Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα, σηκωσε λίγο την κουνια με βιβλια από κάτω για να μη μπουκωνει το μωρό. Επίσης αν έχει βουλώσει πολύ η μυτούλα βάλε υγραντηρα ή κατσαρολάκι πάνω στο καλοριφερ.

Παιδια τα κακακια του μπέμπη ήταν λίγο κιτρινοπρασινα από κιτρινα... ξερει καμια γιατι?? Μην ξεχνατε ότι δεν θηλάζω. Δια ασα μερικα ποστ που έλεγε ΄τι δεν πειραζει αλλά λέω μηπως ξερει καμια κοπ΄λιτσα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα, σηκωσε λίγο την κουνια με βιβλια από κάτω για να μη μπουκωνει το μωρό. Επίσης αν έχει βουλώσει πολύ η μυτούλα βάλε υγραντηρα ή κατσαρολάκι πάνω στο καλοριφερ.

Παιδια τα κακακια του μπέμπη ήταν λίγο κιτρινοπρασινα από κιτρινα... ξερει καμια γιατι?? Μην ξεχνατε ότι δεν θηλάζω. Δια ασα μερικα ποστ που έλεγε ΄τι δεν πειραζει αλλά λέω μηπως ξερει καμια κοπ΄λιτσα

εχθες μπηκα και χαζολογουσα στο καφε σεπτεμβριου νομιζω και ελεγαν τα κοριτσια για τα κακα,νομιζω ελεγαν οτι τα πρασινακια ειναι η χλωριδα του εντερου και δεν ειναι κατι κακο.

αν θες μπες και δες τις χθεσινες σελιδες τους.

το βρηκα ειναι στην σελιδα 53 στο τελος και λεει η κοπελα οτι παρασερνουν τη χλωριδα του εντερου.

Επεξεργάστηκαν by mary77

fCS8p3.png

Το βρηκα Μαιρη μου ευχαριστω.. είναι από το ξενο γαλα της ειπε λέει ο γιατρος. Εμ βεβαια... και τον έκανα 37 εβδομάδων και του εδωσα ξενο!!! Τον έρμο!!!

Παιδια... έχω παθει μεγαλο έρωτα με δαυτον!!! Φανταζεστε πόσο αγαπάω το Αγγελάκι μου... νόμιζα ότι θα με πάρει κανα τριμηνο μέχρι να πω ότι δεν τα ξεχωριζω. αλλά από τη στιγμη που άκουσα το κλάμα του, πριν ακόμη τον δω, τρελάθηκα και με αυτόν!!! Αχ τ'αγοράκια μου... κουκουβααααα!! καληνυχτα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε τζια μου πως πληρωνεις??α και τα μεταφορικα τα πληρωνεις απευθειας η οταν ερθουν?και αν εχω παραπονο απο λαθος που τυχον γινει που απευθυνομαι???και [ποσες μερες κανουν να ερθουν?

πληρώνεις μέσω κάρτας. Αν και κάνω συναλλαγές με πιστωτική στο δίκτυο, αυτή τη φορά φόρτωσα μια προπληρωμένη.

Το ποσό το τραβούν από την κάρτα όταν η παραγγελία εξέλθει από τις αποθήκες τους. Εσένα σου έρχεται με κουριερ στο σπίτι εντός 7 εργάσιμων ή και νωρίτερα. Βλέπεις στο χαρτί της μεταφορικής το βάρος των προϊόντων και μπορείς να υπολογίσεις αν σε χρέωσαν σωστά.

Αν έχεις πρόβλημα επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών και σου απαντουν εντός 24ώρου. Στην αρχή βέβαια εμένα μου το έπαιζαν χαζοί, αλλά δεν έπιασε.

Πάντως καρότσια και κάποια άλλα είδη δεν έρχονται Ελλάδα

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Πήγε ο Μιχάλης στο φαρμακείο και πήρε αυτήν την τρομπα για τις μυξούλες και προσπαθούμε κάθε λίγο και λιγάκι να της αποσυμφούμε την μυτούλα της. Δυστυχώς κοιμάται στην αγκαλιά μας αλλά όταν την ακουμπήσουμε στο port bebe ή στο ριλάξ ξυπνάει αμέσως. Τώρα έχουμε σηκώσει τελείως όρθιο το ριλάξ την έχουμε βάλει και αποφασίσαμε να την φυλάξουμε με βάρδιες για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε και λίγο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Αλέκα να χαίρεσαι το στεφάνι σου κ ότι ποθείτε παιδάκια να χαίρεστε την οικογένεια σας!!!!

Να χαίρομαι κ γω τον αντρούλη μου κ τον εαυτούλη μου, χαχαχαχα...

