Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Ξέρω χάθηκα αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια, δεν έχω πάντα πρόσβαση. Στην δουλειά που γύρισα έχουν αλλάξει τα PC και μας έχουν κόψει τηνπρόσβαση στα περισσότερα sites, στο κανονικό του πάρεντς μπαίνω αλλά στο καφέ με τίποτα γιατί έχει το καφέ στο όνομα του site (μου κόψανε τα χέρια ρε γαμώτο). Στο σπίτι από δύο λαπτοπ και ένα PC μείναμε μέσα σε μία εβδομάδα με ένα λαπτοπ μόνο, τα άλλα χάλασαν και να δούμε πότε θα δεήσουμε να τα φτιάξουμε. Με το ένα λαπτοπ λοιπόν ποιός να πρωτοπρολάβει ? Είμαι η τρίτη στην σειρά και δεν μπορώ να κάθομαι μεταμεσονυκτίως. Από την Τρίτη γυρισα και στην δουλειά και έτσι μόλις ξεραίνονται τα μικρά κατά τις 10, κάνω κάτι ψιλοδουλειές και ξεραίνομαι και γω.

Φυσικά δεν πρόκειται να μπω καν στον κόπο να διαβάσω τα προηγούμενα γιατί σίγουρα μιλάμε για καμιά εκατοστή σελίδες το λιγότερο. Ελπίζω να περάσατε καλά στην συνάντηση, εμείς είχαμε ιωσούλα με διάροιες κλπ. Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι σημαντικό, αν είναι με ενημερώνετε εν τάχει. Η Χριστιάνα έκανε την επέμβαση ?

Φιλάκια σε όλες και στα μπεμπάκια σας. Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα αλλά ακόμα δεν έχω συντονίσει πλήρως τα πράγματα με δουλειά και σπίτι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε και εμεις.Ειχαμε παει και φαγαμε στην αυλη της πεθερας.....ωραια ηταν,μαζεψαμε ηλιο οικογενιακος!!!

Τωρα ηρθα εγω με το μωρο ,ο Γιαννης επεσε να κοιμηθει εκει και ο Μανωλης θα παει στο μαγαζι οποτε θα εχω ησυχια!!!

Θεανώ,

εμενα σχεδον παντα 5 με 6 λεπτα τρωει

Ομορφακια,

φανταζομαι την αγωνια σου....λοιπον εκτως απο βιβλιαρια,εξετασεις παρε μαζι πιτζαμες ,παντοφλες,πιπιλες,την αγαπημενη της κουκλα(αν εχει)και το μαξιλαρακι της.

Αν μπορεσουμε αυριο θα ερθουμε με την Αλέκα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ξαναγεια σας φαγαμε γαλατακι ηπιαμε κ την αντιβιωση καναμε κακα κ.λ.π. την πασαρα στη μανα τωρα που ειναι ησυχη κ μπορει να την κρατησει λιγο γιατι την λαχταραει κ ηρθα να μπω κ να κανω ενα τσιγαρακι.,.,.

Ιωαννα που εισαι συ βρε?? δε πειραζει ευχομαι να μπαινεις ποιο συχνα τωρα

Ομορφακια ολες θα σας σκεφτομαστε με το καλο αυριο μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

φφφφιιιουουου.....

πολυ αγχος σημερα. φτιαχνω τσαντες, μαζευω χαρτια, εξετασεις, βιβλιαρια. να ειμαστε σουπερ ετοιμοι για αυριο.

το πρωι πηγα κ τη κοινωνησα κιολας, γιατι τις τελευταιες νυχτες μου ζηταει νερο, κανει οτι κοβει ψωμακι με τα δαχτυλα της,κ μου λεει τουτουλι, τουτουλι(χριστουλη), κ λεω μπας κ θελει να κοινωνησει το μωρο κ δεν ξερει να μου το πει? απο το αγχος μου σημερα, μεχρι κ αγ. ορος παω. ιεροσολυμα...οπου θελετε... η τηνος μου πεφτει κοντα κ δεν προλαβαινω. κατι αλλο υπαρχει να κανω για να πανε ολα καλα αυριο? καλα, τη θετικη σας σκεψη την εχω σιγουρη, αλλα εκτος απο αυτο? κατι που να μου διαφευγει????????

Εσας σκεφτομαστε μαρη όλη μερα σημερα...Όλα καλα θα πανε απλα καταλαβαινουμε την αγωνια σου...Στην Τηνο το καλκαιρι θα το καψουμε....:P

Εγω σημερα ξυπναω, παω στο μπαλκονι και τι να δω στην αυλη????? Ο 'γυφτος' εφτιαχνε τα λουλουδια της αυλης μας ....εννοειεται ότι η μανα μου του ειπε...ηθελε να με αποτελειωσει βλεπεετε.....Παιρνω τηλεφωνο μανα, της τα λεω...εισαι τρελη μου λεει...Σαικωνω....κατεβαινω κατω....πρεπει να ημουν χαλια γιατι φοβηθηκαν όλοι:rolleyes::mrgreen:...Σε κανα χρονο θα ξαναρθει παλι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εσας σκεφτομαστε μαρη όλη μερα σημερα...Όλα καλα θα πανε απλα καταλαβαινουμε την αγωνια σου...Στην Τηνο το καλκαιρι θα το καψουμε....:P

Εγω σημερα ξυπναω, παω στο μπαλκονι και τι να δω στην αυλη????? Ο 'γυφτος' εφτιαχνε τα λουλουδια της αυλης μας ....εννοειεται ότι η μανα μου του ειπε...ηθελε να με αποτελειωσει βλεπεετε.....Παιρνω τηλεφωνο μανα, της τα λεω...εισαι τρελη μου λεει...Σαικωνω....κατεβαινω κατω....πρεπει να ημουν χαλια γιατι φοβηθηκαν όλοι:rolleyes::mrgreen:...Σε κανα χρονο θα ξαναρθει παλι....

