Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Hallo girls

Να ρωτήσω κάτι στις θηλάζουσες?

Μετά από εμβόλιο είχατε καθόλου πράσινα κακά?

΄Δεν είναι τίποτα τα πράσινα κακά είτε θηλάζεις είτε όχι!Μπορεί να έχει κάποια σχεση με το εμβόλιο γιατί μην ξεχνάς οτι μπαίνει κάποιος ιος στον οργανισμό μ'αυτό και συνήθως λένεοτι κάνουν πράσινα κακά όταν έχουν μια μικρή ίωση.Και μένα μου έχει κάνει αρκετές φορές και η γιατρός μου είπε οτι δεν είναι τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα πηρα κοτοποτυλο ψητο και πατατες για τον Αγγελακο μου και το Νικο και εγω εφαγα τα της διαιτης μου..τσ τσ.....αμεσως να με συκοφαντησεις.

Που εισαι κοριτσακι...προσεχε το δευτερο αγορι σου που ειναι και ηρεμο...ετσι ημουν και εγω μεχρι που σαλταρα και με κυνηγαγαν...Προσοχη στα δευτερα παιδακια εχουμε πει...;)

καλα...δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησω ε?? Καηκες αν περιμενεις απο εμενα :P

Ελα μωρέ σε πειράζω...

Μόνο εγώ σαν δευτερο έμεινα μουρόχαυλο;;;

συγνωμη κ αυτος ο χριστιανος δεν ορμαει με το ετσι θελω(περιπου..)? την αδεια σας παιρνει ρε παιδια??? εγω αλλιως τα ξερω...

Κι αν αυτός ο χριστιανός δεν μπαινει καν στο κόπο για πεταχτο φιλί;; Τι κάνεις;; Του την στήνεις με νεγκλιζέ στην γωνία;;;; Σκέφτομαι πως θα φρίξει με το θέαμα κ θα με χωρίσει στα σίγουρα...

Συμφωνω!!! και ακόμα αν βλεπεις φωτογραφιες απο το μωρο οταν ηταν νεογεννητο.....αληθεια λέω,αμεσως κανει ροή το γάλα!!!!!

:confused::confused::confused: Όλα θα τα μάθουμε εδώ μέσα...

Αυτό πάλι? Μόλις ακούσω το κλάμα της τρεχουν ποταμια τα γάλατα!

Μαριάνθη τσίμπα τον να κλαίει!Μάθε του να κερδίζει το ψωμί του από τώρα!

:-D:-D:-D:-D

κ εγω γιαυτο... μα φαινοταν γ@μησable ο ανθρωπος.

Και η μάθηση συνεχίζεται....

Δεν σε ψεκαζε???? Τα ξεχασες μαρη τα χαιρια σου???? Που μπηκες να γεννησεις και μπηκε μια φιλη σου να μας ενημερωσει και μας ειπε ότι με το ζορι κρατηθηκατε στο κρεβατι του πονου????

Πες τα, πες τα, να μην ξεχνάμε τα παλιά μας μεγαλεία. Αυτή κ η Ιριδα. Αλλά η Ιριδα το έκανε για το παιδί της λέει...

εκτος απο το σχολειο κ τους βαθμους κ ολα αυτα, νομιζω οτι παιζει ρολο κ η τυχη. μπορει να μην ειχα τους βαθμους, να μη πηρα πτυχιο, αλλα ειμαι πολυ καλυτερα απο κατι αλλα αστερια στο σχολειο.

Σε τι δασκάλους θα πέσεις κ πόσο σου κόβει.

πως να ναι??οσο ειναι μαζι μας ειναι καλα..οταν ειναι μονη την πιανουν κατι κρισεις..εν τω μεταξυ ειχε κανει τη μ$#^κια κ το ειχε πει στη δουλεια..και φοβομαστε μη τη διωξουν τωρα...ειναι πολυ καφροι μερικοι εργοδοτες...αλλα δεν της λεμε τιποτα..

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να την διώξουν. Με ενδεχόμενο μελλοντικής εγκυμοσύνης;;;

οχι δεν παιρνω λες να ξαναρχισω?? εσυ ποιο παιρνει?ς εγω επαιρνα το resoferon χαπι αλλα με πειραζε στο στομαχι παλια επαιρνα ενα σε σιροπι....

Αν θηλάζεις οπωσδηποτε σιδηρο, ασβέστιο. Τα λέω για να τα ακούω γιατί συνεχώς τα ξεχνώ κ εγώ κ είμαι σαν ζόμπι.