ασπούλα και εγω σημερα είμαι down. Μου την έχει δωσει που με έχουν εγαταλειψει όλοι στο έλεος του θεού. Είπαμε στο πρωτο παιδι σε βοηθανε, στο δευτερο σε αγνούν!!! Έστι νιωθω τουλάχιστον!!

Πόσο μάλλον στο 3ο! Και έγώ έτσι ακριβώς νιώθω! Εμένα βέβαια έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν κ οι φίλοι γιατί όλοι είναι σε άλλη φάση(εργένικη, κλαμπ, καφέδες, ταξίδια, σπουδές)!!!!

Jtse κ εμείς μία από τα ίδια, κοιμηθήκαμε στις 4 και στις 7 είχε εγερτήριο!!!

Η πλάκα είναι που ξυπνάει κάποια στιγμή ο άντρας μου κατά τις 2.30 κ τι μου λέει:γιατί δεν το ταίζεις το παιδί κ κλαίει;;;;;; Λες κ δεν ήμουν όλη νύχτα με το βυζί έξω!!!:(:( Θα νόμιζε ο κύριος πως κοιμόμουν σαν εκείνον!!!!:confused:

Όσο για γούτσου γούτσου ρε κορίτσια δεν έχω καμμία όρεξη! Εμένα μου έρχεται να του αστράψω χαστούκι μόλις τον βλέπω όχι να.......

Πάντως το έχω αυτό σε όλες τις εγκυμοσύνες, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τρώω τις σάρκες μου κ μετά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα μου περάσει φαντάζομαι όμως....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!Αλέκα να χαίρεσαι το στεφάνι σου κ ότι ποθείτε παιδάκια να χαίρεστε την οικογένεια σας!!!!Να χαίρομαι κ γω τον αντρούλη μου κ τον εαυτούλη μου, χαχαχαχα...

Πόσο μάλλον στο 3ο! Και έγώ έτσι ακριβώς νιώθω! Εμένα βέβαια έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν κ οι φίλοι γιατί όλοι είναι σε άλλη φάση(εργένικη, κλαμπ, καφέδες, ταξίδια, σπουδές)!!!!

Να τους χαιρεσαι ολους και να σε χαιρονται και αυτοί!!! Αλήθεια ποιο ειναι το όνομα σου??

Δαλιδουλα μου λοιπόν, εχω φαει μεγαλη φρικη...δυο αδερφες και μια μανα εξαφανισμενες. Φίλοι - φιλες ετοιμαζονται για γιορτες, ο αντρούλης μου δεν ξεχναει ποτε να πάει γυμναστηριο...και εγω η μαυρη - στην κυριολεξια- να τρεχω να βαζω πλυντηρια το ένα μετα το άλλο.

Σκεφτομαι όμως ότι μετα το Πασχα που όλα θα ειναι πιο εύκολα!!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα κοριτσιαααααα ολες καλα ε???????????

σημερα εχει ηλιο εδω και λεμε να παμε για φαγητο στη μαμα μου... αλλα μ'εχει πιασει για τα καλα η καταθλιψουλα μου και δε θελω να παω πουθενα και να κανω τιποτα και να δω κανεναν.... τι να κανω? μ'εχουν καταλαβει ομως και θελουν να με βγαλουν απο το σπιτι... μια φορα μονο βγηκα ως τωρα που ψωνισα κατι πραγματακια (και μια λευκη γουνιτσα για το μωρο λογω χριστουγεννων και αρραβωνων της αδελφης μου!!!!!!!!!!!) και ειχε χαρει το ματι μου...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

πολλες πολλες ευχες για τους εορταζοντες μας!!!!!!!!!!!!

και ειδικα για τον αντρουλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

νικο μου σ'αγαπω!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπουλα που μου χαρισες ειναι τελειαααααααααα

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα κι απο μενα !!!

να χαιρεστε τους νικολαδες σας βρε!!! κ να τους πειτε να σας προσεχουν!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακια, για το γαιδουρακι μου!!!! Ελενιτσα του χρόνου θα γιορταζει και ο γιοκας σου!!! Ίριδα να τον χαιρεσαι και εσυ!

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα μου ειδες, οτι κι αν μας κανουν τους αγαπαμε τρελα!

εμεις καθε μερα σκοτωνομαστε τωρα με το μωρο και την επιλοχειο!!!!!!!!!!!!

βρε εμενα δεν εχει ξαναπιασει μωρο κι εχει και αποψη τι και πως να χειριζομαστε τη μπεμπα και τη λεει στη μανα μου που χει μεγαλωσει 4 παιδια....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...