Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν στραβώθηκα να διαβάζω τα προηγούμενα να καλύψω τα κενά αλλά μάταια...

Αποχωρώ έκανα κεφάλι καζάνι...

Φιλιά....

Ομορφάκια την θετική μας ενέργεια για αυριο...

μη φυγεις.

περιμενε με...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δαλιδα για πες... ειχες καμμια εμπειρια σεξουαλικου περιεχομενου με τον μεγαλο σου????

γιατι εμενα εχει εκδηλωθει παρα πολυ τις τελευταιες δυο μερες. τοιχο τοιχο παμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δαλιδα για πες... ειχες καμμια εμπειρια σεξουαλικου περιεχομενου με τον μεγαλο σου????

γιατι εμενα εχει εκδηλωθει παρα πολυ τις τελευταιες δυο μερες. τοιχο τοιχο παμε...

να'τος και ο απογονος....:tongue::P;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ και ο καρδιτσιωτης μου που την εκανε, 4 ηταν το πολυ...και ομως θυμαται οτι μετα ενοιωθε πραγματι αλλο παιδι...ξαλαφρωσε..υπεφερε το καυμενουλι οπως Χριστιανακι...ολα καλα θα πανε...Ομορφομανα.

κοριτσια καλησπερα\!!!

να ευχηθω και γω με τη σειρα μου στο χριστιανακι μας να πανε ολα τελεια-που θα πανε-και ξανα ποτε να μην ταλαιπωρηθει το πουλακι μου!!!

καναμε μπανιο, χτενιστηκαμε, κοψαμε νυχακια, μια κυρια ειναι.

γαλα δεν θελει, κ αμα τη κοψει η λορδα να δω τι θα κανω? που κλαιει κ ασχημα...

λοιπον το αγχος μου δεν λεγεται φυσικα κ ακουω κ ολο το σοι να λεει χαζα, για να μη στεναχωριεμαι βρε...

αδερφη μου: θα παω στο παιδων κ θα τους πω, παρτε εμενα για τις αμυγδαλες, οχι το τζουτζουκακι μου!!! (θα τη διωξουν καθοτι ειναι παιδων κ οχι γηροκομειο)

παυλος: θα σταματησεις να εχεις ΤΟΣΟ αγχος? γιατι το λες αυτο του λεω? γιατι εχει αλλοιωθει το προσωπο σου... πως ειναι δλδ, ρωταω?, σα να εχεις δει 5 θριλερ μαζεμενα λεει...

αυτα... δεν ξερω τι να κανω τωρα...μηπως κατι πρεπει να κανω??? μηπως οταν φτασω εκει θα θυμηθω κατι που δεν εχω παρει μαζι? δεν μπορω αλλο. κουδουνι θα ξυπνησω αυριο...

μπραβο τη μανουλα που την περιποιηθηκε!!!ευκαιρια ελενη να κοψετε και την πιπ[ιλα..σκεψου το;)οσο για το αγχος,οσο κ εγχειρηση ρουτινας να θεωρειται,δεν παυει να ειναι χειρουργειο...οποτε δικαιολογημενα εχεις αγχος...θα σου πω ομως κατι που ισως σου το κατευνασει λιγο....σκεψου το αγχος που ειχα κι εγω οταν πηγαμε το παιδι μας στο παιδων για να του σκαψουν το κεφαλι...:(:(:(ολα καλα θα πανε κοπελα μου..η σκεψη μου θα ειναι μαζι σας!!

τωρα τα νεα μου...δεν μπηκα απο την παρασκευη νομιζω..εδω γινεται ενας πανικος...επαθε ο στρατος βρογχιτιδα-λαρυγγιτιδα..ακουσε ο γιατρος κατι υποπτο-ακροαστικα-οποτε προληπτικα αρχισαμε αντιβιωση...βηχει πολυ εντονα,ειναι παρα πολυ γκρινιαρης,εκανε εμετο σημερα στο χαλι-απο τα φλεματα,και με το καρπεξ παλι μυριζει λιγο!!!τα μωρα ειναι γκρινιαρικα κι αυτα και τοχω νταλκα να μην κολλησουν κι αυτα!!!!ελπιζω να περασε η μεταδοτικοτητα και να γινει το παιδακι μου καλα..ειδικα σημερα η μερα ηταν καραφουλ!!!!νιωθω ενα ρακος....κ λεω συνεχεια αχ,δεν αντεχω..και μετα σκεφτομαι εσενα ελενη που τραβουσες τοσα εδω κ τοσο καιρο..κ παιρνω κουραγιο...:(:(

φυσικα δεν εχω διαβασει νεα σας..κι ουτε προκειται μαλλον!!!ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα μωρακια μας ολα να ξεαρρωστησαν επιτελους!!!!παω να τα κανω μπανακι κι ερχομαι,μπας και ηρεμησουν λιγο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

:tongue::tongue:Μην τυχόν και του πείς τιποτα και το πονηρέψεις το παιδάκι!!Είναι φυσιολογικότατο!!

