Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χριστιανακι ολα θα πανε καλα αυριο!!!!!!!!!!!!!!.......περαστικα σου επιτελους θα ησυχασεις πουλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!ομορφακια κουραγιο!!

μαρη ελενη τι ειπες στο παιδι?ακομα γελαω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστιανακι να πανε όλα καλα...που θα πανε....ο θεουλης μαζι σου, Ομορφομανα θα μιλησουμε το πρωι....Θα εισαι ηρεμη μαρη ή θα σου στειλω λεξοτανιλ???

Ελενιτσα θα σε παρω απο το γραφειο να δω τι δουλειες εχω και να συννενοηθουμε....

Δεν εχω πολυ ορεξη σημερα.....εχω τσακωθει με τρεις απο το πρωι..χαχα....Πρωτον με κατι μαρτυρες του Ιεχωβα (όχι ότι εχω τιποτα με τους ανθρωπους, αλλα ρε μεγαλε..ΤΙ ΒΑΡΑΣ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ????? Δευτερον με το γυφτο που πολυ με κουρασε αυτος ο τσακωμος...μου ειχε ανεβει η πίεση λεμε...και τριτοβ με εναν ντελιβερα που δεν ανοιγει τα γκαβα του να δει το ονομα στα κουδουνια και τα χτυπαει όλα....Αη σιχτιρ πια...Πανσεληνο εχουμε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Eιχαμε λίγα και τις 3 φορές.

Βρε μπας ξερει να διαβαζει και βλεπει τι γραφαμε χθές και κάψωσε:mrgreen:

αχ ηρεμησα λιγάκι γιατι ο νους μου πήγε σε υπερπαραγωγή

Αυριο πάω γραφειο και με εχει πιασει κομπος στο στομάχι ....

(άλλοι παιδιά δεν κάνανε μόνο η Μαριω το Γιάννη.....τι να κάνω όμως συνήθισα με τη μικρούλα μου παρέα και τώρα θα την αποχωριστώ-σνιφ κλαψ!)

byXKp2.png

Α εσύ είσαι ο ανθρωπός μου. Για πες τι εξετάσεις κάνατε κ πως είναι αυτές γιατί από αυτά που άκουσα μου φαινονται επίπονες. Τι συμπτώματα είχε με την ουρολοίμωξη;;;;

Βασικά οι εξετάσεις που του έκαναν ήταν: υπέρηχος νεφρών και κυστεογραφία για να δουν αν έχει παλλινδρόμηση. Επίσης γενική και καλλιέργεια ούρων. Σε τρεις μήνες θα επαναλάβουμε τον υπέρηχο και σε έξι μήνες θα κάνουμε μια εξέταση που ονομάζεται DMSA για να δουν αν δημιουργήθηκαν μόνιμες βλάβες στα νεφρά του. Το μόνο σύμπτωμα που είχαμε ήταν ο πυρετός.

Αύριο θα πάμε για την μηνιαία εξέταση ούρων και ελπίζω να μη βρουν τίποτα.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

αχ ηρεμησα λιγάκι γιατι ο νους μου πήγε σε υπερπαραγωγή

Αυριο πάω γραφειο και με εχει πιασει κομπος στο στομάχι ....

(άλλοι παιδιά δεν κάνανε μόνο η Μαριω το Γιάννη.....τι να κάνω όμως συνήθισα με τη μικρούλα μου παρέα και τώρα θα την αποχωριστώ-σνιφ κλαψ!)

Τζία.τί δουλειά κάνεις;;;

μπηκα να πω τις ευχες στη μικρη μας για αυριο!!!

αντε σιδερενια η χριστιανα μας!!!

ολα θα παν καλα!

θα σας σκεφτομαστε και θα στελνουμε θετικη ενεργεια να μη μας καταρρευσεις ομορφακια μας

αν προλαβω ξαναμπαινω αργοτερα

καλησπερα παλι..εφυγε η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μας ε??καλη επιτυχια να εχει αυριο....εγω δεν τον εχω βρισει ακομα.... αλλα δυστυχως του εχω φωναξει αρκετες φορες κ ενω ξερω οτι δεν πρεπει ρε γαμ&^*%το,αλλα μερικες φορες..ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ...ηταν κ κλεισμενος ο καημενος μεσα τοσο καιρο με τις βλακειες της παιδιατρου..

ΜΕΦΗ στο πα???τον πηγαμε κουνιες μετα απο 4-5 μηνες και αρχισε να βαραει μερικα παιδακια....ηθελε να φιλησει ενα κοριτσακι κ επειδη δεν εκατσε το αμοιρο το τραβηξε απο τα μαλλακια του..ντροπη..και εμεις ποτε δεν τσακωνομαστε ουτε εχουμε βιαιη συμπεριφορα ουτε καρτουνς βιαια βλεπει...χθες βεβαια ηταν πολυ πιο ηρεμος αλλα μονο αν τον εκβιασεις...του λεω θες να φυγουμε απο κουνιες??μου λεει οχι..ε τοτε του λεω μη το ξανακανεις αυτο γιατι ποναει παιδακι...λαθος κανω ??

