Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν το βλέπατε με την καλλιέργεια ή δεν κάνατε καλλιέργεια καθόλου; Αυτής της κατηγορίας οι μικροοργανισμοί είναι λίγο 🤬

Είχαμε κάνει καλλιέργεια πριν 3 χρόνια και βγήκε καθαρή. Αλλά όλο και χειροτέρευε. Ξανακάναμε και στην αρχή βρέθηκαν κάποια άλλα και όταν καταπολεμήθηκαν, εμφανίστηκε και το E. coli 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hallo girls

Να ρωτήσω κάτι στις θηλάζουσες?

Μετά από εμβόλιο είχατε καθόλου πράσινα κακά?

Τζια, δεν ειχαμε πρασινα μετα το εμβολιο, αλλα δε νομιζω να ειναι τιποτα!

Επειδη παλι δε θα σας προλαβω το βραδυ που θα "κεντατε":

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ DOUBLE CHOCOLATE!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ιδιο μυαλο εχει κ η αδερφη μου....αλλα δεν ειναι μεγαλη καταντια η χωρα μας???να φοβασαι να πεις οτι θα γεννησεις...τωρα θα κοψουν το 10% απο το επιδομα γεννας..μαλλον...γιατι???

Αστα να πάνε. Σε εμάς αν τα κάνουν όλα όσα λένε θα φάνε σχεδόν το 1/3 του μισθού. Να πληρώσουμε εμείς τα γ^%$σια του Ζαχόπουλου κ Σια ΟΕ.

Να είχαμε κ αποτέλεσμα να την κανεις την θυσία, μην ξεχρεώσουμε κ με αυτά τα μέτρα;;; Ισα τα επιτόκια θα πληρώνουμε...

Τεσπα μάλλον πήρανε χαμπάρι πως βοήθεια θα πέσει έτσι κι αλλιώς κ αναπτερώθηκε το ηθικό τους...Ας μπήξουμε άφοβα πάλι λοιπόν, χιχιχιχι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

μεφη εριξα λυπασμα στα φυτα σου στειλε κανα τουβλακι....

Zωή σου έστειλα το πρωί και ακόμη δεν μου επιτρέπει να ξαναστείλω!!Μερσί για το πότισμα!!

Καλησπερα μανουλες...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω γιατι ειναι υπουλα κ το καταλαβαινουν τα μωρακια μας....

ΔΑΛΙΔΑ...ναι με το ενδεχομενο μελλοντικης εγκυμοσυνης...μη σου φαινεται καθολου παραξενο....

ΖΩΗ τι επαθες καλε εσυ???εχεις τη μπεμπουλα τι αλλο θες???να εισαι ευτυχισμενη με οσα εχεις...

η ΜΕΦΗ π.χ, πρεπει να ειναι τρισευτυχισμενη..εχει σακχαρο,χοληστερινη.γεροντικη αννοια.τα παντα ολα εχει...βρε ΜΕΦΟΥΛΑ πηρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημερα κ σε σκεφτηκα,εχει αφιερωμα στον ΤΟΥΤΑΧΑΜΩΝ,.,

Και γώ την πήρα για τον "Μορμόλη".Την περασμένη Κυριακή την πήρες την Λιλιπούπολη;;Σου άρεσε;;;

Γυρίσαμε και εμεις.Ειχαμε παει και φαγαμε στην αυλη της πεθερας.....ωραια ηταν,μαζεψαμε ηλιο οικογενιακος!!!

Τωρα ηρθα εγω με το μωρο ,ο Γιαννης επεσε να κοιμηθει εκει και ο Μανωλης θα παει στο μαγαζι οποτε θα εχω ησυχια!!!

Θεανώ,

εμενα σχεδον παντα 5 με 6 λεπτα τρωει

Ομορφακια,

φανταζομαι την αγωνια σου....λοιπον εκτως απο βιβλιαρια,εξετασεις παρε μαζι πιτζαμες ,παντοφλες,πιπιλες,την αγαπημενη της κουκλα(αν εχει)και το μαξιλαρακι της.

Αν μπορεσουμε αυριο θα ερθουμε με την Αλέκα.