:tongue::tongue::tongue:

απο οτι ξερω υπαρχουν και σε μεγαλα νουμερα αλλα τωρα δεν τολαμω...αυτα τα φοραγα πριν γινω ορκα...

Αστο δεν με πείθεις. Θα αργήσω πολύ να τα ξαναδώ.

Hallo girls

Να ρωτήσω κάτι στις θηλάζουσες?

Μετά από εμβόλιο είχατε καθόλου πράσινα κακά?

Εμένα κατά καιρους κάνει πρασινα που φτιάχνουν από μόνα τους. Δεν εχω παρατηρήσει αν γίνονται κ μετά το εμβόλιο.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κι αν αυτός ο χριστιανός δεν μπαινει καν στο κόπο για πεταχτο φιλί;; Τι κάνεις;; Του την στήνεις με νεγκλιζέ στην γωνία;;;; Σκέφτομαι πως θα φρίξει με το θέαμα κ θα με χωρίσει στα σίγουρα...

Του λές οτι γέρασε και οτι όλη την ημέρα μονολογείς "περασμένα μεγαλεόα και θυμόντας τα να κλαίς!:tongue:

Εντάξει το τραπέζομα στα κουμπαριά;;;Τί μαγείρεψες τελικά;;;;;

μεφη για δες εκανα φαρμα?εγω δεν μπορω να παιξω αλλα δες οτι θες κανε εσυ

Μαιρούλα 1000000000 ευχαριστώ!!Ήρθε το αίτημα το αποδέχτηκα αλλά δεν σε βγάζει!!Μπορείς να με ξανακάνεις αντ;;;Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Για άλλη μια φορά μπαίνω στα πεταχτά να δω τα νέα σας και να επιστρέψω στο καθήκον που με καλεί (βλέπε μπέμπης, άντρας, σπίτι, λοιπές υποχρεώσεις... και όχι απαραίτητα με αυτή τη φορά.

Ομορφάκια καλό κουράγιο για αύριο. Σκέψου ότι η μικρούλα θα πάψει να ταλαιπωριέται. Όλα για εμάς είναι και γρήγορα ξεχνιούνται αρκεί να είναι περαστικά.

Εμείς σήμερα πήγαμε σε οικογενειακό τραπέζι και παραμείναμε κύριοι για τουλάχιστον μία ώρα. Μετά βαρεθήκαμε και βάλαμε τα κλάματα. Ακόμα κοιμάται ξερός από την κούραση, ελπίζω να μην έχω αγρυπνία το βράδυ.

Όσο για τα πράσινα κακά... κι εμένα κάνει αρκετές φορές, και πιο συχνά μετά το εμβόλιο. Στην αρχή ανησυχούσα αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα απο τη στιγμή που παίρνει κανονικά βάρος.

Αυτά τα νέα μας. Πολλά φιλιά

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Ξαναρθα...δεν ειμαι κ πολυ καλα επεσα να κοιμηθω για να μην σκεφτομαι....με εχει πιασει καταθλιψη χωρις λογο...ολο το απογευμα εκλαιγα χωρις να ξερω το γιατι....κανονικα δεν θα επρεπε να μου εχει περασει η λογχεια καταθλιψη??? χαλια ειμαι μιλαμε...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Του λές οτι γέρασε και οτι όλη την ημέρα μονολογείς "περασμένα μεγαλεόα και θυμόντας τα να κλαίς!:tongue:

Εντάξει το τραπέζομα στα κουμπαριά;;;Τί μαγείρεψες τελικά;;;;;

Α δεν μιλάμε για τέτοια ποταπά πράγματα....τα αποφευγουμε....έχουμε πιο σοβαρά...καταλαβαίνεις

Ηταν γευμα εξπρες γιατί είχε ταξίδι ο κουμπαρος. Ανεβαίνει Αθηνα για σεμινάριο.Εφτιαξα το κοτοπουλάκι με πιπεριές, ρυζότο κ πουρέ, τραχανοτυροπιτούλα κ σαλάτα με πένες τελικά, πλατό τυριών, αλλαντικών.Κ σαλάτα με διαφορες πρασινάδες of course.Φάγαμε κ μια ωραία τουρτίτσα από τα χθεσινά εγκαίνια κ μετά λέμε γιατί δεν μας κάθεται ο κύριος....:?:?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Για άλλη μια φορά μπαίνω στα πεταχτά να δω τα νέα σας και να επιστρέψω στο καθήκον που με καλεί (βλέπε μπέμπης, άντρας, σπίτι, λοιπές υποχρεώσεις... και όχι απαραίτητα με αυτή τη φορά.