Βασικά οι εξετάσεις που του έκαναν ήταν: υπέρηχος νεφρών και κυστεογραφία για να δουν αν έχει παλλινδρόμηση. Επίσης γενική και καλλιέργεια ούρων. Σε τρεις μήνες θα επαναλάβουμε τον υπέρηχο και σε έξι μήνες θα κάνουμε μια εξέταση που ονομάζεται DMSA για να δουν αν δημιουργήθηκαν μόνιμες βλάβες στα νεφρά του. Το μόνο σύμπτωμα που είχαμε ήταν ο πυρετός.

Ο υπέρηχος τι έδειξε? Εμάς διπλό πυελοκαλυκικό σύστημα

Τζία.τί δουλειά κάνεις;;;

Έχω σπουδάσει Γεωπονική και Αρχιτεκτονική Τοπίου. Δουλεύω σε Τεχνική εταιρία μια ώρα μακριά από το σπτάκι μου......

byXKp2.png

Η κυστεογραφία έδειξε κάτι;;Γιατί να κάνετε την άλλη εξέταση αν δεν έδειξε;;;

Διαφημίσεις

Ο υπέρηχος τι έδειξε? Εμάς διπλό πυελοκαλυκικό σύστημα

Έχω σπουδάσει Γεωπονική και Αρχιτεκτονική Τοπίου. Δουλεύω σε Τεχνική εταιρία μια ώρα μακριά από το σπτάκι μου......

:?::?::?::?:Τοπίου;;;;Δηλαδή;;;;

τι σε νοιαζει μαρη??τοπιο ειπε η κοπελα οχι νεκρα φυση..

και για οσες δεν εχουν δει τελευτια φωτο της ΜΕΦΗΣ εγω ειμαι εδω

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_2741.html

Του παπού λέει!Αμα ψάχνουν την γιαγιά να τους δώσω το κινητό σου για DNA;;;;

Καλησπέρα τσούπρες.... Δεν διάβασα όοοοοοοοοολα αυτά που λέτε που εξακολουθείτε βρε βρώμες να μη βάζετε γλώσσα μέσα αλλά διάβασα για την ομορφομάνα και θα της πω το εξής: Ελένη έχεις απόλυτο δίκιο να έχεις άγχος ότι και να σου λέμε εμείς. Αλλά επειδή όπως έχω ξαναπεί δεν ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και από αύριο αμέσως μετά το χειρουργείο θα είναι ένα άλλο παιδάκι. Δεν θα έχει αίματα ΠΟΥΘΕΝΑ και ο ορός θα βγει αμέσως. Παγωτό εμάς δεν μας έδωσαν αλλά μας έδωσαν κρέμα και ζελέ. Το χειρότερο είναι μέχρι να περάσει η νάρκωση. Ο Κωνσταντίνος μου που ήταν πιο μεγάλος και είχε προετοιμαστεί φώναζε "Τι ήθελα και σε άκουσα και έκανα την εγχείρηση ο λαιμός μου είναι γεμάτος αγκάθια" αλλά και αυτό ήταν για καμμιά ώρα. Για τρείς μέρες μας είχαν σε φαγητά ελαφριά και ζουμερά και μας είχαν σε γιαουρτάκια αλλά ΜΟΝΟ άσπρο κρεμούλες και ζελέ. Αυτά. Τώρα που πέρασε γελάω με τα αγκάθια στο λαιμό του και όταν καμμιά φορά τον ρωτάω μου λέει ότι δεν είχε αγκάθια έτσι νόμιζε γιατί ήξερε πως είχε κάνει εγχείρηση. Λέει ότι ένοιωθε απλά λίγο περίεργα γιατί είχε φύγει αυτό το καρούμπαλο που νόμιζε πως είχε στο λαιμό και ότι ένοιωθε πολύ διαφορετικό το στόμα του. Μάλλον λόγω της νάρκωσης. Αύριο το βράδυ θα μας πεις τα νέα σου. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ και το ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΚΙ ΜΑΣ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ θα ηρεμήσει. Κάτι πήρε το μάτι μου για άρρωστα μωράκια περαστικούλια βρε παιδιά σε όλα τα μωρά μας. Η δικιά μου είναι ήδη καλύτερα αλλά αν βήξει ακούγεται σαν γαϊδουρίτσα! Τι να πω άλλο είμαι εντελώς εκτός θέματος οπότε φιλάκια σε όλες σας.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...