ολα check. πιπιλες οχι... η δρ. Αλεκα μου ειπε οτι δεν πρεπει να εχει πιπιλα. σημερα τελευταιο βραδυ με την αγαπημενη της συνηθεια...

Εσας σκεφτομαστε μαρη όλη μερα σημερα...Όλα καλα θα πανε απλα καταλαβαινουμε την αγωνια σου...Στην Τηνο το καλκαιρι θα το καψουμε....:P

Εγω σημερα ξυπναω, παω στο μπαλκονι και τι να δω στην αυλη????? Ο 'γυφτος' εφτιαχνε τα λουλουδια της αυλης μας ....εννοειεται ότι η μανα μου του ειπε...ηθελε να με αποτελειωσει βλεπεετε.....Παιρνω τηλεφωνο μανα, της τα λεω...εισαι τρελη μου λεει...Σαικωνω....κατεβαινω κατω....πρεπει να ημουν χαλια γιατι φοβηθηκαν όλοι:rolleyes::mrgreen:...Σε κανα χρονο θα ξαναρθει παλι....

λουης ο "γυφτος". αμα θελαμε gardening φωναζαμε κ τη μεφη που εχει γινει ειδικη!!!

Καλησπέρα κι από μένα. Για άλλη μια φορά μπαίνω στα πεταχτά να δω τα νέα σας και να επιστρέψω στο καθήκον που με καλεί (βλέπε μπέμπης, άντρας, σπίτι, λοιπές υποχρεώσεις... και όχι απαραίτητα με αυτή τη φορά.

Ομορφάκια καλό κουράγιο για αύριο. Σκέψου ότι η μικρούλα θα πάψει να ταλαιπωριέται. Όλα για εμάς είναι και γρήγορα ξεχνιούνται αρκεί να είναι περαστικά.

Εμείς σήμερα πήγαμε σε οικογενειακό τραπέζι και παραμείναμε κύριοι για τουλάχιστον μία ώρα. Μετά βαρεθήκαμε και βάλαμε τα κλάματα. Ακόμα κοιμάται ξερός από την κούραση, ελπίζω να μην έχω αγρυπνία το βράδυ.

Όσο για τα πράσινα κακά... κι εμένα κάνει αρκετές φορές, και πιο συχνά μετά το εμβόλιο. Στην αρχή ανησυχούσα αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα απο τη στιγμή που παίρνει κανονικά βάρος.

Αυτά τα νέα μας. Πολλά φιλιά

wonderaki, δεν παιρνεις κανα τηλ. την αγγελικη??? το εχεις?

Τζια, δεν ειχαμε πρασινα μετα το εμβολιο, αλλα δε νομιζω να ειναι τιποτα!

Επειδη παλι δε θα σας προλαβω το βραδυ που θα "κεντατε":

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟ DOUBLE CHOCOLATE!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καναμε μπανιο, χτενιστηκαμε, κοψαμε νυχακια, μια κυρια ειναι.

γαλα δεν θελει, κ αμα τη κοψει η λορδα να δω τι θα κανω? που κλαιει κ ασχημα...

λοιπον το αγχος μου δεν λεγεται φυσικα κ ακουω κ ολο το σοι να λεει χαζα, για να μη στεναχωριεμαι βρε...

αδερφη μου: θα παω στο παιδων κ θα τους πω, παρτε εμενα για τις αμυγδαλες, οχι το τζουτζουκακι μου!!! (θα τη διωξουν καθοτι ειναι παιδων κ οχι γηροκομειο)

παυλος: θα σταματησεις να εχεις ΤΟΣΟ αγχος? γιατι το λες αυτο του λεω? γιατι εχει αλλοιωθει το προσωπο σου... πως ειναι δλδ, ρωταω?, σα να εχεις δει 5 θριλερ μαζεμενα λεει...

αυτα... δεν ξερω τι να κανω τωρα...μηπως κατι πρεπει να κανω??? μηπως οταν φτασω εκει θα θυμηθω κατι που δεν εχω παρει μαζι? δεν μπορω αλλο. κουδουνι θα ξυπνησω αυριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ολα check. πιπιλες οχι... η δρ. Αλεκα μου ειπε οτι δεν πρεπει να εχει πιπιλα. σημερα τελευταιο βραδυ με την αγαπημενη της συνηθεια...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

Αντε βρε κάτσε λίγο εδώ να ξεχάσεις το αγχος σου κ αυριο όλα καλά θα πάνε. Σας το ευχομαι ολόψυχα!

omorfakia όλα καλά να πάνε και όσο πιο ανωδυνα γίνεται για το κοριτσάκι σου!