Ομορφάκια καλό κουράγιο για αύριο. Σκέψου ότι η μικρούλα θα πάψει να ταλαιπωριέται. Όλα για εμάς είναι και γρήγορα ξεχνιούνται αρκεί να είναι περαστικά.

Εμείς σήμερα πήγαμε σε οικογενειακό τραπέζι και παραμείναμε κύριοι για τουλάχιστον μία ώρα. Μετά βαρεθήκαμε και βάλαμε τα κλάματα. Ακόμα κοιμάται ξερός από την κούραση, ελπίζω να μην έχω αγρυπνία το βράδυ.

Όσο για τα πράσινα κακά... κι εμένα κάνει αρκετές φορές, και πιο συχνά μετά το εμβόλιο. Στην αρχή ανησυχούσα αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι δεν είναι τίποτα απο τη στιγμή που παίρνει κανονικά βάρος.

Αυτά τα νέα μας. Πολλά φιλιά

Α εσύ είσαι ο ανθρωπός μου. Για πες τι εξετάσεις κάνατε κ πως είναι αυτές γιατί από αυτά που άκουσα μου φαινονται επίπονες. Τι συμπτώματα είχε με την ουρολοίμωξη;;;;

Καλησπερα μανουλες...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω γιατι ειναι υπουλα κ το καταλαβαινουν τα μωρακια μας....

ΔΑΛΙΔΑ...ναι με το ενδεχομενο μελλοντικης εγκυμοσυνης...μη σου φαινεται καθολου παραξενο....

ΖΩΗ τι επαθες καλε εσυ???εχεις τη μπεμπουλα τι αλλο θες???να εισαι ευτυχισμενη με οσα εχεις...

η ΜΕΦΗ π.χ, πρεπει να ειναι τρισευτυχισμενη..εχει σακχαρο,χοληστερινη.γεροντικη αννοια.τα παντα ολα εχει...βρε ΜΕΦΟΥΛΑ πηρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημερα κ σε σκεφτηκα,εχει αφιερωμα στον ΤΟΥΤΑΧΑΜΩΝ,.,

Καλησπερα μανουλες...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου μη στεναχωριεσαι σε παρακαλω γιατι ειναι υπουλα κ το καταλαβαινουν τα μωρακια μας....

ΔΑΛΙΔΑ...ναι με το ενδεχομενο μελλοντικης εγκυμοσυνης...μη σου φαινεται καθολου παραξενο....

ΖΩΗ τι επαθες καλε εσυ???εχεις τη μπεμπουλα τι αλλο θες???να εισαι ευτυχισμενη με οσα εχεις...

η ΜΕΦΗ π.χ, πρεπει να ειναι τρισευτυχισμενη..εχει σακχαρο,χοληστερινη.γεροντικη αννοια.τα παντα ολα εχει...βρε ΜΕΦΟΥΛΑ πηρα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημερα κ σε σκεφτηκα,εχει αφιερωμα στον ΤΟΥΤΑΧΑΜΩΝ,.,

Τιποτα αλλο δε θελω αυτο ακριβως οτι δε ξερω τι εχω....κ ξεχασες οτι η μεφη εχει και φαρμα κ νησι και αφιερωμα σε περιοδικο??? τι αλλο να ζητησει κανεις σε αυτη τη ζωη?:rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το ξέρω ρε συ κ η ξαδέρφη μου μόλις παντρευτηκε πηρε πόδι γιατί σου λεει αυτη θα αρχίσει τις γεννες. Σκατα να φάνε....

Της είπα κ εγώ δεν το έπαιζες ωραία κ ελευθερη τι σε πήρε η χαρα να το ανακοινώσης;; "Για να παίρνω το επίδομα" μου λέει το αστροπελέκι. Πάρε τώρα το επίδομα ανεργιας κ μια χαρα...

το ιδιο μυαλο εχει κ η αδερφη μου....αλλα δεν ειναι μεγαλη καταντια η χωρα μας???να φοβασαι να πεις οτι θα γεννησεις...τωρα θα κοψουν το 10% απο το επιδομα γεννας..μαλλον...γιατι???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...