:tongue::tongue::tongue:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ζωιτσα περνω τα tardyferon χαπια,δεν πειραζουν πουθενα,κακως τα εκοψες.....οι ζαλαδες απο αυτο θα ειναι και απο την κουραση.

παλιοψαρο εσενα σκεφτομαι σημερα συνεχεια.....ολα καλα θα πανε αυριο βρε μην ανυσηχεις,εγω εχω κανει μονο κρεατακια και δεν ξερω πολλα να σου πω,παντως δεν εχω ασχημη εμπειρια.....θα τα πουμε και το βραδυ...

fCS8p3.png

ζωιτσα περνω τα tardyferon χαπια,...

μωρε δε ξερω μηπως ειναι κ απο το αυχενικο κ ζαλιζομαι αλλα ειναι τυχαιο τωρα που περιμενω περιοδο να το παθαινω?????

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

omorfakia ολα θα πανε τελεια!μην αγχωνεσαι καλη μου!!!!!τερμα τα βασανα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ ξερεις να μας φιλησεις το χριστιανακι !!!!

δουλειες δεν εκανα..πηγα εξω για φαγητο κ μετ κοιμηθηκα..τωρα θα πλακωθω...θα τα πουμε το βραδυ!!

ελενη1 ακους????????????/εσκασα απο το φαγητο παλι!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα εσυ αδυνατιζεις κ εγω μαλλον θα παχαινω....

Μάλιστα!Για ακόμη μια φορά ΄μ'έχετε αφήσει φορουμοφύλακα!![

QUOTE=aleca;196570]Εσας σκεφτομαστε μαρη όλη μερα σημερα...Όλα καλα θα πανε απλα καταλαβαινουμε την αγωνια σου...Στην Τηνο το καλκαιρι θα το καψουμε....:P

Kαλά και η μάνα σου δεν παίζεται σαν τη δικιά μου!!Όλα τα λεφτά!!!!:tongue:

φφφφιιιουουου.....

πολυ αγχος σημερα. φτιαχνω τσαντες, μαζευω χαρτια, εξετασεις, βιβλιαρια. να ειμαστε σουπερ ετοιμοι για αυριο.

το πρωι πηγα κ τη κοινωνησα κιολας, γιατι τις τελευταιες νυχτες μου ζηταει νερο, κανει οτι κοβει ψωμακι με τα δαχτυλα της,κ μου λεει τουτουλι, τουτουλι(χριστουλη), κ λεω μπας κ θελει να κοινωνησει το μωρο κ δεν ξερει να μου το πει? απο το αγχος μου σημερα, μεχρι κ αγ. ορος παω. ιεροσολυμα...οπου θελετε... η τηνος μου πεφτει κοντα κ δεν προλαβαινω. κατι αλλο υπαρχει να κανω για να πανε ολα καλα αυριο? καλα, τη θετικη σας σκεψη την εχω σιγουρη, αλλα εκτος απο αυτο? κατι που να μου διαφευγει????????

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ που έχεις αποδείξει πως την έχεις!!!΄ώρα υποθεση είναι!!Σε σκέφτομαι συνέχεια πως θα νιώθεις!!Τόσο να είναι οι αρρώστιες των παιδιών μας!!Αυτό να παρακαλάς!!!Πράγματα που θεραπεύονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!!Τα χειρότερα ξερεις οτι υπάρχουν και είναι πολλά!

οι γριες οταν προκειται για τη θεια κοινωνια δεν παιζονται, οσα χρονια κ αν περασουν!

παντα ιδιες. παντα σπαστικες. παντα ασχετες με τα "θεια". τι δουλεια εχουν εκει μεσα? για καλη ψυχη?????

συγχιστικα παλι

Ο μοναδικός λόγος που πάω εκκλησία εκτός Κυριακής!!!!Τις βλέπω όλες τις κακιασμένες και τις διπρόσωπες και βρίζω από μέσα μου!!Ενώ όταν είναι άδεια η εκκλησία ηρεμώ!!Η μάνα του άντρα μου νηστεύει μόνο από κρέας και πάει και κοινωνάει η αναισχιντη!!!!

Κορίτσια καλησπέρα. Ξέρω χάθηκα αλλά δεν μπορώ βρε κορίτσια, δεν έχω πάντα πρόσβαση. Στην δουλειά που γύρισα έχουν αλλάξει τα PC και μας έχουν κόψει τηνπρόσβαση στα περισσότερα sites, στο κανονικό του πάρεντς μπαίνω αλλά στο καφέ με τίποτα γιατί έχει το καφέ στο όνομα του site (μου κόψανε τα χέρια ρε γαμώτο). Στο σπίτι από

Εντάξει ηρεμήσαμε για σένα!!Είσαι καλά και δεν μας σιχάθηκες!!Η Αγγελική που είναι;;;Και η Ιριδα και η Ριάννα;;;;

omorfakia ολα θα πανε τελεια!μην αγχωνεσαι καλη μου!!!!!τερμα τα βασανα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ ξερεις να μας φιλησεις το χριστιανακι !!!!

δουλειες δεν εκανα..πηγα εξω για φαγητο κ μετ κοιμηθηκα..τωρα θα πλακωθω...θα τα πουμε το βραδυ!!

ελενη1 ακους????????????/εσκασα απο το φαγητο παλι!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα εσυ αδυνατιζεις κ εγω μαλλον θα παχαινω....

Ρε Άσπα κάνε με γειτόνισσα στη φάρμα!!!!200 φορές πότισα και την δική σου!Τζάμπα;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...