μακαρι τζια μου.

της λεω, μωρη κανονισε η επομενη φορα που θα μπεις για να νοσηλευτεις να ειναι οταν θα γεννησεις!:?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τωρα που τις λετε τις απουσες..μια μια τις θυμαμαι...μονο η βρωμογρια η ΜΕΦΗ δεν φευγει...την πηρα τη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ..αλλα 3 λεπτα ρε ΜΕΦΗ ακουσε χορεψε και εφυγε να παει να παιξει μπασκετ.....τι να κανω?/

Λοιπόν στραβώθηκα να διαβάζω τα προηγούμενα να καλύψω τα κενά αλλά μάταια...

Αποχωρώ έκανα κεφάλι καζάνι...

Φιλιά....

Ομορφάκια την θετική μας ενέργεια για αυριο...

λουης ο "γυφτος". αμα θελαμε gardening φωναζαμε κ τη μεφη που εχει γινει ειδικη!!!

ρε κοριτσακι, παρε καμια πιπιλα μαζι...μπορει ο γιατρος σας να επιτρεπει....

Ο γυφτος ακολουθησε το 'τρεχατε ποδαακια μου να μη μας βρει ο κ##ς, διαφορετικα θα του φυτρωνα τη τσουγκρανα στο κεφαλι....και η ιστορια εχει δειξει ότι με αυτα εγω δεν αστειευομαι....:rolleyes::mrgreen:

καναμε μπανιο, χτενιστηκαμε, κοψαμε νυχακια, μια κυρια ειναι.

γαλα δεν θελει, κ αμα τη κοψει η λορδα να δω τι θα κανω? που κλαιει κ ασχημα...

λοιπον το αγχος μου δεν λεγεται φυσικα κ ακουω κ ολο το σοι να λεει χαζα, για να μη στεναχωριεμαι βρε...

αδερφη μου: θα παω στο παιδων κ θα τους πω, παρτε εμενα για τις αμυγδαλες, οχι το τζουτζουκακι μου!!! (θα τη διωξουν καθοτι ειναι παιδων κ οχι γηροκομειο)

παυλος: θα σταματησεις να εχεις ΤΟΣΟ αγχος? γιατι το λες αυτο του λεω? γιατι εχει αλλοιωθει το προσωπο σου... πως ειναι δλδ, ρωταω?, σα να εχεις δει 5 θριλερ μαζεμενα λεει...

αυτα... δεν ξερω τι να κανω τωρα...μηπως κατι πρεπει να κανω??? μηπως οταν φτασω εκει θα θυμηθω κατι που δεν εχω παρει μαζι? δεν μπορω αλλο. κουδουνι θα ξυπνησω αυριο...

Φυσικο ειναι να εχεις αγχος...αλλα όλα θα πανε καλα, θα ηρεμησει το κοριτσακι...Μου ειπε ιο Νικος ότι όταν ειχε κανει αυτος (προ αμνημονευτων ετων γιατι ειναι 38), θα ηταν 5 χρονων και πρεπει να του εκαναν ηρεμιστικη όταν τον πηραν απο τη μαμα του...Τιποτα δεν καταλαβα μου λεει...νταγκλα ημουν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τωρα που τις λετε τις απουσες..μια μια τις θυμαμαι...μονο η βρωμογρια η ΜΕΦΗ δεν φευγει...την πηρα τη ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ..αλλα 3 λεπτα ρε ΜΕΦΗ ακουσε χορεψε και εφυγε να παει να παιξει μπασκετ.....τι να κανω?/

Να παίζει και να ακούει ταυτόχρονα.Εγώ και στην μπέμπα βάζω συνέχεια μουσική.

Ομορφάκια,το ξέρω πως οτι και να σου πούμε σίγουρα δεν θα ηρεμήσεις!!Ψυχραιμία!!!!!

να τη χορεψεις κιολας. τι ηθελες να κανει το μωρο???? ριξε εκει καμμια γυροβολια?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...