Πάω να την πέσω γιατί κουτουλάω απο την νύχτα. Καληνύχτα τσούπρες

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...