Να σε ρωτήσω κάτι;;;Εσύ που έχεις 3 και όσο να πείς τα νεύρα γίνονται κουρέλια,έχεις πεί ποτέ σε κανένα σκάσε ή βούλωστο;;;;Γιατί εγώ σήμερα το είπα και είμαι χάλια όλη την ημέρα!!:(Δεν το περίμενα ΠΟΤΕ από εμένα!!Οι παιδαγωγικές συμβουλές με μάραναν!!!

κοριτσια καλησπερα\!!!

να ευχηθω και γω με τη σειρα μου στο χριστιανακι μας να πανε ολα τελεια-που θα πανε-και ξανα ποτε να μην ταλαιπωρηθει το πουλακι μου!!!

μπραβο τη μανουλα που την περιποιηθηκε!!!ευκαιρια ελενη να κοψετε και την πιπ[ιλα..σκεψου το;)οσο για το αγχος,οσο κ εγχειρηση ρουτινας να θεωρειται,δεν παυει να ειναι χειρουργειο...οποτε δικαιολογημενα εχεις αγχος...θα σου πω ομως κατι που ισως σου το κατευνασει λιγο....σκεψου το αγχος που ειχα κι εγω οταν πηγαμε το παιδι μας στο παιδων για να του σκαψουν το κεφαλι...:(:(:(ολα καλα θα πανε κοπελα μου..η σκεψη μου θα ειναι μαζι σας!!

Αυτό δεν το θυμάμαι!!Σε ποιόν το έκανες Λίτσα μου;;;;;Και μετά μιλάμε και εμείς για τις μλκες μας!!!!!

τωρα τα νεα μου...δεν μπηκα απο την παρασκευη νομιζω..εδω γινεται ενας πανικος...επαθε ο στρατος βρογχιτιδα-λαρυγγιτιδα..ακουσε ο γιατρος κατι υποπτο-ακροαστικα-οποτε προληπτικα αρχισαμε αντιβιωση...βηχει πολυ εντονα,ειναι παρα πολυ γκρινιαρης,εκανε εμετο σημερα στο χαλι-απο τα φλεματα,και με το καρπεξ παλι μυριζει λιγο!!!τα μωρα ειναι γκρινιαρικα κι αυτα και τοχω νταλκα να μην κολλησουν κι αυτα!!!!ελπιζω να περασε η μεταδοτικοτητα και να γινει το παιδακι μου καλα..ειδικα σημερα η μερα ηταν καραφουλ!!!!νιωθω ενα ρακος....κ λεω συνεχεια αχ,δεν αντεχω..και μετα σκεφτομαι εσενα ελενη που τραβουσες τοσα εδω κ τοσο καιρο..κ παιρνω κουραγιο...:(:(

φυσικα δεν εχω διαβασει νεα σας..κι ουτε προκειται μαλλον!!!ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα μωρακια μας ολα να ξεαρρωστησαν επιτελους!!!!παω να τα κανω μπανακι κι ερχομαι,μπας και ηρεμησουν λιγο...

Περαστικά και υπομονή,όσο μπορείς να κάνεις!!

.

ελα μωρε...πεαστικα....Αππ την τριτη μερα που παιρνει καποιος αντιβιωση, δεν μπορει να κολλησει αλλους....περαστικουλια και παλι

Να σε ρωτήσω κάτι;;;Εσύ που έχεις 3 και όσο να πείς τα νεύρα γίνονται κουρέλια,έχεις πεί ποτέ σε κανένα σκάσε ή βούλωστο;;;;Γιατί εγώ σήμερα το είπα και είμαι χάλια όλη την ημέρα!!:(Δεν το περίμενα ΠΟΤΕ από εμένα!!Οι παιδαγωγικές συμβουλές με μάραναν!!!

εγω εχω πει βουλωστο....γιατι δεν εχω τυψεις????? Όταν του το ειπα ειχε διαολιστει.... τι επρεπε δηλαδη να του κανω εξορκισμο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να'τος και ο απογονος....:tongue::P;)

δεν ηθελα να το γραψω χτες το βραδυ, γιατι το θεωρησα μεμονωμενο γεγονος. του λεω γδυσου, κατουρα, να βαλουμε πυτζαμακια. γδυνεται μεν, κ μου κυκλοφορει αδαμ. του λεω κατουρησες? οχι. κατουρησες? οχι. κ τριτη φορα ρωταω, κ μου λεει, ναι...αλλα οχι εκει που επρεπε...στο χαλι. ποιο χαλι? της κουζινας. οκ.

το πρωι παλι κατουρησε στη μοκετα κατω απο το κρεβατι του.

καλα που ηρθε η γυναικα σημερα, κ τα επλυνε.

το ξεχασα λεει... ενω αλλο συμβαινει

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Hallo girls

Να ρωτήσω κάτι στις θηλάζουσες?

Μετά από εμβόλιο είχατε καθόλου πράσινα κακά?

Eιχαμε λίγα και τις 3 φορές.

Βρε μπας ξερει να διαβαζει και βλεπει τι γραφαμε χθές και κάψωσε:mrgreen:

κοριτσια καλησπερα

Γεια σου Ευη ,

περαστικα και γρηγορα !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

δεν ηθελα να το γραψω χτες το βραδυ, γιατι το θεωρησα μεμονωμενο γεγονος. του λεω γδυσου, κατουρα, να βαλουμε πυτζαμακια. γδυνεται μεν, κ μου κυκλοφορει αδαμ. του λεω κατουρησες? οχι. κατουρησες? οχι. κ τριτη φορα ρωταω, κ μου λεει, ναι...αλλα οχι εκει που επρεπε...στο χαλι. ποιο χαλι? της κουζινας. οκ.

το πρωι παλι κατουρησε στη μοκετα κατω απο το κρεβατι του.

καλα που ηρθε η γυναικα σημερα, κ τα επλυνε.

το ξεχασα λεει... ενω αλλο συμβαινει

Εξηγησέ του πολύ απλά οτι άλλο είναι το κατουράω και άλλο αυτό και οοτι είναι φυσιολογικό και βγάζει το σώμα του και άλλα υγρά εκτός από τσίσα.Μην τυχόν και τον μαλώσεις,μην τυχόνα και γελάσεις μαζί του,μην τυχόν και το συζητήσεις μπροστά του!!

Αλέκα εννοείται οτι οχι απλώς είχε διαολιστεί,εξορκιστή ήθελε!!!Αλλα νιώθω χάλια!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ και ο καρδιτσιωτης μου που την εκανε, 4 ηταν το πολυ...και ομως θυμαται οτι μετα ενοιωθε πραγματι αλλο παιδι...ξαλαφρωσε..υπεφερε το καυμενουλι οπως Χριστιανακι...ολα καλα θα πανε...Ομορφομανα.

μια φορα καλυτερα θα ειναι απ'οτι τωρα... ο δρ. ειπε 75% λυνεται το προβλημα. αμα πεσω στο υπολοιπο 25% θα φουνταρω... δεν υπαρχει περιπτωση.

κοριτσια καλησπερα\!!!

το ξερω οτι υπαρχουν πιο σοβαρα περιστατικα απο το δικο μας. θα το θυμομαστε σε ενα χρονο κ θα γελαμε, αλλα τωρα ειναι η πρωτη φορα που θα χειρουργηθει, ειναι κ μικρουλα... τεσπα, οτι ειναι για καλο της.

:tongue::tongue:Μην τυχόν και του πείς τιποτα και το πονηρέψεις το παιδάκι!!Είναι φυσιολογικότατο!!

οχι. αυτος ομως μου το εχει πει το βουλωστο. σε μενα! στη μανα του! μετα αρχισα το κηρυγμα...μη τα λεω...

ελα μωρε...πεαστικα....Αππ την τριτη μερα που παιρνει καποιος αντιβιωση, δεν μπορει να κολλησει αλλους....περαστικουλια και παλι

εγω εχω πει βουλωστο....γιατι δεν εχω τυψεις????? Όταν του το ειπα ειχε διαολιστει.... τι επρεπε δηλαδη να του κανω εξορκισμο???

καλη ιδεα ο εξορκισμος... χρειαζεται καποιες φορες...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εξηγησέ του πολύ απλά οτι άλλο είναι το κατουράω και άλλο αυτό και οοτι είναι φυσιολογικό και βγάζει το σώμα του και άλλα υγρά εκτός από τσίσα.Μην τυχόν και τον μαλώσεις,μην τυχόνα και γελάσεις μαζί του,μην τυχόν και το συζητήσεις μπροστά του!!

Αλέκα εννοείται οτι οχι απλώς είχε διαολιστεί,εξορκιστή ήθελε!!!Αλλα νιώθω χάλια!

τωρα καταλαβαινεις οτι δεν ειναι αλλα υγρα. τσισα ειναι απλα τη καταβρισκει με τη τριβη στα χαλια...ειναι κ βρωμιαρης. κατα τ'αλλα να φυσηξει τη μυξα του σιχαινεται.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...